עזרה +פיקים

ועכשיו הביוגרפיה של אולונג החזיר:

אולונג הוא בעצם חזיר רגיל שעשו עליו ניסויים והפכו אותו לחזיר אדם בעל אינטיליגנציה גדולה יותר מזו של חזיר רגיל, אבל נמוכה מזו של בן-אדם. אולונג פגש את גוקו בתחילת העונה הראשונה דרגון בול והם נהיו חברים טובים שעברו ביחד הרפתקאות רבות. אולונג היווה דמות מפתח בדרגון בול זי ותמיד הגיע בזמן עם כוחות שינוי הצורה שלו והציל את גוקו חברו הטוב. פעם אחת גוקו כמעט נהרג על-ידי מר פריז, שזוהי בעצם בת (בגלל זה האודם), אבל אז אולונג הגיע והשתמש במתקפה המיוחדת שלו: אולונגמהאמהא, שנקראת על שמו כי הוא המציא אותה ולימד אותה למאסטר רושי, ששינה את שמה לקאמהאמהא. המתקפה הזאת חיסלה את גב´ פריז ואז אולונג השתמש בכוחות המרפא החזקים שלו כדי לרפא את גוקו. גם כשגוקו נלחם באנדרואיד 18 היא כמעט חיסלה אותו, אבל אז אולונג זרק עליה סלע גדול שמחץ אותה והיא מתה, וכך ניצלו חייו של גוקו בשנית. אבל כשהמפלצת מיג´ון בואו הגיעה היא ביקשה משאלה שאולונג יכלא בתוך אחד מכדורי הדרקון, ומאז אולונג כלוא בתוך הכדור ולא מסוגל לצאת, כי ברגע שהוא נכלא בפנים הכדורים לא פעלו יותר.

Light woman

New member
היסטורית פואר.. ../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif

פואר היה פעם כלב, אבל הוא גילה בעצמו כוח מיוחד שהוא יכול להשתנות, ואז הוא ראה חתול והשתנה עליו, ולא חזר לצורתו המקורית כי הוא לא הצליח אבל הוא מצליח להשתנות לדברים אחרים. פואר פגש את יאמצ'ה שעל יאמצ'ה איים רוטווילר רצחני, אז פואר "שאג" עליו והוא ברח כי הוא לא סבל את פואר וחשב שהוא נודניק קרצייתי. מאז פואר פיתח נטיות הומוסקאסואליות ונמשך ליאמצ'ה, אז הוא תמיד נדבק עליו. כל פעם שיאמצ'ה היה בצרה פואר הציל אותו בהתקפת יללות, שהיא התקפת צרחות קטלנית שקורעת את עור התוף לכל מי ששומע אותה, ואז ממיסה לו ת'שכל. אם הוא לא חי היא מפוררת אותו לאבק. פואר ושיאצו התחרו בתחרות של הקרציה ההומו הדביק ביותר למישהו שרירי עם צלקת או עין שלישית, ואז שיאצו השתמש במתקפת מריונטת החרסינה שפגעה בפואר וגזלה את כוחותיו, וכך שיאצו זכה במקום הראשון. יאמצ'ה טיפל בו בכל זאת. פואר תמיד שנא את בורמה כי היא גנבה לו את יאמצ'ה, ואהב את מקיטה כי אז הוא יכל לקחת את יאמצ'ה לעצמו. נ.ב בכתבה זו יש כמה דברים נכונים.... :י)

איזה עיצבון!!

רשמתי כתבה על "העונה החדשה" של דרגון בול זי שנקראת dragon ball rd וזה לא נשלח!!איזה עיצבון! אם יהיה לי כוח אז אולי מחר אני ארשום את זה שוב...

