עזרה!! מהר!!

L e s t a t

New member
זה סוג הודעות שצריך למחוק?

מה קרה לחופש הביטוי..? בכל אופן, היא רוצה כישוף, נמאס לה מהחיים, כנראה שבאמת הכל זבל ולעומת כל מני אנשים אחרים שאני מכיר שעדיין רוצים לחיות והחיים שלהם דפוקים מכל הכיוונים ובכל המובנים האפשריים כנראה שזה באמת חרא של חיים והיא רוצה לסיים אותם.. זה קורה לפעמים.. אם בנאדם בא ומבקש כישוף זה לא בלתי חוקי, כישוף להתאבדות זה נראה לי שנוי במחלוקת מבחינה אתית כי כאן יש את התערבות האלים וזה תלוי בהם אם המטיל יומת או יחיה ולשני הכיוונים יש לקח יקר שלומדים רק אחר כך.. מהבחינה החוקית, נראה לי שאולי זה לא כזה לא חוקי, אחרי הכל יש לאדם את הזכות לחיים ובטחון ואם הוא אינו רוצה אותה, האם זה אומר שמותר לו להשליכם? באמת שאין לי תשובה.. אני 99% בטוח שהתאבדות היא בניגוד לחוק. האחוז האחר חושב שזה מתנגש עם החופש של אותו האדם..
די, זה מדכא אותי "נסיון הוא המורה הכי קשה, הוא בוחן אותך קודם ומלמד אותך אחר כך"

בוםבלנט

New member
את מפחידה אותי בטרוף!!!!!!!!!!!

למה לעשות דבר כזה? יש מצב שאת מתחברת אלי בפרטי בשביל שאני אוכל לספר לך משהו אישי שיעזור לך. אני לא יכוה לספר את זה כאן אבל אני אספר לך את זה בשביל להוציא לך רעיונות דבילים ואנוכיים מהראש!!!!

Linoleum

New member
היי.. אני שוב

תחשבו מה שאתם רוצים... אבל לסטאט צודק... תראו כל בנאדם רואה את החיים שלו בצורה שונה.. ואני רוצה למות ככה.. יותר טוב מלחתוך וורידים, לא??

אבל הוא גם אמר שכדאי שתסתכלי.......

על מה שאת מאבדת, חברים, משפחה, אנשים שאוהבים אותך!!!! אני יודע שהחיים לא תמיד כמו שרוצים שיהיו, אבל זו באמת לא סיבה להרים ידיים ולהתאבד, אני חושב, למה? מה כבר קרה שאת רוצה להתאבד?!?! ולא משנה מה זה יהיה תמיד תחשבי על הצד הטוב, חצי הכוס המלאה ואל תיהי פסימית!!!! תראי לכולם שאת חזקה ולמרות כל מה שעובר עלייך את עדיין נשארת בחיים ושורדת ותאמיני לי, כולם יעריצו אותך בעבור וזה וגם את תיזכי לחיים יותר טובים, הבטחה שלי........ שולח לך הרבה כוח שמחה ואושר לחיים!!! "ניאו"

Linoleum

New member
טוב...

אז אם זה לא כדי להרוג מישהו אחר, אתם תיתנו לי את הכישוף??

Rachel Green

New member
לא....

לא אני(כי את חברה שלי ואני לא יעזור לך להתאבד) ולא אף אחד אחר כי אף אחד לא רוצה שתתאבדי

כדאי שתקראי את ההודעה הזו........

אני מאוד מקווה שאת לא באמת רצינית בקשר לכך שניתן לך כישוף שיעזור לך להרוג את עצמך או מישהוא אחר!!! אנחנו בכל השרשור הזה מנסים להעביר לך מסר:"החיים זה דבר מאוד מאוד יקר, לכולם, חבר לאבד אותם וחבל לקחת אותם ממישהוא אחר!!!" מקווה שקיבל הרבה תמיכה וכוח ושתחזרי בעצמך ותביני את המשפט שכתוב למעלה!!!!! "ניאו המקורי"

אני חושבת...

