עונת 2006 - יש ?

ariel911

New member
עונת 2006 - יש ?

מי מה כמה ולמה . זקנים- לא מספיק להרביץ את סיפורי המצאת ה-17" (מה גם שיש כאן מקום לתביעה, ע"ע זכויות יוצרים וכרובי אני מקווה שהטל"ש עוד לא ראה את החתימה שלך
) צריך גם מסובבת גז במסלולה. יש תאריכים?

אהוד א1

New member
באפיה בתנור.

בקרוב יהיו תאריכים לכלהעונה.בינתיים תזדיין בסבלנות.

כRובי

New member
יש סיכוי - אם תארגן 8 רוכבי

אופנועי סופרמוטו בנפח של עד 100 סמ"ק, ובעלי ציוד מיגון מלא, מכף רגל ועד ראש. (עם דגש על סופרמוטו - ג'אנטים בקוטר 16-17 אינץ' מלפנים ומאחור)

RanMX

New member
אין אפשר להכנס עם ג'אנטים רגילים?

לעשות מקצה ראווה כזה ל50 סמ"ק לא משהו רציני כמו ליגה שלמה. גם בקושי יש 3-4 אנשים עם 50 עם 17 אינץ' ולא לכולם יש את המיגון. ככה שזה רק אם יעשו מקצה פתוח ל50 סמ"ק

RanMX

New member
לא התכוונתי בלי מיגון

פשוט אל תצפו ל100 רוכבים על 50 סמ"ק כי יש איזה 4 עם 17 אינץ' ומתוכם אולי ל2 יש מיגונים כל השאר אין 17 אינץ'

t P R

New member
אוקיי...

בוא נגיד שאם תספק משהו באיזור ה8 רוכבים ומעלה, יהיה אפשרי(הכל בגדר ספקולציה), לבצע סיבוב במתכונת ספורטסמן/עממית. אבל עדיין, חובה יהיה על כל מתחרה לרכב עם מיגון מלא(ייעודי). הווה אומר, מינימום: מגפיים, קסדה מלאה, מגן גב, מגיני מרפקים וברכיים וכפפות.

RanMX

New member
כלומר

אם אני יארגן אפילו 15 חברה אבל לאף אחד אין גלגלי 17 אז לא יהיה מקצה? וכולם מוגנים כמו שצריך

אהוד א1

New member
עזוב אותך מדיבורים.

תארגן 6 רוכבי 50 סמ"ק ממוגנים שמוכנים לשלם 200 ש"ח כדי להשתתף במירוץ ואני אדאג לך למירוץ.תבואו מצידי גם עם גלגלי ים,לא רק עם 17 אינץ'. יש רק תנאי אחד:עד שאין לך שישה כאלה אל תעלה שוב את הנושא הנ"ל.למה? כיוון שכל כך הרבה פעמים הגיעו פניות מרוכבי 50 סמ"ק להשתתף (בסופרמוטו,בקטנועים,באינדורו) ובסוף לארוע עצמו אף אחד לא מגיע.

