עזרה דחוףף

להדריך!!!

בטח שלהדריך!!.. גם אני קורסניקית, תתחשבי בזה שאם לא תדריכי שנה הבאה בפעם הבאה שתרצי להדריך בקושי יהיה לך זמן בגרויות ואלה..) הרבה בגדוד שלי חוששים מההדרכה.. הם חושבים שזה גדול עליהם והם יאכזבו וכאלה.. אני אישית לא חושבת שיש מדריך שלא חושש מלהדריך, לכל אחד יש ספקות בנוגע להדרכה.. אני אומרת לכי על זה.. אני רוצה להדריך ז' (מותר לנוP=), אחי הקטן יהיה בז' שנה הבאה.. ומבלי להשתחצן יותר מדי..החברים שלו אוהבים אותי..אני חברמנית (פחחח) איתם, אז ככה שזה יוצא לי אחלה.. גם אני חופרת על זה למרכז שלי מתחילת השנה.. וחברים של אחי אמרו לי שאם אני אדריך שנה הבאה הם יבואו כולל אחי, גם לא נראה לי שיש עוד מישהו שרוצה להדריך ז'.. שאר הגדוד שרוצה להדריך, רוצה להדריך את ה' של שנה הבאה.. כי הן גדוד בנות מושלמות!חחח..ויש אחת שרוצה להדריך ו'.. את צריכה פשוט להחליט לאיזה גדוד את מתחברת יותר, ויש כימיה, ואת חושבת שיסתדר ויהיה מגניב.. לכולם יש ספקות, אל תתני להן למנוע ממך הדרכה בהצלחה

cohen shir

New member
זה תלוי בכ"כ הרבה דברים, כנסי....

זה באמת תלוי במיליון דברים. אני אישית ממליצה הדרכת ד', זה כ"כ כייף ואת מרגישה שאת נותנת כ"כ הרבה לחניכים שמגיעים פעורים ויוצאים בסוף למחנה קיץ זוכים כמעט בכל פרס אפשרי במסדר שכבה גילאית כולל הדרכה!!!!! ואז אומרים לך בשיחת פרידה בסוף המחנה שאת הכל בשבילהם! פשוט הכל! זאת הייתה התמצית, מוזמנת להתייעץ איתי מתי שבא לך. מסנג'ר - [email protected] איסיקיו - 221790970

kormanit

New member
הדרכה צעירה זה...

הכי קל לשנה ראשונה... בנתיים באמת אין לך על מה להסתמך, אלא אם כן את מתחברת לאיזושהי שכבה באופן אישי.... אני אישית חושבת שמי מדריך ה' הוא הכי שווי... אבל זה סתם כי אני גם הדרכתי וגם רשגדתי ה.... בתכלס, ד' וה' זה די דומה.... נורא קל להלהיב אותם וזה ממש טוב להתנסות עם זה בשנה הראשונה.... בכל אפן- לא משנה מה תבחרי, שיהיה לך בהצלחה ובכיף.... כי הדרכה זה ה- דבר! ללא ספק!

לא משנה מה, אל תדריכי ו'.

זה יכול ממש לייאש..כאילו, זה מעולה, אבל לפעמים צריכים לקלוט שמצפים מהם יותר מידי ואפשר כבר להשוות אותם לד'. אז עדיף להדריך ד'.. אבל אז הם תינוקיים מידי.. פשוט לכי על הדרכת ה', זה באמצע וזה יותר פשוט. =]

למעלה