עזרה

עזרה../images/Emo70.gif

אנחנו מכינות עכשיו מערך לטיול ואנחנו צריכות כמה שיותר פז"חים למסלול... וכמה שיותר מהר.... תודה

אריאלושש..המון בהצלחה!

יו..אני לא מקנאה בך..:) חחח.. פזח"ים? בבקשה- יש לנועה הרבה ..תחפשי בעמ' הקודמים, ובינתים- הנה כמה: 1. בועות סבון- לוקחים חוט ברזל דק, עושים ממנו כל מיני צורות- לב, כוכב וכו', טובלים בתוך קופסא עם מים וסבון ויש לך בועות סבון- זה כיף:) 2. סרדינים- מחבואים, אבל במקום שכולם מתחבאים (טיפה מסוכן) אז רק אחד מתחבא וכולם מחפשים אותו, וכאשר מוצאים אותו, מצטרפים אליו, עד שהאחרון מוצא את כולם. 3. חלומות רטובים- לוקחים כוס עם מים- (המשחק הזה טוב לאמצע המסלול כשממש חם), ויושבים במעגל. אחד מהחניכים יושב באמצע וחושב על מילה אחת מקטגורייה מסויימת- כמו: מכוניות- אז הוא חושב למשל על- פיאט, ולא אומר כלום. החניך אומר לכולם שהקטגוריה היא מכוניות וכל אחד בתורו אומר סוג של מכונית, עד שמי שאמר את מה שהחניך חשב עליו מקבל את המים בפרצוף. זה אחלה של משחק... 4. 10 ספונטני- החניכים צריכים לספור עד 10 אבל בלי סדר מסויים, כל אחד מתי שבא לו להגיד, ואם שני חניכים או יותר אומרים מספר ביחד, מתחילים מהתחלה- זה ממש משגע לפעמים... 5. תלמדי אותם להכין צמידים- כמו צמיד מקשר שלמה, שזה די קל- אם את לא יודעת אז יש הסבר באתר התנועתי, או שאני אעלה הסבר... זה אחלה, ותשתמשי בחוט שמשון. אפשר גם אגרוף קוף מחבלים, שזה כאילו "החבל האישי שלהם"... 6. הרוצח\ מאפייה- את בטח יודעת מה זה..חחח.. 7. שלפלף- אם יש לך איזה פטיש מיום העצמאות- מפלסטיק, או איזה בלון או משהו שאפשר לתת איתו מכה קלה בראש (ושזה לא יכאב..
תשחקי את המשחק הבא: החניכים במעגל ואת אומרת לאחד: "שלפלף" והוא צריך להגיד את השם שלו מהר- נגיד רועי, וכשאת אומרת רועי, הוא צריך להגיד שלפלף..זה צריך ללכת מהר, בין כל החניכים, וכאשר מתבלבלים, אז נותנים מכה קלה בראש עם החפץ שיש לך, אפשר גם עם עיתון מגולגל.. 8. משחקי כדור בנאליים עם שינוי מגניב- נגיד, החניכים אוהבים את המורדים?< משחקים איתם 21 , במקום מספרים, צריכים להגיד שמות של דמויות מהמורדים, ואם חוזרים על השמות מתחילים מהתחלה וכאלה, אני אחשוב על עוד כמה... 9. הכנת מר גמיש- פירוק מתח בעזרת קמח ובלונים, לא לשכוח משפך- זה ממש אחלה ונהנים מזה:) 10. שבע בום- צולע אבל אפקטיבי עם ילדים שאוהבים מתמטיקה..חחח.. 11. הכלב והעצם- את בטח מכירה..מחלקים את הקבוצה ל- 2, אחת מספרים ואחת אותיות. שמים חפץ באמצע, וכשאת אומרת נגיד 2- א אז שני החניכים צריכים לרוץ ולהגיע אל החפץ יותר מהר מהחניך של הקבוצה השניה. אני מקווה שזה מספיק בינתיים- בהצלחה, ואני אחשוב כבר על עוד..

תודה רבה!!אין לך מושג כמה שהיינו

צריכות את זה....אבל לרוע המזל...כבר הגשנו את המערך ורק עכשיו כשנכנסתי ראיתי את הפזח"ים. but anyway...tank you!

סבבה, המערך טוב?

אין בעד מה
שיהיה לכן המון המון בהצלחה, ומקסימום בטוח שעזרנו לעוד כמה אנשים, נכון? טיול זה דבר לא קל, וקשה לא לאבד את העשתונות, אז תנסו לחייך, ולתמוך אחת בשנייה..אני למדתי את הלקחים שלי מהטיול השבטי... לילה טוב, שירי

זה אולי לא יעזור כבר אבל...

