עזרה :( חייבת עזרה

אורטל188

New member
עזרה :( חייבת עזרה

שלום התקבלתי ללימודים למכללה למנהל, את הרישום למכללה +שילום דמי הרשמה עשיתי בידיעה שאני הולכת לפרוש את התואר ליותר מ4 שנים ובשנה הראשונה ללמוד לא יותר מ3 קורסים וכל זה ממידע שהגיע אליי מיועצת הלימודים שהייתה כל כך בטוחה בדבריה!!!! כיום אני שולחת פקס למכללה על מנת לקבל חותם סופי על הדבר על מנת להיות בטוחה בשביל לא להיתקל בבעיות בתחילת הלימודים ופתאום הדבר בכלל לא נכון!!! היועצת טוענת שלא היו דברים מעולם והיא לא טענה כך וזה מילה שלי נגד שלה ואני לא הייתי מספיק חכמה לקחת את מה שהיא אמרה בכתב אני בחורה בת 21 שהשתחררה לפני מס' חודשים עובדת כקניינית בחברה גדולה וממש טוב לי ואני צוברת ידע וניסיון ואני ממש לא רוצה להתחיל ללמוד עכשיו!!!!!!!! אין לי כוח להיכנס למסגרת של לימודים אחרי הצבא והצבירת ידע והניסיון שאני מקבלת כיום שווה את דחיית הלימודים הם רוצים להקפיא לי את הלימודים אך אצטרך לעמוד בתנאי הרישום של שנה הבאה מי מבטיח לי שאתקבל?!?!?!? קיבלתי פסיכומטרי נמוך יחסית וממש ממש לא בא לי לעשות שוב מה אני עושה בבקשה תעזרו לי!!!!!

לא הבנתי

במה את רוצה שנעזור? ההחלטה היא שלך
אין מה לעשות, החיים זה סדרי עדיפויות. אם כרגע את באחלה עבודה ואת לא רוצה/לא מתאפשר לך ללמוד- אז מצויין, אל תלמדי... זה ממש לא חובה, כמו שאת אומרת את צעירה, רק לא מזמן השתחררת וכו'. ברור שאי אפשר להיות בטוחים שתתקבלי שנה הבאה (אם כי אני ממש לא יודעת איך הולך כל הענין עם רף הקבלה שם..אולי אין שינוי דרסטי בין השנים? וזה לא יהיה כ"כ נורא) אבל אין מה לומר, זה סיכון מסויים שאת לוקחת. אז יתכן שתצטרכי לעשות לקראת שנה הבאה או מתי שזה יהיה- עוד פסיכומטרי או לשפר בגרויות.. אז בקיצור את צריכה לחשוב טוב טוב- האם העבודה שווה את הוויתור הזה? או שאולי תנסי לעבוד במקביל ללימודים..?

nbvd1

New member
גם אני לא הבנתי

כבוגרת שנה א במכללה למנהל לא הבנתי איך הבטיחו לך 3 קורסים, בשנה א נרשמת למסלול פתוח?????????? בכל מקרה שנה א היא לא 3 קורסים בלבד במשפטים אולי 3 ימים מלאים + יום 1 למי שצריך אנגלית. כמו כן לא הבנתי שילמת מקדמה או דמי רישום זה שני דברים שונים. בנוסף זה שנרשמת ושילמת דמי מקדמה לא מבטיח לך שהתקבלת אוטמטית. ושוב מי אמר לך שלומדים במכללה למנהל רק 3 קורסים??.ודרך אגב אם נרשמת למסלול פתוח שאכן הוא רק 3 קורסים את על תנאי ואת צריכה לעמוד בתנאים על מנת להמשיך הלאה.

flutter girl

New member
היא התכוונה

שהיא דיברה עם היועצת, שהבטיחה לה שהיא יכולה לפרוס את הלימודים על פני 4+ שנים, ולכן לקחת רק 3 קורסים בשנה הראשונה. יכול להיות שהיא מדברת על "המסלול הפתוח".

אורטל188

New member
אני לא מדברת על המסלול הפתוח

אני מדברת על כך רציתי לפרוס את התואר ליותר מ3 וחצי שנים ולהתחיל שנה א' במעט מאוד קורסים כי זה מה שהובטח לי ושילמתי דמי רישום + מקדמה 4000 ש"ח שאני בספק אם יחזירו לי אותם עכשיו ועכשיו הם טוענים שאין כזה דבר אז למה היועצת הטעתה אותי?!?!? ואני בחורה מאוד נבונה ומבינה בדיוק מה מדברים אליה... בכל מקרה המטרה שלי כרגע להביא אותם לכך שיקפיאו לי את הלימודים תוך שמירת מקום וודאי בשבילי שנה הבאה

flutter girl

New member
אני יודעת שלזה התכוונת

אמרתי שהיא לא הבינה אותך נכון. אני מציעה שתעשי מה שאת יכולה כרגע. בכ"א דמי רישום הם לא רלוונטיים לכלום כי דמי רישום היית משלמת בכל מקרה, גם אם לא היית מתקבלת. את המקדמה אמורים להחזיר לך, לפחות בחלקה, אם את מבטלת את הלימודים. בכ"א שיהיה בהצלחה.

Anabol

New member
WTF?!

בכל מקרה, אני לא מאמין שאת לא תתקבלי שנה הבאה. בלי קשר לזה, אם את תתחילי ללמוד השנה את תעשי את הבחירה הלא נכונה לדעתי, כי את עדיין לא בשלה להשקיע מה שדרוש. לכל דבר יש את הזמן שלו, ואני מאמין שיסתדר לטובה.

דברי אתי במסנג'ר

אורטל יש לך את המסנג'ר שלי, תשוחחי איתי במסנג'ר אנסה לראות איך לסייע לך. בברכה, אמיר.

TOOSH6

New member
עצה שלי סעי לחו"ל

מה את ישר קופצת ללימודים לכי תראי עולם תתבטלי קצת ןאז יהיה לך מספיק כוח. גם לשפר פסיכומטרי עם צריך

תקשיבי

אני יודעת שבאוניברסיטת תל אביב ובאוניברסיטת בר אילן (ואני מניחה שגם בשאר האוניברסיטאות) אם מבטלים את ההרשמה עד ה15.8.08- מקבלים בחזרה את כל המקדמה במלואה ולכן יש מצב טוב שזה כך גם במכללה למנהל- אני מציעה לך להתקשר לשם ולשאול איך בדיוק עובדת הפרוצדורה של ביטול הרשמה וקבלת מקדמה בחזרה- אני דווקא חושבת שיש סיכוי טוב שתקבלי את הכסף בחזרה.

למעלה