עונה 5!

danlevin1

New member
שוב לא מסכים על בו

זה לא חוכמה להשוות אותו לקרי כי קרי תנצח כמעט כל אחד , חוץ מקלי קלרקסון למעשה

LeAnnDylan

Well-known member
זו הייתה סוג של בדיחה מזלזלת בהפקה

לא משהו נגד בו (לא הפעם בכל אופן) סתם הצחיק אותי שהם יוצאים מנקודת הנחה שכולם כבר הספיקו להדחיק אותו שהם צריכים לכתוב את שם שלו כשהם מתמקדים בו ליותר משניה.

Oukami Kun

New member
הם עושים את זה לכל מי שבקהל העונה

גם גורג' האף ראיתי, ג'זמין טריאס ועוד כל מיני סלבז למיניהם

LeAnnDylan

Well-known member
הם לא סלבס

אותם גם בעונה שלהם אנשים לא זכרו

וחוץ מזה שהם הפסיקו לעשות את זה בעונות מתקדמות יותר ובעונה 4 לא ראיתי שעשו את זה אז עכשיו זה פתאום נורא בלט לי.

LeAnnDylan

Well-known member
נו אבל במקרים כאלה זה בסדר

אין בעיה שבאים כל מיני סלבס שחלק מהצופים לא בהכרח מכירים ואז רושמים מי הם.
אבל בחייאת, מתמודדים שהגיעו לגמר לפני עונה אחת?

Oukami Kun

New member
טופ 16!

יופי, חזרנו לתוכנית של 40 דקות. אמנם יש שתיים כאלה, אבל אני אחיה.

טופ 8 בנות:
פריס בנט – Conga
נשמעה צרודה ממש אבל למרות זאת עדיין שרה טוב. לא אוהב את השיר או הסטייל, אבל היא כל כך חמודה! 7.5

ליסה טאקר – Here's Where I Stand
טוב, קיבלה נקודה כי בסרטון שלה היא ניגנה ג'ימי הנדריקס, אבל השיר היה קצת מוזר. ביצוע חלש קצת. במיוחד אחרי פריס שהיא כל כך פאנקית וצעירה, זה היה מבוגר מדי בשבילה. 7

מליסה מקגי – What About Love
. שיר מעולה, ביצוע מעולה, קול מגניב כל כך. מזכירה קצת את אליס מ11, לא? 9

קיניק סקיי – If I Ain't Got You
חלש מדי בשביל להשאיר אותה כאן. חבל, חיבבתי אותה, אפילו עם כל מראה הדראג-קווין שלה, אבל אני די בטוח שהיא עפה. 6

קת'רין מקפי – Think
לא מדהים אבל טוב. טוב. 8

איילה בראון – Unwritten
יכול להיות שזה השיר, אבל ממש לא נהנתי מזה. או ממנה בכללי. ווקאלית היא כאילו הייתה טיפה מעל התו הנכון לאורך כל השיר וזה חירפן אותי. אבל ברור לי שהיא ממשיכה. 5.5

מנדיסה – I'm Every Woman
למה היא צורחת עליי? בדרך כלל זה עובד אבל בשיר הזה לא כל כך. עדיין בעדה, היא עדיין משעשעת אותי וברור לי שהיא נשארת, אבל לא הביצוע הכי טוב שלה. 7.5

קלי פיקלר – I'm The Only One
ואוו! לא ציפיתי ממנה. ביצוע מצוין. אני עדיין מעדיף את הביצוע של ניקי מעונה 1, אבל ביצוע ממש מוצלח. 9

טופ 8 בנים:
גדעון מקיני – When A Man Loves A Woman
עוד שיר שג'ושוע לדט שר הרבה יותר טוב ממנו. אבל זה לא היה זוועה. 8

כריס דוטרי – Broken
אם הייתי רואה את זה לפני שנתיים, הייתי מוריד את הדיסקוגרפיה של Seether ברגע זה. התפתחתי מוזיקלית מאז ולכן זה לא יקרה, אבל זה היה שיר מעולה וביצוע מוצלח. 9

צ'יקן ליטל – Vincent
זה היה מוזר, אבל אהבתי את זה. שיר מדהים וממש משמעותי עבורי אז חששתי שהוא יהרוס אותו, אבל זה היה בסדר. בא לי שימשיך, אבל לא לעוד הרבה זמן. 8