ןRע

New member
50 סמ"ק

אם כי בכל זאת ביקשת לא לעלות את הנושא שוב, תסלח לי רק הפעם. אני עד לפני ימי החורף הרטובים, הייתי נוסע לשפיצר עם עוד חבר והיינו מתאמנים לנו שם בכיף שלנו (לצורך העניין אני עם דיטי סופרמוטו וחבר עם אראמאיקס מוסב) אף פעם לא ציפינו לליגה כי אין כרגע איך להעמיד אותה, רוב ילדי ה- 50 סמ"ק ואני לא יסתיר את זה נוהגים בלי אחריות ומשתוללים סתם וסתם נוטים לעשות הרבה רעש ובאלגן ולא יותר מזה, שלא נדבר בכלל שאם תזכיר להם מיגון הם יצחקו ויחשבו שהם עושים לך טובה, הם פשוט לא מבינים עד כמה העניין חשוב לבריאות שלהם אבל היי מי אני שיגיד להם, בשביל זה יש להם אבא ואימא. בקיצור, מה שבאתי להגיד אני אישית מאוד נהנתי להתאמן במסלול ואני רואה את זה חיובי מכמה בחינות, קודם כל במקום שאותם ילדים ישתוללו כל כביש ציבורי ויסכנו את עצמם ואת כולנו זה נותן להם את האופציה "להשתחרר במסלול" ויותר מזה נותן להם כלים לעתיד, כיצד לרכב וכיצד לצאת ממצבים קיצונים שלא ניתן לחזות אותם מראש ומעבר לזה זה "פאן" אמיתי זה נותן תחושה טובה ואדרנלין מטורף ונכון זה כולה 50, אבל מה לעשות כרגע אנחנו דיי "מוגבלים" ומנסים להוציא כמה שיותר מכלי קטן. ולדעתי אני שוב אומר לדעתי צריך להגביר את המודעות אצל אותם ילדים בני 16 שבמקום לצאת ולהשתולל וכיביכול להיגרר אחד אחרי השני במעשים מטופשים, להגביר להם את המודעות של רכיבה נכונה לנטוע בהם את היסודות של רכיבה נכונה ושקולה ולאט לאט להראות להם שעם קצת אימונים וקצת השקעה שבמקום לבזבז את אותה ההשקעה על לצאת להתשולל לברוח ומה לא ואז להוציא את אותו הכסף על תיקונים בגלל מה שקרה, להראות להם שעם אותו הכסף ואותו הזמן הם היו יכולים לקנות מיגנוים כמו שצריך ולעבור קורסים כמו שצריך ולהשיג עקרונות נהיגה טובים יותר ולהוציא הרבה יותר "פאן" וידע וסיפוק במסלול ומעבר לכך להוציא הרבה יותר הנאה מנהיגה. בכל אופן, אין לי פה טענות לאף אחד חס ושלום, אני רק מקווה ונוטה להאמין שאולי בעתיד המודעות לרכיבה בקרב בני הנוער (אני ועוד רבים) שעולים על אותו אופנוע/קטנוע תוגבר ואולי, אולי עוד יצא מזה משהו. עוד דבר נוסף, לא יודע מה קורה עם המסלול ביקרתי שם יום שישי לפני כשבועיים לפני פרוץ הגשמים והמסלול היה פשוט מחריד אם אפשר לתאר את זה ככה, חול ומים, פשוט לא היה אפשר להתאמן. ועוד בקשה קטנה, אשמח אם תוכלו להגיד לי כמה עולה יום אימון במסלול (שהוא במצב סביר), כי עד היום שהייתי נכנס הייתי נכנס עם חבר שמכיר את צ'יקו. סליחה על המגילה ותודה, ערן.

RanMX

New member
אני לא מדבר על כאלה רוכבים

אני מכיר כמה רוכבים שהם מספיק אחראים, רוכבים עם מיגונים ולא עושים שטויות הם אפילו גולדים בתפוז chico senda r וsenda rider ובטוח יש עוד כמה בארץ שהיו מוכנים להתחרות. לי אין כוח להתעסק עם הילדים שמשתוללים, הם לא עושים לי טובה שהם קיימים, אני לא רוכב איתם ולא מתכוון לרכב איתם. אני לא מבין מה אתה רוצה לומר שאי אפשר להקים ליגה? יש מספיק אנשים, זה שאתה לא מכיר אותם זה לא אומר שהם לא קיימים כי אני מכיר 3 רוכבים, מספיק אחראים שרוכבים עם מיגון מלא. ד"א תחרות זה לא כמו אימון במסלול עם חבר.

הרושמת

New member
היה פה ויכוח לגבי צעירים וזקנים

והציטטה לקוחה משם מי אמר את זה... בו נגיד שמחמת הצניעות אני לא אגלה... כי אם החליטו לצטט אותך זאת מספיק מחמאה, גם אם לא נותנים לך כרדיט..

ariel911

New member
גם יפה גם אופה גם צנועה.....

מה זה פה פורום חרדיות ?

למעלה