אומר לך את האמת - מאז ומתמיד תעבתי את מר משה אבגי הידוע בכינוי "מלחך הטוכעס של השמאל" או "מזרחי המחמד של השמאל" או "המרוקאי שגדל בקפה כסית""לא הגיע הזמן לסיים עם פסטיבל איבגי?"
ומה אנחנו נשיב לו?🕶
במשתלת עדןבזכרון יעקב התקבל השבוע עובד חדש: משה איבגי, שיצא לחופשי אחרי מאסר מקוצר.
עו"ד חן מאירי, המייצגת את איבגי, מסרה בתגובה: "לא הגיע הזמן לסיים עם פסטיבל איבגי?"
אכן שילם את חובו.אומר לך את האמת - מאז ומתמיד תעבתי את מר משה אבגי הידוע בכינוי "מלחך הטוכעס של השמאל" או "מזרחי המחמד של השמאל" או "המרוקאי שגדל בקפה כסית"
אבל בהחלט יתכן שעורכת דינו צודקת - אם החלאה שילם את חובו לחברה אז אולי יש לעזבו לנפשו ולהניח לו לשקם את חייו. איני יודע מה היה עונשו או אם נדרש לשלם פיצויים.
הוא בהחלט היה אחד כזה.אומר לך את האמת - מאז ומתמיד תעבתי את מר משה אבגי הידוע בכינוי "מלחך הטוכעס של השמאל" או "מזרחי המחמד של השמאל" או "המרוקאי שגדל בקפה כסית"
אבל בהחלט יתכן שעורכת דינו צודקת - אם החלאה שילם את חובו לחברה אז אולי יש לעזבו לנפשו ולהניח לו לשקם את חייו. איני יודע מה היה עונשו או אם נדרש לשלם פיצויים.
גם אני חושבת שאיבגי מוכשר כשחקן אך לצערי המעשים שפשע פגעו ישירות בנפשן של אותן קורבנות, וקשה לי להאמין שהן סולחות מה שגם הוא בכלל לא מודה ולא מביע שום חרטה!"לא הגיע הזמן לסיים עם פסטיבל איבגי?"
ומה אנחנו נשיב לו?🕶
במשתלת עדןבזכרון יעקב התקבל השבוע עובד חדש: משה איבגי, שיצא לחופשי אחרי מאסר מקוצר.
עו"ד חן מאירי, המייצגת את איבגי, מסרה בתגובה: "לא הגיע הזמן לסיים עם פסטיבל איבגי?"
לא התעמקתי במה הוא הורשע בכלל, אבל האיש דווקא הביע חרטה קבל עם ועולם. סליחה על אזכור העובדות.גם אני חושבת שאיבגי מוכשר כשחקן אך לצערי המעשים שפשע פגעו ישירות בנפשן של אותן קורבנות, וקשה לי להאמין שהן סולחות מה שגם הוא בכלל לא מודה ולא מביע שום חרטה!
לכן הפסיטבל ימשךגם אני חושבת שאיבגי מוכשר כשחקן אך לצערי המעשים שפשע פגעו ישירות בנפשן של אותן קורבנות, וקשה לי להאמין שהן סולחות מה שגם הוא בכלל לא מודה ולא מביע שום חרטה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.