דעתי בעניין../images/Emo13.gif
חשוב לי שהסובבים אותי (ולא רק בת הזוג) יבינו בכלל מה אני שומע... לא אכפת לי שהם לא יאהבו את מה שאני שומע , אבל לפחות שיהיה להם ידע כללי במה מדובר בכלל. כשיוצא לי לדבר עם מישהו שאין לו ידע בסיסי על מוזיקה שלא מושמעת בMTV, יש בינינו דיאלוג מוזר שהולך בערך ככה: -אני:"את/ה אוהב/ת מוזיקה?" -הוא/היא:"כן בטח!" -אני:"איזה?" -הוא/היא:"MTV , ומזרחית....מה אתה שומע" -אני:"רוק"---->(זאת תשובה כללית ביותר שאופיינית לשיחות עם כאלה שלא בעניין) -הוא/היא:"איכס רוק...מה , אתה פריק?!" -אני:"לא , מה פיתאום!" -היא/הוא:"אבל כל הפריקים/הרוקרים האלה ששומעים רוק...הם חברים בכת השטן!" -אני:"זה ממש לא נכון" -היא/הוא:"כל הפריקים/פריקים האלה מתכנסים בבתי קברות..אוכלים נבלות ושותים דם.." -אני:"חחח...איך לך מושג כמה שזה נכון" -היא/הוא:"מה אתה מוצא במוזיקה הזאת?!...זה הכל רעש וצעקות!" זאת הייתה שיחה אופיינית עם כאלה שסוגדים לבריטני ספירס או מצד שני לאבי ביטר
הבעייה עם הרוב האנשים מהסוג הזה , זה שהם לא מבינים בכלל מה זה רוק...וכשהם שומעים את המילה "רוק" ישר עולות להם בראש מחשבות של "פריקים" , "כת השטן" , "רעש"...ובנוסף לכך הם כמובן לא יודעים להעריך מוזיקה טובה , וזאת בעייה...אמנם יש להקות שקשורות לכל המושגים הללו , אבל כמובן שאני לא שומע אותן , ולא כל מה שהוא "רוק" קשור למושגים הללו...כמו שאתה כמובן יודעים , רוק זה עולם מאוד רחב...כמעט אין סופי , עם הרבה מאוד סגנונות ששונים אחד מהשני , ולכן חשוב לי שלבת הזוג לא יהיו דעות קדומות בנושא , ושיהיה לה מודעות לקיומן של חלק מהלהקות החשובות והשירים הידועים...לא ממש חשוב שהיא לא שומעת או אוהבת את זה , העיקר שיהיה ידע מינימלי בנושא...וברור שכל ידע שהוא מעבר לידע מינילי יתקבל בברכה
ואין ספק שאני אשמח אם יהיה לנו טעם דומה , אבל זה לא מה שחשוב