עזרה!! מהר!!

ברצינות

אולי תרחיבי קצת? למה לך כישוף למוות מידי? (את לא מעדיפה שיסבלו קצת קודם? }
?)

Rachel Green

New member
אני לא מאמינה!

הגעת למצב כזה שאת מבקשת את זה בפורום?!?!?!? אם את מי שאני חושבת שאת אז אני ממש המומה! אני יודעת שאף אחד כאן לא באמת רצה לתת לה כישוף אבל אני רצינית....אל תתנו לה... היא חברה שלי ואני יודעת למה היא רוצה את הכישוף....אל תתנו לה בשום אופן!!!! תודה מראש

KEiN

New member
איזה מגעיל מי שמבקש את זה...

להרוג מישהו- זה "כאילו כזה" קצת מיחוץ לקו האדום בורדו.....

אני יודע שלא כדאי להגיב להודעות

מסוג הזה כי הן אמורות להימחק מתי שהוא (ע"י אחד מהמנהלים.....לסטט.....תגובה.......) אבל הייתי חייב לענות על השאלה! טוב, אז תשמע, בלי שום קשר, אתה הולך להיקרא רוצח, אדם שרצח בן אדם אחר ולא משנה איך, למה, זה לא מוגזם, אתה הולך להפר את אחת הזכויות הטיבעיות של האדם, הזכות לחיות, אתה תיכנס לבית כלא למאסר ארוך...... תחשוב על זה רגע, למה לך להפסיד מהחיים שלך על איש שעשה לך משהוא, תהיה בטוח שהמצפון שלו כבר הורג אותו וזה עונש דיי טוב, עוד דבר תחשוב שזה שאתה הולך להרוג מישהוא בעזרת כישוף, ביום מן הימים יחזור אלייך פי 3 תתאר לעצמך מה הולך להיות לך, דבר שיותר גרוע ממוות!!!!! עוד דבר, למה נראה לך שמישהוא בפורום מכובד וטוב ירשום לך כישוף כדי להרוג מישהוא?!?!?!? זו עבירה פלילית!!!!!!!!!! זה נקרה להיות שותף לפשע!!!! ודבר אחרון, לפני שאתה כותב הודעה בפורום תחשוב אם מישהוא באמת הולך לענות לך!?!? כי נראה לי שאף אחד כאן בפורום לא הולך לתת לך כישוף להרוג מישהוא!!!!! לסיכום, תחשוב טוב טוב לפני שאתה הולך לנקוט צעדים בנושא!!!!!

לניאו המקורי!

שמע, אני לא מבין אותך! אמרתי לך שאני לא "רוצה לעסוק" בכישופיפ למטרות אנוכיות או לרדוף אחרי מישהו ולהטיל עליו כישוף שחור אני ירדתי מהעניין הזה ובחרתי שאת מי אני רוצה לקלל להתעלם ממנה ולא לעשות שום דבר ואני עושה את זה לטובתי כי אני לא רוצה להסתבך כמו שהסתבכתי קודם אם אתה מבין על אני מדבר!!! בסה"כ אני רוצה ללמוד כשפים למטרה טובה ולא רעה ואפילו הנה אני כבר כמה ימים אני מחפש ספר "המסביר" מזה מגאיה ולא מחפש כשפים או קללות שאני רוצה להטיל על אנשים כי זה לא אני יענו "האני העצמי" אם הבנת על מה אני מדבר!!!! מקווה שהבנת אותי!!!

אני חושבת שהיא רצתה

את הכישוף הזה כדי להטיל אותו על עצמה...היא אמרה מוות מיידי אז נראה לי שהיא התכוונה להתאבד... לא משנה לאיזו מתרה היא רוצה את הכישוף...לא ניתן לה אותו...

Rachel Green

New member
אז ככה....

דבר ראשון-יש לך כינוי יפה(זה הכינוי שלי באיי סי קיו.....) דבר שני-הילדה שביקשה את הכישוף היא חברה שלי והיא לא רוצה לפגוע באף אחד איתו(היא רוצה לפגוע בעצמה)...היא תהרוג אותי אם היא תדע שכתבתי את זה אז אני מקווה שהיא לא תראה את ההודעה אבל בכל מקרה... היא רוצה להתאבד ובגלל זה היא ביקשה כישוף... אל תתנו לה אותו

זה ממש עצוב!!!!!!!

