עונה 5!

SHTRUDIDI

New member
אחת התוכניות המאכזבות של העונה!

הבחירות כן עד היום זכורות לי כמה זה מבאסות ביחס לנושא המאוד רחב.
כמה הופעות שכן בא לי להגיב עליהן:

פיקלר שרה על סבון
הביקורת של סיימון לביצוע הזה זכורה לי כקורעת מצחוק.

מנדיסה אומרת בתחילת ההופעה משהו מעצבן שהורס את השיר למיטב זכרוני, אבל אני לא זוכרת מה זה היה.

אייס יאנג חושף צלקת על החזה וגורם לרבים להקיא את הלאנץ' שלהם

השיר שטיילור שר ממש טוב, העיבוד וצורת החיתוך אולי הרסו אותו, אבל תשמע את המקור, הוא טוב.

כריס באחד הביצועים הכי פחות מתאימים לאיידול בימי עונה 5 אבר. זה לא היה שיר שמישהו חשב שישירו על הבמה הזו בזמנו ולכן זה התקבל משונה, בלשון המעטה.

פריס קצת הגזימה אבל זה היה טוב בסה"כ, בטח ביחס לבנות האחרות באותו הערב.

אליוט נתן ביצוע מעולה. קצת שונה מידי מהעיבוד המקורי של גווין, אבל היה טוב והוא הביא איזה אטיטיוד מגניב כזה שלא היה קודם בהופעות שלו.

LeAnnDylan

Well-known member
הלו! תרגיעי עם הסבון!

זה השיר של שרה אוונס שאני הכי אוהבת
(או יותר נכון הכי אהבתי באותה תקופה לפני ששתי ההילריות שלי התאחדו כדי לכתוב לה את הנאמבר 1 סונג
)
אניווי, זה שיר אדיר! וזה לא שיר על סבון
פשוט במקרה יש בשם שלו בועות סבון

LeAnnDylan

Well-known member
מה כל כך דוחה בצלקת של אייס?

לא זכרתי את הקטע הזה לפני שראיתי עכשיו שוב ואת יודעת שלא משתגעת על הקופיף הזה אבל כשהוא הראה את הצלקת שלו לא הרגשתי שום דבר לטוב או לרע לגביו.
עדין קוף שצריך לעוף

LeAnnDylan

Well-known member
נשמטה שם המילה "אני"

שזה מאוד מפתיע בהתחשב בזה שכל היום אני מדברת על עצמי...
הו וול.

SHTRUDIDI

New member
שום דבר לא דוחה בצלקת עצמה

רק בעובדה שהוא חש את הצורך לחשוף אותה כחלק מהופעה של אחד השירים היותר טובים של השנים האחרונות. פשוט תשיר אותו וזהו!

LeAnnDylan

Well-known member
זה אף פעם לא עובד לבחורים הלא מוכשרים האלה

כשאין כישרון מנסים לפצות בדברים אחרים...

danlevin1

New member
ליסה טאקר

את הביצוע הזה אני לא אשכח לעולם , לרעה
לקחה שיר מעולה של קלי קלרקסון שזכה אצלנו כשיר השנה ופשוט חירבה אותו , כל כך הרבה זיופים

כריס דוטרי כל כך מקורי בבחירת השירים שלו, כל כך מרענן לעומת הבחירות העבשות של רוב המתמודדים האחרים

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 10

ליסה – Because of You
איף, תעופי לי כבר מהמסך יא יצורה.

