עזרה +פיקים

אני אסביר לפי מה שהבנתי:

קני בונה איזה אתר עם עוד מישהו והוא רצה לפרסם שם את הפיקים. אנחנו, שהסכמנו שאלפי ילדים יקראו את הסיפורים כל יום (פרסום, אם לא הבנת), נתנו לו את הפיקים בשרשור הזה. עכשיו הוא פרש מצוות האתר והילד שעבד איתו רוצה לפרסם את הפיקים בכל זאת כי הוא לא מאמין שאנחנו עשינו אותם (לא שזה שמנה, בכל מקרה אסור לו לפרסם משהו בלי רשות הכותב, גם אם זה קני ולא אנחנו). מובן?

ash 1

New member
האתר כבר עובד? אפשר לינק?

האם הפיקים שמורים אצלו במחשב או שהוא עוד לא העתיק אותם? (כי אז אפשר פשוט למחוק את השרשור)

תראו...

הוא ענה לי לאיימל.. הנה התשובה שלו: שלום מוסרית,אני לא התכוונתי להשתמש בשום פיק שלך,יכול להיות שקני כועס ולכן פירסם את זה בתפוז,רבנו והוא כנראה רצה לנקום,יש לי את האיימלים שבהם אמרתי לו שאכניס רק את הפיקים שלי אם את\אתה רוצה לראות בשמחה. ופעם הבאה תחשוב\תחשבי לפני שמאשים\מאשימה.

KeNNy7

New member
תקשיבי אני לא

רציתי לנקום אבל כנראה בגלל שהוא ראה את כוכלכם מתנפלים אז הוא נרגע וגם הוא הפסיק עם זה

KeNNy7

New member
אני יספר לכם את כל הסיפור כולו:::

יום אחד אני מסתובב לי בין אתרי DBZ עד שאני רואה איזה אתר לאתר קראו DBZ2003 וראיתי שיש שם רק עמוד אחד ומליונים אנשים נכנסו ואז ראיתי שהוא רשם שם שמי שרוצה משחק DBZ קטלני בתלת מימד שישלח לי אימייל ואני יביא לו אני שלחתי לו אימייל אז לא קיבלתי את המשחק אבל אמרתי טוב נו מה זה משנה אז הוא ביקש ממני להצטרף לאתר שלו והסכמתי עבר המון זמן אני הבאתי לו המון מידע והוא די התעלם לאחרונה הוא החליט סוףסוף להעלות את האתר אז אני אמרתי לו די נמאס לי אני עובד וסתכל כמה פיקים הבאתי לך ומלא כתבות(אם הוא מפרסם את הכתבות שלי אני יהרוג אותורשמית) אז הוא אמר די אתה לא עשית כלום מה אתה מדבר אני חטפתי עליו קריז אבל אמרתי לו וניסיתי להרגע אל תשתמש בפיקים שהבאתי לך!!!!! אז הוא אמר לי שהוא דיבר עם כמה מנהלי אתרים וזה לא הפיקים שלכם!!!!!! הוא אמר שהוא קיבל רשות ממנהלי האתרים האחרים להשתמש בפיקים שלכם אני בשיא הקריז עברתי לאתר:::: http://www.dragonballz.co.il (תבקרו זה אתר טוב) ואז הוא אומר לי באימייל מלא קללות שהוא ישתמש בכתבות שלי אפילו שאני לא עשיתי כלום כשאני בניתי את רוב האתר שלו!!!!

Light woman

New member
שילכו להזדיין מנהלי האתרים אם הוא

יעז לשים ת'פיקים שלנו בלי קרדיט אני ארצח ת'בנאדם!!! או משהו יותר טוב... הוא יתקע בלי ההמשך של הפיקים... וגם נוכל להשמיץ את האתר אצל כולם ולשלוח לו כמה וירוסים *אהם*.... עדיף שלא אמשיך...

KeNNy7

New member
אבל בואי אניט יסביר לך משהו

בכל זאת יכנסו אליו מלא בזכות מה שאני עבדתי שם אבל זה רעיון טוב רייסט יכין לנו וירוסים ונשלח לו מלא וירוסים כדי שהאתר שלו ימחק

KeNNy7

New member
יש לי רעיון

למה שלא כולכם תעזרו ותכתבו כתבות לאתר החדש שלי ואז יהיה לו כפול כניסות מהאתר של ה&^*&%^^$%%^^$הבן%^&%^&$^*&^*&$^$%$%^$%&^%)^&*$%^@$#&^)(&*)^&)%^&$%&^*&^)*(^**^$^^%#$%^$&*%*^*)%$&R&^$%^#%$ וחוץ מ'זה יש לו אתר ענק עם 14 חברי צוות ככה הוא אמר לי

*חיוך זדוני*

בואו נכתוב לו כתבות שקר על זה שקרילין נושם מהמצח והשם המקורי של וג'יטה הוא מֶגֶקִיטַה וכל מיני כאלה. נ.ב. סתם ניסיתי להפחיד את שיטיבוי, אני לא יודע לשלוח וירוסים

KeNNy7

New member
או קיי

זה שרשור כתבות זדון מעכשיו שלחו בהמוניכם כתבות זדון תקצורי זדון ביוגרפיות זדון תשלחו!!!!!!

