עזרה בבקשה...

Shusho

New member
הן בסדר,

אין כ"כ מה להגיב כי הן כאלה.. רגילות. בסדר בסך הכל. ובפעם הבאה חכי עד שיגיבו לך בפעם הראשונה ששמת אותן כי זה סתם תופס מקום ומאט את הפורום כשאת שמה את אותן בובות באותו עמוד שוב.

visitor

New member
תגובה לבובה +ניצול

לא אהבתי , לא את המקור ולא את השנייה......שימוש בצבע אחד, ללא הצללה .... משהו טוב להגיד? סגנון בגדים יפה.....

תגובה

היא נורא יפה אבל תנסי שהצבע עור שלה לא יהיה לבן כ"כ...הוא צריך להיות בהיר אבל לא לבן בטרוף...

תגובה למאי על הדוליז../images/Emo13.gif

1.יפה מאד,השיער,האיקס בשימלה,הכל! יפה! 2.המלאכית-פיה,ממש יפה! השימלה מהממת! השיער מדהים והזר
ממש יפה! 3.הכי פחות אהבתי אבל גם נחמדה. 4.נחמדה,גם לא כל כך אהבתי. 5.מהממת!!!!!!!!!!!!!!!!! כולן נחמדות ויפות! (הערות בונות) מנועה

Shusho

New member
טוב, אני אגיב על כולן בבת אחת

:) הראשונה - עם השמלה האדומה- אני אוהבת מאוד את המבנה של השמלה, הוא יצא לך מאוד יפה, אבל משהו מוזר לי בהצללה שם (בין הרגליים, ה"נקודות הצללה" שהולכות מתרחבות). השיער-גושי מדי. נסי לעשות אותו בקבוצות. השניה - המלאכית הכחולה- דבר ראשון - הסנדלים! יוו הם יצאו לך טוב :) (אני לא טובה בנעליים..) השמלה בסדר, קצת משעממת. *אבל זאת רק דעתי* השיער בסדר, הכנפיים גם בסדר, למרות שאפשר לשנות את הצבע לפחות זרחני. השלישית - המלאכית הורודה- השמלה בסדר, אבל זה קצת מוזר שהחלק הקדמי לא מתחבר עם האחורי (אולי חוט שמחבר עם הגב יהיה טוב :) מאוד אהבתי את הורד! הכנפיים? לא יודעת, הצורה בסדר אבל משהו עם ההצללה לא מסתדר לי. הרביעית - האדומה- השיער נחמד, יצא לך מפוזר טוב. אין מה להעיר, חוץ מהמכנסיים שעשית את הקו של ה*אהם* בצבע הכי ככה וזה ל אמתאים, כדאי להבהיר את האזור. החמישית ואחרונה - הסגולה (את הולכת לפי צבעים? :) השיער מצויין, גם הפרח שעשי עליו. הצמיד שיש על היד - נראה די משולש.. המכנסיים טובים מאוד, החולצה מצויינת, הצליחו לך הפרנזים :) הגרביים/נעליים האלה שעית לא כ"כ ברורים, נסי לעשות לה סנדלים שחורים, אני חושבת שזה יתאים מאוד. הנקודת אור הזו שצפה מעל היד שלה (יש לדבר הזה שם?!), בעייתית קצת, כי השיער "נכנס" לתוכה, נסי להוציא את השיער משם :) בסך הכל - -את ממש מוכשרת ואני מצפה לראות עוד בובות שלך! בהצלחה לך!

visitor

New member
תגובות למאי +ניצול

טוב ונתחיל: הראשונה: שיער גושי רעיון יפה של שימלה לא מבינים מה שם הקו באמצע איפה שהבירכיים..... שנייה: שיער יפה לא ממש אהבתי את השימלה כנפיים לא ממש אהבתי.... לא נראה מציאותי שלישית לא אהבתי בכלל הכנפיים לא יפות רביעית: שיער יפה חולצה בסדר צבע של מכנס לא טוב זה נראה בד שקוף כזה , לא מתאים אחרונה יפה , אהבתי אותה הכי: חולצה יפה, שיער יפה, לא הבנתי את הקטע של נעל.גרב..... וזהו.......

