טופ 20!
טוב התוכנית פחות ארוכה, אבל עדיין זה שעה שלמה ולא 40 דקות כמו בעבר... אני רק שמח שזה יישתפר.
טופ 10 בנות:
קת'רין מקפי – All In Love Is Fair
סביר. זה היה סולידי, אבל לא איזה ואוו. ציפיתי ממנה ליותר, אבל אני יודע שהיא עוברת אז אני לא דואג לה. 7.5
קיניק סקיי – Here For The Party
נשארתי מבולבל אחרי ההופעה הזאת. זה לא שזה היה זוועה, אבל זה פשוט גרם לי להרים גבה. עדיין מחבב אותה, אבל נראה לי שהיא בסכנה... 7
ליסה טאקר – Who's Loving You
שרה טוב. אפילו מאד. אבל היא לא מלהיבה אותי, אפילו לא קצת. אבל היא בדוק נשארת. 8
מליסה מקגי – Why Haven't I Heard From You
או, סופסוף מישהי מפציצה! שיר מגניב, קול מחוספס בקטע טוב, אהבתי מאד. 8.5
הת'ר קוקס – Hero
מודה, לא ממעריצי מאריה קארי, לכן יכול להיות שזה קצת משוחד, אבל שנאתי את השיר ושנאתי את הביצוע. 5. וספיילרתי לעצמי את זה שהיא עפה
.
ברנה גת'רס – Last Dance
גם את ההדחה שלה ספיילרתי לי, וחבל לי כי ממש חיבבתי אותה מבחינת אישיות. אבל הביצוע הזה לא היה טוב. אולי כי אני לא בקטע של דיסקו, אולי סתם כי היא לא שרה מספיק טוב. 6
פריס בנט – Wind Beneath My Wings
לא ההופעה האהובה עליי שלה, אבל סולידי. מעניין אותי לאיזה מקום תגיע, כי ברור לי שזה רחוק. 8
איילה בראון – I Want You To Need Me
לא מצליח לחבב אותה. פשוט לא יודע למה, היא יפה, גבוהה ושרה טוב, אבל היא ממש משעממת אותי. ביצוע נחמד, אבל עדיין לא איזה ואוו. 8
קלי פיקלר – Something To Talk About
אוקי, מתחבבת עליי. פנטזיה עשתה את זה טוב יותר, אבל היא גם הייתה לא רעה. היא דמות חיובית בכל העלילה הזאת. 9
מנדיסה – Cry
דילן, אמרת שאת אוהבת כששחורות עושות קאנטרי, אז אני ממש לא. כאילו, זה היה ביצוע טוב, אני פשוט לא אוהב את הסגנון הזה. ועד כה אהבתי את מנדיסה מאד אבל הביצוע הזה הוריד לי ממנה. מעדיף שהיא תעשה רוק. 7
טופ 10 בנים:
טיילור היקס – Easy
הוא בחור מגניב, אני אתן לו את זה, אבל השיר הזה היה קצת משעמם. ווקאלית הוא נחמד, אבל לא מספיק. 7.5
אליוט יאמין – Moody's Mood For Love
טוב אני כרגע בתקופת איימי ווינהאוס, ויש לה ביצוע ממש ממש מגניב לשיר הזה, אבל הוא נתן ביצוע ממש מוצלח. אני ממש מעריך את הבחירה המצוינת ואת הביצוע. 9 אה וספיילרתי לעצמי את המיקום שלו
אייס יאנג – If You're Not The One
אוי ואבוי, למה הוא עשה את זה? הוא זייף כל השיר, ואז נתן איזה פלצט מוגזם באמצע. למען האמת זה השתפר יחסית אחריו, אבל עדיין ביצוע לא טוב בכלל. 5
גדעון מקיני – A Change Is Gonna Come
מה אמרתי לגבי ג'ושוע? עדיין תקף. ג'ושוע היה מדהים בשיר הזה, וגדעון היה בסדר אבל בהשוואה לג'ושוע ולמקור הוא חובבן. אבל אהבתי את הביצוע, וג'ושוע היה בן 12 כשזה שודר אז זה בסדר
