עונה 5!

Oukami Kun

New member
נדב

הייתי בטוח שאמרתי את זה עשרות פעמים כאן

LeAnnDylan

Well-known member
זה אפילו לא מצלצל מוכר
אז או שלא אמרת,

או שהאלצהיימר משתלט

בכל אופן, היי נדב

נראה כמה זמן יקח לי לשכוח הפעם שאמרת איך קוראים לך

SHTRUDIDI

New member
לא נאמר מעולם

או שגם אני שכחתי אבל אני רוצה להאמין שזה לא העניין.

Oukami Kun

New member
טופ 20!

טוב התוכנית פחות ארוכה, אבל עדיין זה שעה שלמה ולא 40 דקות כמו בעבר... אני רק שמח שזה יישתפר.

טופ 10 בנות:
קת'רין מקפי – All In Love Is Fair
סביר. זה היה סולידי, אבל לא איזה ואוו. ציפיתי ממנה ליותר, אבל אני יודע שהיא עוברת אז אני לא דואג לה. 7.5

קיניק סקיי – Here For The Party
נשארתי מבולבל אחרי ההופעה הזאת. זה לא שזה היה זוועה, אבל זה פשוט גרם לי להרים גבה. עדיין מחבב אותה, אבל נראה לי שהיא בסכנה... 7

ליסה טאקר – Who's Loving You
שרה טוב. אפילו מאד. אבל היא לא מלהיבה אותי, אפילו לא קצת. אבל היא בדוק נשארת. 8

מליסה מקגי – Why Haven't I Heard From You
או, סופסוף מישהי מפציצה! שיר מגניב, קול מחוספס בקטע טוב, אהבתי מאד. 8.5

הת'ר קוקס – Hero
מודה, לא ממעריצי מאריה קארי, לכן יכול להיות שזה קצת משוחד, אבל שנאתי את השיר ושנאתי את הביצוע. 5. וספיילרתי לעצמי את זה שהיא עפה
.

ברנה גת'רס – Last Dance
גם את ההדחה שלה ספיילרתי לי, וחבל לי כי ממש חיבבתי אותה מבחינת אישיות. אבל הביצוע הזה לא היה טוב. אולי כי אני לא בקטע של דיסקו, אולי סתם כי היא לא שרה מספיק טוב. 6

פריס בנט – Wind Beneath My Wings
לא ההופעה האהובה עליי שלה, אבל סולידי. מעניין אותי לאיזה מקום תגיע, כי ברור לי שזה רחוק. 8

איילה בראון – I Want You To Need Me
לא מצליח לחבב אותה. פשוט לא יודע למה, היא יפה, גבוהה ושרה טוב, אבל היא ממש משעממת אותי. ביצוע נחמד, אבל עדיין לא איזה ואוו. 8

קלי פיקלר – Something To Talk About
אוקי, מתחבבת עליי. פנטזיה עשתה את זה טוב יותר, אבל היא גם הייתה לא רעה. היא דמות חיובית בכל העלילה הזאת. 9

מנדיסה – Cry
דילן, אמרת שאת אוהבת כששחורות עושות קאנטרי, אז אני ממש לא. כאילו, זה היה ביצוע טוב, אני פשוט לא אוהב את הסגנון הזה. ועד כה אהבתי את מנדיסה מאד אבל הביצוע הזה הוריד לי ממנה. מעדיף שהיא תעשה רוק. 7

טופ 10 בנים:
טיילור היקס – Easy
הוא בחור מגניב, אני אתן לו את זה, אבל השיר הזה היה קצת משעמם. ווקאלית הוא נחמד, אבל לא מספיק. 7.5

אליוט יאמין – Moody's Mood For Love
טוב אני כרגע בתקופת איימי ווינהאוס, ויש לה ביצוע ממש ממש מגניב לשיר הזה, אבל הוא נתן ביצוע ממש מוצלח. אני ממש מעריך את הבחירה המצוינת ואת הביצוע. 9 אה וספיילרתי לעצמי את המיקום שלו

אייס יאנג – If You're Not The One
אוי ואבוי, למה הוא עשה את זה? הוא זייף כל השיר, ואז נתן איזה פלצט מוגזם באמצע. למען האמת זה השתפר יחסית אחריו, אבל עדיין ביצוע לא טוב בכלל. 5