שזאת זכותה לרצות למות....ואם היא רוצה להתאבד כנראה יש משהו מאחורי זה! זה שאתם אומרים לה: לכי לטיפול - באמת לא עוזר...היא רק תרגיש יותר רע (אני חושבת) היא באה לכאן כדי לבקש כישוף בפורום כישופים.... לא תתנו לה את זה...בסדר...אבל אל תתערבו לה בחיים!!!! גם לי היה זמן שרציתי להתאבד, סיפרתי את זה לחברה שהיא והיא רק גרמה לי להרגיש רע יותר בכך שאמרה לי שלא כדאי לי וכל זה. בסוף דיברתי עם אחת שכן רוצה להתאבד וראיתי את הטעות שלי...ראיתי שאני לא באמת רוצה למות! אם את רוצה לדבר... זה האי סי קיו שלי 163672929 אולי להוריד מהלב יעשה לך יותר טוב...מאשר התגובות המפחידות שהיו פה... זה עדיין החיים ש-ל-ה!!! והיא שולטת עליהם!

ShiVeee

New member
תגובה חריפה..

לאלה שוויקאנים אני לא רוצה להתחיל בכלל לומר מה ההשלכות של עזרה במות בן אדם (כל עוד לא תפגע באחר עשה כרצונך - מוות מרצון או לא מרצון = פגיעה) ובכלל... מי אנו שנשפוט אותה לחיים ומוות רק בגלל שהיא רוצה למות? היא חברה של ריצ´ל גרין אז אני משער שהיא בת 14... מה זה גיל 14?! את חושבת שהספיק לה לחיות?! זהו?! החיים בזבל ולא יכול להשתפר מכאן והלאה?! אני לא רוצה להתחיל לדבר על גיל ההתבגרות ... אם תרצי או לא תרצי הוא משחק כאן תפקיד חשוב!. אוליי זה הגוף שלה ואוליי זאת החלטתה שלה אבל האם זאת ההחלטה הנבונה בגיל כל כך צעיר? ועכשיו לילדה המדוברת: מישהו אנס אותך , ילדה? נפגעת עמוקות ואת חייה חיים דכאוניים בלי משמעות? זאת רק אשמתך שאין שיפור! את צריכה ללכת קדימה ולא ליסוג! איזה מן פיתרון הוא להתאבד ? לוותר על מתנה כזאת יפה? (אני מדבר על החיים) ועוד בגיל שנחשב צעיר בקרב רוב התרבויות... תסתכלי מסביבך! היו אנשים רבים שנאחזו בזיז סלע האחרון לפני שנפלו לתהום ונאבקו על החיים למרות שחייהם היו בזבל!! ואת (אני מאמין שהמשפחה שלך מבוססת כלכלית כי את מדברת איתנו דרך מחשב) רוצה לוותר עליהם? לדעתי את צריכה להתקדם . להתפתח . לשכנע את עצמך שאת חזקה ואת שווה הרבה יותר ממה שאת חושבת וכך גם חייך את צריכה לעמוד מול כל בעיה שיש לך ברגע זה ולהתנגד לה אפילו אם זאת מחלה קשה (אני מאמין שלא) אם את עדיין חייה באשליה שבפורום זה תקבלי מתכון נחמד למוות בטוח ונטול כאבים לכי למקום אחר.. אין בכלל על מה לדבר . אני שונא אנשים כמוך. מצטער על הבוטות... אבל זאת האמת.

wee man

New member
יצא לי לעבור בפורום ולקרוא את ההודע

הזאת... אם את רוצה את מוזמנת ברצון רב לדבר על כל מה שתרצי, מתי שתרצי- איציק- 123786096 ואני מוכן לתת לך גם מספר טלפון אבל את זה נעשה בפרטי... בכל מקרה, אל תתאבדי, זה לא שווה את זה, צרי קשר, בבקשה... wee man

מעושן

New member
פולסה דנורה

תנסי בפורום של בני הכת המסוכנת שהוציאה עוד שתי דתות מסוכנות והרסניות לא פחות.

למעלה