עזרההה!!

Oded shmilo

New member
Kירדנים הוא חיחלק שליש מהמים

שישי לנו כל שנה!! לא ידוע את כל שאר ההסכם אבל זה חלק ממנו! והנשק שהוא הביא זה היה למשטרה הפלסטינית למרוטת שהוא ידע שהם תומכים בארגוני טרור!!

eliadiv2

New member
עתיה הייתי אומר שהסתבכת..

תקראי טוב טוןב את מה שרשמתי ותביני.. רבין מסר שטחים והוא גם מסר נשק לא לירדנים אלה לפלסטינאים. רבין ירה על אניית "אלטלנה" ובכך הוא לא מנע הוא קרא למלחמת אחים. מי שמנע ומי שלא רצה זה היה מנחם בגין ז"ל. ולפי מה שזכור לי רבין ובגין לא היו שותפים לא בדעה הפולטית ולא בכל דבר אחר. ואת בגין ז"ל אנחנו מכבדים כי א. היא היה בית"רי ב. הוא היה מפקד האצ"ל. ג. הוא הנהיג את העם בדרכו של ז'בוטינסקי וזו גם דרכה של בית"ר. אז תעשי לך סדר בראש. אליאב.

או קיי..

עכשיו הבנתי.. אבל למה הוא מסר נשק לפלסטינאים ויש לנו שלום עם ירדן? מה הקשר בינהם??? וסתם שאלה למה על רבין אתה לא אומר ז"ל???? ועל בגין כן?

t i t u s h

New member
מה הולך פה?!

אנשים אדם הוא אדם באשר היותו אדם!! לרבין לא היה מגיע למות בשום פנים ואופן.. וגילי אני יסביר לך למה עורכים לו טקסי זיכרון והרבה מקומות בארץ קרויים על שמו..כיוון שהוא היה ראש ממשלה, נכון ששמאלני, אבל היה ראש ממשלה שנרצח בידי מתנקש י-ה-ו-ד-י!!.. מתנקש ששבר את כל ערכי הדמוקרטיה!..וזה דבר שאני כואבת כל כך עד היום, איך שבן אדם מעיז לבוא ולרצוח א. בן אדם ב. יהודי ג. דמות מכובדת ואני ימנית בדמי...שלא תחשבי אחרת..וגם לגנדי מגיע יום זיכרו והרבה מקומות בארץ עורכים לו..אבל זה לא קשור לרבין ולא צריך להשוות בינהם!.. ולא צריך להגיד דברים כאלה על אדם שמת!..הוא היה אדם טוב שתרם הרבה למדינה!! ולעמית...כשאת שואלת למה בית"ר שונאת את רבין..בגלל שנכון שהוא דאג להסכמי שלום אבל הז היה תמורת שטחים מא"י!!..וכמו שאמרו לך בית"ר דוגלת בא"י ישראל השלמה!..כמו בשיר: "זבוטינסקי ראש בית"ר... ...שתי גדות לירדן... ....יהודה ושומרון... התיישבות בכל מקום.. הגולן אחד יחד... ...הוא שלנו לתמיד.." ולכן בית"ר..(תנועה ימנית קיצונית).."שונאת" את רבין כי היה שמאלני..(דרך אגב אם לא ידעת הוא היה במפלגת העבודה- מפלגה שמאלנית) יצחק רבין 1922-1995- יהי זכרו ברוך!

eliadiv2

New member
זה ברור ונכון שהרתח לא היה צריך

לאעשות, אבל מה לעשות שיש בן אדם שלא יודע מה זה דמוקרטיה, ואין לו כבוד וערכים כלפי בני אדם אחרים ועשה את מה שעשה. "שם ירווה לו משפע ואושר בן ערב, בן נצרת ובני"

