עונה 4 פרק 3

Torn Identity

New member
חופשי. זה תמיד הציק לי.

אבל "להגנתם" יאמר שזה לא רק אצלם. זה בערך כל הסדרות האמריקאיות וזה מפגר ומעצבן, מסכים. במגרש ביתי, אף אחד לא נראה בן 18 והם עוד בי"ב גם. והם כבר בעונה 4 גם בדיוק, וגם בעונה 1 הם לא נראו בט'. למען השם, כשהם היו בכתה ט' של הסידרה הם עדיין נראים יותר גדולים ממני היום ואני בן 19. אבל זה הגיוני, כי השחקנים בני 20+. וגם באו.סי זה ככה. זה מרגיז.

c a r n y

New member
אחד הפרקים המצוינים

הכתיבה הייתה טובה, הליהוק, התסריט ואסור לשכוח את המוזיקה. הם התאימו הכל מצוין, הסיום גם היה יפה. פשוט פרק שכתוב טוב עם רעיון חביב.

Torn Identity

New member
אהבתי גם ת'מוזיקה בפרק ממש. ../images/Emo13.gif

ומאז הפרק הזה בכל פעם שאני שומע את MY HAPPY ENDING אני רואה את קלואי בדמיוני.
קלארק היה כמו איזה כלב שמח שעבר מקלחת עם השיער.

c a r n y

New member
חחחח נכון!

הסוף היה ממש יפה..השאיר אותי עם חיוך
רואים שהשקיעו במוזיקה הפרק.. כמו בפרק 3 בעונה 6 אם אני לא טועה. כשהם שמו את ACHE. (שאני מחפש ד"א..אז למי שיש אותו..שישלח לי בבקשה הודעה
).

SharoNofit

New member
כפרה על אבריל!../images/Emo99.gif איזה שיר יפה!

בגלל זה עוד יותר נהנתי מכל הפרק המדהים הזה
חחח תמיד טענתי שיש בסמולוויל אחלה מוזיקה......

SharoNofit

New member
הייתי אומרת אפילו Very Good../images/Emo70.gif

גמני שמתי לב שהם השתמשו בהרבה שירים שלה.... -שמו בכל העונות! -זה פשוט שיש להם טעם טוב במוזיקה.....
(חח וגם בתסריט מוצלח.
)

Yellow Tush

New member
יש לך במקרה את השירים שהיו בפרק?

ניסיתי לחפש ולא מצאתי \= ובאמת היו שירים יפים...

c a r n y

New member
לא היו הרבה

אבל אני יודע שהיו את: all american rejects - it ends tonight james carrington - ache | lois and oliver scene+lexana+clark playing with his balls מצטער..אבל הייתי חייב לכתוב את זה באנגלית
ילדותי אני יודע....

TheBigYellow

New member
ניראה לי שלפי מה

שראינו כאן...לויס צריכה להיות בערך בת 19 נכון? וקלארק ולאנה וכולם בני 17-18 ככה נכון?

c a r n y

New member
לפי העלילה של סמולוויל

היא צריכה להשלים "נקודות זכות" כי היא נכשלה סמסטר אחרון והיא צריכה עוד 5 נק' כדי לעבור.

הנפצות של תסריטאים../images/Emo184.gif

רק כדי שתהיה קרובה לקלארק... לא יכלו לחשוב על משהו יותר מתוחכם, אז הם כתבו את הדבר הטיפשי שעלה במוחם

שמתם לב שיש פשלה של היוצרים........

בפרק האחרון של העונה השלישית שקלואי מגיעה לבית המסתור שלה עם אבא שלה- קלואי סוגרת אתהדלת מאחוריה- דלת עם זכוכית- עכשיו בדיוק שנייה לפני שהבית מתפוצץ רואים את קלואי מאחורי הדלת(כאילו רואים שקלואי נמצאת ליד הדלת)...וההמשך ידוע לכולם....

frhx

New member
עשו את זה עם הפסקות...

הסוף של העונה השלישית היה מבולבל, והראו חלקים חלקים בכוונה. מה שהם עשו דווקא היה מאוד מתחכם, הם גרמו לחשוב שהפיצוץ הראה שנייה אחרי שהיא סגרה את הדלת, אבל למעשה עברו קצת יותר מכמה שניות שבזמן שהם התחרשו ראינו בנתיים קטע אחר. והשירים בסמולוויל באמת מאוד טובים והם שומרים על רמת מוזיקה כזאת גם בעונות הבאות.

למעלה