אולי זה יעזור לשאר המדריכים שעוד לא סיימו את מערך הפסח שלהם... היום הייתה לי ישיבה וחשבנו על משחק קוראים לו תופסת קרפים (קצת מסובך אבל נחמד לאללה): מעמידים את החניכים במעגל כל חניך מקבל קרפ וקושר אותו כסרט לראש. אח"כ אומרים להם שכל חניך הוא השומר ראש של החניך מימינו... המטרה: שכל חניך ישיג כמה שיותר סרטי קרפ. החניכים מתפזרים בשטח ומנסים לתפוס אחד את השני השומרי ראש יכולים להגן על החניכים ע"י תפיחה קלה בשכם של החניך התופס, במידה וחניך קיבל תפיחה כזו אסור לו לגעת בחניך שאחריו רדף במשך 20 שניות וכך יוכל לברוח... מפסיקים את המשחק כשלא נשאר אף סרט על החניכים וסופרים את הקרפים שנתפסו. ויש לי גם הפעלת מסלול נחמדה מאוד: לפני המסלול החניכים מקבלים דף משימות. בסוף המסלול על החניכים להוכיח כי ביצעו את המשימות הללו. דוגמאות למשימות: להביא אבן/עלה שמצאו במסלול, לשתות בקבוק שלם עד סוף המסלול, להעביר מורל לקבוצה במשך ההליכה וכד'... זה ממש נחמד-מעסיק את החניכים וחוסך לכם כאב ראש של מציאת רעיון להפעלת מסלול אחרת :)

תודה לכולם../images/Emo9.gif המערך

יצא ממש חמוד!!! בפעולת ערב שלהם, הם עוברים ליל סדר וקריאת הגדה כשבמקום לספר על בני ישראל מסופר בעצם עליהם ועל מה שהם עברו במהלך השנה וזה יצא ממש יפה למרות שאני בטוחה שעוד הרבה מדריכים השתמשו באותה מתודה של קריאת הגדה... איזה מגניב הסמיילי של אליהו
וכשקוראים את ארבע הקושיות אז כל מדריכה היא מישהו אחר..אני החכם!!! כל מדריכה מתחפשת :לתם יש הילה כזאת מגניבה ולחכם משקפיים ענקיות (כל עדשה מיקרוסקופ!!חחח...)לרשע קרניים ולזה שלא יודע לשאול יש סימן שאלה ענק כזה על החולצה. בכלל מניסיון, כדאי מאוד להשקיע בתפאורה של פעולה. כי יש הבדל במידת העיניין של החניכים וההבדל משמעותי!!! הבנתי שאלעד כאן? אז אלעד תשמיע קול ואולי תכתוב לי משהו
בה ביי ושוב תודה

הפזחים שלנו...:

שיהיה לכם... אתם הרי לא חייבים להעביר בדיוק מה שכתבתם
וקודם, עדי, אנחנו גם כתבנו משהו דומה לקרפים שלכם... אבל רק עם סרטים
ולפזחים: טמפה טמפה, מכירה? תחרות אוכל - מי אוכל הכי הרבה מצות, הכי הרבה מרור, ומי מסניף הכי הרבה חזרת - שזה אחד הקשים!!! לירקום את השם על מצה... אם למישהו יהיה כוח זה יכול להיות ענק!! תחרות שירי פזח עם מיים בפה, או פיו פיו עם מיים בפה כמו שני כלבים ועצם - שני כלבים ומצה כמו שני דגלים - אז שתי מצות אהםם.. מה כתבנו עוד... להקריא להם את סיפור ההד אם תיהיו במקום עם הד, ואת ערכו של זמן באמצע היום כזה במסלול.. ולא זוכרת עוד
תהנו בטיול!!!

גרושקה עשי טובה...

אם תזכרי תביאי לי ליום פעילות מחר את הסיפור עם ההד... נהיה הריי במערות בית גוברין אז נראה לי שאני אנצל את ההזדמנות לספר להם את זה... ואל תשכחי שצריך לקבוע ישיבה עם הצוות שלכם ועם צוות ה' לגביי הסדר פסח... וכדאי שזה יהיה מהר כי הטיול אוטוטו ... (נכון שהוא עוד שבוע אבל השבוע הזה יעבור מהר...)

באמת, יש הד במערות? לא חשבתי

על זה...
סתםםם...! ויש לי גם סיפור יפה איך נוצרו המערות, עם קרמבואים....
ואוף! יש יום פעילות מחר...
וגם הסגירת הרשמה...

אתמול...

אתמול הייתה לנו "אסיפת הורים". ביום שישי התקשרתי לכל ההורים וכל אחד מהם אמר לי:"כן... אל תדאגי... אני אבוא
"... אמא אחת
זה כל מי שבא
ולפחות היא רשמה את הבת שלה לטיול... אז היינו אתמול משעה 7 בערב עד 9 וחצי ככה בשבט וחיכינו כמו מטומטמים שהורים יגיעו...

כן כן... תמיד זה ככה ../images/Emo13.gif

גם אצלנו זה ככה באסיפות הורים... וזה באסה... כי כולם אומרים שיבואו, ואצלי כשההורים רצו שאני אעשה פעולת הורים וילדים מההתחלה אמרתי שלא כי זה היה ברור שהם לא יבואו... אבל חפיף
! העיקר שבסוף החניכים ייצאו לטיול...

2003 SkiPeR

New member
יש לי פתרון בשבילך !!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי את המערך של הטיול שלי על המחשב...... אם אני יכול להעלות לכאן קובץ וורד... אז יש לי בשבילך מערך פצצות כולל הפעלות אוטובוס, הפעלות מסלול בוקר ולילה טוב, סיכומי יום ושני ערבים גדודדים.......

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo41.gif ע ב ד ה ../images/Emo41.gif איי לוב יו ../images/Emo70.gif

מה זאת את ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה