עזרה עזרה

קניתי בבורדו חולצות ממש גדולות

2=100 חלקות (ואני לובשת 54-56) גם מכנסיים קצרים3/4 2=70 וגם מסוג אחר ב- 75 ש"ח ראיתי שיש גם טייצים ארוכים

Agnetta

New member
תקשיבי סקסית- תלכי לשוק הכרמל

יש שם חנויות בדיוק עם מה שאת מחפשת במחירים ממש זולים. יש לי קולגה בעבודה שהיתה קונה לאימא שלה, שהיתה אישה מאוד גדולה (בגלל מחלת הסכרת) תמיד מכנסי טריקו וחולצות ענקיות במידות 7 ומעלה. אם אני לא טועה קוראים לחנות רפאל, אבל אני לא בטוחה במאה אחוז.

סקסיית

New member
יפתי כבר רשמתי שלא מתאים לי

לך יש רגליים קצת רק קצת (
) יותר רזות משלי... אין שם משהו במידה שלי לצערי יש לי רגליים מאוד עבות ותוסיק שמצריך חניה כפולה עצמאית כמו שאת יודעת

חחחחח מיפגרת!

מתי מדדת לאחרונה? אצלי הן ענקיות אולי כדאי לך לנסות שוב ואם לא....בכל מקרה בטוחה שתמצאי אולי בשוק ראש העין בימי שישי יש שם מידות ענקיות .

סקסיית

New member
../images/Emo24.gifתודה מותק

ואני אלך השבוע אולי מחר לניסו בראשון (זכות קרובים לבית שמורה לא?
) ואח"כ נמשיך הלאה... פשוט מתיש כבר הקטע הזה

taltuol10

New member
חולצות T יש בהגרה ב- 49.00

אני לא יודעת איפה את רה אבל בהגרה בכל הארץ יש חולצות T מצויינות כותנה ולייקרה באדום שחור ולבן ב- 49 ש"ח. בכלל כל החנות בחמישים אחוז הנחה עכשיו. שווה!!!

polegra

New member
מנסיון של שמנה מאוד...;)

מצאתי חולצות טריקו ענקיותתתתתתתתת ומכנסי טרנינג שאפילו אני שוחה בהם....וגם היימי ה200 קילו שלי בשוק בצאלאל זה נמצא מול הפלאל 2 חנויות עם ערמות שיש לנבור בהם אבל סחורה מ-ע-ו-ל-ה הם גם מביאים מידי פעם חולצות ומכנסיים שקנו לי בארה"ב במחיר טוב ופה זה עולה 15 ש"ח לפריט!!! כמו כן , כרגיל ממליצה לנסות בורדו אצל נאווה אני מוצאת שם למידה שלי...לא יקר ויפההההההההההה עם שרות מעולה!! טלי

gallish

New member
חולצות T יש במתאים לי

יש מבצע של 3 ב-100, חולצות T פשוטות עם מפתח עגול או וי, בשלל צבעים. והמידות גדולות למדי...

למעלה