עוצו לי עצה?

בן הקשת

New member
טוב למה באלימות, למה../images/Emo35.gif

במקום
אני מעדיף
(ואם אפשר, אז בעירום
)
לחיי מפלגת הגרושים גרושות הדפוקים.

יערית

New member
אני עירום בשארם?

מספיק לי באמבטיה
ואני עדינה איתך ,החיבוקים שלנו לא ממש שווים זוכר
לחייך וזוגתך אהובתי משכבר הימים

שירלי6

New member
עם כל הכבוד

ויש כבוד.. לא רואה שום פסול בהתנהגותה. אתה בחרת להישאר ולוותר על הקריירה שלה..היא בוחרת אחרת. היא ציינה כי תעשה הכל למען הקשר של האב וילדו. הם לא הזוג הגרוש הראשון ובטח לא האחרון שגרים במדינות שונות ועדיין הילדים מקיימים קשר חם עם ההורה בחו"ל. לא חושבת שהרצון שלה להקים פרק ב' בחייה הוא פסול.

בן הקשת

New member
זה שהם לא הזוג הראשון ולא האחרון...

עדיין לא אומר שלא תהייה מעמסה רגשית על הילד, שמנותק רוב הזמן מהיכולת הפיסית להיות עם אבא. אני מביט סביב ורואה, מה נגרם לילדים שגדלים כאשר אבא או אמא, לא נגישים עבורם. האפקט הוא לעיתים כה חמור, עד שהוא נגרר לאורך השנים וגם לאחר שמתבגרים ובונים חיים עצמאיים. תחושתי האישית היא שאי אפשר לגדל ילד במסנג'ר, זה לא זה. לא פסלתי את התנהגותה, אבל כן הבעתי דעה לגבי הגישה שלה. ההתבטאויות האלה... "הילד שלי", ה"גחמות של האקס" הדאגה לרגשות שלה מבלי להזכיר בכלום את הדאגה לרגשות הילד... איפה הוא בכל הסיפור? יישות משפטית??? זהו? יש כל כך הרבה נשים שמתבטאות כאן לגבי "מחיר הגירושין" כשזה נוח להן, כשמדובר בתשלומי מזונות הסדרי ראייה וכהנה וכהנה, אבל הנה ההיבט האחר של מחיר הגירושין. (וזה עובד כמובן לשני המינים, גם כאשר המקרה הוא הפוך). אם שני ההורים באמת רוצים לדאוג שתהייה נוכחות הורית משותפת, לאורך תקופת הגידול של הילדים, הם צריכים להמצא במרחק סביר זה מזה. בעיניי אישית, מתאפשרת חריגה מהכלל הזה, רק באחד משני מקרים: 1. כשאחד ההורים לא רוצה ולא מסוגל לתיפקוד הורי (כמו בדוגמה של שולי) 2. כשאחד ההורים פשוט רואה את טובתו האישית מעל טובת הילד, או לא מסוגל באמת להפנים את החשיבות העמוקה של נוכחות הורית של שני בני הזוג, והוא בטוח שהוא לבדו מספיק לצרכים הרגשיים של הילד. כמובן שבמקרה השני אין לכך שום הצדקה אבל קשה לעיתים להוכיח לאותו הורה שהוא שוגה.

סולי3

New member
לגימטים כל הרצונות שלך להתפתח וכו'

אבל בטח לרגע לא חשבת להשאיר את הילד אצל אביו. שמעת פעם על המשפט "אי אפשר לאכול את כל העוגה, להשאיר אותה שלמה ואת האחרים רעבים"?

גחמותיו האגואיסטיות?

רוצה להגיד לך שאם מישהו היה רוצה מכל סיבה שהיא לקחת את הילדה שלי לחול לכמה שנים הייתי עושה הכל כולל הכל,חוקי או לא חוקי,כדי לוודא שזה לא יקרה. את לא איתו אבל הילד הזה,לעד שלו. את יודעת איך את יכולה להשתחרר מגחמותיו האגואיסטיות? תשאירי לו את הילד. דברי איתו במסנג'ר ובטלפון במקום,אולי אפילו תראי אותו לשבוע פעם בשנה. נראה לי ככה הגרוש לא יטריד אותך יותר בגחמות מטופשות כמו"אני לא מוכן שהבן שלי יעזוב את הארץ" אה ובעיניין החוקי,כן הוא יכול.

לאקס שלך יש מה לומר.

כן. האקס שלך צריך להסכים ..על נסיעתו של הילד. בלי הסכמתו..המפורשת..הנסיעה לשם עם הילד עלולה להפוך לחטיפה.. הגיעי איתו להסכם..

sholy1

New member
דורית יקרה קחי נשימה עמוקה..

בתי המשפט למשפחה מאשרים לאמהות כמוני וכמוך להמשיך בחיינו למרות סחטנות האקס ואני ההוכחה חיה בחול ביחד עם שני ילדי למרות ניסיונות האקס למנוע זאת.. אצלי מה שעזר היה ויתור טוטלי על מזונות ועל כל חובות העבר.. ולעזאזל הכסף... מאז (לפני כשנתים וחצי) ניתנו כחמישה פסקי דין המאפשרים לאישה להגר עם ילדיה למרות התנגדות האב!! אז קחי עורך דין טוב תנשמי עמוק וזה אפשרי.. אשמח לתת לך שמות של שני עורכי דין מעולים שאני מכירה....פני אלי במסר!