גדעון מקיני – A Change Is Gonna Come
מה אמרתי לגבי ג'ושוע? עדיין תקף. ג'ושוע היה מדהים בשיר הזה, וגדעון היה בסדר אבל בהשוואה לג'ושוע ולמקור הוא חובבן. אבל אהבתי את הביצוע, וג'ושוע היה בן 12 כשזה שודר אז זה בסדר
. 8.5

קווין קוביאס – I Heard It Through The Grapevine
השיר המבוצע ביותר באיידול? ועדיין הגרסא האהובה עליי היא של סקיילר ליין. הוא נשמע מפוחד, הקול שלו רעד, אבל סך הכל הוא היה חמוד. זה הקטע שלו. אבל ווקאלית זה היה די חלש. 6

סוואי – Overjoyed
אולי תניחו לסטיבי וונדר כבר? מסכן הבנאדם. וסוואי, אני לא מבין מה אנשים אהבו בו שבוע שעבר, ואמנם בעיני השבוע זה היה פחות נורא, אבל זה עדיין היה גרוע. 5

וויל מאקאר – Lady
אוקי, שיר מבוגר מאד, אבל משום מה אני נהנתי מזה. היה קצת דיסוננס בין איך שהוא מדבר ומתנהג לבין הביצוע הזה, אבל עדיין זה היה מעניין בעיני. 7.5

באקי קבינגטון – The Thunder Rolls
מודה שבהתחלה חשבתי שאני אשנא אותו, אבל אני ממש מחבב את הבחור. שיר נחמד, ווקאלית היה ממש טוב. אהבתי. 8.5

דיוויד רדפורד – The Way You Look Tonight
אולי זאת השעה (3 וחצי בלילה), אבל נשבע שכמעט נרדמתי. ולמען האמת, נשמע כאילו גם הוא. 4

כריס דוטרי – Hemorrhage (In My Hand)
טוב אני איתו. אם הייתי יכול להצביע לו, הייתי עושה את זה. ההופעה הכי טובה הערב, ללא ספק. ה"רוקרים" של העונה הקודמת צריכים להסתכל עליו ולהתבייש. 9.5

טוב אני ממש חייב לישון ואין לי כח לגרור את זה למחר, אז אני ארפרף על תוכנית התוצאות:
טוב דילגתי על הקשקושים והגעתי להופעה הקבוצתית – Love The One You're With, שזה קטע מוזר כי בדיוק דיברתי על השיר הזה היום ואמרתי שמלא זמן לא שמעתי אותו. חבל רק שההרמוניות שלהם ממש בינוניות, והסולואים חלשים. זה הרבה מדי אנשים בשביל במה אחת.
הי ואז קרי אנדרווד עולה לבמה! רק שבוע שעבר ראיתי אותה זוכה וכבר האלבום שלה נמכר במיליוני עותקים, מדהים... היא שרה את Jesus Take The Wheel, שאישית אני לא אוהב, אבל הקול שלה עדיין מדהים.
ותוצאות וזה... הבנות קודם- הראשונה שמודחת, עם הכי מעט קולות היא ברנה
. סתם, לא באמת עצוב לי, אבל היא לפחות הייתה מעניינת. מדלג על השיר שלה כי זה לא מעניין. אה, לא עוברים לבנים אלא מדיחים עוד בת, וזוהי כמובן הת'ר. דילגתי על השיר שלה כמובן. קיניק הייתה איתן בבוטום 3 שזה חמור בעיני ,אני בעדה.
ועוברים לבנים (שאותם הצלחתי לא לספיילר לי!). הבוטום 3 הם סוואי (יופי!), דיוויד (מעולה!) וקווין (מדהים!). לא אכפת לי בשום צורה מי מהם יעוף. מבחינתי ששלושתם יעופו. הראשון לעוף הוא דיוויד. נדלג על הביצוע שלו והבא שמודח הוא סוואי! יששששש. קווין יכול להישאר עוד שבוע.
לסיכום – הכי גרועים עפו, אני שמח שסוואי עף למרות שהשופטים אהבו אותו. חבל לי על ברנה אבל כל השאר היו באמת יותר טובות ממנה.
יאללה לטופ 16! (אבל לישון קודם)

SHTRUDIDI

New member
עוד דברים...