פיקי – Suds in the Bucket
השיר הזה מעלה מלא זיכרונות מצחיקים. אני זוכרת שהייתי בצבא כשהעונה שודרה (זקנה) ובאותה תקופה עוד הייתי חיה טוב בחמ"ל במקום לצאת לשטח כמו איזה תאילנדית
וכמובן שהייתי כופה על הצוות שלי לשמוע רק את המוזיקה שאני רוצה והיו איזה שלושה חודשים שהייתי משמיעה להם את השיר הזה של שרה אוונס בריפיטים אינסופיים עד שיום אחד המג"ד נכנס לחמ"ל ושאל אותי אם הדיסק נתקע ואם אני רוצה שהוא יעביר לנו שיר
ואז שחזרתי הביתה בסופ"ש הזה בדיוק ראיתי את הפרק הזה בסטאר וורלד ופיקי שרה את זה ובמשך איזה 10 דקות רק עמדתי וצרחתי מול המסך בהתלהבות וסביר להניח שנשמעתי כאילו אני עוברת איזה התקף פסיכוטי. אבל זה היה קטע כזה אדיר.
כמובן שכשחזרתי לבסיס ביום שני צרבתי על דיסק את הגרסה של פיקי 28 פעמים (שזו כמות הפעמים שהשיר יכול להיכנס לדיסק אחד) והבנות ששמחו לראות אותי בהתחלה עם דיסק חדש ביד ולא זה שחפרתי להן איתו 3 חודשים כמעט תלו אותי כשהשמעתי להן את השיר שהבאתי

אחח, איזה תקופות אדירות

טוב אממ כן, אז לביצוע, זה לא טוב כמו שרה אוונס אבל זה שיר אדיר ופיקי אדירה וזהו. נאף סייד.

אייס – Drops of Jupiter (Tell Me)
מישבונה הנסון!!!
אייס סתם בלע.

טיילור – Trouble
שיר מצוין וטיילור ביצע אותו בצורה פנטסטית. אהבתי מאוד.

מנדיסה – Shackles (Praise You)
בחרה שיר מעולה! אני מתה על השיר הזה והוא זכור לי כאחד הכיפיים ביותר שיצאו בעשור הזה. היא ביצעה אותו הרבה יותר טוב מהמקור.

דוטרי – What If
זה לא הסגנון שלי אבל אין ספק שהוא טוב במה שהוא עושה. הוא מאוד אותנטי.

קת' – The Voice Within
שיר מהתקופה שכריסטינה עוד הייתה נסבלת... סְקורד! שיר טוב, ביצוע טוב. לא ברור מה קת' לובשת ואולי בגלל זה הצלם העדיף להתמקד בישבן שלה כל ההופעה במקום בפרונט. והיי, לא תשמעו אותי מתלוננת...

חייבת להגיד שבתוכניות שקת', פיקי וטיילור מופיעים בחלק הראשון אני מרגישה קצת ריקנות אח"כ ואני לא מוצאת שום סיבה להמשיך לצפות. אבל אני אתעלה על עצמי הפעם ואצפה (בפאסטפורוורדס) בשאר.

באקי – Real Good Man
אני מתעבת את טים מקגרואו. באמת שכן. הדבר היחיד שטוב בו זו פיית' היל. אבל זה התאים לו איי גס.

פאריס – Work It Out
שיר הזוי. הופעה משונה.

אליוט – I Don't Want to Be
אני לא יכולה לשמוע את השיר הזה יותר. הוא יצא מכל החורים אבל זו הייתה הופעה ממש טובה שלו.

תוצאות:
מראים קליפ מאחורי הקלעים של כולם הולכים לראות איזה סרט מטופש וכולם שמחים וצוחקים אבל אין קת'

פרסומת פורד גרועה במיוחד.
שאקי באה לענטז קצת. נחמד לראות אותה.
ומה נראה לאמריקה שהיא שמה את קת'רין בבוטום
תיחנקו! |הא|
השופטים האלה חרטטנים, ריאן שואל אותם למה נראה להם שקת' בבוטום ובמקום להגיד שאמריקה אוכלת טריפים רעים הם מקשקשים משהו על בחירות שירים. זה אולי נכון לטופ 24 אבל למישהו נראה באמת שבחירות שירים מעניינות מישהו בשלב הזה?? זה סתם בולשיט. גם ריאן לא אמר בשום שלב שקת' בבוטום 2 אז פור אול ווי נואו, אייס היה עם ליסה בבוטום. כשריאן לא מדגיש שהבוטום 2 הם שני המתמודדים עם מספר הקולות הנמוך ביותר, זה אומר שההפקה משחקת עם המיקומים. הרי בסופו של דבר זה לא משנה אם היא בבוטום 3 או 2. הם מציגים את השלישייה ואת המודח באופן מדויק, עם השאר אפשר לשחק. אבל לזכותה של קת' יאמר שזה אכן הכניס את המעריצים שלה לשוק ועשה את העבודה בשבועות שלאחר מכן...

