נתחיל מזה שלא צינתי בשום מקום שאני מומחה
דווקא בגלל שאתה לא מכיר אל תחפז להסיק מסקנות כמו שמתימר להיות "מומחה גדול", בהבנת התנהגות האדם.
מי אמר שאני מבין בתוכן או לא מבין?
כתבתי מנסיון חיי על מוצרים שיש לי באופן אישית, חלקם בשימוש כפול (אותו דגם או דגם מקביל לגברים ולנשים).
וכן יש לי שגיאות כתיב אז מה?! (תחפש הודעות תחת שמי ואני בטוח שתמצא)
כתבתי פעמיים באותה הודעה במקום שגוי את האות "ו"
וגם אם אין לי שגיאות (לטענתך) וטעיתי בהגייה אז מה זה מעיד? שקראתי לא נכון את התווית שעל המוצר? או את הכיתוב על המכנס, גק'ט, כפפות וכו' (או מליון דברים אחרים שיש לי שכתוב עליהם ג ר ו ט ק ס או מקבילות אחרות כגון Dry.Q™ Elite (שלא פחות טובות למטרתם) אז מה זה אומר שכל התוכן פסול כי כתבתי "ו" לא במקום אתה מקשיב לעצמך!
אתה (או/ו הגברת) יכולי להתיחס לתוכן עצמו לתת מעצמכם לשואל או סתם לבלבל במוח ולהניח תשתית לדרך שבכלל לא קיימת.
בבקשה אשמח להתיחסות רצינית וענינית להבדלים בין מעיל איכותי של אחת החברות הטובות בעולם (אם לא יותר מזה) אך פרט הלבוש לא יעודית לתחום שפותח העץ רצה, לסנובורד
ומנגד מעיל של אחת חברות הטובות בציוד סנובורד (ואת הטופ מהסדרה הטובה ביותר שלהם).
איזה ביגוד יש לכם ומה נסיונכם איתו, מדוע קניתם אותו,
או שאתם אלופים לקשקש ולא לתרום במאומה לדיון.
נתי תודה רבה על המלצת היושר,
שוב אני לא מומחה אך מאמין שציוד איכותי(וידע איך להשתמש בו נכון) עושה את ההבדל, הרבה יותר מהנה ובמצבים מסוימים מציל חיים
כנראה החברה כאן (לפחות חלק לא מבוטל) צריכים להמשיך בדיונים המאוד פוריים שהיו כאן עד עכשיו "כן קלאב מד לא קלאב מד" ותמיד לכוון לציוד הזול ביותר (זול לא בכסף) ושאר "צקוחים" שלא תורמים בפאן האמיתי של התחביב.
בשנה האחרונה היה כאן רק דיון אחד נורמלי (על זויות הגלישת סקי, ביחס לסוג המגלשיים) כמעט ואין כאן דיונים ברמה וגם כזה שרוצים שיהיה משתדים להרוס,
ורק בטענה שמקום אות אחת היה שגוי ועוד פעמיים באותה הודעה רחמנה ליצלן.
שהרי ידוע שאם טעה אדם פעמיים (בפסקה) באות עדותו פסולה.
לפחות פותח העץ הוא אדם שיודע להודות
(להוריד את המעילים לפרוס לצלם ולסמן צייר לעלות לאנטרנט ולכתוב כאן ) ואני מקווה שזה יעזור לו בקבלת ההחלטה