עזרה +פיקים

KeNNy7

New member
פפפשששש

יש לך פיקים מ'זה יפים קראתי 2 פרקים ואני רץ לקרוא עוד אבל שניה הנה אני שם את הפיק השלישי שלי הוא קצר מאוד אבל. וחוץ מ'זה למה הוא מחפש את גוהאן????? טוב אני רץ לקרוא .....................

KeNNy7

New member
יופי!!!תודה

יש עוד מישהו עם פיקים!!!! אה וכשיהיה לך את האוייב של הסאגה תגיד לי אוקיי

KeNNy7

New member
יו......כמה פיקים

לא חשבתי שיהיהיו כלכך הרבה פיקים אבל כשהאתר שלי יעלה עם הפיקים שלך אני יגיד לכם או קי!!!!!!

KeNNy7

New member
זה דחוף כנסו להודעה הזאת!!!!!!!!!!!

תקשיבו אני עזבתי את האתר שהייתי בו קודם אז עכשיו ההוא שנשאר לבד באתר רוצה לגנוב לכם את הפיקים הבן זונה!!!!!הוא אומר שלא אתם כתבתם אותם!!!! עזרו לי להכנס באמו................

Light woman

New member
בואנ'ה אפח'ד לא יגע לי בפיקים! בוא

נכסח אותו! רייס שלח לו וירוס עכשיו! טוב, אל תשלח לו, אבל כדאי להרוס לו ת'מחשב אם הוא רק יעז לגעת בפיקים שלי! מי יעז להגיד שלא אתה כתבת על קריאן ואני על ניקו? ומה עם הזנב של טראנקס של טאנדור והמתקפה המוזרה של פרופט! ומה עם קיילי המותק? מי יעז לגנוב את הפיקים? תביא שמות קני!

איזה חוצפה!!!!!!

מי הוא חושב שהוא???? אני לא כזאת שמתרגזת בקלות ולא כזאת שמקללת וכו'.. אבל זה ממש מוגזם!!מי זה??אני ארצח אותו!!!!! שנים לקח לי לחשוב על רעיון ועוד לכתוב אותו!!!! אני אומרת לכם בא לי לכסח אותו!!!!!!!! שמישהו יתפוס אותי!!!בעצם עדיף שלא...ככה אני אוכל לרצוח אותו!!!אבל קודם כל מי זה???

קאאאאאאאאני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תביא לי מיד את כתובת האתר או את האימייל של הילד הזה או את האייסיקיו
אני והוא צריכים לדבר דחוף!!!!!!!!!!!!!!! ודחוף שווה מיייייייייייייייייייייייייידדדדדדדדדדדדדדדדדד

לא...דחוף שווה יותר ממיד!!!!!

וגם אני אשמח לתפוס שיחה מאוד תרבותית אם אותו בן-אדם (אם הוא בכלל תרבותי..) אני חושבת שזה שבן-אדם מסוגל לקחת משהו(וכאן אני מתכוונת לפיקים שלנו!) שלא הוא עשה ושאנשים אחרים השקיעו בזה את הנשמה!!אז הוא לא בן-אדם,כי זה דבר מגעיל ולא מוסרי לעשות!!!!

ash 1

New member
ל איזה אתר אתה מדבר?

איך אתה יודע שהם מנסים לגנוב?

למעלה