עזרה..זה דחוףףף

אמא של ס

New member
איטולה -

ישנן סיטואציות משתנות ובתוך הסיטואציה המשתנה צריך לקחת בחשבון שיש אפילפטיים שאינם יכולים לבצע כל משימה. נקודה. יש תמיד את אלו שחושבים רעה וחושבים שרק אותם דופקים. אז מה ? הרי אף אחד לא ממציא/מדביק לעצמו אפילפסיה כי בה לו.

לא אמרתי שאין צורך להתחשב

בהחלט צריך להתחשב בנורמות ראויות וגם צריך להבין שאנו חיים בחברה אנושית ולאף אחד לא מעניין אם אתה או את סובלים מהבעיה.

למי לא אכפת?

אתה מתכוון לגוף מסוים מנסיונך האישי? אנא דייק בכתיבתך. אם אנו חיים "בחברה אנושית" מן הסתם למישהו,איפושהו כן מענין אם אנו סובלים מאיזושהי בעיה...:). התשובה שלך אינה מדויקת אולי כדאי שתנסח שוב את תשובתך? דינה

לדינה היקרה מהצפון

שוב אשאל לשלומך וקרוביך בצפון- השלום לכם! בהתיחסך להערתך לא מדובר רק בגופים כי אם לאדם הפשוט אין זה מעיניו שיש למישהוא בעיה מאחר לכל אחד יש את החבילה שלו איתה הוא מתמודד כמובן שיש יותר אנשים סיפטיים וטובי לב שיש להם מודעות חברתית מפותחת יותר המוכנים לעזור אבל העזרה שלהם מוגבלת אבל בסיכום כללי כל אחד מתמודד לבדו בקשיים היומיומים את או אני אנו סתם פריט לוגיסטי שפשוט לא מעניין אף אחד לדוגמה: יש המון אנשים באפריקה שמתים למישהוא איכפת,בבית חולים אדם שנפטר יש לו מספר לוגסיטי למי זה מעניין שיש לך מחלה כזאת או אחרת השאלה אם אתה תורם לי אני יעזור לך<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< זאת הגישה היום בעולם הגלובלי

אני לא קישרתי לאפילפסיה.

וכן, זו תופעה ניכרת אצל הג'ובניקים. אני אישית רואה את זה בעין רעה, לפי מה שקורה אצלי ביחידה לא בהכרח מה שקורה אצל אחרים כי את זה אני לא מכירה.

הצבא הוא לא רק גוף לוחם

בגלל שהייתי טירונות של פקידות (ועוד כל מיני לא לוחמות) הכניסו לנו טוב טוב לראש 'אתם אולי בורג קטן במערכת, אבל בלעדיכם היא לא תעבוד' יכולתי ללכת להיות מורה חיילת, יכולתי ללכת להיות במודיעין, יכולתי להיות חובשת, יכולתי להיות שוטרת צבאית, יכולתי להיות מש"קית ת"ש ויכולתי להיות מלא תפקידים נחוצים ומשפיעים. זה שיש לי אפילפסיה לא אומר שאני אהיה סתם אחת. לא התגייסתי כדי לומר שעשיתי צבא, לדעתי צבא הוא חלק חשוב בחיינו.. אנשים מתפתחים, מכירים עוד מלא אנשים אחרים, זה מכין אותך לחיים אחר כך..

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif צבא זה בהחלט לא רק קרבי

אני שירתתי במודיעין ובהחלט הרגשתי שאני תורם ולא סתם מבזבז את הזמן שלי.

לא יודעת איך זה לבנים

אבל לבנות זה לא כזה בעיה, לא יתנו לאף אחת ככה סתם לישון ביום... קובעים לה שמירה ללילה? הולכים למ"כ אומרים שיש פטור.. בטח יגידו להחליף בינכם.. ואז.. צריך להסתמך על נדיבותן של בנות אחרות. או פשוט להתעקש אצל המ"כ שידרוש ממישהי להחליף.. כי בסופו של דבר.. זו טעות שלו.

מה הפרופיל שלך?

בגדול, את אמורה לקבל אוטומטית 7 שעות שינה(שזה פוטר אותך בשמירות לילה.. כי בטירונות לא יתנו לך לישון יותר מידי אחרי האחרות..)

כמוני, כדאי שיהיה לך מכתב מהרופא

כי הרופאים (בטירונות, ביחידה) יעדיפו מכתב מרופא מאשר בע"פ ממך. הרופא ידע מה לכתוב, אם לא.. אז פשוט שיכתוב סיכום של המצב שלך, איזה כדורים את לוקחת וכמה. כמו כן גם המלצות לפטורים(7 שעות שינה רצופות ואם יש עוד דברים שאת חושבת, או הוא חושב, תוסיפו). אצלי גם בטירונות גם ביחידה פשוט נתתי את המכתב ונתנו לי 7 שעות שינה רצוף, שפוטר משמירה בלילה, בלי לשאול בכלל. אה וגם פטור משמירה במוגבהת. יש כאלו שפוטרים את עצמם גם ממטבח, זה לא ניראה לי הכי הכרחי.. (ואל תקומו עלי, אני לא מדברת על מיגרנות או משהו.. כי אני לא מכירה את זה..)

למעלה