SHTRUDIDI

New member

מסכנות הבנות שהיו איתך. בטח עד היום הן חולמות על בועות סבון

LeAnnDylan

Well-known member
זה בסדר, היו להן סיוטים מוזיקליים אחרים ממני

בסופו של יום הם למדו לחבב את השיר הזה. שזה לא משהו שאפשר להגיד על השיר הזה למשל - http://www.youtube.com/watch?v=fmUAaoAdnyE
כל פעם שהן היו מעצבנות אותי הייתי שמה להן אותו בפול ווליום

(אם אין לך כוח לשמוע את כל השיר, ואני לא אאשים אותך, תריצי פשוט ל-1:18 בערך
)
אני עדין מופתעת שסיימתי את השירות שלי בחיים

LeAnnDylan

Well-known member
קצת תגובות אליך

ביקוז אוף יו לא מהאהובים עליך של קלי?
היש לה שיר טוב מזה??

לשיר שמנדיסה שרה קוראים שאקלס.
לקחו לי כמה דקות לזכור מי זו אלוהה ולרגע הייתי בטוחה שהמצאת מישהי עד שהלכתי לויקי כדי לרענן את זכרוני. היא הייתה כל כך מיותרת. מה נזכרת בה?

איך אתה מעז להגיד על שאקי שהיא מסוממת?

danlevin1

New member
סיימון קאוול

בתור אחד שיודע לזהות כישרונות היו לא הרבה פאשלות
לכריס דוטרי ודייויד קוק הוא אמר שאין להם כריזמה והוא לא רואה אותם כאומנים מובילים
לטיילור היקס הוא אמר שהוא לא רואה בו כוכב שאפשר לשווק

ויצא לי לראות גם פרקים מהעונה הראשונה וקלי קלרקסון עלתה לשיר , שרה מדהים את RESPECT , מלא ביטחון , והיא כזאת חמודה!
וסיימון מה אומר? אני לא מכיר אותך בכלל מהאודישנים , רק זוכר איזה קטע מצחיק שרנדי החליף אותה כמתמודד והיא הייתה שופטת
וקלי, כזאת חמודה לא ידעה מה לומר

Oukami Kun

New member
טופ 9 – קאנטרי

סתם, ניתן צ'אנס לכל העניין. קני רוג'רס הוא המנטור האורח. אוקי. אין לי שמץ מי זה.

טיילור היקס – Take Me Home, Country Road
זה שיר מצוין, אבל הביצוע היה חלש. לצערי. 7

מנדיסה – Any man Of Mine
לא משהו. סתם ביצוע לשיר סביר. 7

אליוט יאמין – Tomorrow Never Comes
קצת משעמם אבל ווקאלית זה היה סבבה. 8

פריס בנט – How Do I Live
בקליפ שהראו אותה בחזרות היא נשמעה מצוין, אבל בהופעה היא הייתה די חלשה... 7

אייס יאנג – Tonight I Wanna Cry
שיר שמתאים לו, אבל עדיין השתעממתי. יחסית אילו זה היה טוב אבל עדיין לא ואוו. 7.5

קלי פיקלר – Fancy
טוב זה לגמרי הנישה שלה, אז היה לי ברור שהיא תהיה טובה. זה היה ממש טוב. 9

כריס דוטרי – Making Memories Of Us
לא אהבתי את השיר, אבל הקול שלו היה מצוין. זה כמו השיר האקוסטי שיש בכל אלבום רוק, וזה היה השיר הזה באלבום שלו. זה היה נחמד. 8.5

קת'רין מקפי – Bringing Out The Elvis In Me
אין לי מה להגיד על זה. זה היה בסדר. 8

באקי קובינגטון – Best I Ever Had
הבנתי איזה שש מילים ממה שהוא שר, אבל זה היה בסדר סך הכל. 7.5

טוב זה לא היה ממש נורא אבל לא היה שום דבר מרגיש בערב הזה. רק קלי פיקלר הייתה באמת טובה אבל זה גם רק כי זה הסגנון שלה.

