עזרההה!!

עזרההה!!

לא מזמן קראתי משהו בעיתון שאומר שרבין לא היה שמאל קיצוני ואם התנועה או חלקה לא ממש מחבבת את רבין וכמו שאמרו בשאלון שהיו מעדיפים שהוא לא היה אז מה הייתה הדעה הפוליטית שלו??? שמאל או ימין? הוא היה קיצוני?? ולמה התנועה כול כך לא אוהבת אותו? הרי כולם אומרים שהוא היה מביא שלום... אז למה חלקכם מתנגדים לזה? אני מקווה שלא תכחו את זה קשה ושתענו לי על השאלות.. וזה לא מכוונה לעצבן או לריב אני באמת לא מבינה את העניין!

dragonfly017

New member
כנס!

בגלל שרק אני בפורום עכשיו אני אשתדל לענות לך על השאלה! אוקי לפחות דעתי בנושא! לפי דעתי לא הגיע לרבין למות, לאף אחד לא מגיע למות ולא משנה מה הדעה שלו! חיים הם מתנה שאלוקים נתן ורק לו מותר לקחת! אבל בחייו רבין היה שמואלני קיצוני שאם הוא היה נשאר ראש ממשלה היום כבר לא הייתה לנו מדינה או מדינה בלי שטחים (בעע), אירוני לא! זאת הסיבה שבית"ר לא סובלת את רבין ואני יכולה להבין את זה גם אני לא מסוגלת לסבול את כל מה שהולך סביבו אחרי המוות שלו בעיקר למשל עכשיו אחרי שהוא מת לא מגיע לו יום זיכרון-למה מי הוא בכלל אז מה אם הוא ראש ממשלה -הוא סך הכל בן אדם (וברגע זה עפר ) אני לא מבינה מה הופך אותו לכל כך חשוב! למה לגנדי לא עושים יום זיכרון, בסדר שיזכירו אותו אבל יום זיכרון זאת הגזמה! חוץ מזה למה לקרוא לכל כך הרבה מקומות על שמו..שוב למה מי הוא בכלל הסיבה היחידה שאנשים אמרו לי ואולי היא טיפה מוצדקת זה בגלל שיהודי רצח יהודי! אבל זה עדיין לא מצדיק ת'עובדה שהוא רצה לתת את המדינה שלנו ושיש לו יום זיכרון. בכל מקרה לפי דעתי זה לא התפקיד שלנו להכפיש את שמו--כי אלוקים גם ככה בטח נתן לו את הדין שלו על מה שהוא עשה בחייו ומה שהוא "עושה" במותו! מקווה שלא בלבלתי אותך

קודם כול אני בת!

דבר שני את חושבת שהוא לא שווה שיהיו לו יום זיכרון??? למה את חושבת ככה? ואנשים אחרים לא? מה השמאל אומר? והרבה אנשים אומרים שאם הוא היה חי עכשיו היה שלום! למה בית"ר חושבת אחרת??? וכניראה יש לו יום זיכרון כי כניראה שאמת מגיע לו כי לפי דברי אחרים ששונים מהדעות שלך הוא היה יכול להביא שלום! וכולם בסך הכול בני אדם גם אנשי השואה בסך הכול בני טאדם גם בגיו וז'בוטינסקי וכינראה שהוא אדם חשוב יותר מסך הכול בנאדם!

