טוב, אני אגיב על כולן בבת אחת

הראשונה - עם השמלה האדומה- אני אוהבת מאוד את המבנה של השמלה, הוא יצא לך מאוד יפה, אבל משהו מוזר לי בהצללה שם (בין הרגליים, ה"נקודות הצללה" שהולכות מתרחבות). השיער-גושי מדי. נסי לעשות אותו בקבוצות. השניה - המלאכית הכחולה- דבר ראשון - הסנדלים! יוו הם יצאו לך טוב

(אני לא טובה בנעליים..) השמלה בסדר, קצת משעממת. *אבל זאת רק דעתי* השיער בסדר, הכנפיים גם בסדר, למרות שאפשר לשנות את הצבע לפחות זרחני. השלישית - המלאכית הורודה- השמלה בסדר, אבל זה קצת מוזר שהחלק הקדמי לא מתחבר עם האחורי (אולי חוט שמחבר עם הגב יהיה טוב

מאוד אהבתי את הורד! הכנפיים? לא יודעת, הצורה בסדר אבל משהו עם ההצללה לא מסתדר לי. הרביעית - האדומה- השיער נחמד, יצא לך מפוזר טוב. אין מה להעיר, חוץ מהמכנסיים שעשית את הקו של ה*אהם* בצבע הכי ככה וזה ל אמתאים, כדאי להבהיר את האזור. החמישית ואחרונה - הסגולה (את הולכת לפי צבעים?

השיער מצויין, גם הפרח שעשי עליו. הצמיד שיש על היד - נראה די משולש.. המכנסיים טובים מאוד, החולצה מצויינת, הצליחו לך הפרנזים

הגרביים/נעליים האלה שעית לא כ"כ ברורים, נסי לעשות לה סנדלים שחורים, אני חושבת שזה יתאים מאוד. הנקודת אור הזו שצפה מעל היד שלה (יש לדבר הזה שם?!), בעייתית קצת, כי השיער "נכנס" לתוכה, נסי להוציא את השיער משם

בסך הכל - -את ממש מוכשרת ואני מצפה לראות עוד בובות שלך! בהצלחה לך!