תוצאות:
קשקושים וזה ואז קני רוג'רס עולה לשיר... דילגתי ברשותכם.
קליפ של פורד, Just One Look. סתם משעמם ומסונתז.
קליפ שמראה את החזרות שלהם לקראת שבוע הבא
קצת מוזר אבל אוקי. אני שמח שיש שבוע קווין, אחת מהלהקות האהובות עליי.
מתחילים תוצאות. ריאן מחלק אותם ל3 קבוצות
טיילור בצד ימין, מנדיסה באמצע, אליוט מצטרף למנדיסה, גם פריס. אייס עומד בצד שמאל, קלי מצטרפת לטיילור ואחריו גם כריס. קת'רין ובאקי מצטרפים לאייס בצד שמאל. הוא מושיב את טיילור קלי וכריס ונשארנו עם שתי קבוצות. באקי קת'רין ואייס גם בטוחים מה שאומר...
הבוטום 3 הם מנדיסה אליוט ופאריס. אני מקווה שפאריס מודחת, אבל יש לי תחושה שזאת מנדיסה. הוא שולח את פאריס לבטיחון ואני יודע שזאת מנדיסה... הו וול. חבל. בשלבים מוקדמים יותר הייתי בטוח שהוא תגיע רחוק אבל היא לא הייתה מדהימה בשבועות האחרונים.
יאללה לטופ 8!

LeAnnDylan

Well-known member
קני רוג'רס זה ההוא ששר עם דולי פארטון את

Islands In the Stream.
עצוב לצמצם את כל הקריירה האדירה שלו למשפט קטן אחד אבל זה מה שאנשים בדר"כ מכירים.

SHTRUDIDI

New member
מה, היה עוד משהו שהוא עשה?

סתם, אני כן מכירה את הבחור וממש אוהבת לזייף את הדואט הזה שלו ושל דולי.

SHTRUDIDI

New member
קאנטרי

היסטורית, אני חושבת שעד לעונה הזו תמיד הייתי נהנית מערבי קאנטרי על אף העובדה שהסגנון הזה הוא לא בדיוק מיי קאפ אוף טי.
הערב הזה היה מאכזב ברובו ולדעתי זה היה באשמת בחירות השירים, משהו שהיה די בעייתי כמעט בכל הערבים בעונה הזאת.
ואחרי שחפרתי וזה לא עניין אף אחד, להופעות...

כריס
מה זה אהבתי את הביצוע הזה ואותו ברגוע, ועל כיסא ולא ממש מופיע אלא נותן לוואקלז את העיקר. התרגשתי, סירייסלי.

חוץ מזה אני זוכרת שמנדיסה ממש צווחה את הפזמון של השיר וזה מאוד איכזב אותי כי בזמנו כשהיא ביצעה קאנטרי אחר, את cry, ממש נהניתי, חבל שהיא לא בחרה שיר מוצלח יותר.

השיר של קת'רין היה סתם מוזר נורא, פתאום עלייה לא קשורה ואנרגטית מדי בפזמון.

טיילור היה נטול אנרגיות לחלוטין ואת כל שאר ההופעות לחלוטין הדחקתי.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 9
|יודל|

הופה קאנטרי! אהבת חיי

טיילור – Take Me Home, Country Roads
שיר מעולה, אחלה ביצוע. לא היה בו משהו מיוחד אבל הוא בחר שיר טוב ושר אותו טוב.

מנדיסה – Any Man of Mine
בחרה שיר אדיר! ואני בניגוד לקרן העדפתי אותה שרה את זה מאשר את Cry שבעיני היה לא משהו בכלל.
זה לא היה מושלם אבל לפחות היא ניסתה.