dragonfly017

New member
קודם כל &

דבר שני את חושבת שהוא לא שווה שיהיו לו יום זיכרון??? למה את חושבת ככה? ואנשים אחרים לא? מה השמאל אומר? והרבה אנשים אומרים שאם הוא היה חי עכשיו היה שלום! למה בית"ר חושבת אחרת??? וכניראה יש לו יום זיכרון כי כניראה שאמת מגיע לו כי לפי דברי אחרים ששונים מהדעות שלך הוא היה יכול להביא שלום! וכולם בסך הכול בני אדם גם אנשי השואה בסך הכול בני טאדם גם בגיו וז'בוטינסקי וכינראה שהוא אדם חשוב יותר מסך הכול בנאדם! אני אנסה הפעם לענות לך אחד אחד על השאלות ואני מקווה שתביני אותי! דבר ראשון אף אחד לא יעשה לך כלום אם את בתנועה ואת חושבת אחרת מאיתנו, הרי זאת מדינה דמוקרטית אבל אני שמחה שאת רוצה להבין למה! אוקי אני באמת חושבת שלא צריך בכלל שיהיה לו יום זיכרון, אני חושבת ככה כי הוא בן אדם שלא הוביל אותנו בצורה נכונה (זאת דעתי) ואי אפשר בכלל להשוות אותו לזבוטינסקי כי הוא היה בן אדם משכמו ומעלה והוא אחד ממורי ביתר, ציוני ואדם גדול שלא הלך במטרה להכניס לאנשים דעות הוא הלך במטרה לתת את דעתו ואנשים רדפו אחריו בגלל שהייתה לו אישיות סוחפת וביקשו ממנו שינהיג אותם! אנשים אחרים חושבים אחרת כי כל אחד והדעה שלו!ואנחנו במדינה דמוקרטית אני ימנית בגלל זה אני חושבת ככה! יותר ממה שהסברתי אני לא יכולה לרשום השמואל אומר שצריך לתת שטחים והכל כדי להגיע ללום עם הערבים! וביתר חושבת שאם הוא היה חיי לא היה שלום בגלל שגם אם היה שלום שוב -לא הייתה לנו מדינה,אז מה זה משנה "שלום" אלק! אנשים אחרים זה בדרך כלל שמואלנים או בורים לדעתי! שפורסים את הידים קדימה ואומרים על כל מילה ש&#1504

dragonfly017

New member
הוספה!

בדרך כלל שמואלנים או בורים לדעתי! שפורסים את הידים קדימה ואומרים על כל מילה שניה אמן! מקווה שהבנת יותר הפעם בכל מקרה זכותך להביע דעה משלך בנושא ושתיהיה לך שבת מתוקה

...?

אני יודעת שלא יעשו לי כלום ובמעו"ז שלי מקבלים אותי כמו שאני ואני לא ישתנה בשביל שום תנועה! ואני חושבת שבקורסים האחרונים הבינו מספיק את הדעה הפוליטית שלי (ואם עוד לא הבנת אני בכיתי וצעקתי והבעתי דעה ועזבתי את הקורס באמצע בגלל המקרה שקרה עם הרס"פ שלי והמדריכים שלי על המחאה שהם עשו) אני אומנם שמאלנית לא קיצונית בכלל ואני גם מבינה קצת את הצד הימיני אבל אני עדיין לא מבינה למה התנועה נגד רבין? הרי רבין עשה שלום עם ירדן אני חושבת ובלי לתת שטחים ובלי כלום ועד עכשיו אנחנו לא שומעים מהם.. את לא חושבת שהוא מספיק חשוב על מעשה שכזה??? ואמרו לי שימינים הם נילחמים על הארץ מבלי לתת שטחים והשמאלנים כן אז בית"ר היא תנועה ימנית ורבין עשה שלום בינינו לבין ירדן מבלי לתת שטחים אז למה בית"ר נגדו??? את אומרת את דעתך וזה סבבה לגמרי אבל את אומרת שרבין עשה שטיפת מוח לאנשים? וז'בוטינסקי לא? ואני מצטטת :"ואי אפשר בכלל להשוות אותו לזבוטינסקי כי הוא היה בן אדם משכמו ומעלה והוא אחד ממורי ביתר, ציוני ואדם גדול שלא הלך במטרה להכניס לאנשים דעות הוא הלך במטרה לתת את דעתו ואנשים רדפו אחריו בגלל שהייתה לו אישיות סוחפת וביקשו ממנו שינהיג אותם!" ואני שוב חוזרת אני לא באה בכלל בכלל בכוונה לריב או משו אני רוצה להיתווכח ושאני יבין יותר את הנושא!

dragonfly017

New member
אוקיי

אז ככה!! אני לא מכירה אותך בשביל לדעת מה היה איתך בקורסים! אבל שוב את לוקחת מקרה מהחיים של רבין והופכת אותו פתאום לבעל דעות ימניות! אני חושבת שאת טועה כי אני מתייחסת לז'בוטינסקי בכלל ולרבין בכללי, לא לקחתי מקרה מהחיים של זבוטינקי ומקרה מהחיים של רבין אבל שוב רבין בהמשך הקריירה שלו רצה לחלוק את המדינה שלנו עם הערבים וברור לך שהערבים לא רוצים לחלוק אותה איתנו- מכן נובע אין מדינה ושוב לא אמרתי שמגיע לו למות, זאת התפיסה שלי ושוב זכותך להביע את דעתך והיא גם חשובה מאוד כמו שאומרים בבית"ר "כי שקט הוא רפש..." וזה גם מה שעשו המדריכים שלך! עמדו על הדעות שלהם ואין דבר יותר טוב מזה ועד היום אני רואה במעשה שהם עשו מעשה נכון כי מי שעומד על דעותיו כמובן בלי לפגוע באחרים ראוי להערצה גם אם הוא טועה בעינייך ואני אומרת את זה על המעשה בכללי! אוקיי סגרתי את הנושא ואני רק ראליסטית זה הכל לילה טוב לך!

