עזרה

ruthyanat

New member
תגובה

"פשוט לך לחנות ותקנה שירים של queen שהם ממש אדירים " בהחלט!!!!!!!!! אני אישית הייתי מתחמקת רק מ...greatest hits 3 וגם מ live magic שהם ממש ממש לא טובים

ganooov

New member
לגבי הגראנג´: ../images/Emo13.gif

יש פורום גראנג´, אז למה שלא תבקש מהם את ההגדרה המדויקת?

עזרה../images/Emo92.gif

טוב אנשים אני צריכה ממכם עצות... אני עכשיו בקטע של לאסוף אלבומים מכריעים וחשובים בהיסטוריה של המוסיקה, אז הייתי רוצה שתמליצו לי על אלבומים כאלה... אז רק כדי לתת לכם קנה מידה מה שבנתיים יש לי זה: - את כל השירים של לד זפלין. - את כל השירים של הדורז. - את כל השירים של הולווט אנדרגרונד. אני לא אוהבת פופ בכלל!!! לא משנה באיזה תקופה!!! ואני אקבל בברכה המלצות על דיסקים של בוב דילן, לו רייד, ג´פרסון איירפליין, ג´ימי הנדריקס, ג´ניס ג´ופלין... וכו´.. חוץ מזה אם יש פה אנשים שאוהבים רוק מתקדם (למרות שזה לא הפורום...) אני אשמח לקבל המלצות על דיסקים בתחום... ובבקשה... אל תיהיו מניאקים... תעזרו לבנאדם במצוקה...

LadyG

New member
מדפדוף מהיר באוסף הפרטי שלי ממליצה

ג´פרסון איירפליין - Surrealistic Pillow ג´ימי הנדריקס - Are you Experienced והאלבום הכפול Electric Ladyland בוב דילן - Blonde on Blonde גם כן אלבום כפול

kibutzit

New member
מומלץ

השבוע קניתי שניים של ג´ניס ג´ופלין שעליהם אני מאוד אמליץ: cheep thrills perl

dylan

New member
בלונד און בלונד הוא לא אלבום כפול

לפחות לא על דיסק.. אבל הוא בהחלט אלבום חובה
גם the freewheelin´ bob dylan אלבום חובה לדעתי, זה האלבום השני שלו אבל הוא במידה רבה בעצם הראשון (באלבום הראשון שלו יש רק שני שירים מקוריים שלו), אלבום פולק טהור (רק דילן עם גיטרה ומפוחית, הוא הוקלט ביומיים או שלושה אם אני לא טועה..) עם שירים מדהימים ונצחיים כמו blowin´ in the wind, masters of war, a hard rain´s a-gonna fall וdon´t think twice, it´s all right זה האלבום שבעצם התחיל אצלי את האובססיה הדילנית (אי אפשר להקשיב לmasters of war בלי להצטמרר). וכמובן גם desire (מ76), אלבום מושלם, מאוד שונה מהקודם שציינתי, מופק בצורה מדהימה ועשירה, ויש בו אווירה צוענית נדידתית כזאת... בכלל יש לו יותר מדי אלבומים גדולים בשביל לפרט כאן, אבל נראה לי ששלושת הנ"ל הם התחלה מצויינת, אם תאהבי אני מניח שגם השאר יגיעו..

ganooov

New member
../images/Emo32.gifאגב, לגבי ג´ימי הנדריקס: ../images/Emo13.gif

כשאני ואחי רצינו להכיר אותו, אז אחי הלך לחנות מוזיקה בירושלים (התו השמיני), ושאל את המוכרים מה הם מציעים לו, אז אחת מהמוכרות אמרה לו שיקח את האוסף, רק שלא היה להם אותו
, אז הוא שאל מה לגבי אלבום של הופעה חיה, ואמרו לו ש"להנדריקסאי מתחיל זה לא יהיה טוב". הקיצר, לקח הבחור את האוסף מחבר שלו, ושלושה ימים ישבתי על הדיסקים, והגענו ביחד למסקנה שהאלה שנחשבים הכי טובים של הנדריקס (פארפל הייז, היי ג´ו, וודו צ´יילד והשאר) הם היחידים הטובים של הנדריקס. לדעתי מדובר בגיטריסט מדהים שעשה את הטעות והרשה לעצמו לשיר. בכל אופן - האוסף של הנדריקס מומלץ. ועוד כמה: סנטנה - סופר נטרואל, סאונדגארדן - סופראנוואון, The Eagles - הוטל קליפורניה, פינק פלויד - The Dark Side Of The Moon, אר.אי.אם - אוטומאטיק פור דה פיפל, Live - Throwing Copper, לו ריד - The Best Of. אני יכול להמליץ על עוד מלא, אבל זה יהיה לא הוגן
.