באקי קבינגטון – Wave On Wave
לא יודע, לא התחברתי. זה היה נחמד, אבל סתמי כזה. 7.5

וויל מאקאר – How Sweet It Is
הוא גם סתם שם. לא סבלתי אבל גם לא נהנתי יותר מדי. 7

טיילור היקס - Takin' It To The Streets
לא מכיר את השיר וחבל לי, זה היה ממש ממש מגניב. בחור מגניב, אני בעדו. כאילו, אני יודע שהוא ניצח, אבל אני עדיין בעדו
. 9

אליוט יאמין – Heaven
שר טוב אבל יותר התמקדתי בעיבוד שהיה ממש מוצלח, אז נראה לי זה אומר משהו על השירה שלו. 8.5

אייס יאנג – Butterflies
אני חושב שכשזה שודר בלייב, כל הנשים באמריקה הרגישו את השחלות שלהן מנסות לתפוס אותו דרך המסך. זה היה ביצוע נחמד, אבל היה יותר מדי פלצט בשבילי. כשהוא ירד מהפלצט הוא נשמע מעולה. 7.5

תוצאות:
הו לא זה עדיין 40 דקות

טוב נו.
קשקושים שדילגתי עליהם והנה עולה בו בייס לבמה! עדיין נראה זוועה, אבל הוא עדיין גבר על. שר את הסינגל שלו, The Real Thing. שיר נחמד אבל אני מבין למה הוא לא הצליח.
ומתחילים עם התוצאות, מתחילים עם הבנות- ליסה בטוחה, מליסה בטוחה, איילה בטוחה, קיניק מודחת
. לא מפתיע בכלל אבל חבל לי עליה. נדלג על השיר שלה כי אין לי כוח אליו.
עוברים לבנים – צ'יקן ליטל בטוח, גדעון בטוח, באקי בטוח, אליוט בטוח, וויל מודח. זה היה די צפוי, מגיע לו. הוא לא ברמה של כל השאר. נדלג גם על השיר שלו כי הוא היה גרוע.
חוזרים לבנות – פריס בטוחה, קת'רין בטוחה, קלי בטוחה, מנדיסה בטוחה, ליסה בטוחה. זה בין מליסה ואיילה. אישית הייתי מעדיף את מליסה, אבל התחושה שלי אומרת שאיילה עוברת. ואני טועה! איזה כיף! איילה מודחת. חוץ מליסה טאקר את כל הבנות בטופ 12 אני ממש מחבב.
חוזרים לבנים – טיילור בטוח, אייס בטוח, כריס בטוח, צ'יקן ליטל בטוח, אליוט בטוח. נשארנו עם באקי וגדעון. מעדיף את באקי על פנים גדעון, אבל לא קריטי לי בכלל. והוא אכן נשאר! מה קורה פה, איך קרה שכל מי שרציתי שיישאר נשאר? מקסים בעיני.
אוקי סך הכל טופ 12 ממש מגוון ומוצלח. אני מקווה רק שיהיו נושאים מעניינים ובחירות חכמות.
ריאן מבטיח ששבוע הבא יהיה שעתיים שלמות של סטיבי וונדר
. הו וול
יאללה לטופ 12!

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 16

פריס בנט – Conga
היי, זה השיר של לאקישה!
זה היה חביב ביותר. לא לאקישה אבל טוב.

ליסה טאקר – Here's Where I Stand
טוב אין לי כוח לכל השאניקוות האלו והשירים המשעממים שלהן.

מליסה מקגי – What About Love
השיר של ג'נל ווילר!
(ולא של אריקה וואן פלט!) מסיבה לא ידועה עדין יש לי את הביצוע של ג'נל בפלייליסט
אחרי ששמעתי שוב את הביצוע הזה של מליסה, אשמח להוסיף גם אותה לפלייליסט. אם כי אהבתי יותר את הביצוע של ג'נל.

ריאן מפריך שמועות על קת'. היא לא בהיריון, לא עוזבת את התוכנית ולא במערכת יחסים עם צ'יקן ליטל... וול, דה! היא במערכת יחסית עם פיקי!

קניק סקיי – If I Ain't Got You
נכון שזה היה לפני תקופת החרישות האינטנסיביות על אלישיה והשירים המעיקים שלה אבל עדין אין לי כוחות אליה או לביצוע הזה. יאללה שאניקוות לכו הביתה! אני מוכנה להזדכות עליכן עכשיו.

