עזרה בביחרה.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif ../images/Emo13.gif

אני מוכנה לפרט לך קצת על קוסמי אש-רעל כדי שלא תתחרטי אחר כך.

חח../images/Emo3.gif

איזה מוזר זה שאני בכלל לא התלבטתי.. הייתי כלכך בטוחה בזה שאני רוצה להיות קלריק....
יש לי רק שתי קלריקיות במשחק, ככה שאני לא יודעת לגבי עבודות אחרות, אבל זה כלכך נוח! יוצא לי למות פעם במאה שנה (כשאני מנסה מפלצות חדשות בעיקר..) ובקרוב אני בקושי אצטרך שיקויים, ככה יש כסף לבגדים ונשקים טובים וכאלה.. אני חושבת שזה שקלריק קצת פחות חזק (קצת הרבה
) מעבודות אחרות, ושלא עולים כלכך מהר רמות לא הופכת אותו למשהו משעמם או משהו כזה, אני חושבת שזה שווה את זה, כי עבודה שלישית ורביעית כלכך שוות!

גם אני לא התלבטי ואני היום פריסטט

בכל מקום רוצים אותי וזה כיף.. אני אוהבת לעשות לאנשים היל.

SimsY

New member
זהו שזה מה שמעצבן

כולם רוצים אותך כולם רוצים להיות חברים שלך ואתה לא יודע מי באמת רוצה להיות חבר שלך ומי סתם רוצה אותך כי יש לך משהו שהוא רוצה (בערך כמו מה שמרגישים אנשים שיש להם הרבה כסף)

Elizab3th

New member
רוב החברים שהכרתי דרך פארטי, נשארו רק חברים

כולם מפוזרים בכל מיני מקומות במייפל והם לא מבקשים עזרה בכלל, כולנו נשארנו חברים טובים ממש בלי קשר לג'וב שלי.

SimsY

New member
טוב אני מדבר מהניסיון שלי בלבד

מאז שיש לי את הקלריק פתאום אני עוד לא הספקתי להכנס ישר כולם רוצים שאני אבוא איתם לאיזהשהו מקום זה הגיע למצב שעוד לא ממש נכנסתי אלא המסך שחור וטוען את המקום הנוכחי שלי וכבר אני שומע את הצליל של בקשת צ'אט הלו גם אני רוצה לשחק קצת בשבילי.

אבל לפעמים זה נחמד D:

נניח פארטי קל למצוא, ולפעמים גם סתם מוסיפים אותי לפארטי, וללכת אחרי רמות גבוהות ולעשות הייל, בלי להתאמץ ובלי לבזבז שיקויים ולקבל EXP זה לפעמים נחמד

SimsY

New member
כן טוב אני עדיין בוחן את הקלריק שלי

כי עד היום היה לי רק קוסם קרח עכשיו יש לי גם קלריק

SimsY

New member
קוסם אש/רעל זה אחד הקוסמים שהכי קשה

להיות - אין להם משהו ברור שמקל להם על החיים אין להם קסם שעובר דרך קירות הם לא יכולים להקפיא מפלצות שבאות אליהם ואז להפטר מהן הם לא יכולים לחדש לעצמם את ה-HP אין להם דרישה כל כך בפארטי אין להם התקפה מרובה עד לרמה מאוד מאוחרת במשחק - (יש את הסקיל אבל הוא חלש מאוד, יש הרבה בניות שממליצות להתעלם ממנו) זה שיש להם התקפה קצת יותר חזקה לא מפצה על זה - ובקשר לאל נאט מה אפשר לעשות כל המשחק להיות באל נאט ? ככה שהפליאה היא בצדק כי אני חושב שהרוב לא ישרדו עם קוסם כזה שאין לו שום יתרון משמעותי שיגרום לו להתגבר על המשחק אלא אם כן יש לשחקן טונה של סבלנות.

