melancholy man
New member
עזרה יהודים
תאמינו או לא יש לי היום דייט, עכשיו בחיים שלי דייט זה משהו שקורה פחות או יותר בתדירות של אלבום קאמבק טוב באמת של אגדת רוק, או הופעה של כוכב השביט היילי, או אם להיות יותר קרובים לתדירות האמיתית: הרס כל החיים על פני כדור הארץ על ידי אסטרואיד. בכל מקרה הארוע המרגש
ושיחת הטלפון שלפניו (אז לאן נצא? מה את אוהבת לעשות, אם היית צבע איזה ירק היית...) גרם לי להבין שיש לה בבית מרצונה החופשי דיסקים של ריטה
, שכמובן מעלה את השאלה האם אפשר באמת לקיים מערכת יחסים עם מישהי שאין לה טעם מוסיקאי (זה בסדר קיר, אני יודע...). העבר שלי בתחום מעיד שהצלחתי עד היום להמנע מהשאלה וכל מערכות היחסים שלי היו עם בחורות/נשים שהיה להם טעם מוסיקאלי או לפחות ידעו להעריך מוסיקה כמו שצריך (אפילו הייתה אחת עם חיבה משונה למוסיקה עממית קוראנית, תאמינו או לא), אבל כנראה שלא לעולם חוסן ולכן חשבתי אפילו לנסח איזה שאלון קצר משהו בנוסח: א. השלם את החסר: 1. אמרסון לייק ו__________ 2. לנון למקרטני כמו ג'אגר ל__________ 3. המשותף לסופר סאשיין והייווי 69 של דילן הוא הגיטריסט:________ ב. שאלות פתוחות: 4. אם היית מקימה סופר גרופ, מי היו הנגנים שילוו את איאן גילאן? 5. מדוע יום ההולדת ה 71 שלה היה עונש ראוי ליוקו אונו? 6. מני 5 שירים לפחות שנכתבו על פטי בוייד. 7. מה הוא האלבום הטוב ביותר של דילן (פרטי נמקי ותני דוגמאות). 8. מי מנגן את סולו הגיטרה בליילה של דרק והדומינוס? 9. מה קרה לסיד בארט ומדוע הוא החבר הכי מוכשר בפינק פלוייד? 10. (שאלת בונוס) מני 3 אלבומי הופעה שיצאו רק בהוצאה יפנית מיוחדת של ג'אנטל וג'יאנט וחווי דעתך על כל אחד מהם. אתם יודעים משהו קצר כזה... בכל מקרה השאלה שלי היא עד כמה חשוב לכם שגם בן/ת זוגכם יואהב את המוסיקה שאתם אוהבים?
תאמינו או לא יש לי היום דייט, עכשיו בחיים שלי דייט זה משהו שקורה פחות או יותר בתדירות של אלבום קאמבק טוב באמת של אגדת רוק, או הופעה של כוכב השביט היילי, או אם להיות יותר קרובים לתדירות האמיתית: הרס כל החיים על פני כדור הארץ על ידי אסטרואיד. בכל מקרה הארוע המרגש