קת'רין מקפי – Think
יואו היא כזו יפה!! אני לא עומדת בזה! בא לי לאנוס את המסך שלי!!
ביצוע מעולה! הריקוד תחת שלה זה הדבר הכי הורס אבר!

אוי ריאן הורס!
קת': "רציתי ליהנות ובשתי הופעות הקודמות שלי לא נהניתי אז היה חשוב לי ליהנות והפעם נהניתי. אוי גאד אני חוזרת על אותו הדבר שוב ושוב"
ריאן: "זה בסדר, אנחנו רגילים לרנדי"

איילה בראון – Unwritten
אומייגאד הסיפור שלה על זה שהיא הייתה בטוחה שאבא שלה זה אלביס פרסלי
XD כמעט הקאתי את כל המים ששתיתי עכשיו מרוב צחוק! אדיר!
איידול שמו כוסית אחת אחרי השניה.
אם כי ברור שקת' שווה יותר. אבל לא הייתי בועטת את איילה מהמיטה שלי בליל חורף קר (בעיקר כי אני בטוחה שהבחורה יודעת לבעוט חזק בחזרה
)
ביצוע חביב, אני אוהבת את השיר.

מנדיסה – I'm Every Woman
טוב, אם צריך שאניקווה אחת בעונה אז אני שומרת את מנדיסה. לא רק שהיא טובה יותר מהיתר, גם מבחינת הגודל היא מכסה את כל המכסה של השאניקות

ביצוע אדיר.

פיקלר – I'm the Only One
מלכה!
הופעה מצוינת! וסיימון מעדיף אותה על פני קרי. מבחינת אישיות אין ספק שהיא מתעלה על קרי, אבל מבחינת הופעה, קרי טובה יותר.

גדעון מקיני – When a Man Loves a Woman
מייל וורז'ן אוף א בורינג שאניקווה. ביי.

דוטרי – Broken
דווקא התאים לו השיער ריאן סיקרסט

ביצוע סביר לשיר קצת משעמם.

צ'יקן ליטל – Vincent
אני מאוהבת בשיר הזה. מבחינתי זה תמיד יהיה השיר של מלאכי מפיים אקאדמי. הייתי שומעת אותו בלופים בזמן שהייתי חותכת ורידים בילדותי
אחחח התקופות היפות

סתם לא, אבל אני באמת אוהבת את השיר הזה וצ'יקן ביצע אותו בצורה חמודה. לא מדהים אבל בהחלט חמוד.

באקי קובינגטון – Wave on Wave
באקי ורוקי? איזה הורים גרועים

שיר תמוה ביצוע תמוה.

וויל מקר – How Sweet It Is (To Be Loved By You)
השיר של קריס!!
טוב הוויל הזה מיצה את עצמו ברגע שהוא התחיל לדבר יפנית. ביי פיקאצ'ו.

טיילור היקס – Takin' It to the Streets
שיר מוזר. ביצוע מוזר בהתחלתו. מהאמצע כשתפס קצב הוא נהיה טוב יותר.

אליוט יאמין – Heaven
לא חושבת שהתאים לו לשיר את השיר הזה אבל זה לא היה רע. יש לו קול ממש סקסי.

אייס יאנג – Butterflies
איכס.

תוצאות:
בו חזר לשיר איזה שיר שאני לא מכירה. הוא נראה טוב יותר מבעונה. נראה רגוע יותר וקצת פחות קופיף. השיר עצמו בסדר כזה. לא רע אבל אני לא אזכור אותו עד סוף התוכנית שעם הפאסטפורוורדס שלי תיגמר עוד איזה 5 דקות.
איילה עוזבת
איך היא עצובה
אין יותר פאקג'ים שלה מיועזת משחקת כדורסל

למה לא העיפו את השאניקווה?

הבנים כאלה חמודים שהם מפרגנים ככה לבנים האחרים.
הבנות כמו תמיד- ביצ'יות

הריקוד של פיקי וקת' בסוף כשעולות הכתוביות

SHTRUDIDI

New member
תגובותיי לערב הזה...