הערב הזה של הבנות זכור לי כל כאחד הפרקים הבלתי נסבלים ביותר בתולדות הצפייה שלי באיידול.
כל הבנות שיעממו אותי ובחרו שירים לא ברורים.
היחידה שאהבתי באותה הערב זו מנדיסה. נשמעה נהדר, הרגישה את השיר אבל אני עדיין זוכרת שהיא נראתה רע מאוד

בנים:
אליוט
ביצוע מושלם.

כריס
גאונות, גאונות, גאונות

זאת הייתה הופעה קבוצתית חמודה. בכלל הקבוצתיות בעונה הזו זכורות לי כחמודות ולא מחרידות כמו בעונה הקודמת.

M o n t i

New member
נמנמ

קת'רין-ביצוע משעמם.
ליסה-טוב,גם פה עדיין אהבתי אותה.ביצוע מעולה.
פריס-אני זוכר שבשמיעה ראשונה אמרתי לעצמי WTF,אבל למדתי ממש לאהוב את הביצוע הזה,למרות שסקיילר ביצעה אותו יותר טוב.

טיילור-ביצוע מעולה.
אליוט-ביצוע מדהים.
כריס-ביצוע מושלם.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 20

קת'רין מקפי – All in Love Is Fair
הפאקג' שלה עם פיקי
אוח!! שיעשו ילדים ביחד!!
יש לה קול נהדר לסאונדטראק של חדר המיטות. בטח היא שרה את זה לפיקי כשהיא מנסה להשכיב אותה

ביצוע קצת איטי, אבל בשביל המטרה שלו הוא נהדר.
כבר דיברתי על כמה היא יפה?

קינק סקיי – Here for the Party
אני שונאת אותה על זה שהיא הרסה לי את אחד השירים שאני הכי אוהבת
גרטשן ווילסון אדירה והשירים שלה מתאימים יותר למליסה. קניק סתם נראתה לא קשורה ושרה מזעזע.

ליסה טאקר – Who's Lovin' You
אני לא יכולה יותר עם הבחירות שירים העבשות האלו.

מליסה מקגי – Why Haven't I Heard from You
שרה משמש!!! אז כן, יש לי יחסי אהבה/שנאה עם משמש מקנטייר (בעיקר שנאה) אבל השיר הזה אדיר ואין מישהי יותר מושלמת ממליסה לשיר את השיר הזה בעונה הזו. שיר עם אטיטוד ומליסה ברינגינ' איט!

הת'ר קוקס – Hero
הסטוקרית של התוכנית פתחה חלון לכל שאר המתמודדים המעיקים שיבואו אחריה וירצחו את השיר הזה עד שאני לא אהיה מסוגלת להקשיב לו יותר. (כן, אני מדברת אליך גוקי
)
לא שרה רע אבל עד לביג נוט שלה לא היה משהו מרגש במיוחד בביצוע הזה.

ברינה גטרס – Last Dance
לא זוועתי כמו שבוע שעבר אבל עדין לא מענין.

פריס בנט – Wind Beneath My Wings
וואו זה היה רע!
בא לי לשמוע את הגרסה של סקיילר ליין עכשיו

איילה בראון – I Want You to Need Me
היא מקשקשת על להיראות גלמורס ולשים מייקאפ כשלמעשה היא נראית כל כך טוב בפאקג' שלה מיוזעת עם שיער אסוף משחקת כדורסל.
אני הרבה יותר אוהבת איך שהיא נראית מחוץ להופעות החיות.
הביצוע עצמו היה טוב. בחירת שיר טובה.

פיקלר – Something to Talk About
פיקי עם הקלאמרי שלה
אין, היא פשוט הורסת! למה היא התבגרה

ביצוע נהדר. אהבתי מאוד

מנדיסה – Cry
הפאקג' שלה הרס אותי מצחוק עם הלסת של כלב

אגב נדב, אולי כי ויתרת על האודישנים פספסת את הפואנטה שלי כשאמרתי שאני אוהבת שבחורות שחורות שרות שירים "כאלה" הכוונה לא הייתה לכל שיר קאנטרי באשר הוא (ובמקרה של השיר הזה, שיר פופ) אלא לשיר שנקרא "רדנק וומן" זה כאילו, נוגד את כל הסטריאוטיפים שקיימים בעולם

את הביצוע הזה אגב, ממש לא אהבתי. היא מזכירה לי למה אני לא אוהבת ששרים פיית'. זה היה בחצי הילוך, כל הזמן חיכיתי שהיא תגיע לתווים האלה שהיא אמורה להגיע אליהם והיא לא הגיעה אליהם מעולם וזה נשאר ביצוע לא ממומש.

