עזרה בביחרה.

TeenageQueen

New member
עזרה בביחרה.

צהריים טובים לכולם^___^ טוב אז אני רמה 29, קוסמת ויש לי התלבטות קשה לגבי מה להיות בעבודה שניה. ההתלבטות היא בין קלריק לקוסם קרח. קלריק-עושה היל וזה סופר מגניב ורוצים אותו בפארטי מלא ואז מקבלים מלא EXP אבל קוסם קרח חזק וממש מגניב ויש לו מלא מפלצות להרוג וזה מגוון כמו שאני אוהבת. מה לעשות?T_T

הרשי לי לצחוק קצת.../images/Emo87.gif

"מלא מפלצות ומגוון"?... אני קוסם קרח וברקים ואין לי במה להתאמן בשיט. אפילו ברמה 62. ברמות האלה אני דווקא בLMPQ כי אין איפה להתאמן בשיט!!!!!!!

TeenageQueen

New member
שמחה שהצלחתי להצחיקXD

קראתי בכמה וכמה אתרים והיה כתוב שיש הרבה איפה להתאמן ויש גיוון.

תני הצעות מותק../images/Emo87.gif

כי אני כבר בדקתי ועד לרמה 75 אין לי איפה להתאמן.

SimsY

New member
ניר דווקא יש ויש

מה עם הסליונים שהעליתי תמונה שלהם לא מזמן ? בשעה אחת אפשר לעשות שם 200 אלף ניסיון ו-400 אלף מסוס שלא לדבר על כל מיני דברים שייפלו. זה אחלה ניסיון ואחלה כסף. וגם יש לנו את היתרון על הסאקורה סיליון שמשפריצים מליונים כאילו אין מחר בגלל שהם רגישים לקרח. אני אומר - להיות קסם קרח זה הכי בשכל. קלריק עם כל היתרונות שלו - אין לו אישיות משל עצמו הוא יותר דמות תומכת - ותודה רבה בסטורי שאני יכתוב אני רוצה להיות דמות ראשית.

SimsY

New member
זה הסוסונים האלה - יש כאלה

שקוראים להם חתולים - האלה עם הקרניים כמו הסאקורה סיליון שזורקים המון כסף רק מבוגרים (יש כאלה באורביס)

Elizab3th

New member
אההה, אוקיי, יש כאלו גם באמוריה, האפורים

ובאמת התפלאתי שהם נותנים המון כסף.

SimsY

New member
ההסברהוא פשוט

אגב כן האפורים האלה קוראים להם סאקורה סיליון וההסבר הוא שסאקורה ביפנית זה שפע,אושר,אהבה,צמיחה ולכן הם נותנים המון כסף ובגלל זה הם גם ממוקמים בעיר האהבה

zoharshaler

New member
סלח לי מאוד אבל....

LMPQ ממש טוב,זה המון כסף שתצטרך אחר כך וברמה 71 לך לנשרים נNLC תאמין לי יש לי מספיק חברים קוסמי קרח.

ToryMaster

New member
עם כל הכבוד

את לא חושבת שעדיף לו להאמין לעצמו, בתור קוסם קרח?

אני הייתי מציע קוסם קרח

אבל, מסיבות אחרות: 1.תמיד נחמד שהמפלצת קפואה ולא יכולה להוריד לך HP. 2.הסקילים בעבודה שלישית מגניבים. 3.אתה חזק יותר מקלריק, ולמרות שזה לא תמיד נכון אתה רק קצת פחות חזק מקוסם אש.

SimsY

New member
ואל תשכח את האפשרות להוציא המון כסף

מהסליונים כי הם רגישים לקרח - שעה אחת = 400 אלף מסוס לא כולל חפצים שנופלים מהם.

miss_t

New member
זה מאוד תלוי בך ובצורת אימון שלך

תראי, מצד אחד קלריק מאוד חסכוני השיקויים- את תתחילי להרגיש את זה ברמות 40 לגבי HP, ולגבי MP 45~ ומעלה. את כמעט ולא משתמשת בשיקויים אלא אם כן את נלחמת נגד בוס ומופעל עלייך MG. מצד שני, קלריק מאוד צריך PARTY כדי להתקדם ברמות גבוהות. קשה להתאמן לבד, למרות שיש מקומות אימון טובים. קוסם קרח ברקים הוא מעולה, למרות שהוא לא חסכוני. המון שיקויים מתבזבזים גם HP וגם MP... אבל, הוא חזק, עולה מהר מאוד רמות ויש מקומות אימון מעולים (כמו פלורידה ביץ' שמומלץ במיוחד לקוסמי ברקים). זה גם תלוי איך את רוצה לבנות את הסקילים אם תבחרי קוסם קרח-ברקים. איזה סקיל ישמש אותך ראשון במיקסוס? ברקים או קרח? ובכלל, האם את רואה את עצמך מתאמנת בפארטי? האם נהנת מPQ בקנרינג/הנסיס? האם את אוהבת להתאמן בקבוצה למרות שמקבלים קצת פחות EXP? תראי איך את עונה על השאלות האלו ותסיקי מסקנות מה שלא תבחרי בהצלחה