dragonfly017

New member
נשבר לי

דבר ראשון אני לא רוצה שתסבירי לי שום דבר ,מגעילה אותי הצורת דיבור הזאת! את חושבת שזה לא כואב לי שיהודי רצח יהודי ואם היית קוראת את מה שרשמתי קודם היית מבינה שכן רשמתי כמה שזה כואב לי, המלחמת אחים המפגרת הזאת אבל עדיין זה לא משנה את העובדה שהוא לא שונה משום בן אדם אחר ולא צריך לעשות לא טקס זיכרון זה מה שאני חושבת (שוב זאת דעתיייי) אז מה אם הוא ראש ממשלה -כן אני יודעת יהודי קם ורצח ראש ממשלה וכולם בוכים עליו אבל כמה אנשים היו בוכים אם הוא היה נשאר בחיים?!?!?!?(לא שהרצח מוצדק-יש דרכים אחרות) רגע למה אי אפשר פשוט להזכיר אותו כמו כל איש אחר שנרצח?!?!?!? רגע יש לנו מעמדות אולי במדינה הדמוקרטית שלנו שלחלק מגיע ימי זיכרון לחלק לא מגיע אני לא מבינה אותכם! מה את חושבת שהייתי ילדה קטנה לא בכיתי בטקסים של רבין?! כן בכיתי ולמה כי הוא נרצח שהייתי בת שש אבל היום אני טיפה יותר בוגרת כדי לגבש דעה בעניין ואת לא תגידי לי שליכלכתי על מישהו שמת?! רק אמרתי את דעתי מה לעשות דעה כואבת ותאמיני לי שהוא לא יהיה בדיכאון בגלל זה !!!!!!!! עזבי אני כבר עצבנית- הבנתי אותכם אנשים אי אפשר להביע דעה בפורום הזה טוב עזבי נמאס לי שמבקרים כל דבר שאני אומרת או עושה. מקווה שאולי בעתיד משהוא ישים אמממ על מה שאני כותבת פה ולא יבין את זה איך שהוא רוצה. אני ממש נעלבתי! (בשביל להגיד מילים טובות ולפרגן אני חמודה וטובה ושאני אומרת את דעתי אז אני מלכלכת על מתים?! הבנתי)

לאאאאאא!!!

זאת בכלל לא הייתה המטרה שלי! שתריבו בינכם! אני רוצה בך הכול להבין כול אחד אומר את הדעה שלו וזה מצוין בעיני כי ככה אני לומדת גם את הדעות של אחרים! את לא צכה להיתעצבן ואני אומרת לך שאת עזרת לי והוספת לי עוד ידע עליו ועד מחשבה של מישהו עליו לא היית צריכה להיתעצבן ככה ואני מיתנצלת! ואני חושבת שכן את יכולה להביע דעה כמו שאני מביעה וכמו שכול אחד אחר מביע! כי עובדה את מביעה דעה שהיא לא כול כך שונה מאחרים ואני מביעה דעה שהיא כן שונה מאחרים ולא עושים לי כלום ואני מכבדת ומנסה להבין גם את אלו ששונים ממני... וטליה... היא לא אמרה שהיא מלכלככת עליו והיא גם לא ליכלכה עליו היא אמרה שהיא מכבדת אותו.. *שימי לב להודעה הראשונה שהיא כתבה לי!*

dragonfly017

New member
עמית!

מה שרשמתי לא היה מכוון אלייך הוא היה מכוון למה שרשמה לי הבחורה למעלה ובכללי לזה שטיפה התאכזבתי מהפורום אבל אין לך מה לדאוג אני בן אדם שיפסיק כל כך מהר להביע את הדעה שלו אם בבית"ר ואם בכלל. את לא צריכה להתנצל, לא פגעת בי בכלל הדיון איתך היה לי מעניין מה שכן הפריע לי זה הדרך שאנשים מפרשים דברים איך שהם רוצים בכל מקרה אני רגילה לזה שאנשים לא מקבלים את הדעה שלי כמו שהיא, ככה שהפרום הזה לא הפתיע אותי בכלל..למרות שציפית ליותר הבנה ורמה מהפורום. סתם התעצבנתי זה לא היה שווה את זה --הדבר האחרון שאני אוהבת לעשות זה להתעצבן ולריב עם אנשים המשך שבת מתוקה וסליחה

t i t u s h

New member
מה???