הבחירות של פריס וליסה

בכלל ליסה מה זה פספוס. קול נהדר, לוק סבבה ובחירות שירים מה זה מבוגרות בשבילה או סתם משעממות ולא מוצלחות.

אני כן זוכרת לטובה מהערב הזה את הביצוע המעולה של מליסה, של מנדיסה ושל פיקלר.

זה הערב שבו גדעון מראה ציור של העולם ומאיים להשתלט עליו באמצעות החיוך שלו? קריפי!!!
עדיין קול טוב, אבל הם כנראה לא היו מוכנים לזה שם והעדיפו להיבהל ממנו ולהדיח אותו.

הביצוע של טיילור היה מה זה כיף. כולו אנרגיות וטירוף חיובי כזה שכיף לראות.

באקי כנראה היה טוב כי אני זוכרת את הביצוע הזה עד היום.

כריס

חייבת לומר שזה רק מזכיר לי כמה אהבתי את הפורמט הזה. שמישהו יגיד להם שאם ג'יילו יכולה לחזור שוב, גם הפורמט יכול לעשות קאמבק

Oukami Kun

New member
טופ 12 – סטיבי וונדר

כאילו לא שרים אותו מספיק בתכנית
. הוא אכן כוכב לעולמים, אבל כמה אפשר? נקווה שיהיו ביצועים טובים.

אייס יאנג – Do I Do
לא זכור לי שאי פעם ביצעו את השיר הזה טוב, אבל זה היה בסדר. עדיין לא הבנתי מי זה אייש בתור זמר ומה הדברים שהוא עושה טוב, אבל זה היה נחמד. 8

קלי פיקלר – Blame It On The Sun
כדור שינה. ממש מאכזב, לדעתי הייתה צריכה ללכת על משהו אפ-טמפו. אבל היא נראתה מצוין ולא זייפה יותר מדי, שזה גם משהו. 7

אליוט יאמין – Knocks Me Off My Feet
ביצוע מוצלח ממש. תהיתי מתחילת התחרות האם הוא יהודי אז החלטתי לגגל אותו ומסתבר שצדקתי. נהנתי מאד מההופעה הזאת והוא לאט לאט מטפס בסולם האהובים עליי. לא רק כי הוא יהודי, אבל זה בהחלט משפיע
9

מנדיסה – Don't You Worry 'bout A Thing
מעולה. לא אוהב ממש את השיר, אבל ביצעה אותו מעולה. 9

באקי קובינגטון – Superstition
ביצוע בינוני. פיליפ עשה את זה הרבה יותר טוב. מינוס נקודה על השפם פורנו שלו שחזר לעצבן אותי. 7

מליסה מקגי – Lately
זה היה מוזר. היא התבלבלה במילים, שזה ממש קיצוני בשלב הזה. אבל דווקא ווקאלית נהנתי מזה. אבל זה כי אני ממש נהנה מסוג כזה של זמרות. 8

ליסה טאקר – Signed Sealed Delivered
פנטזיה עשתה את זה פי מליון יותר טוב. לא היה בזה שום דבר מעניין. היא כזאת אוריאו, זה נורא בעיני. 7.5

צ'יקן ליטל – Part Time Lover
זה לא היה נורא אבל זה לא היה מדהים. מעניין אותי מתי יימאס לאמריקה מהשטיק שלו והוא יעוף... 7.5

קת'רין מקפי – Until You Come Back To Me
מעולה. שרה מועלה, נראתה מעולה, לגמרי שכחתי שהיא לא שרה טוב את הסטיבי הקודם שלה. מעולה. 9

טיילור היקס – Living For The City
מצוין. אין לי הרבה מה להגיד, זה פשוט היה מהנה. 9

פריס בנט – All I Do
ת'אמת, השתעממתי. ציפיתי ממנה ליותר. והיא נראתה כמו סבתא, מה נתנו לה ללבוש? אוף, חבל. 6

כריס דוטרי – Higher Ground
קיוויתי שהוא ישיר את זה. ביצוע מדהים. הוא פשוט יודע לעשות את זה. כאילו זה מפתיע אתכם שאני כל שבוע אוהב אותו
9.5

ואללה היה ממש שבוע טוב, בניגוד למה שציפיתי. כל הכבוד להם.