SimsY

New member
עד שאתה מגיע לעבודה שלישית

אתה בינתיים צריך לאכול הרבה חרא ודעתי האישית היא שזה לא שווה. עבודה שלישית זה שלב די מאוחר של המשחק ורק אז להתחיל להנות מהמשחק ובינתיים לראות את כולם מתקדמים ורק אתה תקוע ? דעתי הפרטית היא שזה לא לעניין - אבל כל אחד שיעשה את השיקולים שלו וכן קראתי חומר על קוסם אש רעל כי רציתי לפתוח אחד כזה אבל החלטתי שלא שווה לי - יכול להיות שזה שווה למישהו אחר לי לא.

Elizab3th

New member
אתה צודק בכל מילה, ה-MS BF שלי כל הזמן

התלונן כמה הוא חלש בעבודה שניה עם קוסם האש רעל שלו, אי אפשר להרוג יותר ממפלצת אחת, ותמיד אבל תמיד עשו לו KS, רק עכשיו בעבודה שלישית הוא מתחיל להתחזק.

SimsY

New member
זהו - אז להתחיל לשחק רק בעבודה שלישית?

ועד אז לסבול ? מי שיכול ורוצה אז בכיף - אני לא הייתי מסתדר עם זה - אני באתי לשחק ולהנות.

Elizab3th

New member
נכון, ולכן החלטתי ברמה 29 לא להיות קוסמת אש

הרי לשם כך פתחתי את דמות הקוסמת, כדי להפוך אותה לאש רעל, כקראתי מאמרים בפורומים בחו"ל כמה הדמות הזאת גורמת לסבל ותסכול עד לעבודה השלישית החלטתי סופית, להיות קלריק.

SimsY

New member
גם אני רציתי קלריק

אבל אדון ניר פה הוציא אותי מזה - כי סך הכל חוץ ממג'יק קלואו עד לעבודה שלישית אין שום סקיל התקפי וגם לקחת את המושב האחורי כל פעם כשמדובר במשימות של כח זה יכול להיות מציק משהו. אגב - באיזה סקילים הוספת נקודות ? בקוסם קרח זה ברור לחלוטין שלמלא בהכל חוץ מבסלואו אבל בקלריק זה לא ברור צריך הרי לוותר על משהו אז על מה ויתרת ולמה?

Elizab3th

New member
עדיין לא ויתרתי, אני חושבת שאני יודעת על מה

אוותר, סקיל שלמעשה לא כל כך בשימוש אצל פארטי פריסט אלא יותר לסולו פריטס, לצערי אני לא יודעת איך קוראים לסקיל הזה וכעת אני לא יכולה לבדוק מאחר ואני לא יכולה להכנס למשחק בגלל הSC, אחרי שאכנס למשחק אעדכן אותך, בכל אופן, את הנקודה הראשונה שמתי ב-SR, אח"כ 3 נקודות בדיספל כדי שאוכל להתחיל למקסס את ה-HS, ברמה 73 שמתי נקודה אחת בMD (מיסטיק דור) וכעת עובדת בינתיים רק על ה-SR, אח"כ כנראה אחזור לSR כדי לחזק אותו, יש לי חברה בישופית שאני מתייעצת איתה ועם עוד חברים פריסטים מה למקסס ולשמחתי העצות שלהם באמת עוזרות.

Elizab3th

New member
תיקון "וכעת עובדת בינתיים רק על ה-SR.."

הכוונה, כעת עובדת רק על הHS
אח"כ SR.

SimsY

New member
אני דיברתי על CLERIC

תודה על המידע בנושא של הפריסט - אבל אני צריך לדעת על מה כדאי לוותר אצל הקלריק שלי

Elizab3th

New member
אתה הולך להיות פארטי פריסט?, אם כן, לוותר על

HA, לא למקסס אותו, אלא להגיע ל-11 נקודות, זה מה שאני עשיתי, למעשה בעובדה שבחרתי להיות פארטי פריסט ויתרתי על מקסוס החץ הקדוש.

למעלה