עזרה יהודים

ThePiper

New member
לא רוצה להכליל...

אבל בד"כ האנשים שמקשיבים לסגנון מוזיקה מסויים מתנהגים גם בצורה דיי דומה. אתם ממעיטים בכוחה של מוזיקה לעצב אופי ואישיות. במיוחד בחוג הרוק הקלאסי המצומצם רוב האנשים מסתובבים אחד עם השני וסופגים השפעותיהם אחד של השני, יותר סביר שנסתדר עם אנשים כאלו. מה גם שזה תחום עיניין משותף נוסף. ואם לא הבנתם, אז כן... אני מעדיפה לפעמים אנשים בגלל הטעם המוזיקלי שלהם (בנאדם רע שכמוניP:)

OzzzzzY

New member
דעתי בעניין../images/Emo13.gif

חשוב לי שהסובבים אותי (ולא רק בת הזוג) יבינו בכלל מה אני שומע... לא אכפת לי שהם לא יאהבו את מה שאני שומע , אבל לפחות שיהיה להם ידע כללי במה מדובר בכלל. כשיוצא לי לדבר עם מישהו שאין לו ידע בסיסי על מוזיקה שלא מושמעת בMTV, יש בינינו דיאלוג מוזר שהולך בערך ככה: -אני:"את/ה אוהב/ת מוזיקה?" -הוא/היא:"כן בטח!" -אני:"איזה?" -הוא/היא:"MTV , ומזרחית....מה אתה שומע" -אני:"רוק"---->(זאת תשובה כללית ביותר שאופיינית לשיחות עם כאלה שלא בעניין) -הוא/היא:"איכס רוק...מה , אתה פריק?!" -אני:"לא , מה פיתאום!" -היא/הוא:"אבל כל הפריקים/הרוקרים האלה ששומעים רוק...הם חברים בכת השטן!" -אני:"זה ממש לא נכון" -היא/הוא:"כל הפריקים/פריקים האלה מתכנסים בבתי קברות..אוכלים נבלות ושותים דם.." -אני:"חחח...איך לך מושג כמה שזה נכון" -היא/הוא:"מה אתה מוצא במוזיקה הזאת?!...זה הכל רעש וצעקות!" זאת הייתה שיחה אופיינית עם כאלה שסוגדים לבריטני ספירס או מצד שני לאבי ביטר
הבעייה עם הרוב האנשים מהסוג הזה , זה שהם לא מבינים בכלל מה זה רוק...וכשהם שומעים את המילה "רוק" ישר עולות להם בראש מחשבות של "פריקים" , "כת השטן" , "רעש"...ובנוסף לכך הם כמובן לא יודעים להעריך מוזיקה טובה , וזאת בעייה...אמנם יש להקות שקשורות לכל המושגים הללו , אבל כמובן שאני לא שומע אותן , ולא כל מה שהוא "רוק" קשור למושגים הללו...כמו שאתה כמובן יודעים , רוק זה עולם מאוד רחב...כמעט אין סופי , עם הרבה מאוד סגנונות ששונים אחד מהשני , ולכן חשוב לי שלבת הזוג לא יהיו דעות קדומות בנושא , ושיהיה לה מודעות לקיומן של חלק מהלהקות החשובות והשירים הידועים...לא ממש חשוב שהיא לא שומעת או אוהבת את זה , העיקר שיהיה ידע מינימלי בנושא...וברור שכל ידע שהוא מעבר לידע מינילי יתקבל בברכה
ואין ספק שאני אשמח אם יהיה לנו טעם דומה , אבל זה לא מה שחשוב

ThE RhythM

New member
עזבו אותכם

אני כבר לא עוסק באם מישהו שאני במערכת יחסית איתו (גם לא בהכרח רומנטית {וזה לא שיש רומנטית
}) שומע מוסיקה כמו שאני אוהב, הגעתי זה מכבר למסקנה שלמצוא אנשים בגיל 15-16 שאוהבים ג'תרו טאל זה לא פשוט במיוחד, אז אני פשוט דוחף את זה לחברים שלי מכל עבר- והנה! אני מצליח לשקם מן ההריסות כמה אנשים. החל מחבר שעד הקיץ שעבר עולמו המוסיקלי כלל בתוכו את מטאליקה (כן, רק אותה) ועכשיו האישיות המועדפת עליו היא ג'ימי הנדריקס והוא שומע קינג קרימזון, עד לחובבת סקס פיסטולז שקנתה זאפה והתלהבה מ-יס. ואם זה לא מספיק- הם אפילו לא משתעממים מפרטי טריוויה חסרי תועלת שהפורום הזה דחף לי למוח ואני צריך לשחרר איכשהו

LadyG

New member
ניבלו' יקירי

דבר ראשון בהצלחה מכל ה-
כי באמת מגיע לך. דבר שני, השמטת את הפרט החשוב, שאת השאלון אני עזרתי לך לנסח
והאם חשוב שבן הזוג יאהב את המוסיקה שאני אוהבת? אצלי זה תמיד היה תנאי בחיים. בחרתי אותם רק לפי טעמם המוסיקלי-טוב אני בחורה שטחית. אבל כמו שאומר בן זוגי שיחיה, הרי אין שום סיכוי בעולם שנצליח לחלק את אוסף האלבומים ביננו, אז נגזר עלינו להשאר ביחד.