כול אחד והדעה שלו!

אני חושבת שזה לא היה הזמן ולא המקום ובטח שלא עם חולצת בית"ר כשיש מאחורייך חניכים שלך לקורס שכן ניפגעו ממה שעשית! הם באו איתנו באותו האוטובוס ועם חולצת בית"ר ועמדנו בשלישיות ברחוב לפני שנכנסנו למקום כשאנשים רואים אותנו ואחרי זה כשנכנסנו הם מורידים חולצת בית"ר ובאים לייצג אותי מבלי שידברו איתי וישאלו אותי מה הדעה שלי כי הם באו לייצג גם אותי! אם אני הייתי יודעת שזה מה שיקרה לא הייתי באה עם חולצת בית"ר! ולא הייתי עומדת במסדר! ועוד יותר נפגעתי מזה שהמדרית שלי מעמידה אותי למסדר בוכה לי מול הפנים ומכריחה אותי להיות גאה בהם! ואין לך מושג כמה אני חרשתי על הנושא הזה והיתווכחתי לפחות שעתיים עם הרס"פ שלי (משה) ועם המדריכים שלי (עומרי ואורי..את איתי לא הספקתי כי הייתי חייבת לחזור!)

תראי עמית!!!

זה כמו שאת עומדת על הדעה שלך גם המדריכים שלנו עמדו על הדעה שלהם והרוב בבית"ר ימנים כמוני!!! וזה גאווה לנו שהם עמדו והורידו את חולצה הבית"ר ועמדו על שלהם ואין לך מה ליפגע אנחנו פשוט היינו גאים בהם מי שבכה זה בגלל שהם עשו את מה שהם חשבו וכל הכבוד להם!!! גם היום!!!

ספירוש' מאמי..

אין לי בעיה עם זה שהם הביעו את דעתם! הבעיה שלי היא הדרך שהם הביעו אותה הם כאילו איימו על ראש הממשלה והם גם ידעו שיפנו אותם משם משטרה והזהירו אותנו מסדר לפני זה שגם למדריכים שלנו יש רגשות אני שמחה שיש להם רגשות וסבבה לגמרי שהם עשו את זה שמה בקבר באזכרה כי ז'בוטינסקי אמר שלא תבכו על הקבר שלו אלא תלכו ותפעלו אז הלכתם ופעלתם אבל לא ניראה לי שחשבתם שזה ייפגע באנשים! וזה כן פגע בי ומאוד כי אתם באים לייצג אותי בתור ימינית ואני לא! הם באו ואמרו לי שהם באו בתור עומרי משה ואורי ואיתי לא בתור המדריך של.. והם כן! כי הם הורידו את חולצת בית"ר ועמדו במסדר ועשו חופשי הקשב כמו כולנו וסליחה הם כן באו לייצג אותי ומי הם שיבואו לייצג אותי? ואני לא היחידה שחושבת ככה.. אולי רוב הקורס היה ימיני ואני לא ועוד כמה מבנימינה לא ובמעו"ז שלי לא מזיכירים על זה מילה וכשאני יהיה מדריכה אני לא מתכוונת להעביר פעולות על האידואולגיה של בית"ר כי אני לא מסכימה עם רובה! ואם לא יקבלו אותי בתנועה איך שאני אני יפרוש מהתנועה! אולי אני הורסת לכם את התדמית וזה בכלל לא הכוונה שלי!

עמית...

