עזרה בבקשה...

The Sweet Babe

New member
עזרה בבקשה...

מישהו יכול להסביר מה זאת אומרת ניצול? נגיד כשמישהו אומר בלי ניצול או שהכותרת של מישהו זה ניצול... ומה זה שירשור???

הסברים!../images/Emo24.gif

שירשור= במקום לפתוח הודעה חדשה,מה שאת עשית כרגע,פתחת הודעה חדשה, לשרשר זה להכנס לשירשור של משהו וללחוץ על הוספת תגובה,לא לפתוח כל פעם הודעה חדשה! ניצול=שיש שירשור נגיד של..."דוליז אדם-חווה" ואת רוצה לשים דולי שלך שעשית שלא קשורה בכלל בנושא, אז את מנצלת את השירשור,בעיקרון זה מותר-אבל יש פעמים שתיראי שרשום בשירשורלא לנצל, אז שם את יודעת שאסור לנצל... מנועה

Mooa-Numi

New member
../images/Emo11.gif

שרשור= הודעה ראשית+ תגובות. ניצול שרשור זה לנצל את השרשור לצרכים איישים.

ניצולללל

תשמעו אני לא טובה כל כך בלעשות שיער אז אני אשים כמה דוליז שעשיתי אז אם אתן יכולות אז תתקנו לי תשיער! תודה ותנו תגובות מה לשפר...

your-destiny...

New member
זה הולך להיות ארוך...../images/Emo13.gif

אוקיי הנה תגובות על כל הדוליז ואני ממספרת אותם - מצד ימין.
1. השיער - נחמד, הדרך נכונה אבל לטעמי האישי הוא מבולגן מידי. השמלה - הרעיון מקורי ויפה.
השמלה נראית קצת ריקה כזאת והיא יושבת בצורה לא הגיונית על הגוף.
2. השיער - טוב אבל אם את עושה בקבוצות, אז לא יכול להיות שהקצה שלהם מחובר! תנסי להפריד גם את הקצוות לקבוצות, זה יראה הרבה יותר טוב, במיוחד הפיזור שיער הזה.
החולצה - מה קרה לה?
קודם כל זאת חולצה של זונה אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח נכון? אז מבחינת ביצוע היא גם כן לא טובה.
גם לשקוף צריכה להיות הצללה! ואני מתכוונת לשקוף שיוצא על הרקע הלבן. החצאית - טובה.
3. השיער - טוב, הדרך נכונה אבל לטעמי האישי הוא מבולגן מידי. המכנס - הצבע זרחני מידי אבל שוב זה רק טעם אישי. אם את עושה מכנסיים מתרחבות תנסי לעשות את המעבר בין הצמוד לרחב יותר חלק. כי איך שאת עשית פשוט לא נראה מציאותי בכלל.
4. השיער - נחמד, קצת קופצני אבל חמוד בהחלט.
הבגדים - התאהבתי! מאוד יפים!
5. הרעיון לעוס ומאוס. אבל מבחינת ביצוע - שוב פעם השקוף לא טוב.
6. השיער - טוב, הדרך נכונה אבל לטעמי האישי הוא מבולגן מידי. (עוד פעם!)
החולצה - זנותית למדי אבל טובה מבחינת ביצוע. המכנס - ככה. משהו פשוט לא מסתדר לי איתו.
ועצה לכל המכנסיים שלך - בסוף המכנס תעשי את הסיומת עגולה יותר ולא ישרה.
ועוד עצה - תחשבי שגם בשיער יש אפקטים של אור וצל. כלומר החלק של השיער שהוא מאחורי הצוואר והסביבה שלו קצת יותר כהה משאר השיער. זהו
דנה

tiptip4u

New member
השיער

נראה כמו פאה שלא יושבת טוב על הראש. חבל זה הורס (זה בייס מאנגה או איך שלא אומרים את זה?) שונאת בכלל את הסוג הזה. אבל הבגדים יפם :)

תגובה ללירי../images/Emo108.gif

אז ככה: השיער דווקא נחמד לפי דעתי והבנדנה
ממש יפה,החולצה גם מאד יפה,המכנסיים...עשית הצללה בחריץ של הטוסיק למה? יש שם חוטיני? (חיחיחיחיחיחיחיחי) דולי יפה!!! מנועה

visitor

New member
תגובה +ניצול

ונ.ב לכל הבנות שבשירשור הזה: כיוון שאני לא זוכרת את השמות שלכן,אני מגיבה לכל אחת בניפרד..... אז: NasTy Girl אז לא אהבתי את התאמת הצבעים, אפור וכחול???. ומה הקטע עם הידיים???? אהבתי את השיער והבנדנדה נראית ממש מגניב

NasTy GirL

New member
קיי, אז תיקנתי...../images/Emo108.gif

והאפור וכחול-זה כי החלטתי להשתמש גם בצבעי אנימה...ובד"כ עושים את זה בהכל, לא כולל השיער...אז הייתי חייבת-ולא מצאתי התאמה יותר טובה...
העניין עם הידיים: יש לה חולצה? מתחת לחולצה יש חולצה ארוכה, ועל אחת הידיים קשור משהו-זהו...
והשיער לדעתי נוראי-הארכתי אותו זה נראה טיפה יותר טוב...
אבל אין לכן מושג כמה ניסיתי לעשות לה את הראש עם השיער...לא יצא...אז עשיתי בנדנה...

למעלה