עזרה..זה דחוףףף

אמא של ס

New member
טוב שהכל עבר בסדר

אני לא מבינה. אם היא אפילפטית ומאוזנת עם כדורים, למיטב הבנתי יש צורך בהשגחה על כל מקרה אז איך בכל זאת היא הלכה לבד או שהייתה תחת השגחת חברות שמודעות. לא שאני מפקקפקת בשיקול הדעת שלך, אלא אני מנסה להבין לעתיד לבוא למען בתי באופן כללי. (למרות שאני כל הזמן בתקוה שאולי זה יעבור לה עם הגיל מותר להיות אופטימיים לא?)

אני אסביר

מה השיקולים? *היא שנתים וחצי ללא סימנים לאפילפסיה ומטופלת בכדורים. לאחר 2 התקפים על הבוקר(בקימה), השני היה כעבור שנה וחצי והתאמה במינון, סטטיסטית לאחר תהליך כזה הסיכון קטן. בנוסף ,אין לי ספק שיש לה אפילפסיה. *בסוג האפילפסיה שלה ההתקפים מגיעים בדרך כלל עד שעה מהקימה- ועברו שעתים. *עברה את טירטורי הצבא שזה מין שדה ניסוים בבני אדם. כלומר אני בטוח שהמצב טוב. *בשפים יש הרבה מיתקנים שמפוקחים מאוד, ולכן הסיכון בהם קטן. *לאור זואת הסיכון להבנתי היה אפסי. *בנוסף היא היתה עם חברה, ואחות, הבקשה היחידה שלי היתה להמעיט משהיה במים עמוקים, כמובן ציפצפו עלי, זה היה צפוי ובסדר גמור.בנוסף ביקשתי במידה שקורה משהוא לא להציל, אלה לקרוא למציל, כדי שלא יהיו לי כמה טבועים. כל זה הביא אותי להיות שקט מאוד. היא היתה מאוד מאושרת.

תלוי איפה אתה נופל

אני נפלתי על צוות שבאת לא העלה ספק בכוונות שלי. משערת שיש תאנשים האלו שחושבים שאנשים עם פטורים כמו 7 שעות שינה ושמירה בזוג סתם מוציאים פטורים.. כי הם צרי אופק...

בטירונות של בנות

אם היא פרופיל 45 גם סביר להניח היא תהיה 01, לא ישלחו בנות לישון ביום כי הן שמרו בלילה. קרה פעם אחת שישנו שעה אחת אחרי כולם כי חזרנו מאוחר מאוד בלילה מהמטווחים.. אבל אין לנו פעיליות שיפריעו לנו ממש.. אין ימי שדה וכאלה..

כל חולה אפילפסיה שומר עם בן זוג;

יש שלושה פטורים שמגיעים אוטומתית לחולה אפילפסיה: פטור 7 שעות שינה רצופות פטור לשמירה עם בן זוג פטור משמירה על מגדלים

mori17

New member
רגע זה תקף גם לבנות? כי

"מכורה לפיתוי שלך" אמרה שאצל בנות זה שונה =/ מורי

למה לעשות צבא בכלל אפשר לעשות פטור

מהחיים יותר פשוט לפעמים יש לי תחושה שיוצרים יותר עול על הצבא מאשר לעזור לו החיים בצבא אינם פיקניק ורצוי שלא כך אתה בתפקיד של מנהלה במה אתה יכול לעזור ביכלל למערך הלוחם לאמר רק שאני עושה צבא.......... ניראה לי די מגוחך בלי שום תכנים רצינים מוטב להשקיע בלימודים או בעבודה ולהתקדם בחיים

תפקיד חשוב דורש הקרבה אישית

לפי ההודעות שניקראו אתם מחפשים חיים קלים- ומאוד קשה לחשוב על תרומה רצינית מי שמחפש פטורים או קשה לו לשאת נשק או שעות שמירה מצומצמות זה פשוט מעורר רחמים סליחה.................................................................................. אני בטוח שיש תפקידים חשובים שאפשר לעשות אותם בשירות לאומי ולוא דווקא בצבא בסיוע באמת למערך הלוחם נוכח בעיותכם ואני ספק בתרומתכם האמיתית נוכח בעיותכם(סיווג ביטחוני)- מקצועות כמו פקידות שליש מוריםהם לא מקצועות קיו ראשון אני לא מזלזל בחיוניות שלהם אבל לדעתי הם לא חייבים להיות בצבא ביכלל מי שלא היה בקרב אמיתי לא יבין את המשמעות האמיתית של העניין שאתה חיי בסביבה של חיילים ואתה צריך להיות שותף למאלכה ולא סוציומט שחיי אנשים מופקדים לידיך חשבו היטב על הנושא מדבר מי שהיה לוחם והתנסה בקרבות והבעיה לא היתה שיקול בביצוע מטלות מבצאיות "מי שמחפש להשתלב בחברה מוטב שלא יוציא את עצמו מימנה"

