עזרה עזרה

סקסיית

New member
עזרה עזרה ../images/Emo53.gif

לא יודעת מי יודעת ומילא אבל התחלתי להתאמן בחדר כושר ופתאום אין לי מספיק טישרטים ומכנסי אימון... מי יודעת איפה ניתן להשיג בזול מאוד טישרטים ומכנסי אימון - רצוי 7/8...
זקוקה למידות גדולות... תודה

sivosh

New member
אני קניתי בביגוד!

עלה לי 40 שקל כל מכנס ויש להם מידות גדולות... אני יודעת שיש בחדרה,אורות,כרכור ופתח תקווה... אלו החנויות שאני מכירה..

סקסיית

New member
בפתח תקווה זה ליד העבודה

איפה?? 40 ש"ח נשמע סביר... יש שם גם חולצות גדולות?? ומה זה מידה גדולה במכנס??

מכנסי 7/8

אני קניתי 2 ב100 אצל בורדו וראיתי לא מזמן 2 ב80 או 70 ברשת שופרסל היה עד XXL לגביי T שרטים פשוטים חלקים ראיתי בדלתא ובמשביר בסביבות 30-50 אני קניתי 3 ב100 T שרטים עם כל מיני הדפסים בסנטר בהצלחה

סקסיית

New member
אני אנסה בשופרסל..

אני אבדוק מה זה ה- XXL בדלתא הייתי החולצות שם צמודות והגזרות בצוואר סגורות לגבי בורדו, יש שם כמה דגמים מאוד נחמדים, אבל כשהייתי שם לא היו המידות שלי לצערי. וחולצות הטריקו יקרות מדי לספורט.

שכחתי

בשוק בצלאל יש שם או היתה ערמה של מידות גדולות חולצות ומכנסיים ב10-20 רק צריך סבלנות לחפש

וואלה, הזכרת לי

טרנינגים מבד דקיק - 20 ש"ח בשוק בצלאל ממש על הכניסה מקינג ג'ורג' במגוון די גדול של צבעים (אני קניתי אפרסק פרחי. יש גם ורוד ערסי וסגול שרלוחי. לבחירתכן)

DREAM111

New member
4 במאה זה מכנסים ויש גם חולצות;

ניסו זה ממש מול קניון רוטשילד וליד החנות של עונות.

תנסי בשרינה במפעל ,ובורדה ( LV)

ושיהיה לך המון המון בהצלחה .עבורי ולרוב הנשים שאני מכירה במכון ,התעמלות זה עונש שלא כתוב בתורה אבל אין ברירה צריך להשקיע לתחזק לא רק את האוטו .

סקסיית

New member
שרינה ו-ורדה זה קצת יקר לי לספורט

אני מחפשת מה שדרים ואודליה אמרו... 2 ב- 80 או 4 ב-100. כי אני צאיכה הרבה. אני הולכת 3-4 פעמים בשבוע וגרה לבד.. אז לא מפעילה מכונה כל יום..
אבל תודה אטי...

למעלה