הנה כתבה:

בזמן סאגת התחרויות העולמיות מישהו יבקש משאלה שגוקו יתפצל לשניים ויהפוך לילד, וזה באמת יקרה. הילד, ששמו יהיה גוטן (טן זה שתיים, פירוש השם הוא גו, תחילת השם של גוקו, טן, שתיים=גוקו שתיים), יתנהג בדיוק כמו גוקו כשהוא ילד ולא יהיה רציני ותמיד יצחק על כל דבר. לעומתו, גוקו המבוגר לא יצחק אף-פעם וישאר רציני תמיד. גם טראנקס יהפוך לילד בעקבות משאלה והוא יהיה חבר טוב של גוטן ושניהם יעשו המון שטויות. אחרי שמפלצת בשם מיג´ון בוּאוּ תגיע, היא תשתמש בכוח מיוחד שיש לה ותשלב את השניים ללוחם חזק בשם גוטנקז (gotnekkz) שישרת אותה ויהרוג את פיקולו. אבל אחר-כך וג´יטה יבקש משאלה שהנכד שלו (טראנקס) יתנתק מגוטן ואז זה קורה ושניהם חוזריים להיות טובים.

Light woman

New member
יש לך דמיון פורה בהחלט..

באמת אבל באתמ התפוצצתי מצחוק שקראתי אתה שטויות האלה. פרסם את זה בפורום של ערוץ הילדים וכולם יגידו לך: נכון, בטח ידעתי את זה. טראנקס הנכד של וג'י? חח... וג'י זקן אבל לא עד כדי כך.. ולמה כל פעם אתה חייב לרצוח לי את פיקילה?

תתכונני לייט הנה הביוגרפיה של פיקי:

פיקולו הגיע לכדור-הארץ בחללית אחרי שהכוכב שלו, כוכב בלבאס (Balbas) התפוצץ, פיקולו חשב שהאנשים בכדור-הארץ הם ירוקים עם מחושים אז הוא שינה חורה והפך לאחד כזה. הוא הבן של גוד, שגם הוא מתחזה לנאמק. כשמקיטה ונאפה הגיעו לראשונה לכדור-הארץ הם הסבירו לפיקולו שהוא נאמקי והוא לא ידע את זה כי הוא חשב שככה נראים בני-אדם (כי הוא הרי אף-פעם לא פגש בן-אדם, הרי גוקו הוא סאייאני, קרירין הוא סוג של חייזר ללא אף שנושם מהמצח, טין הוא בעל עין שלישית, יאמצ'ה מעולם לא פגש את פיקולו וצ'יאוטזו הוא בובת חרסינה). בכל אופן, אחרי שהתגלה לו שכולם חשבו עד עכשיו שהוא נאמקי ולא בן-אדם הוא לא יכל לשנות צורה שוב כי כשנשארים בצורה אחת הרבה זמן אי אפשר לשנות צורה למשהו אחר. פעמים רבות פיקולו הצליח להביס רשעים שאיימו על העולם, כמו גבזיק ג'וניור או סייל האנדרואיד. בסוף הסדרה הוא מבקש משאלה שהוא יוכל לחזור לצורתו המקורית ואז הוא הופך ליצור קטן וורוד שזוהי צורתו האמיתיי, אבל בגלל שהגזע שאליו משתייך פיקולו הוא גזע של חייזרים מרושעים, גם פיקולו הופך להיות מרושע ומשנה את השם לפיקו בוּאוּ (ה-בואו זה על שם מפלצת מרושעת מאוד שפיקולו העריץ), הוא מצליח להרוג הרבה לוחמים עד שגוטנקז מצליח לרצוח אותו, את גוד, שהוא אבא שלו, ואת הבן שלו, דנדה. פיקולו מגיע לגיהנום ושם הוא מעונה לנצח על-ידי המלך קאי המרושע.

Light woman

New member
רגע! חכה! שכחת את אישתו!

הרי ידוע שיש נאמקיות נקבות, הם פשוט הסתתרו במערות תת קרקעיות וכל הנאמקים לא רצו להגיד ולהסגיר את נשותיהם, כי יש רק 20 נשים נאמקיות, אבל ידוע שפיקילה שלנו לא מתחן עם נאמקית אלא עם סאייאנית :) נחשו מי...

למעלה