ויסיטור,למה הכל אצלך..

חסוי בכרטיס אישי? אין לי מושג אפילו איך קוראים לך, אני אף פעם לא רואה את הדוליז שאת/ה מציג/ה... מנועה שמחכה לתשובה...

visitor

New member
היי נועה

חסוי אצלי הכל בכרטיס, כי פשוט לא היה לי כח לכתוב שום דבר. קוראים לי אולגה ואני מציגה דוליז....אבל הם נעלמים בשירשורים......

Celeste C

New member
תגובה+ניצול

הן באמת יפות.... עכשיו תראו את שלי... השנייה שלי מה אתן אומרות?

victorya

New member
באמת יפה...

הקווי מתאר של השערות שלך ממש יפים אבל איך שאת צובעת בפנים זה לא נכון. את שמה יותר מדי צבעים וזה נראה מטושטש עקום כזה. תנסי להצליל רגיל, אבל בקבוצות. הסברים כאן- www.how2do.kef.li בהצלחה

לאולגה...

למה נראה לי שאת עובדת עלינו כאן? דיברתי כבר עם משהי והיא אמרה לי שהיא גם לא ראתה אף פעם את הדוליז שלך! וגם אני לא! נראה לי שאת שולחת וירוסים, המחשב שלי כבר כמה פעמים התנתק שפתחתי קובץ שלך,וגם לחברה שלי זה קרה! אולי תסבירי מה העניין איתך?

BaMbA babe

New member
אוי ויי... הדמיון....

מה פתאום שולחת וירוסים?... איך אפשר??? ואפשר להגיד עלייך בדיוק אותו דבר !

תגובה לבמבה או איך שלא קוראים לך

אין לי מושג מה היא מנסה לשלוח! מה זה איך אפשר? עובדה שלי ולחברה שלי זה תוקע ת´מחשב! ואני צריכה לכבות אותו כל פעם מחדש! יש לי שאלה פה לילדים בפורום פעם ראיתם קבצים של דוליז של אולגה=visitor ? אם כן תעשו
אם לא תעשו
ומה זה אפשר להגיד עלייך בדיוק אותו הדבר? עובדה שאת הדוליז שלי אנשים רואים כאן! ואת הדוליז שלה לא ראיתי אפילו פעם אחת! וגם כן חברה שלי לא ראתה! אז אולי יש לך תשובה לזה? לא חשוב, אנשים תגיבו, v או x ,ביי ביי ותודה,מנועה

victorya

New member
ראיתי רק אחת...

אבל את לא יכולה להסיק מסקנות כל כך מהר. יכול להיות שיש לה ווירוסים, אבל היא לא עושה את זה בכוונה.

BaMbA babe

New member
רק שתדעי לך...

שאולי פשוט יש לך מחשב דפוק?!? אני ראיתי את הניצול שהיא עשתה! בובה מסוג מריה(או תמרה או משהו כזה...) החולצה בצבע תכלת המכנסיים כחולות והשיער ג´ינג´י בלונדי כזה........ מספיק טוב?!?

BaMbA babe

New member
אוי טעיתי בבובה....

החולצה ורודה והמכנסיים אדומות והסוג של הבובה הוא אנימה...

לא! המחשב שלי ממש לא דפוק!

מה את אומרת? צרוף מקרים שגם לי וגם לחברה שלי זה לא עולה? נו באמת.. כל פעם שאני פותחת רק את הקבצים שלה נכבה לי המחשב ! מקודם פתחתי 3 קבצים פה של בנות הכל טוב ויפה, פתחתי את הקובץ שלה ובום המחשב נתקע ונכבה וזה קרה כבר כמה פעמים!

למעלה