TeenageQueen

New member
מהPQים לא בדיוק נהנתי../images/Emo47.gif

והאמת שהרצון זה יותר לכיוון קוסם קרח אבל תמיד רציתי להיות קלריק ולעשות היל ולהכיר המון אנשים בזכות פארטי. וזה בדיוק הבעיה ואין לי מושג מה לעשות עם זה

miss_t

New member
להכיר אנשים אפשר גם אתה לא קלריק

בהצלחה במה שתבחרי

deisy

New member
אני חושבת

שההבדל המאוד משמעותי בין קוסם קרח לבין קלריק הוא החוזק שלהם. קלריק הוא לא דמות חזקה, הייעוד שלו זה לרפא..... קוסם קרח הוא דמות חזקה. לי יש קלריקית, רמה 61, לאחותי יש קוסם קרח רמה 61 - כשאנחנו מתאמנות יחד אני רואה בברור את העובדה שהיא יותר חזקה ממני, אני פשוט הולכת אחריה ועושה HEAL... מה שכן, קלריק הרבה יותר חסכוני מבחינת שיקויים, ולכן בד"כ יהיה לו יותר כסף.. אישית, אני נהנת מהקלריקית שלי, לא חיפשתי דמות חזקה, חיפשתי דמות קצת יותר "מעניינת"... אף פעם לא חיכתי הרבה לפקיויים, כשהצרתי שאני קלריק, ישר קיבלתי הזמנה לפרטי.. בכל מפה שאני נמצאת, תמיד אני מקבלת הזמנות לפרטי... אבל לא, אני לא חזקה, ואני לא יכולה להתאמן לבד על מפלצות שלא רגישות ל HEAL, לוקח לי המון זמן והמון שיקויי MP... מפה, תחליטי מה את מעדיפה.. כי לגבי מפלצות, לכולם יש פחות או יותר אותו דבר, במפות אחרות, במקומות אחרים... אני חושבת שזה פחות השיקול... השיקול צריך להיות מה את אוהבת יותר... ומה את מחפשת בדמות שלך... תהני!!

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif מקוריות! אש/רעל שולט! D:

יש לי קוסמת אש-רעל ברמה 76 וכל כך כיף לשחק איתה. היתרון שיש לנו את כל El Nath ושאנחנו נחשבים לקוסמים הכי חזקים, ויתרון אחר (לדעתי) שזאת אחת העבודות הכי פחות נפוצות, וכשאת מגיעה לרמות גבוהות אנשים פשוט מתפלאים ושואלים. היו לי הרבה מאוד חברים שבחרו להיות קוסמי קרח, אבל רובם פרשו באמצע, לדעתי קוסם קרח זה לא כל כך כיף אבל כל אחד והבחירה שלו.
לגבי קלריקים.. נמנמ, אין לי משהו נגדם והם באמת מגניבים. בעלי במשחק עלה לא מזמן לרמה 100 ועכשיו הוא בדרך לעבודה רביעית, בעבודה רביעית את יכולה להחיות אנשים (כשהם מתים והופכים להיות רוח רפאים כזאת, את יכולה להחיות אותם עם קסם, כל זמן מסויים
). החיסרון היחיד שהם חלשים בעבודה שנייה ושלישית. לכל עבודה יש בילד (= תכנון של איך לעלות את הסקילים- בצורה שהכי קל להעלות רמות או בצורה שיותר כיף לשחק), ברמה 70 כשאת הופכת לעבודה שלישית יש לך די הרבה אפשרויות. האפשרות הכי סבירה לדעתי (לקוסם אש ורעל)- שאת מחליטה למקסס את הרעל של העבודה השלישית, וכבר שהוא מגיע לרמה 15 את יכולה לטוס רמות בסקווידס- תמנונים באקווה. כשאת ממקססת את זה את יכולה ללכת לכרישים ושם את בכלל טסה רמות.
אני יכולה לרשום עכשיו מגילה ענקית על קוסמי אש-רעל, אבל לפי מה שהבנתי את מתלבטת בין קלריק לקוסם קרח.

TeenageQueen

New member
הו הוו../images/Emo47.gif

עכשיו בכלל נכנס לי הרצון להיות גם קוסמת אש וואי הדבר הזה קשהXD T_T

למעלה