אריאלושש..המון בהצלחה!
יו..אני לא מקנאה בך..

חחח.. פזח"ים? בבקשה- יש לנועה הרבה ..תחפשי בעמ' הקודמים, ובינתים- הנה כמה: 1. בועות סבון- לוקחים חוט ברזל דק, עושים ממנו כל מיני צורות- לב, כוכב וכו', טובלים בתוך קופסא עם מים וסבון ויש לך בועות סבון- זה כיף

2. סרדינים- מחבואים, אבל במקום שכולם מתחבאים (טיפה מסוכן) אז רק אחד מתחבא וכולם מחפשים אותו, וכאשר מוצאים אותו, מצטרפים אליו, עד שהאחרון מוצא את כולם. 3. חלומות רטובים- לוקחים כוס עם מים- (המשחק הזה טוב לאמצע המסלול כשממש חם), ויושבים במעגל. אחד מהחניכים יושב באמצע וחושב על מילה אחת מקטגורייה מסויימת- כמו: מכוניות- אז הוא חושב למשל על- פיאט, ולא אומר כלום. החניך אומר לכולם שהקטגוריה היא מכוניות וכל אחד בתורו אומר סוג של מכונית, עד שמי שאמר את מה שהחניך חשב עליו מקבל את המים בפרצוף. זה אחלה של משחק... 4. 10 ספונטני- החניכים צריכים לספור עד 10 אבל בלי סדר מסויים, כל אחד מתי שבא לו להגיד, ואם שני חניכים או יותר אומרים מספר ביחד, מתחילים מהתחלה- זה ממש משגע לפעמים... 5. תלמדי אותם להכין צמידים- כמו צמיד מקשר שלמה, שזה די קל- אם את לא יודעת אז יש הסבר באתר התנועתי, או שאני אעלה הסבר... זה אחלה, ותשתמשי בחוט שמשון. אפשר גם אגרוף קוף מחבלים, שזה כאילו "החבל האישי שלהם"... 6. הרוצח\ מאפייה- את בטח יודעת מה זה..חחח.. 7. שלפלף- אם יש לך איזה פטיש מיום העצמאות- מפלסטיק, או איזה בלון או משהו שאפשר לתת איתו מכה קלה בראש (ושזה לא יכאב..
תשחקי את המשחק הבא: החניכים במעגל ואת אומרת לאחד: "שלפלף" והוא צריך להגיד את השם שלו מהר- נגיד רועי, וכשאת אומרת רועי, הוא צריך להגיד שלפלף..זה צריך ללכת מהר, בין כל החניכים, וכאשר מתבלבלים, אז נותנים מכה קלה בראש עם החפץ שיש לך, אפשר גם עם עיתון מגולגל.. 8. משחקי כדור בנאליים עם שינוי מגניב- נגיד, החניכים אוהבים את המורדים?< משחקים איתם 21 , במקום מספרים, צריכים להגיד שמות של דמויות מהמורדים, ואם חוזרים על השמות מתחילים מהתחלה וכאלה, אני אחשוב על עוד כמה... 9. הכנת מר גמיש- פירוק מתח בעזרת קמח ובלונים, לא לשכוח משפך- זה ממש אחלה ונהנים מזה

10. שבע בום- צולע אבל אפקטיבי עם ילדים שאוהבים מתמטיקה..חחח.. 11. הכלב והעצם- את בטח מכירה..מחלקים את הקבוצה ל- 2, אחת מספרים ואחת אותיות. שמים חפץ באמצע, וכשאת אומרת נגיד 2- א אז שני החניכים צריכים לרוץ ולהגיע אל החפץ יותר מהר מהחניך של הקבוצה השניה. אני מקווה שזה מספיק בינתיים- בהצלחה, ואני אחשוב כבר על עוד..