תוצאות:
אחרי הקשקושים יש קליפ של פורד, בפעם הראשונה
. הם שרים All I Want, דווקא הרמוניות ממש מוצלחות.
ואחרי זה סטיבי וונדר בעצמו מופיע
ואז הוא שר את השיר My Love Is On Fire, שהוא לא מוכר כי הוא מהאלבום שהוא הוציא אז... משעמם קצת
אבל הוא עדיין אומן בחסד, ללא ספק.
ואז תוצאות... אייס בבטום 3, קווין בטוח. WTF.
פריס בטוחה, קלי בטוחה, טיילור בטוח, כריס בטוח, אליוט בטוח, מליסה בבוטום 3
.
מנדיסה בטוחה, קת'רין בטוחה, באקי בטוח וליסה בבוטום 3
. הייתי בטוח שבאקי יהיה.
אז אייס, ליסה ומליסה... אני מעדיף שליסה תעוף כי היא משעממת, אבל בקטע מציאותי נראה לי שמליסה עפה.
ריאן מחיר את אייס לשבת, כמובן. והמודחת הראשונה היא... מליסה

באסה. אהבתי אותה, היא הייתה ממש מיוחדת. הו וול, לא נורא.
יאללה לטופ 11!

SHTRUDIDI

New member
איזה ערב...

תשמע אתה סניל. אני מצטערת שדווקא אני צריכה לבשר לך את זה, אבל לפני 4 דקות בערך סיימת את עונה 4 בה מאריו שהדיח את עצמו שר את do i do ואז אתה מודיע שזה לא הושר טוב בתוכנית מעולם

עכשיו בטוח שלא אמרת ששמך נדב, לפחות לא לנו. בקיצור, הכל מתחבר!

ולביצועים-
ממה שאני זוכרת מנדיסה הייתה מעולה, מליסה הפדחנית לבשה סוף סוף שמלה ולא הפסיקה לשכוח את המילים
וגם כריס

Thank God For Chris

אייס בבוטום באמת היה מפתיע באותה התקופה, כי כמוך חשבתי שכל ילדה בת 12 בערך שנמסה ערב קודם, הצביעה לו.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 12

אני לא מתלהבת מהנושא. לסטיבי יש כמה שירים טובים ואלמותיים אבל רוב החומרים שלו שהמתמודדים בוחרים בשבועות כאלה די מרדימים אותי

אייס – Do I Do
ביצוע משעמם, בחור מעצבן.

פיקלר – Blame It on the Sun
"חשבתי שאת מאנגליה"

פיקי עם הרד היי הילס שלה
נראית נהדר, נשמעת נהדר.
הריסים המלאכותיים

אליוט – Knocks Me Off My Feet
שיר משעמם אבל הוא נשמע ממש טוב.

מנדיסה – Don't You Worry 'bout a Thing
הופעה חביבה.

באקי – Superstition
שמעתי הופעות טובות יותר של השיר הזה אבל זה לא היה ממש רע.

מליסה – Lately
היא מצחיקה שהיא עומדת מול הבחור העיוור הזה עם דף המילים מול הפרצוף שלה ומחרטטת מילים

זה שיר ממש טוב ומליסה עם שמלה ובלדה זה נחמד. אני חושבת שהיא נשמעה טוב אבל אמריקה כמו תמיד שונאת נקבות.

ליסה – Signed, Sealed, Delivered I'm Yours
אחד הביצועים הכי רעים לשיר הזה ששמעתי. לא אהבתי בכלל.

צ'יקן ליטל – Part-Time Lover
הורס! מתה על הביצוע הזה

קת' – Until You Come Back to Me
זה השיר של ארית'ה שאני הכי אוהבת. קת' נתנה ביצוע טוב אבל אני שונאת את הסטייליסטים של התוכנית שהורסים את היופי הטבעי שלה עם 8 ק"ג מייקאפ

טיילור – Living for the City
ביצוע מעולה, בחירת שיר מעולה!

פאריס – All I Do
הייתי עסוקה בלהגיב לקרן ושכחתי להקשיב לה אבל אין לי באמת כוח לחזור לזה.

דוטרי – Higher Ground
בחירת שיר משונה. לא רע אבל גם לא מענין מידי עבורי.

תוצאות- אמריקה שוב טיפשה והדיחה את הבת הלא נכונה

אני ממש אוהבת את השיר הזה של דניאל פוטר. התגעגעתי לשירי הדחה.

