אוקי, אני אכתוב את דעתי בנושא
אני מאוד מפרגן לרכישה הזאת. אין ספק שזו קניה נהדרת - לגיטריסט מקצוען. אבל אתה, כמה זמן אתה מנגן? (ממש לא בזלזול, אני שואל בשיא הרצינות) זו הגיטרה הראשונה שלך? ודבר נוסף - אם כל כך רצית את הצ'רי סאנברסט, חבל מאוד שלא חיכית בסבלנות עד שהיא תגיע... בסופו של דבר משתלם לחכות הרבה זמן למשהו שמאוד רוצים, בעיקר שהוא עולה כל כך הרבה כסף. אני חיכיתי 3 חודשים למגבר שהזמנתי. אני מכיר בחור שחיכה חצי שנה לגיטרה שהזמין... מה לעשות, בסופו של דבר הסבלנות משתלמת. מקווה שלפחות תלמד מהטעות הזו. עכשיו, לגבי כלי זמר - חושב שזה מאוד לא הוגן ואפילו קצת חוצפה לבוא לכלי זמר ולבקש מהם להחליף את הגיטרה... אמנם היא שבוע אצלך אבל היא נחשבת כבר למשומשת ולא חדשה. ולנושא שדיברתי עליו קודם, בוא אני אספר לך משהו על עצמי... (זהו גם סוג של וידוי) בגיל 14 אני קיבלתי מההורים שלי את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי - איבנז S1625 (גיטרה נהדרת יחסית לגיטרה ראשונה). למדתי לנגן עליה ונהייתי עם הזמן פריק של סלאש, ובגיל 16 מתוך פינוק טוטאלי החלטתי להחליף אותה בלס פול, בגלל שסלאש מנגן בלס פול... כן, הייתי ילד קטן ומטומטם מעט... החלפתי אותה בפנדר של אחי הגדול (הוא העדיף את האיבנז על הפנדר), מכרתי את הפנדר, הוספתי כסף וקניתי את הלס פול סטודיו. בעיקר בגלל שסלאש ניגן על לס פול, ורק אח"כ בגלל האיכויות שלה. עם הזמן למדתי להבין שאני מחזיק גיטרה נהדרת בידיים, אבל מה? היא הגבילה אותי מאוד... אין לי ספק שאם הייתי נשאר עם האיבנז, או אפילו עם הפנדר - היום הייתי מנגן הרבה יותר טוב. הלס פול גיטרה שנשמעת מצוין ומתאימה מאוד לסגנונות שאני מנגן, אבל היא פשוט גיטרה לא נוחה... בואו נודה באמת. פנדר או איבנז נוחות הרבה יותר. לנגן בגבוהים של לס פול יכול להיות סיוט לפעמים. הלס פול שלי תשאר אצלי עד יומי האחרון, כי אני מאוהב בגיטרה הזו. אבל לקנות אותה בגיל 16 היתה טעות, בכל הכנות. הייתי צריך לחכות שאני אתפתח עוד קצת ורק אז לקנות אותה כגיטרה שניה ולא במקום האיבנז / פנדר. היום אני פשוט יודע שהייתי צריך להשאיר את האיבנז אצלי, כי הלס פול בסופו של דבר מאוד הגבילה את ההתפתחות שלי בתור גיטריסט, ועד היום אני עוד מרגיש שהיא מגבילה אותי. עד כאן הוידוי קורע הלב. מרגיש שהתבגרתי המון בשנתיים וחצי האחרונות (עוד מעט אפילו 3, יא אללה איך שהזמן טס). היום אני יודע מה באמת טוב בשבילי, ואני לא מתכוון לחזור על טעויות שעשיתי בעבר וגם אנסה למנוע מאנשים אחרים לעשות את הטעויות האלו. אני אמנם דיי סנילי אבל אם אני זוכר נכון - אותך הזהרתי בעבר בעניין הזה ואני רואה שלא הקשבת לי... בכל מקרה מה שנשאר לי לאחל לך זה רק הצלחה במוסיקה, תמשיך להשקיע את מה שאתה משקיע עכשיו (לפי טענתך), ותהנה המון מהגיטרה. המלצה שלי? אל תחליף אותה.