אני לא חיפשתי פטורים

ונשאתי נשק כמו כולם(ואפילו אלונקה אם אתה ממש מתעקש, התנדבתי להיות בין אלו שסוחבות, מלבד ה7 קילו בערך שכבר עליך, דברים נוספים; מ.ק, אלונקה, ג'ריקן) עשיתי את 3 ימי המטבחים שהיו לי(מתוך 3 שבועות וחצי שבועות טירונות) במלואם במדיח כלים, מה שכל הבנות בערך בורחות ממנו, ושמרתי כמו כולן - פשוט לא בלילה. הצבא קבע שחולי אפילפסיה מקבלים 7 שעות שינה, כי זה משהו שאנחנו צריכים. לא באתי לצבא להציב את עצמי במצבים מסוכנים שיסכנו אותי, אני ממש לא רוצה התקף עכשיו כי אני פשוט אאבד הכל- גם את הצבא, גם את הרישיון וגם את ה3 שנים שצברתי ואצטרך להתחיל את הטיפול מחדש... לצערי, אתה מאלו שחושב שכל מי שלא בקרבי, לא חייל. ניראה אותך מסתדר בצבא בלי כל אותם תפקידים, סבבה? בלי מודיעין, בלי מש"ק ת"ש. אני אולי פקידה, ואתה חושב שאני סתם מחפשת חיים קלים אבל בשמחה הייתי הולכת להיות חובשת קרבית, או אפילו תפקיד קרבי ממש. אבל היי.. אין לי את הנתונים. ולגבי סיווג בטחוני... מה הקשר? לי יש סיווג בטחוני גבוה.

אני מעביר קורסים לטייסים וקציני

מבצעים/מודיעין בחיל האוויר... מערכות מבצעיות שמשתמשים בהן יום ולילה במערך המבצעי.. יש לי סיווג גבוה עברתי אפילו פוליגרף ..

יכול להיות שטעיתי לגבי שניכם../images/Emo97.gif

אבל עלפי המסרים שעברו כאן במקרה אני גם קורא מסרים קודמים יותר הייתה לי התרשמות אחרת שמאוד קשה לכם והייתם רוצים הקלות לוא דווקא אתם מאידך ניראה הסיפור של הסיווג הביטחוני די מוזר ומטוויח יכול להיות שהצבא אכן נתן לכם סיווג זה מניסיוני אני מכיר אנשים עם בעיות נפשיות עם סיווג בטיחוני גבהה כניראה שאנו מדברים על סיווג ביטחוני אחר(אזרחי) כאשר אנשים יכולים לעבוד במוסדות ממלכתיים ביטחוניים כמו רפאל או תעשיה אוירית לצערי זה לא בידיוק כך מה שטוב לצבא לא טוב לאזרחות לאחרונה פוטרו עוד 3 אנשים שהיה להם חשד לאפילפסיה במערכות אילו ליבי איתם הם בעלי משפחות עם ילדים והיה מקום לתקן את המעוות כלפי אנשים אילו על כל מקרה אני מאחל לכם הצלחה ושיהיה לכם סיפוק רב מעבודתכם בצבא

כן, יש פה כמה שבאמת משאירים

רושם שרוצים להיות בצבא אבל שיעשו להם חיים קלים, ואני רואה גם הרבה אנשים בריאים כאלו, בעיקר ביחידה שלי שיש לנו תנאים ממממש טובים והן עוד בוכות על הדברים הקטנים. אתה יודע מה משעשע? אני משרתת בתעשיה אוירית

מזה קשור אבל לאפילפסיה?

כל החברים הג'ובניקים שלי רוצים חיים קלים ולאף אחד מהם אין אפילפסיה.. גם אני עכשיו פזמניק אז בא לי לעשות חיים קלים, מי רוצה לעשות שמירה? מי רוצה לעשות מטבחים? בגלל זה מוציאים פטורים.. בימים הראשונים שהגעתי ליחידה שלי המפקד שלי (רס"ן טייס קרב) אמר לי להוציא כמה שיותר פטורים כי הוא מעדיף שאני יהיה במשרד מאשר בתורנויות.. יש לי חברים ב8200 הכי פטוריסטים שאני מכיר והם עושים תפקידים מאד חשובים ומסווגים. יש פה בחורה (חולת אפילפסיה) שהיית מדריכת שיריון.. ככה שבאמת אין קשר למחלה..

יש אנשים המשתמשים באפילפסיה

כדי להשיג פטורים שלא תמיד מגיע להם זאת הבעה ואינם מוכנים להתמודד עם חיי הצבא לגברי הפטורניקים כניראה שזאת תופעה לווא דוקא קשורה לאפילפסיה צודק שאני קצת מגנה אותה יש בה מצב של התרופפות של משמעת ואחריות בצבא לצערי אנו ניראים לא טוב איתה אני מנסה לתקן את העולם אבל לדעתי זה דופק אנשים אחרים וזה מעשה לא נסלח גם שטייס קרב אומר זאת וזה חמור ביותר.

למעלה