Oukami Kun

New member
טופ 11 – שנות החמישים.

כאילו רוצים שנירדם באמצע התוכנית?
ומביאים את בארי מנילו כמנטור
. הוא כזה משעמם.

מנדיסה – I Don’t Hurt Anymore
התחיל קצת חלש לטעמי אבל סיימה כמו שצריך. פיצוץ. לגמרי השאניקווה המועדפת עליי העונה
. 8.5

באקי קבינגטון – Oh Boy!
. ביצוע בינוני ומטה. 7

פריס בנט – Fever
ואלהל טוב. היא קצת מתחילה לעצבן אותי, לא יודע למה. אבל שרה יפה. 8

כריס דוטרי – I Walk The Line
תודה לאל, ג'וני קאש! חבל שהוא לא שמר את זה לשבוע קאנטרי, אבל גם כאן זה מצוין. ולביצוע עצמו- מדהים. מקורי, חדש, מכבד את המקור ועם זאת לגמרי שלו. איך זה לא יצא כסינגל? 10.

קת'רין מקפי – Come Rain Or Come Shine
גם הופעה טובה. היא נראתה כאילו שלפו אותה מהפיפטיז ישר לכאן. 9

טיילור היקס – Not Fade Away
הביצוע הכי משעמם שלו עד כה, ללא ספק. סתם ביצוע, סתם שיר. חבל. 7

ליסה טאקר – Why Do Fools Fall In Love?
כדור שינה. יאללה, עופי כבר. 6

צ'יקן ליטל – When I Fall In Love
הביצוע הכי טוב שלו. באופן מפתיע נהנתי מזה וכבר לא בא לי שיעוף. 8.5

אליוט יאמין – Teach Me Tonight
אוקי. נחמד. לא מדהים, אבל נחמד. 8

קלי פיקלר – Walkin' After Midnight
ואללה אהבתי. מתחילה להתחבב עליי הבחורה. מהביצועים הטובים הערב. 9

אייס יאנג – In The Still Of The Night
משום מה חשבתי על השיר של וויטסנייק
וזה נשמע לי לא הגיוני. וזה אכן לא היה השיר הזה
. זה היה נחמד אבל יש זמרים הרבה יותר טובים ממנו בתחרות, לא מאמין שהוא יעבור את המקום השמיני. 7.5

טוב, היה הרבה פחות גרוע ממה שחשבתי. היו כמה ביצועים ממש מוצלחים אבל כמובן הערב הולך, שוב, לדוטרי. שיר מעולה עם גרסה מצוינת. איך לעזאזל הוא לא זכה?

תוצאות:
קשקושים, סרטון של הערב הקודם. ואז סרטון של פורד – We Got The Beat. ואללה לא רע, אבל לא יודע כמה זה מעובד וכמה זה עבר אוטו-טיון, אז לא סומך על ההרמוניות שלהם עד אני לא אשמע אותם בלייב.
ואז בארי מנילו עולה לבמה. שר איזה שיר מהאלבום מחווה שלו לפיפטיז. דילגתי ברשותכם.
LOL בובי בנט עולה לבמה
איזה בדיחה.
אייס בטוח, מנדיסה בטוחה, אליוט בטוח, קלי בטוחה, כריס בטוח, פריס בטוחה, קת'רין בטוחה, טיילור בטוח. קווין ליסה ובאקי הם הבוטום 3. לא יהיה לי כואב על אף אחד מהם, אבל אני אשמח שצ'יקן ליטל יישאר עוד קצת.
ליסה מוכרזת כבטוחה, וזה אחד הבנים שיעוף... אני מקווה שבאקי. וזה לא, צ'יקן ליטל מודח
. מוזר לי שדווקא אחרי ההופעה המוצלחת שלו הוא עף, אבל לא נורא.
יאללה לטופ 10!

SHTRUDIDI

New member
היי, אני אוהבת פיפטיז!

זה שהם לא יודעים מה לבחור או איך לשיר את זה, לא אומר שצריך לכעוס על הנושא.

מנדיסה
זה היה גאוני. אחד הביצועים הטובים ביותר באיידול (כן, זו דעתי) והיא גם נראתה טוב. נהניתי.

כריס
הוא היה מדהים. הביצוע, הקול, הבחירה.

