טופ 16!
יופי, חזרנו לתוכנית של 40 דקות. אמנם יש שתיים כאלה, אבל אני אחיה.
טופ 8 בנות:
פריס בנט – Conga
נשמעה צרודה ממש אבל למרות זאת עדיין שרה טוב. לא אוהב את השיר או הסטייל, אבל היא כל כך חמודה! 7.5
ליסה טאקר – Here's Where I Stand
טוב, קיבלה נקודה כי בסרטון שלה היא ניגנה ג'ימי הנדריקס, אבל השיר היה קצת מוזר. ביצוע חלש קצת. במיוחד אחרי פריס שהיא כל כך פאנקית וצעירה, זה היה מבוגר מדי בשבילה. 7
מליסה מקגי – What About Love
. שיר מעולה, ביצוע מעולה, קול מגניב כל כך. מזכירה קצת את אליס מ11, לא? 9
קיניק סקיי – If I Ain't Got You
חלש מדי בשביל להשאיר אותה כאן. חבל, חיבבתי אותה, אפילו עם כל מראה הדראג-קווין שלה, אבל אני די בטוח שהיא עפה. 6
קת'רין מקפי – Think
לא מדהים אבל טוב. טוב. 8
איילה בראון – Unwritten
יכול להיות שזה השיר, אבל ממש לא נהנתי מזה. או ממנה בכללי. ווקאלית היא כאילו הייתה טיפה מעל התו הנכון לאורך כל השיר וזה חירפן אותי. אבל ברור לי שהיא ממשיכה. 5.5
מנדיסה – I'm Every Woman
למה היא צורחת עליי? בדרך כלל זה עובד אבל בשיר הזה לא כל כך. עדיין בעדה, היא עדיין משעשעת אותי וברור לי שהיא נשארת, אבל לא הביצוע הכי טוב שלה. 7.5
קלי פיקלר – I'm The Only One
ואוו! לא ציפיתי ממנה. ביצוע מצוין. אני עדיין מעדיף את הביצוע של ניקי מעונה 1, אבל ביצוע ממש מוצלח. 9
טופ 8 בנים:
גדעון מקיני – When A Man Loves A Woman
עוד שיר שג'ושוע לדט שר הרבה יותר טוב ממנו. אבל זה לא היה זוועה. 8
כריס דוטרי – Broken
אם הייתי רואה את זה לפני שנתיים, הייתי מוריד את הדיסקוגרפיה של Seether ברגע זה. התפתחתי מוזיקלית מאז ולכן זה לא יקרה, אבל זה היה שיר מעולה וביצוע מוצלח. 9
צ'יקן ליטל – Vincent
זה היה מוזר, אבל אהבתי את זה. שיר מדהים וממש משמעותי עבורי אז חששתי שהוא יהרוס אותו, אבל זה היה בסדר. בא לי שימשיך, אבל לא לעוד הרבה זמן. 8
באקי קבינגטון – Wave On Wave
לא יודע, לא התחברתי. זה היה נחמד, אבל סתמי כזה. 7.5
וויל מאקאר – How Sweet It Is
הוא גם סתם שם. לא סבלתי אבל גם לא נהנתי יותר מדי. 7
טיילור היקס - Takin' It To The Streets
לא מכיר את השיר וחבל לי, זה היה ממש ממש מגניב. בחור מגניב, אני בעדו. כאילו, אני יודע שהוא ניצח, אבל אני עדיין בעדו
. 9
אליוט יאמין – Heaven
שר טוב אבל יותר התמקדתי בעיבוד שהיה ממש מוצלח, אז נראה לי זה אומר משהו על השירה שלו. 8.5
אייס יאנג – Butterflies
אני חושב שכשזה שודר בלייב, כל הנשים באמריקה הרגישו את השחלות שלהן מנסות לתפוס אותו דרך המסך. זה היה ביצוע נחמד, אבל היה יותר מדי פלצט בשבילי. כשהוא ירד מהפלצט הוא נשמע מעולה. 7.5
תוצאות:
הו לא זה עדיין 40 דקות
טוב נו.
קשקושים שדילגתי עליהם והנה עולה בו בייס לבמה! עדיין נראה זוועה, אבל הוא עדיין גבר על. שר את הסינגל שלו, The Real Thing. שיר נחמד אבל אני מבין למה הוא לא הצליח.
ומתחילים עם התוצאות, מתחילים עם הבנות- ליסה בטוחה, מליסה בטוחה, איילה בטוחה, קיניק מודחת
. לא מפתיע בכלל אבל חבל לי עליה. נדלג על השיר שלה כי אין לי כוח אליו.
עוברים לבנים – צ'יקן ליטל בטוח, גדעון בטוח, באקי בטוח, אליוט בטוח, וויל מודח. זה היה די צפוי, מגיע לו. הוא לא ברמה של כל השאר. נדלג גם על השיר שלו כי הוא היה גרוע.
חוזרים לבנות – פריס בטוחה, קת'רין בטוחה, קלי בטוחה, מנדיסה בטוחה, ליסה בטוחה. זה בין מליסה ואיילה. אישית הייתי מעדיף את מליסה, אבל התחושה שלי אומרת שאיילה עוברת. ואני טועה! איזה כיף! איילה מודחת. חוץ מליסה טאקר את כל הבנות בטופ 12 אני ממש מחבב.
חוזרים לבנים – טיילור בטוח, אייס בטוח, כריס בטוח, צ'יקן ליטל בטוח, אליוט בטוח. נשארנו עם באקי וגדעון. מעדיף את באקי על פנים גדעון, אבל לא קריטי לי בכלל. והוא אכן נשאר! מה קורה פה, איך קרה שכל מי שרציתי שיישאר נשאר? מקסים בעיני.
אוקי סך הכל טופ 12 ממש מגוון ומוצלח. אני מקווה רק שיהיו נושאים מעניינים ובחירות חכמות.
ריאן מבטיח ששבוע הבא יהיה שעתיים שלמות של סטיבי וונדר
. הו וול
יאללה לטופ 12!