אליוט – If Tomorrow Never Comes
אני שונאת את השיר הזה ושונאת את גראת' ברוקס
הוא גם נשוי לטרשת עורקים
שזה הופך אותו לעוד יותר איכס

לא אהבתי את ההופעה הזו.

פאריס – How Do I Live
קני רוג'רס מאמין לה.. אצלנו במושב היו אומרים לו להכין חמוצים. מי מאמין לה? קופה קטנה שלא יודעת לשיר

סתם, זה לא היה רע אבל היא לא ליאן אז שתיחנק.
עכשיו אני אעשה הפסקה מהתוכנית כדי לשמוע את השיר בביצוע של ליאן, כמו שצריך. ואז אני אמשיך.

*כעבור 10 דקות*

אייס – Tonight I Wanna Cry
אוי זה היה מזוויע. איך אפשר להרוס שיר כל כך טוב? אפילו הגרסה של לאזרו הייתה עדיפה על זה

הוא נשמע נייזלי לאורך כל ההופעה. וכשזה לא אותנטי זה סתם מעיק.

פיקי – Fancy
משמש!! כן, מענין את סבתי שזה קאבר. זה שיר משמשי! ופיקי מתעלת את האינר משמש שבה
כפרות!! ביצוע אדיר!

דוטרי – Making Memories of Us
אני אוהבת את קית' (קצת פחות מאז שהוא באיידול) אבל השיר הזה הוא אחד הפחות הטובים שלו
מבאס שכריס בחר את השיר הזה דווקא מבין כל השירים שיש לז'אנר להציע. לא אוהבתי את ההופעה הזו. אבל לפחות הוא הקשיב לסיימון. ובחר משהו קצת יותר איידול פרנדלי.

קת' – Bringing Out the Elvis in Me
אני זוכרת שאז תהיתי לעצמי למה היא בחרה את השיר הזה כי זה אומנם מאחד האלבומים הכי מצליחים של פיית' היל אבל זה בערך השיר הכי גרוע שם שפיית' אפילו לא טרחה להופיע איתו אף פעם.
לזכותה של קת' יאמר (וזו מחמאה אדירה) שאני מעדיפה את הגרסה שלה על פני זו של פיית'. אולי בגלל שלא שמעתי מעולם ביצוע לייב של פיית', אבל אני מעדיפה לתת לקת' ליהנות מהספק שפעם אחת בחיים אני מעדיפה ביצוע של מישהו על פני זה של פיית' היל

וחוץ מזה היא נראתה מדהים כמו תמיד! כוסית על!!

באקי – Best I Ever Had
באקי הלך על הגרסה של גארי אלן שהיא אולי מעניינת יותר מהגרסה המקורית של ורטיקל הורייזון אבל בעיני השיר הזה לא מענין יותר מידי בשום גרסה. בטח לא בזו של באקי.

תוצאות:
אני אוהבת את השיר הזה של קני, שיר טוב

הפרסומת של פורד הייתה מוצלחת ממש.
קת' נראית ממש טוב בחצאית הקצרה הזו והחולצה עם כל הבובז בחוץ
והמגפיים

טוב שום דבר מעבר לזה לא מענין.
אז סיקרסט אאוט.

SHTRUDIDI

New member
עוד פעם את והחמוצים המושבניקים שלך?

בביקורת של מנדיסה יצא לך פאולה.
עלק לא מושלם אבל היא לפחות ניסתה. ממתי זה מספיק?

LeAnnDylan

Well-known member
פשוט התעצלתי לסיים את המשפט

התכוונתי שזה היה לא מושלם אבל לפחות היא ניסתה לבחור שיר מענין וכיפי וניסתה לעשות איתו משהו.
בניגוד לרוב הגלמים עם אבריה הרבייה הזכריים בתוכנית
(טוב, תוסיפי לשם גם את פאריס
אומנם טעם טוב יש לה אבל שם בערך זה נגמר).

ו.. את בית השיטה את מכירה??
חמוציייים!!!!
(צריך לעשות אייקון כזה |פיקל| אני אדבר עם מיטל נקודת ג'י על זה).

למעלה