ממליץ לך ללמוד משהו על חרדיות היום בתוכנית "עובדה" ודי לחכימא ברמיזה (אם הם יציגו את כל מה שצריך)
4 45degrees New member 11/1/06 #8 ממליץ לך ללמוד משהו על חרדיות היום בתוכנית "עובדה" ודי לחכימא ברמיזה (אם הם יציגו את כל מה שצריך)
ה הרושמת New member 11/1/06 #9 להזכירך.... אני בבר אילן כבר 5 שנים, אני יודעת מה זה חרדיות... לפעמים יותר ממה שהייתי רוצה לדעת...
T TheNightDevil™ New member 11/1/06 #10 5 שנים ? עד כדי כך תלמידה גרועה, אה ? שנשלח לך את טיקטין לשיעורי עזר במתמטיקה ?
ה הרושמת New member 12/1/06 #14 שדוני, תפסיק להבטיח טיקטין אם אתה לא מספק.. זאת כבר הפעם השנייה שאתה צועק זאב זאב ד"ש ליפה שלך אה כן.. ולטיקטין
שדוני, תפסיק להבטיח טיקטין אם אתה לא מספק.. זאת כבר הפעם השנייה שאתה צועק זאב זאב ד"ש ליפה שלך אה כן.. ולטיקטין
T TheNightDevil™ New member 12/1/06 #18 ../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif
A ariel911 New member 11/1/06 #11 גם לומדת בבר אילן-יהודיה טובה. אשת חיל מי ימצא? אגודת רוכבי הסופר מוטו !
ה הרושמת New member 12/1/06 #15 אשת חיל מי ימצא????? זה שיחפש פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כרגע עדיף שלא
A ariel911 New member 12/1/06 #19 חברים אני אמנם תפוס חזק הנה גושפנקה הוא המוצא מצוא ימצא. רותם הכל בחיוך ומסורת זו לא בושה כל הכבוד לך.
חברים אני אמנם תפוס חזק הנה גושפנקה הוא המוצא מצוא ימצא. רותם הכל בחיוך ומסורת זו לא בושה כל הכבוד לך.
ה הרושמת New member 12/1/06 #20 אין לי שומדבר נגד מסורת או מסור או ג'יגסו או מחרטה או... טוב אני אשתוק אה כן.. תודה