עזרה! ../images/Emo124.gif
חברים של ההורים שלי נסעו לשבוע עם הילדות שלהם לים המלח ואני הסכמתי להוריד את הכלבה שלהם ולשחק איתה ולהעסיק אותה אבל לא להיות איתה כל היום!! היא בת 8-9 חודשים והיא לברדור מעורב. היא מהממת,מדהימה ויפה (וקוראים לה ליידי
) הם נסעו אתמול מוקדם בבוקר, ואני מורידה אותה 5 פעמים ביום. היום בבוקר שהלכתי לבית שלהם בשביל להוריד אותה (ברבע ל-7 בבוקר) חשכו עייני!!! פתחתי את הדלת והייתי בטוחה שמישהו פרץ לבית... היא קרעה את הספה שלהם והוציאה את כל הריפוד!!! בתוך הכיור הייתה שקית זבל היא איכשהו הגיעה לשם הוציאה אותה ופיזרה הכל!!! אכלה את האוכל של התוכי... קרעה שקיות ומה לא [?!] סידרתי וקראתי לאמא שלי לבוא לעזור לי ובינתיים שאני לקחתי אותה לטיול אמא שלי קצת סידרה ובעיקר את הספה שלא ידעתי מאיפה להתחיל וכשאני חזרתי עם ליידי עזרתי לה... אחר כך בערך ב10:30 - 10:40 ירדתי שוב בשביל להוריד אותה והיא שוב עשתה את אותו הדבר עם הספה!!! ושוב סידרתי. אני לא יודעת מה לעשות איתה... אני לא יכולה להיות איתה שם כל היום ובטח שלא במהלך הלילה!@!! חשבתי לשים נייר כסף על הספה כדי שהיא לא תתקרב (היא קרעה את המשענת בספה ולא את איפה שיושבים) אבל אני מפחדת שהיא תנסה לאכול את הנייר כסף!! מה אני יכולה לעשות??? (הם חוזרים רק ביום חמישי בערב
מה אני אעשה איתה? ) ד"א התקשרתי לבעלים שלה וסיפרתי להם כדי שהם לא יחזרו ביום חמישי ויראו את זה ויהיו בהלם... והם היו בשוק... (היא הרסה מידי פעם דברים אבל זה הדבר הכי חמור שעשתה~!!) עזרהההה!!!!
(עכשיו אני יורדת להוריד אותה שוב אני מקווה שלא מחכה לי עוד "הפתעה"!
)
חברים של ההורים שלי נסעו לשבוע עם הילדות שלהם לים המלח ואני הסכמתי להוריד את הכלבה שלהם ולשחק איתה ולהעסיק אותה אבל לא להיות איתה כל היום!! היא בת 8-9 חודשים והיא לברדור מעורב. היא מהממת,מדהימה ויפה (וקוראים לה ליידי