מה הולך פה?!
אנשים אדם הוא אדם באשר היותו אדם!! לרבין לא היה מגיע למות בשום פנים ואופן.. וגילי אני יסביר לך למה עורכים לו טקסי זיכרון והרבה מקומות בארץ קרויים על שמו..כיוון שהוא היה ראש ממשלה, נכון ששמאלני, אבל היה ראש ממשלה שנרצח בידי מתנקש י-ה-ו-ד-י!!.. מתנקש ששבר את כל ערכי הדמוקרטיה!..וזה דבר שאני כואבת כל כך עד היום, איך שבן אדם מעיז לבוא ולרצוח א. בן אדם ב. יהודי ג. דמות מכובדת ואני ימנית בדמי...שלא תחשבי אחרת..וגם לגנדי מגיע יום זיכרו והרבה מקומות בארץ עורכים לו..אבל זה לא קשור לרבין ולא צריך להשוות בינהם!.. ולא צריך להגיד דברים כאלה על אדם שמת!..הוא היה אדם טוב שתרם הרבה למדינה!! ולעמית...כשאת שואלת למה בית"ר שונאת את רבין..בגלל שנכון שהוא דאג להסכמי שלום אבל הז היה תמורת שטחים מא"י!!..וכמו שאמרו לך בית"ר דוגלת בא"י ישראל השלמה!..כמו בשיר: "זבוטינסקי ראש בית"ר... ...שתי גדות לירדן... ....יהודה ושומרון... התיישבות בכל מקום.. הגולן אחד יחד... ...הוא שלנו לתמיד.." ולכן בית"ר..(תנועה ימנית קיצונית).."שונאת" את רבין כי היה שמאלני..(דרך אגב אם לא ידעת הוא היה במפלגת העבודה- מפלגה שמאלנית) יצחק רבין 1922-1995- יהי זכרו ברוך!