אנשים כאלה באמת גורמים לי להרגיש רע!!! למה? נמאס לה מהחיים שלה? ואת..... אם את קוראת את ההודעה הזו...... תחשבי על כל האנשים שאוהבית אותך ולא רוצים שתמותי, אל תחשבי על הדברים הרעים, תחשבי תמיד על הטובים, והכי חשוב, על תהרגי את החברה שלך על כך שסיפרה לנו את זה, תביני שזה רק לטובתך!!!!!!! בתקווה רבה רבה רבה רבה רבה שנתתי לך הרבה כוח ורצון לחיות!!!!!!!!!! "ניאו המקורי" או שי, איך שתרצי!!!!!!

Pixy led

New member
למבקשת הכישוף,

ב"תפוז" קיימים מספר פורומי תמיכה, נסי אותם...

Zipadidoda

New member
מוות זה לא כזה נוראי

ומה עם זכות הרצון החופשי ונטילת האחראיות? מצפון זה לא חלק נ-פ-ר-ד מהאישיות שלכולם מציק כל היום... המצפון היה גם מציק לפני ההחלטה... וכמו המוסר משתנה מבנאדם לאדם... הבנאדם רוצה משהו מאוד... למה שיהיה איכפת מההגיון?

מה זאת אומרת זכות הרצון החופשי.....

ונטילת אחריות?!?!? מה את השתגעת, הנערה רוצה להתאבד ואת נותנת לה סיבות למה כדאי לה??! את משחקת בחיים של בן אדם?!? תחשבי קצת לפני שאת רושמת הודעה...... היא באמת יכולה להקשיב לך ולהתאבד, ואיך את תרגישי אז?!?! ומי אמר לך שהיא רוצה מאוד למות, אולי היא פשוט חושבת על זה ברצינות למה כדאי לה למות ואת נותנת לה סיבות טובות לכך?!?!? וחוץ מזה, זכות הרצון החופשי..... אני לא יודע באיזו דת את מאמינה אבל ביהדות, יש חוק שאוסר עלייך להתאבד....... למדתי את זה באחד משיעורי התנך בבית הספר, אסור לך לקחת חיים של אחרים ליידים וגם חיים של מישהוא אחר!!!!!!! ואת שרוצה להתאבד, באמת כדאי שתלכי לפורום התמיכה כדיי לקבל הרבה סיבות טובות למה כדאי להישאר בחיים!!!!!!!! בתקווה שקיבל הרבה תמיכה!!!!!!

L e s t a t

New member
אני מטיל וטו!

עזוב מה קורה לך אחר כך, תחשוב על מה שאתה משאיר מאחוריך כאן, בחיים האלה. אתה תשאיר משפחה אבלה, אתה תשאיר חברים פגועים, אתה תעזוב הכל באמצע, אתה תעזוב לא רק דברים רעים אלא גם דברים טובים, אתה תתחמק מההתמודדות עם החיים, אתה תפסיד הרבה אושר שיכל להיות לך והכי הכי הכי חשוב - אתה תפסיד את עצמך. באשר לאתיקה (קוד מוסר), זה אכן משתנה מאדם לאדם, אבל אני רק מביע את דעותיי האישיות.. עשו איתם כרצונכם.. הגיון זה חלק ממך, אם תרצה ואם לא. לכל אחד יש הגיון בסיסי כלשהו (גם אם מדובר ב"אני לוחץ על מקש במקלדת ואז קורה משהו במחשב"). אין לי מושג מהי הזכות לרצון חופשי. לא נתקלתי בה ברשימת הזכויות של מדינתנו, אולי תואיל להסביר לבור נקלה שכמותי מהי הזכות הזו? יש אולי את הזכות לחירות המחשבה והדעה אבל זה לא אומר שזה מותיר לך ליטול את חייך ולהשליכם.

למעלה