עזרההה!!

eliadiv2

New member
שחף?

אפשר לשאול אותך שאלה לעליבה? את שמאלנית? חחחחחחחחחחח סתם סתם.

t i t u s h

New member
לא אני לא..אני ימנית בדעותי..

אבל קשה לי עם זה שפוגעים בשמם של מתים! זה דבר שלא חשוב לי הדעות שלי..ואני לא מקשרת בכלל. רצח הוא רצח לא משנה מה תגידו... ורבין אולי שה מעשים שלא מתחברים לדעות שלכם אבל הוא היה ראש ממשלה יהודי..שבכל זאת חתם הסכמי שלום שמחזיקים עד היום!.. הבנת?...אליעבבב....חיחי..:)

סיכום...

אחרי ששמעתי גם את הצד שלכם גם בקטע הזה אני עם השמאלנים חחח.. לא באה בכוונה לעצבן אבל לא ניראה לי הגיוני שהבנאדם יהיה כול כך משפיל וכול כך נזק... הוא היה עושה שלום ואני לא היחידה שאומרת ככה! ראיתי סרטים וקראתי מאמרים ואני חושבת שהוא כן היה מביא שלום! אולי פה ושם מוסר שטחים אבל כן הוא היה מביא שלום! ואפילו הנשיא אמר את זה! ומלחמת ששת הימים נועדה בשביל שנכבוש ונחזיר את זה תמורת שלום... ככה קראתי אז אל תפסו אותי במילה.. יש כאלו שיתעצבנו יש כאלו שלא אבל.. זאת דעתי! ובכול זאת תודה שנתתם לי להכיר את הצד הימיני! חחחח וגם לך טליה על זה שחשבת איתי באותו ראש חח...

t i t u s h

New member
חחחח...באמת לא

הבנתי למה כתבת טליה...ורציתי להגחב אבל בסוף החלטתי שלא.. אבל סבבה לא נורא!...:)

S v e t k A

New member
לא קראתי הכל עדיין אז אני מצטערת

מראש אם אני חוזרת פה על דברים של מישהו/מישהי פשוט כואב לי ומגעיל לי לראות דברים כאלה מחניכי תנועת בית"ר.. אני לא אכנס למי היה רבין מה הוא עשה בין אם זה דברים טובים או רעים, גם כי זה כבר לא ממש עקרוני וגם כי די אמרתם הכל... אבל למה עושים לרבין יום זיכרון?! זו בכלל צריכה להיות שאלה?! נכון הבן אדם מנוגד לנו בדעות, נכון אנחנו ואני אישית לא משו מחבבים אותו אם בכלל אבל עדיין מישו יהודי קם ושם קץ לחיים של ראש המששלה במדינה שלו, במדינה בעלת משטר דמוקרטי לעזאזל., בגלל שוואלה הדעות שלו והמהלכים המדיניים/פוליטיים לא נראו לא נכונים... בגלל זה לרבין יש יום זיכרון, כדי להנציח את הרצח הפוליטי במדינה דמוקרטית ולא כדי להנציח את הבנאדם
מאוד התאכזבתי לראות את מה שראיתי פה בשרשור =/ זה לא מתאים שמדריכים/רכזים/לא משנה ידברו ככה

צודקת...

אני עדיין לא הבנתי מה הבעיה שיהיה לו יום זיכרון! ות'אמת אני כן מחבבת אותו ואני אפילו חושבת שהוא עשה הרבהההההה מאודדד למדינה שלנו!!!

t i t u s h

New member
עמית את רואה אנחנו לא היחידות

שחושבות ככה...יש עוד כאלה.. כנראה ברקן ובניימינה!....חיחי..

למעלה