לא אמרתי שום דבר בניסיון לפגוע אבל זה מרגיז כל כך שאתם כל כך קיצוניים פה...אי אפשר להגיד ממשהו שנוגד את הדעות שלכם ישר תוקפים פה.. ובקשר לטקסי זיכרון.כן מגיע לו..כי הוא היה ראש ממשלה..שנרצח בידי י-ה-ו-ד-י!!.בלי קשר למעשים שהוא עשה בזמן היותו ראש ממשלה.. ולנפגעי הטרור שנרצחו ולכל האנשים שנרצחו במדינה יש יום זיכרון כללי!! "יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי טרור" וכן להגיד על מישהו שלא מגיע לו יום זיכרון ולכתוב על מישהו..שדמות שעדיף שלא הייתה קיימת זה רבין..זה ללכלך על מתים!.. וכן אני בוגרת עכשיו ואני מבינה מי היה רבין ואני עדיין בוכה בטקסי זיכרון.. ואל תדברי על הצורת דיבור שלי!! תסתכלי על ההודעות שלך קודם..ואחר כך נדבר!!! אחרי כל מה שאני רואה פה..אני שוקלת אם לחזור לפורום הזה ..זה עצוב מה שהולך פה!!!

eliadiv2

New member
שחף היא קיצונית ואת פחות תני לה

להביע ת הדעה שלה בבקשה.

Oded shmilo

New member
יש לנו כאן בעיה חמורה!!

בואי אני יסביר לך קצת דברייםם..... הבעיה של רבין הייתה שמה שהוא לא עשה כולם שנאו אותו וזה השמאל הקיצוני השמאל שהלך נגדו כולל הלקלקן שימעון פרס ואחרים.... והימין עוד יותר שאנה אותו כי רבין רצה להחזיר שטחים .... וירין גם נתן נשק לערבים שאיתו אנחנו נהרגים כל יום!!!! רבין רצח יהודים בחיים שלו כמו באלטנה אבל מה? א'פחד לא מספר לך את זה כדי שרבין האליל של השמאל זה שהם שנאו לפני הרצח יזכר כמנהיג דגול וכדי שהימין הזכר כרוצח!!! הבעיה העיקרית היא שעכשיו הרבה מתחילים להבין מי היה רבין! מה הוא עשה ! כי הוא הרס את המדינה א'פחד לא אהב אותו! ואתם מדברים על יום זכרון אני חושב שאתם חיים בחלום! למה מגיע למי שהרג יהודים יום זכרון????וואלה שיהיה לו בכייףף אני לא יהיה קשור לזה דווקא להיפך אני הולך לב"ס באותו יום עם דגל בית"ר זהו יום הודלתו של זבוטינסקי ראשנו האהוב ואהבנחנו צריכים לשמוח ... שהמנהיג שגדול שלנו נולד! הקיצר רבין לא שווה ת'טיפה עצבים שהוא הכניס לי עכשיו אז לילה טוב ושבת שלום!! עודד שמולביץ...ישוב שקד!!

Oded shmilo

New member
חחח... בדווק!

זאתי סתם לא מבינה מהחיים שלה אז היא אומרת שמגיע משהו לרבין אחרי מה שהוא עשה שיעשו לו טקס זכרון סבבה אני לא חשוב שהוא שווה את זה אבל מה שבטווח הוא לא שווה שכל המדינה תיקרא על שמו!!

מההההה????

אני לא מבינה מהחיים שלי??? עכשיו רציני פגעת בי קשהההה אבל! למה ניראה לך שאני לא מבינה? ככה כול התנועה חושבת? כמוך??? אם כן אז חבל ומאוד!!! כי רבין היה איש גדולללל!!! הוא רצה לעשות שלום! אני באה ומנסה להבין את הצד שלכם והבנתי אותו עד ששלחת הודעה! כי אם כול הימינים חושבים ככה אז למה עדיין יש אנשים ימינים שכן עדיין הולכים לאזכרה שלו! ואין לך כבוד אליו בגרוששש!! אתה מתכוון לשמוח ביום זיכרו??? בגלל שז'בוטינסקי נולד??? סלח לי מאוד אבל מבחינתי זה בושה! לא הייתי רוצה להיות בבית הספר שלך! ואני לא באה בכוונה לריב אני רוצה להבין את כול הצדדים אני גדלתי בבית שלא מתערב בפוליטיקה אולי פה ושם אבל לא מדברים בבית שלי על פוליטיקה! אני לא כול כך יודעת מה הולך ואני רוצה לנסות ולהבין אבל דעה כזאת אני באמת מנסה ולא מצליחה להבין אתה לא חושב שהוא עשה משו למדינה?? כלום הוא לא עשה? מה עם השלום עם ירדן?(אני כול הזמן מזכירה אותו כי זה השלום היחידי שאני יודעת עליו שהוא לא החזיר בו שטחים!) קיצור השלום עם ירדן.. הוא עשה שלום בלי להחזיר שטחים והיום אתה שומע מהם משו? לא!! הם לא מאיימים עלינו ולא פוגעים בנו וגם אנחנו לא בהם! ואם לא היו רוצחים אותו אולי הוא היה משלים את השלום וכניראה היו לו תוכניות! ולפי הדעה שלך אתה בעד יגאל עמיר? אתה חושב שהיה מגיע לבנאדם למות???