סחטנות האקס????????

אני לא מאמינה למה שאני קוראת. רצון וזכות(!!) של אבא להיות קרוב לילדו זו סחטנות? ה"קריירה" יותר חשובה מהעבודה שלבן שלכם יהיה אבא קרוב? סליחה, אבל ההודעה הזו גורמת לי גועל נפש.

sholy1

New member
כן סחטנות ורצון לשליטה

לצערי הדבר האחרון שמעניין את האקס שלי הוא טובת ילדיו!1 מה שחשוב לו זה הכסף (מעולם לא שילם מזונות. העדיף לשבת בכלא..) והיכולת להמשיך לשלוט בחיי וחיי הילדים ולהרוס אותם ככל האפשר...עובדה גם בית המשפט פסק לאחר אין ספור בדיקות כי הוא אינו מסוגל לשמש כהורה ושלל את האפוטרופסות שלו.. צעד נדיר אך קיים!! כך שהדבר קיים ושוב הדבר האחרון שמעניין אותו הוא טובת הילדים ולצערי יעשה הכל כדי לשבש את חייהם ולהציק.... דרך אגב השיקול להגירה לא היה קריירה אלה היכולת להתפרנס בכבוד ולספק לילדים חינוך שיאפשר להם חיים טובים יותר לשמחתי הם היום מאושרים!!!!

אולי זה המקרה שלך

ועל כך אני מצטערת, אבל זה לא המקרה של דורית ולכן..... אין מקום להקבלה. יש לילד הזה אב שכן רוצה בקשר איתו, איזו זכות יש לה למנוע זאת ממנו בשם "קידום הקריירה"?

ואת זאת שיודעת את כל הסיפור?

בואי אספר לך סוד.... בכל מצב צריך להגיע להסכם. האב חייב להסכים..אין הסכם..הצרה תכנס בדלת.. אני אפילו לא מדברת כאן על רגשות או יחסים...אלא עובדה קיימת. כניראה בכל סיפור יש את הפן שלו..ויש כאלו שאפשר גם לקנות אותם כדי לקבל את החופש..כל אחד סיפור שונה.. ורגע בואי נדבר על קריירה.. יש חוק: כבוד האדם וחרותו..שמעת עליו? יש מצב: שאנשים רוצים להתקדם בחיים בינהם גם אמהות חד הוריות..שבארץ לא הצליחו להתרומם על הרגליים לפרנס את הילדים שבמשמורת שלהן..האין זכותן לקחת הילדים להיכן שיש עבודה ופרנסה? מי את שתגידי שזה מגעיל? כשאין מה לאכול ואין עבודה..עושים הכל למצא עבודה ..ובגיל שלנו לא צריך להתחיל לעשות עבודות שגם אין משכורת ובטח לא סיפוק..אז מה..הכפר הגלובלי אסור עלינו בגלל שיש אב בתמונה? אי אפשר להגיע להסכם? לא צריך שיהיה התחשבות בכל הצדדים? ואת יודעת כמה ויתורים לפעמים צריך לעשות? לשפוט את יודעת את שלא תעמדי בנעליים העלו..לא תדעי..

שירלי6

New member
צודקת.

כל התגובות מעליי כתובות ומנומקות היטב ככל שיהיו לא תמיד תואמות את המציאות. המציאות אינה תכנית כבקשתך! המצחיק הוא, שכאשר אב מחליט להעלם מחיי הילדים או לקום ולסוע לחו"ל..אין אף גורם ששופט אותו, או מבקש ממנו אישור כשאנחנו, הנשים, מבקשות לפתוח פרק ב' בחיינו הכולל את ילדינו, אנחנו נקראות אגואיסטיות.

d a n i e l s 5

New member
לא היא לא צודקת...

ואת יודעת למה.... כי אבא שרוצה לראות את ילדין כל שבת שניה ולא פעם בשלושה (או יותר) חודשים הוא לא אבא אגואיסט.....הוא א-ב-א. וההשוואה שלך לגברים שרוצים להקים פרק ב' בחו"ל היא רלוונטית רק במידה והם לוקחים איתם את הילדים ומרחיקים אותם מהאמא. אז זהו שאנחנו שוכחים לרגע שלמרות שהתגרשנו , יש לנו ילדים משותפים לשני הורים, אבא ואמא וכל הקשור בנושא הילדים צריך להיות משותף לאבא והאמא. רוצה לצאת לחו"ל, רוצה להתפתת, רוצה להתפרנס בכבוד...אחלה מורידה בפנייך את הכובע.....אבל אם הרצון הזה מושלך על הילדים אוטומטית כעובדה מוגמרת....בעיני זה פסול. וכל הנאמר לא מתייחס לשולי או למישהו ספציפי רק ברמת העיקרון.

למעלה