הם לא באו וייצגו אותך הם הביעו את דעתם בלבד!!! הם לא מכריחים אותך לחשוב כמו שהם חושבים ו.. נכון ז'בוטינסקי אמר לא לבכות על הקבר שלו אבל תאמיני לי שהוא היה רוצה שהם יעשו את מה שהם עשו ויעמדו על שלהם והם עשו דבר חוקי ונכון... זאת דעתי על כך ובית"ר מקבלת גם דעות שונות לא אומרים לך על תחשבי ככה או ככה וגם אם את לא יחידה הרוב בבית"ר היה איתם... אז עמיתו'ש זאת דעתי ולא היית צריכה ליפגע את צריכה היית להיות גאה שהם עמדו על הדעה שלהם למרות שזאת לא אותה דעה שלך...

את לא מבינה אותי!

הבעיה שלי עם המעשה הזה זה שלפני שהם עשו את זה הם היו צכים לבוא ולשאול אותנו אם אנחנו מסכימים שהם ייצגו אותנו ככה ואמרתי את זה לרס"פ והוא אמר שהתנועה ימנית ואני לא יכולה לשנות את זה וזה נכון התנועה ימנית וזה לא אומר שמי שבתנועה חייב להיות ימיני ואני לא! ואני לא רציתי להיות חלק מזה.. הם רוצים להביע את דעתם לא לידי! אני בסך הכול ילדה בכיתה ט'! בת 14.. אין שום סיבה שהם יביעו את דעתם לידי וכלל וכלל לא איתי! אמרתי את זה ממקודם אם הייתי יודעת שזה מה שהולך לקרות (הייתי מתוך סקרנות על האזכרה של מישו ימיני) לא הייתי באה עם חולצת בית"ר ולא הייתי עומדת במסדר.. היו שמה מספיק כסאות לשבת עליהם! אני צכה להיות באמצע מסדר ולראות שמשטרה לוקחת את הרס"פ שלי ואת המדריכים שלי??? אני הורדתי את הראש והלכתי אחורה מרוב בושהה על הדבר הזה! וכן הם כן יצגו אותי! כול עוד הם באו איתי כשאשר כולנו עם חולצת בית"ר והם נסעו איתי באותו האוטובוס והם נכנסו למקום עם חולצת בית"ר והורידו אותה והיה רשום יהודי לא מגרש יהודי כשאני מאחוריהם! אם הם לא ייצגו אותי אז מה הם עשו? וזה עוד לא הסוף.. אחרי זה המדרית שלי מעמידה אותי למסדר ואומרת לי שאני צכה להיות גאה בהם???? מההההה??? להיות גאה בהם על מה? על זה שהם בישו אותי? קיצור הבעיה שלי זה שהם לא חשבו על כול הצדדים שבעניין וישר הלכו לעשות את זה בלי לחשוב! ואת מחזירה אותי הרבה אחורה כי כול מה שעכשיו אני מסבירה לך אני בכיתי וצעקתי ואמרתי והיתווכחתי איתם לפני שאבא שלי הגיע לקחת אותי!

eliadiv2

New member
זאת הבעיה הם לא ייצגו אותך..

הם הורידו את חולצת בית"ר ומתחת היית גופיה על יהודי לא מגרש יהודי. תנועת בית"ר ידוע כתנועה ימנית אשר דוגלת ברעיון א"י השלמ OK? ואם ראש ממשלה רוצה לגרש יהודים משטחי א"י אז תנועת בית"ר מין הסתם שתתנגד לכך. כאשר תוכנית ההתנתקות הושרה בכנסת ובממשלה ההנהגה כינסה נציגי מדריכים ונעשתה הצבעה דמוקרטית על עמדת התנועה בנושא תוכנית זו.

שוב!!!

את עמדת במסדר כמו כל ביתריה אחרת הם עשו על הדעה שלהם המשטרה לקחה אותם כי היא חשבה שהם יעשו משהו ואת לא צריכה ליתבייש את היית צריכה להרים את הראש ולהיות גאה בדעותם למרות שזאת לא דעה כמו שלך ושריי המדרית צדקה שיש להם את האומץ להביע את דעתם ככה את נסעת אם חולצת בית"ר כמו כולם והם הורידו אותה הם ועשו את זה תחשבי על זה רגע הם עשו על עצמם והיה להם אומץ הם עשו מה שזבוטינסקי רצה שהם ידעו לעמוד על שלהם...

את עדיין לא מבינה!