Oded shmilo

New member
אני נגד הרצח דבר ראשון אבל...

אני חשוב ששרבין לא הייה צריך להיות בשלטון בגלל מה שהוא עשה ... עם את לא ידועת הרצח רק הוריד את הכח של הימין!!! אבל זה לא שמנה אז הוא עשה שלום עם ירדן וסתם כדרך אגב לםני זה היה לנו איצתם שלום מדומא!! מצטער עם פגעתי!! ובטח שאני הולך לשמוח ביום הזה אני לא מתכוון לבכות על שמהו שאני לא מכיר על בן אדם שאשם ברצח שתימ ידיות שלי עם הנשק שהוא חילק להם ! על בן אדם שהרג יהודים באלטלנה! מה לעשות אני לא בוכה עכל מי שעשה לי רע!! אני בוכה על בן אדם שעשה לי טוב ואני שמח שזבוטינסקי עשה לי טוב אז אני ישמח ביום שלו ואני ילך עם דגל בית"ר בגגאוה ומה שלא יגידו לי וגם עם לא יסכימו איתי .. אין מה לעשות אני יודע כמו הרוב פה מה רבין עשה בשביל המדינה נכון הוא עשה הרבה בעד אבל הרבה יותר נגד!

סבבה!

חח סולחת... ואני עדיין חושבת שזה לא ממש מכובד ללכת גאה עם דגל בית,ר ביום הזיכרון ליד אנשים שבוכים על זה כי זה היתגרות אבל תעשה מה שבראש שלך! ולאליאב עכשיו הבנתי וסליחה שהיתבלבלתי!... ותודההה לכולם שאתם עונים לי ובאמת עוזרים לי כי עכשיו אני יודעת הרבה יותר דברים שלא ידעתי לפני זה.. ואני מכירה יותר את העבר שלו...

Oded shmilo

New member
את באמת חושבת שמשהו בוכה עליו??

בואי אני יגיד לך רוב האוכלוסיה שונאת אותו!!! אני ילך עם דגל בית"ר בגאוה כי זה שמהו שמסמל אותי ולא אכפת לי גם לראות את המנהל שמולאני שלי בוכה אני יבוא לו מול הפנים וישמח אני לא יהיה עצוב על משהו שעשה לי יותר רע מטוב!! מה לעשות? אולי אני קיצוני אבל ככה זה אין מה לעשות י'ב בחשון יום הולדת לזבוטינסקי!! וזה מה שאני עשוה באותו יום בטווח שאני לא בוכה על מנהיג שרדף אותנו !!

"רוב האכולסיה שונאת אותו"(???????)

לפי האזכרה שלו וכמות המקומות שיש בארץ שקרואים על שמו לא ניראה לי כול כך שרוב האוכליסיה שונאת אותו...ובנתיים חוץ מהפורום אני שמעתי שהוא היה יכול לעשות שלום! ואני אישית חושבת שבחיים לא יהיה לנו שלום אם לא ניתן מעצמנו! זה כמו שאתה בכאסח עם חבר שלך אז כדי להשלים איתו אתה צריך לוותר על משהו כי אם לא אז לא היה נוצר הריב... או שהוא היה צריך לותר או שניכם! את חושב שאנחנו יכולים לעשות שלום עם מדינה מבלי לתת לה כלום??? הצליחו מתישהוא לעשות שלום מבלי לתת כלום?

למעלה