זכור לי שחיבבתי את טיילור כשהוא התחיל לשיר ואז התעצבנתי כי הקצב לא משתנה וזה סתם מתמשך מונוטוני כזה.

פיקלר הייתה טובה.

ואייס צריך ללבוש חליפות לעיתים יותר קרובות

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 11

מנדיסה – I Don't Hurt Anymore
מה עשו לה בשיער
בחרה שיר משעמם וביצעה אותו בצורה טובה.

באקי – Oh, Boy
שיר גרוע. ביצוע מעפן.

פאריס – Fever
בחרה שיר מצוין אבל היא צעירה מידי בשביל להגיש אותו כמו שצריך וזה ניכר בשיר. ווקאלית זה היה טוב אבל מבחינת הופעה זה לא היה לגמרי שם.

דוטרי – I Walk the Line
אין ספק שזה הביצוע הכי טוב שלו בעונה. בחירת שיר מעולה וביצוע אדיר.
מה שכן זה ממש מחרפן אותי שכל הופעה שלו מתחילה והוא עומד כמו טמבל עם הידיים מאחורי הגב
בא לי להרביץ למסך שלי כשאני רואה את זה.

קת' – Come Rain or Come Shine
עברו כמעט 24 שעות בלי מנת הקת'רין שלי, כמעט התעלפתי שראיתי אותה שוב, כזו יפה

קרן נראה לי שתהיי מרוצה ממני כי עכשיו שמתי להורדה את שתי העונות של סמאש כדי שלא יהיו לי תסמיני גמילה קשים מידי בתקופה קשה גם ככה.
קת' מתעצבנת על סיימון שמשחק אותה לא זוכר את השם שלה.
ואז מפלרטטת עם בארי מנילו הקשיש.
ומספרת שהיא הולכת למצוא את המישהו החשוב הזה שהיא לא תגלה מי ותשיר לו את השיר. אוקיי סתמי, כולנו יודעים שאת שרה לפיקלר

ביצוע מצוין, היא נראתה מעולה ונשמעה מעולה. בחרה שיר שמאוד מתאים לה.

טיילור – Not Fade Away
הוא חמוד ומלא אנרגיות ואני מתעייפת רק מלעקוב אחריו עם העיניים |עצלנית|
אבל זה היה ביצוע ממש טוב. בדיוק כמו כריס וקת', הוא בחר שיר שמתאים לו וביצוע אותו בדרך הנהדרת שלו.

ליסה – Why Do Fools Fall in Love?
אני לא אוהבת אותה אבל זה לא היה נוראי כמו שהייתי רוצה שזה יהיה כדי להמשיך לשנוא אותה.

צ'יקן ליטל – When I Fall in Love
שיר נוראי, ביצוע מרדים.

אליוט – Teach Me Tonight
ביצוע משעמם

פיקי – Walkin' After Midnight
בארי מנילו אתה חתיכת איגנורנט! מי לא מכיר את השיר הזה
למי אכפת שאתה מברוקלין. אתה בן 90! היו לך 90 שנים להכיר מוזיקה מחוץ לברוקלין! דוש!
קצת קשה לי לשפוט את הביצוע של פיקי כי הייתי עסוקה בלנבוח את המילים יחד איתה בקולי קולות ולא באמת שמעתי שום דבר מעבר לעצמי מזייפת אבל זה זכור לי כאחד הביצועים הטובים שלה. (אגב, באמת שניסיתי להקשיב לזה שוב כדי לשפוט את הביצוע עצמו אבל גם בפעם השניה החלטתי שבא לי לזייף בקולי קולות ואז פשוט הרמתי ידיים. זה לא יקרה היום
)

אייס – In the Still of the Night
נרדמתי.

תוצאות:
הרצתי את ההופעה של בארי ועצרתי לשניה לראות את קת'רין נקרעת מצחוק
חמודה

ובובי
איזה אדיר הוא

צ'יקן ליטל עוזב
הייתי מעדיפה שליסה תעוף. הו וול.
יאללה טופ 10.

