עו"ד שואל🎓

מקסים 45

Well-known member
"לא הגיע הזמן לסיים עם פסטיבל איבגי?"
ומה אנחנו נשיב לו?🕶
במשתלת עדן🌺🌹🌻 בזכרון יעקב התקבל השבוע עובד חדש: משה איבגי, שיצא לחופשי אחרי מאסר מקוצר.☎️ עו"ד חן מאירי, המייצגת את איבגי, מסרה בתגובה: "לא הגיע הזמן לסיים עם פסטיבל איבגי?"

שחר 676

Well-known member
ומה אנחנו נשיב לו?🕶
במשתלת עדן🌺🌹🌻 בזכרון יעקב התקבל השבוע עובד חדש: משה איבגי, שיצא לחופשי אחרי מאסר מקוצר.☎️ עו"ד חן מאירי, המייצגת את איבגי, מסרה בתגובה: "לא הגיע הזמן לסיים עם פסטיבל איבגי?"
אומר לך את האמת - מאז ומתמיד תעבתי את מר משה אבגי הידוע בכינוי "מלחך הטוכעס של השמאל" או "מזרחי המחמד של השמאל" או "המרוקאי שגדל בקפה כסית"

אבל בהחלט יתכן שעורכת דינו צודקת - אם החלאה שילם את חובו לחברה אז אולי יש לעזבו לנפשו ולהניח לו לשקם את חייו. איני יודע מה היה עונשו או אם נדרש לשלם פיצויים.

מקסים 45

Well-known member
אומר לך את האמת - מאז ומתמיד תעבתי את מר משה אבגי הידוע בכינוי "מלחך הטוכעס של השמאל" או "מזרחי המחמד של השמאל" או "המרוקאי שגדל בקפה כסית"

אבל בהחלט יתכן שעורכת דינו צודקת - אם החלאה שילם את חובו לחברה אז אולי יש לעזבו לנפשו ולהניח לו לשקם את חייו. איני יודע מה היה עונשו או אם נדרש לשלם פיצויים.
אכן שילם את חובו.
ומצא עבודה כייפית ללטף פרחים, הפרלים יוקירו לו טובה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

הוא בהחלט היה אחד כזה.
זוכר כששאלו אותו לגבי האמירה של יאיר גרבוז אודות מנשקי המזוזות ולוחשים לקמעות.
הוא התפתל כמו נחש וגמגם משהו חלשלוש כאילו אומר: "בבקשה אל תסבכו אותי מול האדונים שלי עכשיו".
באותו הרגע אני נגעלתי ממנו.

אפרת10512

Well-known member
ומה אנחנו נשיב לו?🕶
גם אני חושבת שאיבגי מוכשר כשחקן אך לצערי המעשים שפשע פגעו ישירות בנפשן של אותן קורבנות, וקשה לי להאמין שהן סולחות מה שגם הוא בכלל לא מודה ולא מביע שום חרטה!

Harrington

Well-known member
מנהל
גם אני חושבת שאיבגי מוכשר כשחקן אך לצערי המעשים שפשע פגעו ישירות בנפשן של אותן קורבנות, וקשה לי להאמין שהן סולחות מה שגם הוא בכלל לא מודה ולא מביע שום חרטה!
לא התעמקתי במה הוא הורשע בכלל, אבל האיש דווקא הביע חרטה קבל עם ועולם. סליחה על אזכור העובדות.

ריקי זו אני

Well-known member
האיש הזה לא שילם את חובו לאף אחד...
זה ששופט גזר עליו לא יודעת כמה... והחליטו לשחרר אותו קודם???
זה החזיר חוב? חוב מחזירים בכסף... לא בישיבה בכלא...

למעלה