Light woman

New member
היסטורית.. אממ..זרבון! *חיוך זדוני*

זרבון הוא בעצם בת. היא פשוט מתכחשת לעובדה.הרי מי יכולה להתאים את העגילים והשרשרת חוץ מבת? והיא תמיד מסתרקת ועושה צמה. היא לוקחת הורמונים כדי להישמע גברית והאגו שלה וכל הצד הגברי הפכו לטרנספורמציה שלה: הקרפדה שתהפוך לנסיך ברגע שמנשקים אותה. מקיטה גילה את הסוד הזה וניסה לנשק את זרבון, שמעכשיו נקרא לה זרבונה, אך היא הפליקה לו והוא התעלף והיא גררה אותו לחללית של גב' פאריס. זרבונה דודוריה וגב' פאריס בעצם רצו חיי נצח כדי להראות במיטבן תמיד, כי הן רוצות שחברת האיפור שלהן תיהיה המצליחה בעולם!!! בכוכה בג'יטה היתה חברה מתחרה לאיפור, אז גב' פאריס רצחה את כל התושבים בעזרת הרעלת מסקרה קטלנית. ואז הכוכב התפוצץ במפץ פודרה גדול... ועכשיו אני יורדת למטה אז ביי... המשך מחר...

לייט, אם הכתבה שלך תתפרסם באתר זה

ממש לא ישמע כאילו זה אמיתי, אנחנו מנסים לעבוד על הבנאדם, תכתבי משהו בלי הומואים ותחרות טמטום בין שיאצו ופואר. כמו הכתבה שלי על דודוריה: דודוריה, השלישית בחבורת הבנות בהנהגתה של גב' פריז. דודוריה מופיעה לראשונה בסאגת נאמק ואין הרבה מה לספר עליה, היא רק חיסלה כמה נאמקים ואז נהרגה על-ידי מקיטה. מאוחר יותר בסדרה היא נמלטה מהגיהנום וחזרה לכדור-הארץ, שם רצחה את מקיטה ללא רחמים. אחרי זה היא ניסתה להילחם בסייל כדי להראות שהיא חזקה יותר, אבל הוא שאב אותה דרך זנבו והפך לפרפקט סייל. שיאצו הוא בעצם בובת חרסינה שהוקמה לתחייה על-ידי משאלה שביקש טין (הוא ביקש ילד) וכך טין אימץ את שיאצו ואימן אותו, אבל לרוע המזל בגלל ששיאצו לא נולד חי, לא הייתה לו כלל אנרגיית קי כמו לכל שאר היצורים החיים, ולכם הוא נאלץ רק להילחם בעזרת ידיו ורגליו. בסרט שמונה שיאצו מתמודד כנגד בּרֶלי האימתני ואף מביס אותו, אבל כשברלי חוזר בסרט עשר הוא הורג את שיאצו ומבקש משאלה שהוא לא יוכל לקום לתחייה. בכל זאת כשהמפלצת מיג'ון בואו מגיעה הלוחמים מבקשים מהמלך אמה עזרה והוא שולח את שיאצו ליום אחד. ביום הזה שיאצו מצליח להדוף את מיג'ון בואו ולהגן על טין, אביו המאמץ, לרוע המזל, מיג'ון בואו הורג אותו שוב והוא נשלח בחזרה לגן-עדן. טין מתרגז ומשתמש ב"מתקפת אנרגיית חיים הרסנית מיוחדת" (Special Life Energy Demolition Attack) שגוזלת את כוח החיים שלו, אך מצליחה להחליש את מיג'ון בואו וכמעט להרוג אותו. לרוע המזל, בניסיון זה טין מצטרף אל בנו המאומץ בעולם הנפשות.