אין לי בעיה על מה שהם עשו אבל הם לא חשבו על כול הצדדים הם לא חשבו שזה יפגע בי ובעוד אנשים שמאלנים שהיו בקורס כול עוד הם באו עם חולצת בית"ר שגם אני באתי איתה הם ייצגו אותי! לא יעזור מה תגידי הם ייצגו אותי! ולא רק אותי אלה את כול הקורסים! ואין להם שום זכות לעשות את זה! ושריי לא תגיד לי מה לעשות ובטח ובטח שלא להיות גאה בהם כי אני בכלל לא! ואמרתי את זה ואני יגיד את זה שוב אם היתתי יודעת מה קורה לא הייתי באה! ואם כן אז לא עם חולצת בית"ר!

mc yongi

New member
כנס

אפשר לכתוב כול וכל זה לא משנה(תבדוק בוורד תראה ש"כׂל" זה שגיאה...) דבר שני אתה רוצה לומר משהו תוסיף את המילה הזו:"לדעתי" בית"ר לא סובלת את רבין--->בית"ר היתה חלק מהטקס לזיכרו לא צריך לעשות לו יום זיכרון---->נלחם על השלום ומת בתפקיד,זה כמו שתגיד לא צריך יום זיכרון לחללי מערכות ישראל או ליום השואה... וחלאס לבלבל ת'מׂח בשטויות סבבה?--->תודה מראש מי שלא הבין ההודעה מופנת ל-dragonfly017

eliadiv2

New member
עמית...

מראש אני מתנצל על שלא קראתי את השיחה שלך ושל גילי אין לי זמן כרגע אני ממהר.. אז ככה. רבין היה שמאלני, שלום? הוא היה מביא, אבל! ואבל גדול, הוא היה מביא שלו תמורת שטחים ישראלים, שטחים יהודים שעליהם נלחמנו כל השנים. הוא חילק נשק לפלסטינאים ועד היום אנחנו סובלים מכך. מהנש הזה נשפך דם יהודי טהור, מהנשק הזה נרצחו ילדים, מבוגרים,נשים, גברים ע"י הפלסטינאים התנועה לא אוהבת את רבין ויש לך 2 סיבות הראשונה כאשר אניית "אלטלנה" (אנייה בפיקודו של מנחם בגין ז"ל, שההי בא נשק שהאצ"ל הביא מחו"ל) הגיע לחופי א"י דוד בן גוריון לא הסכים שהיא תגיע לארץ והורה לרבין להתקיף את האניה ואכן רבין עשה זאת עם חייליו. כידוע לכולם באותה התקפה מתו כ- 16 אנשי אצ"ל שהיו על האניה, וכמו כן ידוע גם שמנחם בגין יכל להחזיר אש לעבר צה"ל אך אמר "מלחמת אחים, לעולם לא" וכן מנע מלחמת אחים. ושניה - כשרבין רצה לחתום על הסכמי אוסלו וטוב שלא הספיק לחתום (לא טוב שמת אלא טוב שלא חתם) ובהסכמים אלה היו וויתורים כואבים על שיטחי א"י, כידוע לך תנועת בית"ר דוגלת בא"י השלמה, ורבין גם את מה שנשאר לנו מא"י השלמה. ד"א בית"ר עשתה כתנועה לא מעט פעולות כנגד ההסכם (כמו כתובות אש ברחבי הארץ, הפגנות וכו') מקווה שעניתי לך על מה שרצית. אליאב. ושוב מצטער על שלא קראתי את השיחה שלך ושל גילי אבל אני כבר אקרא אותה בהזדמנות.

אליאב..

כשהוא עשה שלום עם ירדן הוא מסר שטחים??? לפי מה שדיברתי ם אנשים אמרו לי שלא... ויש לנו איתם שלום! אנחנו לא שומעים מהם בכלל! ואני חושבת שאנחנו סובלים מהנשק שהוא חילק בגלל שלא נתנו לו להמשיך לחיות ולסיים עם השלום שהוא רצה להביא! אני חושבת שזה בכלל לא מוצדק שרצחו אותי ומאוד פגע בי שמישהו רשם בשאלום שהיה שהדמות ההיסטורית שהיה מעדיף שלא תהיה קימת זה היה רבין! ולא כול כך הבנתי את הסיבה הראשונה... לא אוהבים אותו בגלל שהוא לא רצה מלחמת אחים??? מה רע בלא להילחם עם האח שלך? ולפי מה שהבנתי הוא ובגין היו שותפים ואת בגין אתם כן מכבדים! למה? כי הוא היה ימיני? אז תנסו להבין את הצד השמאלני! ותודה תודה תודההההה!!!

למעלה