xflil

New member
פאקינג בולשיט ../images/Emo13.gif

הוא גיטריסט אדיר עם קול אדיר ואם זה כל מה שאתה אוהב, אז יש לך בעיה חחחחח
סתם אחי בכל מקרה לי יש 6 איקספיריאנס..... 6 אלבומים ו-7 דיסקים וזה בגלל ודסטוק הכפול אגב כולם מקוריים והכי אני ממליץ על הדיסק הכפול של וודסטוק אבל יש בעיה זה עולה 170 ש"ח...... אני פשוט לא קניתי עדיין דיסק לא טוב שלו..... מה לעשות....
מי שלא יודע החתימה זה ציטוט שלו.....

ganooov

New member
אני יודע לנגן בבס מעל ומאחורי ../images/Emo13.gif

הראש, אבל לא עם הלשון
. הוא (היה) מלך.

suffer

New member
עם הרגליים אתה יודע לנגן?../images/Emo168.gif|בס

יש לי הופעה של לד זפלין שבשיר stairway to heaven ג´ימי פייג´ מנגן על בס עם הרגליים ועם הידיים על הגיטרה שלו...

ganooov

New member
באחד מהקליפים שלו סנטנה ../images/Emo13.gif

מנגן בו זמנית על גיטרה עם הידיים וגיטרה זנייה הוא מנגן טאפינג באצבעות הרגליים. אם אני לא טועה, סטיב ואי מנגן גם הוא באיזה קליפ על הגיטרה בטאפינג כאילו זה פסנתר. וג´ימי פייג´ גם ניגן עם קשת של צ´לו על הגיטרה שלו. אבל לעשות טאפינג על בס זה קשה, אלא אם כן יש לך טאפינג בס, ואז זה יותר קל. אם אני לא טועה, הבסיסט של דרים ת´יטאר מנגן על אחת כזו. אני הצלחתי להפיק מבס "ממממווווו" עם טאפינג.

Johnny the Doe

New member
איפה ג´ימי פייג´ ניגן עם קשת של

צ´לו??? אני זוכר שלפני כמה שנים ראיתי קליפ של לד זפלין ושג´ימי מנגן עם קשת על הגיטרה ולא היה לי מושג איזה שיר זה! באותה תקופה כמעט ולא היכרתי את לד זפלין ומאז הנחתי שהשיר היה whole lotta love. האם אני צודק?

rainbowgirl

New member
אופ....זה כזה מיותר לנגנ עמ הלשונ..

גמ ככה חמ והיידימ מזיעות לו אז הוא עוד שמ את כל הרוק שלו
זה ממש לא טוב לדעתי... ועמ הרגליימ?!?!? מה זה לעזאזל?!?!?

Grimble Grumble

New member
הקליפ שעליו אתה מדבר

הוא קליפ של הופעה חיה של השיר דייזד אנד קונפיוזד (Dazed And Confused) נדמה לי שהוא עשה את זה עוד כמה פעמים, אבל הקליפ המפורסם זה עם דייזד אנד קונפיוזד....

aviv007

New member
זה לא השיר הזה

השיר הוא דייזד אנד קונפיוזד משנת 69

גם בדייזד אנד קונפיוזד בקליפ

וגם בהול לוט לאב, שם הוא מנגן בקטע המשונה באמצע, אבל זה לא נשמע טוב מדי :p.

Johnny the Doe

New member
למה? זה נשמע מגניב ../images/Emo13.gif

כל פעם שאני שומע את השיר זה הקטע שמלהיב אותי, כשאני מחכה לאטרף הפסיכדלי שבסולו שאחרי.

Johnny the Doe

New member
תגיד השתגעת על כל הראש??

השירים הידועים של ג´ימי הנדריקס הם היחידם שטובים?? אני חושב שאתה צריך להקשיב לו קצת יותר ורק אז לחוות דעה עליו, מה גם שהקול שלו דווקא משתלב טוב עם הגיטרה. ומה אתה אומר על השירים הבאים: bold as love, castles made of sand,crosstown traffic, freedom? אני חושב שהם פחות ידועים אבל עם זאת הם מאוד טובים. ודרך אגב - אני ממש לא מת על וודו צ´יילד ולפחות לדעתי היי ג´ו הוא שיר די טפשי (אבל חביב).

למעלה