טיילור היקס – Easy
ביצוע מצוין.
היו צריכים להוסיף כתוביות מתחת לשם של בו כשהראו אותו בקהל כי כולם כבר הספיקו לשכוח אותו אחרי השליטה המוחלטת של קרי במצעדים

אליוט יאמין – Moody's Mood for Love
כדור שינה. עדין יש לו קול טוב אבל זה אחד הביצועים הנשכחים.

אייס יאנג – If You're Not the One
השיר הזה תמיד מזכיר לי את קרולין גוד (בימיה באקס פקטור – קרולין פול). זה שיר שאני אוהבת מאוד בזכותה וכשאייס שר את זה, זה לא רע אבל אין בזה את אותו הקסם.
אגב נדב, יש לך טעם מה זה רע אם אתה באמת מאמין שהוא הבחור הכי יפה שהיה אי פעם באיידול. יש לי עיניים בולטות כמו של שימי תבורי. הוא ממש מכוער בעיני

גדעון מקיני – A Change Is Gonna Come
שיר שבוצע הרבה פעמים באיידול, הרבה פעמים בצורה פנטסטית (ואני אהיה מוזרה ואגיד שהגרסה המועדפת עליי היא של לילי סקוט) אבל הגרסה הזו לא הייתה טובה בכלל.

צ'יקן ליטל – I Heard It Through the Grapevine
"אני סמל סקס עכשיו"
אין הוא הורס!

למה לא הושיבו את פיקי ליד קת' כדי שירקדו יחד?

הביצוע עצמו היה חסר מעוף וזו הפעם השניה בטופ 20 שעשו לי חשק לחזור לשמוע ביצוע של סקיילר

סווי פנלה – Overjoyed
מה זה השיר המעפן הזה? טוב, עם מתמודד כזה מעפן, למה אפשר לצפות

וויל מקר – Lady
אני אהיה ממש קיטשית ואודה שאני ממש אוהבת את השיר הזה והוא ממש מרגש אותי. וויל ביצע אותו בצורה חביבה ביותר. לא ריגש לגמרי אבל זו הייתה הופעה טובה.

באקי קובינגטון – The Thunder Rolls
גארת' ברוקס?
טוב, מעבר לסלידה שיש לי מהמשמש הזה, זה שיר סביר ובאקי שר אותו בצורה טובה. את הבית הראשון יותר משאר השיר אבל זו בהחלט אחת ההופעות הטובות שלו.

דיוויד רדפורד – The Way You Look Tonight
כל שנה יש את הערב זקנים הזה שאני נרדמת במהלכו במשך כל ההופעות. אז דיוויד הוא הערב הזה כל שבוע

דוטרי – Hemorrhage (In My Hands)
ביצוע מאוד טוב

תוצאות-
טוב אם זה היה תלוי בי, הרביעיה שהייתה עפה היא- סווי, גדעון, ברנה וקניק.
טוב, 2 מתוך 4 זו התקדמות משבוע שעבר

היי!! קרי אנדרווד! אומייגאד היא באה לדבר על הקליפ "החדש" שלה "אל תשכחי לזכור אותי". ג'יז איזה עתיק זה. זה מרגיש כאילו עברו מאז שני עשורים! והיא כל כך מהממת וגרוזינית וחמודית אז

אני בעד שגם היא, גם פיקי וגם קת' יחזרו לימים העליזים של 2006. אומייגאד היא בת 22!! די! אוף אני מרגישה קשישה כשאני צופה בזה

עלק "איימתי על אמא שלי שאם היא תגיד משהו דורקי אני אשכור אמא מחליפה בשביל הקליפ"

מוזס קח ת'הגה!!
אהובי!!
זה השיר הראשון של הילרי לינדזי שהגיע למקום הראשון
אם זה שיר מיוחד עבור אישתי, כמובן שזה גם שיר מיוחד עבורי

וקרי נשמעת מעולה
לא כמו היום

מליסה ופיקי ביציע שרות את כל המילים
כפרות!

