עוצו לי עצה?

שירלי6

New member
לשם ההשוואה..

בואי ניקח דיון שהתקיים כאן לא מזמן.. פתח כאן אב שרשור בדבר התלבטותו, שכן הציעו לו במקום עבודתו re-location מדובר בלעזוב את הארץ לתקופה ממושכת, על מנת לקדם את הקריירה. רובנו כאן איחלנו לו בהצלחה. ייעצנו לו לשמור על קשר חם עם ילדו, למרות המרחק. כן, זה קשה, אבל בחיים, כך אני מאמינה, צריך להפגין גמישות. לרגע לא אמרתי, שללא הסכמת האב. אני בהחלט שמה את עצמי במקומה ומוצאת שהבקשה לגיטימית. האם בלחפש את האושר וההצלחה שלנו אנחנו מואשמות באגואיסטיות? מכירה אישית משפחה אחת שחיה כך (האם בארה"ב והאב כאן) ולמרות הקושי, הם מסתדרים וחיים בשלום.

מה הקשר בין אב שמחליט

שהקרירה בחו"ל חשובה לו יותר מקשר עם ילדיו (בהנחה שזה המקרה) ועושה זאת ביזומתו, לבין אמא שמנתקת את הילד מאביו נגד רצונו? בדוגמא שהבאת, הגבר מתכונן לקחת אחריות על בחירתו ולוותר (לצערו אני מניח) על מפגשים עם ילדיו. במקרה הזה לעומת זאת, האשה מחליטה שהדבר החשוב לה ביותר הוא לחיות עם בעלה בחו"ל, אבל מתעקשת שהאב הוא זה שצריך לעשות את הויתורים... לא ברור ההגיון שלך. שתשאיר את בנה עם אביו ותסע לממש את רצונה. למה הגרוש צריך לסבול מגחמותיה של גרושתו ובגלל זה לאבד את הקשר עם ילדיו?

אמרתי

שצריך להיות הסכמה.. אבל לפעמים שאין..גם אין רשות לאב..לעצור אם מלהשיג פרנסה גם אם זה במקום אחר..ועל כן יש מה שניקרא משא ומתן. ודרך אגב יש גם להתחשב ברצון הילדים..

מיכלי, לפני שאת מתלהמת

תלמדי לקרוא. הגועל נפש היה מהאמירה "סחטנות". רצון של אב שלא ירחיקו לו את הילד מעבר לים זו סחטנות??? הלו!! היא לא עוברת לעפולה! "כבוד האדם וחירותו".... לאבא לא מגיע? הגיע הזמן שנשים יפסיקו להסתכל על הילדים כאילו הם שלהן בלבד ולאב אין אמירה בעניין. (ציטוט מההודעה שלה "הבן שלי"). לא, אני לא מכירה את הסיפור שלה ויתכן מאד שהוא מערים עליה קשיים אבל ללא קשר, אין לה זכות להרחיק את הילד ממנו אם הוא לא מסכים. והילד? מישהו שאל אותו אם הוא רוצה להפרד מאבא? או שהוא קטן ולו אין זכויות וכבוד?

מלטשת

New member
איתך בכל מילה.

אני כל כך לא אוהבת את האקס שלי ואין שום קשר לזה שבאותה המידה של כמה אני לא אוהבת כך במקביל, כמה וכמה אני עושה למענו ולמען הילדים, למען הביחד שלהם. ההודעה הזו של אישה אגואיסטית שחושבת רק על הזוגיות השנייה שלה שאולי גם היא תיגמר מתישהו וכל זה על חשבון כאב געגוע של ילדיה לטובת גבר אחר ולא לטובת אבא, טוב יותר או פחות, אותי פשוט מכעיס.

אייל 401

New member
כנסי לרגע לנעלים שלו

את נוסעת לחו"ל ושומרת על קשר מסנגר וטלפון עם בנך . נראה לך הסידור הזה לראות אותו פעם בחצי שנה לשבוע ? אני בטוח שלא . אם כך מדוע את דורשת מאביו להקרע מבנו . כמו שניכתב כאן את רואה רק את עצמך . וכן זו אגואיסטיות לשמה .

קזה1

New member
כבר כתבו לך כמעט הכל,

מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם, בעולם כולו, רק דבר אחד אליך,אם את מחליטה לרדת מהארץ, את הילד השאירי במקומו הטבעי (ברוב המקרים), אצל האבא! וכך ירד ממך הנטל של לדאוג לביקורים תכופים עם האב, או חלילה שמה לא יתכתב עם אביו במסנג'ר. הרבה נטל ירד ממך ונקיפות מצפון (אם יש לך). המחשבה הזו שכאילו הילדים שייכים לכן בלבד (לא מכליל) מי נתן לכן את הזכויות הללו? שבוע טוב!!!

denur1

New member
אניחושב שאת אגואיסטית, עד היכן

צריכות להגיע ההסכמות?? האם כל רצון של האישה הוא הנכון וכל סרוב של הגבר הוא ניסיון לקלקל לאישה?? אני לא הייתי נותן את הילדים אם גרושתי הייתה יורדת או נוסעת לתקופה ארוכה לחו"ל. הם ישראלים יהודים ומקומם כאן, ואם היא הייתה רוצה לסוע בבקשה הילדים היו נשארים כאן אצלי, לא הייתה לי כל היתנגדות שיצאו בחופשות לביקור אצל האם. לא כל סרוב הוא חסר כל היגיון ולא מוצדק!!

למעלה