SHTRUDIDI

New member
*מדמיינת אותך מזייפת עם פיקלר*

אני אהיה מרוצה כשתראי סמאש ולא רק תדברי על זה

ועזבי את כריס ועמידת הידיים ההו-כה מגניבה שלו. עיצבנת אותי מספיק עם בו וקוקי, לא צריך להטריד את כל הפייבוריטים שלי בשבוע אחד

LeAnnDylan

Well-known member
די נו

אני מחבבת את כריס ולקוקי היו כמה שירים ממש טובים שחלק מהם עדין באייטונס שלי.
אני לא שונאת את כל הפייבוריטים שלך

חוץ מזה שתמיד תהיה לנו את קרי (רוז) במשותף

Oukami Kun

New member
טופ 10 – המאה ה21

יאללה שיפציצו. זה נושא קל יחסית כי זה שירים שכולם מכירים, מקווה בשבילם שהם בחרו בחירות נכונות.

ליסה טאקר – Because Of You
אוי ואבוי... זה היה ביצוע מזעזע. לא מהשירים האהובים עליי של קלי, או בכלל, אבל יש לו עומקים וקלי שרה אותו טוב, אבל זה היה פשוט זוועה. 5

קלי פיקלר – Suds In The Bucket
סולידי. זה היה טוב בשבילה, בעיני, הייתי יכול לשמוע את זה ברדיו. בתחנות קאנטרי, אבל ברדיו. השופטים יורדים עליה ממש אבל אני התחברתי. 8

אייס יאנג – Drops Of Jupiter
שיר מעולה, לא ידעתי שהוא זכה בגראמי. הביצוע של אייס היה מחפיר, אבל אני חושב שזה היה מספיק בשביל שהמעריצות שלו יעבירו אותו לשלב הבא. 6

טיילור היקס – Trouble
סתם שיר. מעין שיר אמצע הופעה כזה, שזה נחמד, אבל לא בשביל התחרות. אבל זה היה סולידי. 7.5

מנדיסה – Wanna Praise You
לא היה לי מושג שזה השם של השיר. זה מהשירים האלה שיש בגלגלצ ואני מכיר, אבל לא באמת מכיר. זה היה ביצוע טוב אבל לא טוב כמו שהיא יכולה. לא נהנתי בסך הכל. 7.5

כריס דוטרי – What If
טוב קריד הייתה הסאונד טרק שלי בתיכון בערך, אז אני מכיר את השיר הזה מתחילתו עד סופו, כולל קאברים וגרסאות אקוסטיות ומה שלא תרצו. אני מסכים עם הביקורת של סיימון, אבל זה היה ביצוע ממש מוצלח בעיני. 9

קת'רין מקפי – The Voice Within
אמ. בא לי לאהוב את זה, אבל זה היה זיופי ממש. חבל לי כי היא יכלה לעשות דברים טובים בשבוע הזה. 7

באקי קובינגטון – Real Good Man
לא אהבתי. נשמע בסדר, אבל הוא פשוט לא מלהיב אותי. 6.5

פריס בנט – Work It Out
ואללה נחמד. זכרתי שמישהי שרה את זה בעונה הקודמת ובדקתי וזאת הייתה אלוהה
. זה היה ביצוע טוב. 8.5

אליוט יאמין – I Don't Wanna Be
ואללה חששתי שזה יהיה מוזר וזה אכן היה. העיבוד היה מוזר ממש. אבל ווקאלית זה היה נחמד. 8.5

אוקי ציפיתי ליותר מהתוכנית הזאת אבל אוקי. מקווה שבאקי או ליסה יעופו, כי הם הרבה פחות טובים מכל השאר.

תוצאות:
קשקושים ואז קצת פרסומת לסרט החדש של עידן הקרח. ואז קליפ של פורד, הם שרים את Give A Little Love, שוב ההרמוניות נשמעות טובות אבל אני חושד באוטו-טיון.
שאקירה ו-וויקלף ז'אן עולים לשיר את Hips Don’t Lie. אף פעם לא אהבתי את השיר הזה היה קשה לי להבחין מה אמיתי ומה זה פלייבק. ושאקירה נראתה ממש מסוממת.
הקליפ של התוכנית הקודמת והנה קצת תוצאות...
מנדיסה, כריס, קלי, טיילור ופריס בטוחים.
אליוט בטוח, ליסה בבוטום, אייס גם. זה בין קת'רין לבאקי ומי שבבוטום 3 היא קת'רין. מההההההה?!?!?! טוב אני יודע שהיא נשארת אבל זה קצת בזיוני.
מי שמודחת היא ליסה. לא מפתיע, שלום ותודה.
יאללה לטופ 9!

למעלה