. 8.5
קווין קוביאס – I Heard It Through The Grapevine
השיר המבוצע ביותר באיידול? ועדיין הגרסא האהובה עליי היא של סקיילר ליין. הוא נשמע מפוחד, הקול שלו רעד, אבל סך הכל הוא היה חמוד. זה הקטע שלו. אבל ווקאלית זה היה די חלש. 6
סוואי – Overjoyed
אולי תניחו לסטיבי וונדר כבר? מסכן הבנאדם. וסוואי, אני לא מבין מה אנשים אהבו בו שבוע שעבר, ואמנם בעיני השבוע זה היה פחות נורא, אבל זה עדיין היה גרוע. 5
וויל מאקאר – Lady
אוקי, שיר מבוגר מאד, אבל משום מה אני נהנתי מזה. היה קצת דיסוננס בין איך שהוא מדבר ומתנהג לבין הביצוע הזה, אבל עדיין זה היה מעניין בעיני. 7.5
באקי קבינגטון – The Thunder Rolls
מודה שבהתחלה חשבתי שאני אשנא אותו, אבל אני ממש מחבב את הבחור. שיר נחמד, ווקאלית היה ממש טוב. אהבתי. 8.5
דיוויד רדפורד – The Way You Look Tonight
אולי זאת השעה (3 וחצי בלילה), אבל נשבע שכמעט נרדמתי. ולמען האמת, נשמע כאילו גם הוא. 4
כריס דוטרי – Hemorrhage (In My Hand)
טוב אני איתו. אם הייתי יכול להצביע לו, הייתי עושה את זה. ההופעה הכי טובה הערב, ללא ספק. ה"רוקרים" של העונה הקודמת צריכים להסתכל עליו ולהתבייש. 9.5
טוב אני ממש חייב לישון ואין לי כח לגרור את זה למחר, אז אני ארפרף על תוכנית התוצאות:
טוב דילגתי על הקשקושים והגעתי להופעה הקבוצתית – Love The One You're With, שזה קטע מוזר כי בדיוק דיברתי על השיר הזה היום ואמרתי שמלא זמן לא שמעתי אותו. חבל רק שההרמוניות שלהם ממש בינוניות, והסולואים חלשים. זה הרבה מדי אנשים בשביל במה אחת.
הי ואז קרי אנדרווד עולה לבמה! רק שבוע שעבר ראיתי אותה זוכה וכבר האלבום שלה נמכר במיליוני עותקים, מדהים... היא שרה את Jesus Take The Wheel, שאישית אני לא אוהב, אבל הקול שלה עדיין מדהים.
ותוצאות וזה... הבנות קודם- הראשונה שמודחת, עם הכי מעט קולות היא ברנה
. סתם, לא באמת עצוב לי, אבל היא לפחות הייתה מעניינת. מדלג על השיר שלה כי זה לא מעניין. אה, לא עוברים לבנים אלא מדיחים עוד בת, וזוהי כמובן הת'ר. דילגתי על השיר שלה כמובן. קיניק הייתה איתן בבוטום 3 שזה חמור בעיני ,אני בעדה.
ועוברים לבנים (שאותם הצלחתי לא לספיילר לי!). הבוטום 3 הם סוואי (יופי!), דיוויד (מעולה!) וקווין (מדהים!). לא אכפת לי בשום צורה מי מהם יעוף. מבחינתי ששלושתם יעופו. הראשון לעוף הוא דיוויד. נדלג על הביצוע שלו והבא שמודח הוא סוואי! יששששש. קווין יכול להישאר עוד שבוע.
לסיכום – הכי גרועים עפו, אני שמח שסוואי עף למרות שהשופטים אהבו אותו. חבל לי על ברנה אבל כל השאר היו באמת יותר טובות ממנה.
יאללה לטופ 16! (אבל לישון קודם)