Chocoholic

New member
אני יודע רק דבר אחד

שמאז שהבוס פשט את מדי המנהל הוא גם פיזר קצת את הערפל סביבו וחושף פרטים אישיים על אורח חייו... אחי, בהצלחה. (אבל ריטה ? ריטה ?!?! סתאאאאאם...
)

Chocoholic

New member
אופס...

זה היה אתמול. מה נסגר? ריטה או ג'ניס ? ירדנה ארזי או גרייס סליק?

shany5

New member
אויי אני ככ מכירה את זה...

לא קראתי את שאר ההשתלשלות אבל אני ככ מכירה את זה שבדייטים יש את הבורות הזאת במוזיקה...כן אנשים גם אני פסלתי מישהו שהיה בור במוזיקה וזה היה ככה...לפני שאני אכתוב לכם אותו אני חייבת להגיד שזה סיפור נורא נורא קשה לקריאה...אז ככה אני פגשתי מישהו חמוד בפאב (מזכיר במקצת את רודריגו) עולה חדש מאיטליה כמעט הכל היה מוצלח (חוץ מה"טיקים" בעין שלו-שעיצבנו אותי) עד שהגענו לחלק של המוזיקה אני שואלת אותו מה הוא אוהב ואם הוא מכיר את זה ואת זה (והוא לא הכיר אפילו את בוב דילן) אבל מה שבאמת שבר את גב הגמל היה ששאלתי אותו אם הוא אוהב ג'אז ומה הוא ענה? "ג'ינס לא ככ אוהב רק עבודה.."לקח לי כמה שניות לקשר בין השאלה לתשובה עד שקלטתי שהוא אמר ג'ינס אך אנשים לא הרמתי ידיים שאלתי אותו שוב והוא לא ידע בכלל מזה ג'אז ועוד יותר גרוע מזה בלוז כאשר השוואתי ביניהם כדי להקל עליו...לבסוף הדייט הגרוע שקטעתי בטענה שאני לסבית שניסיתי לצאת עם בנים אך זה לא היה זה ולסבית נשארת לסבית...אני קולטת את אוסף הדיסקים שלו שמורכב מ: היפהופ, טראנסים, וכל מיני דיסקים במיזרחית צרובים שעליהם כתוב "יוסי עדן המלך", וכו'... אז מה שבעצם אני באה להגיד כאן זה שכן, אפשר לפסול אנשים בגלל המוזיקה כי זה הבסיס במערכת יחסים נורמאלית...למרות שלא כולם חושבים ככה.. ועוד נקודה זה שכן המוזיקה משקפת את האופי של הבנאדם אם אתה שומע ג'אז אתה יותר מבוגר בנפשך ואם אתה שומע פופ אתה ילדון (או שואף להיות שזה יותר נואש..).. דרך אגב יש לי תשובה לשאלה 9. סיד בראט לקח כדור אחד יותר מדיי והתחרפן,אישפזו אותו ועכשיו הוא חי אצל אמא'לה...והוא היה ה"יהלום המשוגע" בגלל הצד הפסיכודאלי שהביא ללהקה....

חמודי בתור אחת שמבינה מאוד במוזיקה

אישית יותר מחצי מהשאלות לא ידעתי. מהה זה החרטה הזה... בכל אופן, הבחורה לא צריכה להיות בעל טעם זהה לחלוטין כמו שלך. כל עוד יש עם מי לדבר, ויש דברים משותיפם שתאהבו, ותוכלו לצאת למועדונים עם מוזיקה משותפת ולא לריב כל פעם....... אז פשוט תזרום.

LadyG

New member
אהבתי את ההצעה...אז פשוט תזרום

שמעת ניב' פשוט תזרום
ואליס, לא לקחת ברצינות השאלות, הכל בצחוקים כזה מן, את בטח יודעת.

pasteran

New member
בכל מקרה מגיע לנו לדעת

את התשובות. חוץ מזה שהנדריקס הוא התשובה ל-1.

gilgamesh

New member
...

ערן מתכוון לשמועה שהנדריקס היה אמור להצטרף לELP אך 1.מת לפני שהספיק לעשות זאת 2.אמרסון פחד משילוב עוד אגו מנופח בלהקה,כמו גם נגן שיאפיל על יכולותיו תבחרו אתם..

melancholy man

New member
אכן

אני לא חושב שאמרסון והנדריקס היו מסוגלים לעבוד יחד בכל מקרה בגלל האופי של אמרסון (כמו שאמרת) ג'ימי היה ללא ספק גונב לו את ההצגה ואם יש משהו שאמרסון לא היה מסוגל לסבול זה שהזרקורים לא יופנו כולם אליו, מעבר לזה אני לא בטוח שהנדריקס היה משתלב בתפישה המוסיקלית של השלושה, אם כבר אז ריצ'י בלקמור (לפחות מוסיקאלית) נשמע לי מתאים יותר, אבל אני שמעתי את אמרסון אומר שמאז the nice הוא לא מוכן לנגן עם גיטריסט מוביל כך שהכל אקדמי במילא.

למעלה