LeAnnDylan

Well-known member
השאלה היא

האם יש לך טעם בגברים בתור גבר סטרייט (ואז זה לא נחשב)
או בתור גבר גיי (ואז הטעם שלכם גרוע)

Oukami Kun

New member
למה לא נחשב?

למה נשים סטרייטיות יכולות לחוות דעה על נשים אבל גברים לא? זאת אפליה זה מה שזה!
ולנושא המדובר, מי היה יותר חתיך ממנו בעונות 1-5? תני לי שמות, אישה

LeAnnDylan

Well-known member

זה לא נחשב כי אתם שופטים גבר לפי מה שנראה לכם שנשים אוהבות ולא לפי מי שהייתם מכניסים למיטה שלכם.
בעוד שנשים סטרייטיות יכולות לשפוט אישה לפי אמות מידה של אישה ולא של גבר.

וזה לא פייר כי הגברים השווים שהיו באיידול או עפו בשלבים מוקדמים של הטופ 24/36/וואטאבר או עברו לעונות 6-12

אבל אייס בעיני ממש לא שווה, אפילו בעונה שלו הוא לא הכי מוצלח. דוטרי בעיני חתיך יותר מאייס. וגם הילדים האלה שהעיפו עד עכשיו- וויל, פטריק ודיוויד.
אבל הכי חתיך מבין העונות עד כה זה טראביס טאקר מעונה 4. הוא שווה לגמרי! (כל מה שקרה מעונות 1-3 די מטושטש. אבל אני די משוכנעת שג'סטין של עונה 1 נראה טוב יותר מאייס) וגם הקוף הזה קונסטנטין עדיף על אייס..

החתיכים האמיתיים של איידול זה קריס אלן, מייקל ג'ונס, פיליפ פיליפס, כריס ריצ'ארדסון, דיוויד הרננדז
, ברנט קית', וון סמית' (שאף אחד לא שותף לדעתי לגביו
), טים אורבן, טודריק הול וסטפאנו.
היו בטח עוד כמה גברים נאים אחרים שלא ממש שווים איזכור כי הם כל כך נידחים (כמו ג'ייסון ייגר
)

Oukami Kun

New member
שטויות,

אנחנו שופטים איך גבר נראה ע"פ אמות מידה של גבריות ושל איך אנחנו היינו רוצים להיראות, לא לפי איך שאנחנו חושבים שנשים חושבות.

ולגבי המתמודדים... אין לי כח לוויכוח הזה הוא לא כזה חשוב לי

רק לגבי דוטרי, זה סוג יופי שפונה לקהל מאד מסוים ואילו אייס הוא יותר יופי אוניברסלי. בעיני.

LeAnnDylan

Well-known member
כבר סיכמנו ש"בעיני" שלך לא נחשב.

וזה ממש לא שטויות. "לפי איך אנחנו היינו רוצים להיראות" זה שם קוד נוסף ל"איך נשים היו רוצות שנראה".
ואין שום דבר אוניברסלי באייס. הוא ממש קוף!

SHTRUDIDI

New member
כל כך התלהבתי מהטעם המשובח החדש שלך

כריס
וגם טרביס טאקר
ואז כתבת וון סמית'

SHTRUDIDI

New member
תעזבי כבר את בו

פיקלר והקלאמרי

איילה והכדורסל באמת יותר מוצלח מאיילה מופיעה.
היא יותר יפה בטבעי מאשר במה שעשו לה שם בתלתלים בכאילו ובאיפור. והיא כל כך יפה שחבל על כל ההרס הזה.

LeAnnDylan

Well-known member
אבל אז מי יעצבן אותך?

סתם נו זה ממש הצחיק אותי מצד אחד שהראו אותו ליותר משבריר שניה וטרחו לשים כתוביות מתחתיו ולרשום "בו בייס"
אבל מצד שני, לפני שראיתי את הכתוביות, באמת שלא שמתי לב שזה הוא

למעלה