לייט, אם הכתבה שלך תתפרסם באתר זה

ממש לא ישמע כאילו זה אמיתי, אנחנו מנסים לעבוד על הבנאדם, תכתבי משהו בלי הומואים ותחרות טמטום בין שיאצו ופואר. כמו הכתבה שלי על דודוריה: דודוריה, השלישית בחבורת הבנות בהנהגתה של גב´ פריז. דודוריה מופיעה לראשונה בסאגת נאמק ואין הרבה מה לספר עליה, היא רק חיסלה כמה נאמקים ואז נהרגה על-ידי מקיטה. מאוחר יותר בסדרה היא נמלטה מהגיהנום וחזרה לכדור-הארץ, שם רצחה את מקיטה ללא רחמים. אחרי זה היא ניסתה להילחם בסייל כדי להראות שהיא חזקה יותר, אבל הוא שאב אותה דרך זנבו והפך לפרפקט סייל. שיאצו הוא בעצם בובת חרסינה שהוקמה לתחייה על-ידי משאלה שביקש טין (הוא ביקש ילד) וכך טין אימץ את שיאצו ואימן אותו, אבל לרוע המזל בגלל ששיאצו לא נולד חי, לא הייתה לו כלל אנרגיית קי כמו לכל שאר היצורים החיים, ולכם הוא נאלץ רק להילחם בעזרת ידיו ורגליו. בסרט שמונה שיאצו מתמודד כנגד בּרֶלי האימתני ואף מביס אותו, אבל כשברלי חוזר בסרט עשר הוא הורג את שיאצו ומבקש משאלה שהוא לא יוכל לקום לתחייה. בכל זאת כשהמפלצת מיג´ון בואו מגיעה הלוחמים מבקשים מהמלך אמה עזרה והוא שולח את שיאצו ליום אחד. ביום הזה שיאצו מצליח להדוף את מיג´ון בואו ולהגן על טין, אביו המאמץ, לרוע המזל, מיג´ון בואו הורג אותו שוב והוא נשלח בחזרה לגן-עדן. טין מתרגז ומשתמש ב"מתקפת אנרגיית חיים הרסנית מיוחדת" (Special Life Energy Demolition Attack) שגוזלת את כוח החיים שלו, אך מצליחה להחליש את מיג´ון בואו וכמעט להרוג אותו. לרוע המזל, בניסיון זה טין מצטרף אל בנו המאומץ בעולם הנפשות.

KeNNy7

New member
סורי לאכזב אותכם

אבל אני חסמתי את האימייל שלי נגדו ואני לא מדבר איתו יותר

KeNNy7

New member
סורי לאכזב אותכם

אבל אני חסמתי את האימייל שלי נגדו ואני לא מדבר איתו יותר

KeNNy7

New member
לרייסט

תמשיך ת'פיק יש לך את הפיק הכי יפה פה אבל גם של לייט וומן יפה מאוד תמשיך אותו שים פרק 15 (אם הוא מוכן)

Light woman

New member
רייס כבר בפרק 20..... אה... והמניק

מהאתר שלך קני, שלח לי בול אותו מכתב כמו שהוא שלח לווילו. חתיכת מנייק, אפילו שניה לא מקדיש כדי לכתוב מכתב חדש. מזל שכולם כתבו לו ככה שהוא פחד ולא יגע בפיקים שלנו.

KeNNy7

New member
אני במילא

עזבתי את האתר שלו ועכשיו אני עובד על מליון כתבות לאתר אחר בכוונה כדי להפיל את האתר שלו וחוץ מ'זה תודה ששלחתם הצלתם גם את הכתבות שלי!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מ'זה האתר שאני עובד בו נמצא כאן ולייט אם את רוצה תכנסי גם לפורומים של האתר יש שם הרבה פורומים ואחרי שכל הכתבות ענק שלי יתפרסמו באתר ההוא הוא מ'זה יאכל אותה ורייסט......תביא את הפרקים החדשים שאני יקרא

Taker Sucks

New member
אתר נחמד.

אבל כמו כל שאר האתרים הישראלים... הוא צריך עוד עבודה.

אני כבר בפרק 34

ומעכשיו אני מפרסם פרק כל שבת, ולא נכנע יותר לדרישות שלכם לפרסם באמצע השבוע! וקני-למה אי אפשר לשלוח את הכתבות שלנו! הן כל-כך נכונות (במיוחד כי הסתמכנו על המידע שנתן נבות רם, השד הדראגונבולי)!!!

Light woman

New member
לא רייס!נצטרך לחכות*מחשבת בראש*

*לא מצליחה ממש לחשב* המון המון זמן! איזשהו 4 חודשים ויותר עד שנגיע לסוף הפיק שלך! אני לא יכולה ככה לחכות!!!!!!!!!! בבקשה רייס... *מתחנחנת (מתחננת)*

KeNNy7

New member
אם אתם רוצים

תשלחו לו אתם אני לא מדבר עם ה&*)&*) הזה ורייסט תשים כאן את הפיקים שלך בבקשה

למעלה