עזרה דחוףף

breuer girl

New member
עזרה דחוףף

המדריכות שלי ביקשו מאיתנו להגיד להם מה אנחנו רוצים להדריך (דרך אגב אני כיתה ט'...) קיצר אין לי מושג אז אני צריכה להחליט עוד שבועיים...עזרה תתקבל בברכה...אני גם צריכה להגיד עם אני רוצה להדריך את השלוחה... תודה רבה... גילי מהנהגת שרון דרום

נתי הרץ

New member
ד'!!!!!!

ולדעתי לא כדאי לך לקחת הדרכת חוץ... בגלל שבכיתה י' צריך לשמור חזק על הגרעין של השכבה ואסור להתרחק מהשבט...

yaeltyl

New member
תשובה..:)

תכלס אני ואף אחד אחר פה לא יכול להחליט בשבילך, אתה צריך לראות בערך את המאפיינים של כל שכבת גיל ולחשוב מה הכי מתאים בשבילך. ד'- הכי קטנים, צריך הכל ללמד אותם, להיות סבלני, אבל תכלס הם האנשים נראהלי הכי חמודים בשבט וקבוצות ענקיות כי שנה ראשונה והכל.. ה'- אצלנו לפחות זה דיי גל של עזיבה, צריך לשמור על החניכים טוב טוב ולעשות מלא גיוסים, הם יותר בוגרים מאשר בכיתה ד' אבל עדיין לא ממש חשים את עצמם בוגרים כמו בכיתה ו'. ו'- הכי גדולים בהדרכה נמוכה, אפשר לדבר איתם בנושאים יותר מעמיקים אבל לפעמים הם חשים את עצמם בגלל הגיל ושהם השכבה הכי גדולה בבצפר והכל ואז זה בא לפעמים לרעה. הדרכת חוץ (אם זה שלוחה..) לדעתי לא רעיון טוב כי כמו שאמרו פה בכיתה י' יש את הקטע של קצת התנתקות מהשכבה בגלל התפקידים והכל (יש מקרים שזה לא קורה גם:) ) וזה לא טוב לדעתי להתרחק יותר מדי מהשבט.. תסתכלי על הכל תראי מה הכי מתאים לך ו..בהצלחה:) ובנימה קצת יותר אישית- אני השנה מדריכה ה' ובאמת שהכי נהנת בעולםם!! בסדר צריך לגייס והכל ובמקרה שלי זה לא הכי עבד בהתחלה אבל אין לך מושג איזה סיפוק זה כשבסופו של דבר באים לך חניכים חדשים לפעולה והכל..

liss 8D

New member
מחחחחחחחסן!

שום הדרכה ושום נעליים! אנחנו החלטנו (חוץ מאחתשתיים) שאנחנו הולכים להיות שכבה של פעילים!D: אללללללללללללללללללללההה מחחחחחחחחחחחחחחסססן!!1
@#? %3
!#?
@?#
סתם נו, עכשיו בנימה יותר רצינית. האמ, דבר ראשון, לא קצת מוקדם מידי?
אבל בכ"מ, אני גם בט':) ואני בדיוק במצב שלך. לא יודעת מה אני רוצה להדריך ולפעמים עולה בי המחשבה של "להדריך בכלל?" \: כמו שכתבו פה, לכל שכבת גיל יש את היתרונות והחסרונות שלך. תחשבי עם עצמך, בשקט, תראי מה מתאים לך, מה לא, תדברי קצת עם כאלו שיש להם ניסיון, תראי מה הם אומרים. בסופו של דבר את צריכה להיות שלמה עם ההחלטה שלך אז קחי לך רגע, תחשבי... בלי יותר מידי לחץ. המון בהצלחה שיהיה

ונטורי

New member
"להדריך בכלל..?"

סתמי ת'פה כולך רוצה הדרכה גבוהה אז שבי בשקט - עכששששששיו! ואל תמליצי על אנשים למחסן - טיפשה ועכשיו נימה אישית - אף אחד לא יכול להגיד לך מה להדריך את פשוט צריכה להתייחס למאפייני גיל.. אני אישית מהדרכה נמוכה הכי אוהב ד' (וזה כמובן כי אני מדריך שלהם ולא התנסתי עדיין באחר מהנמוכה)

liss 8D

New member
חיחי, כפרעליך לא מתה עליך../images/Emo24.gif

ירדתי ממזמן מהקטע של הדרכה גבוהה. ולמה לא? אתה אומר את זה כאילו להיות פעיל זה משהו רע. ובדיוק אתמול הייתה לנו פעולה *בלהבלהבלה קצתקצת גלשנו* ודיברנו על זה שלפעילים יש תפקיד בין החשובים בשבט. שלמדריכים יהיה נורא קשה לתפקד בלי הפעילים. וזה באמת גרם לי לחשוב, קצת יותר ברצינות, על מה אני רוצה לעשות שנה הבאה. וחוצמזה, אלדור אמר שהוא ישמח אם אני אהיה בחסן!!1 ואני מכינה קפה ממש טוב!
טיפש בעצמך

ונטורי

New member
א' נשים זה לא למחסן! ב'..

לפעילים יש תפקיד מאוד חשוב בשבט! מאוד מאוד בשבט! חס וחלילה לא זלזלתי ובתור מדריך היה לי קשה מאוד לתפקד בלי פעילים אבל אני חושב שיש את האנשים שצריכים להיות מדריכים ואת אלו שפעילים ובינינו את יודעת טוב מאוד איפה את צריכה להיות אז כפרעלייך לא מת עלייך..

liss 8D

New member
תתפלא,

או אמר שהוא באמת צריך איזו מישי שתכין לו קפה ותרשום במחברת
אללה, עד השיבוצים, כמו שאומרים, אללה הואככברררר:) חיחיח

ברור שלהדריך!

אין שאלה בכלל. זה הדבר הכי מספק שיש,באמת! תראי,אני השנה מדריכת ה' ובהתחלת השנה הייתה לי קבוצה של בערך 6 חניכים והם גדלו לבערך 12 וזה אחד הדברים הכי מספקים שיש שאני רואה אותם נהנים והכל. הם עברו שינוי כל כך גדול מתחילת שנה וכאילו,זה די בגללי.[בלי להיות שחצנית..זה חלק מהתפקיד] וזה אדיר שאת יכולה לשנות אותם איך שבא לך,והם מחזיקים ממך ומעריצים אותך. והדרכה בכלל נותנת לך כל כך הרבה:בטחון עצמי,עמידה מול קבוצה,יצירתיות,אלתור. הדרכת ה' זה בסט! שיהיה בהצלחה :)

s h a r o n 7

New member
חחח יוו כ"כ כנ"לללל../images/Emo126.gif

יש מצב שאפשרות שלישית שאני יבקש מחסןןן

למעלה