עונה 4 פרק 3

SharoNofit

New member
כן... תכף כבר מסיימים והכל נגמר....

לפחות עוברים את זה עם "סמולוויל".....

איזה נוסטלגיה עשית לי עכשיו../images/Emo184.gif

אני זוכרת שבסוף י"ב לא היה לי זמן לנשום, טוב שלא כל היום למדתי ולמדתי עד שרציתי למות.. לא היה לי זמן בכלל להציץ בטלוויזיה... ומה שידרו בדיוק באותה תקופה? את שתי הסדרות האהובות עליי אבר- לויס וקלארק וסו תומאס!! הייתי פשוט חיה על קלטות... בסביבות 1,2 בלילה, הייתי עוברת לסלון, שמה קלטת וצופה בה עד שהייתי נרדמת... אופ, איזה תקופה קשה זאת הייתה!

SharoNofit

New member
חחח יש פעמיים שגמני עושה את זה

אבל לרוב לא מעניין אותי שום דבר, שמה הכל בצד לאח"כ ורואה סמולוויל......
ואם כבר אז תראי מה תלמידה בכיתה יב' עושה עכשו במקום ללמוד לבגרות בספורט (החלק העיוני) שישי לי מחר......
כבר מאוחר יחסית (ואני קמה בחמש וחצי) אז אני יזוז לי בינתיים לעבור קצת על החומר...... עוד לא התחלתי, אולי נקלוט משו..... נחזור אח"כ או מחר כמובן......
(באסה שהרוב פה רואים ב-16:40 ואני רק ברבע לשמונה.....
)

SharoNofit

New member
נראה לי רק שנינו פה כרגע.....

חחחח הצפנו את הפורום.......
לילה טוב!!

מיכליא3

New member
היי, חדשה מקווה להשתלב ../images/Emo9.gif

מה נשמע? בדיוק כל מה שחשבתי על הפרק של היום כתוב פה! כולם כ"כ חמודים גם העוזר מאמן הזה שהיה בימי חיינו (שבעוונותי הרבים ראיתי פעם- אבל זה הפך להיות מטומטם) בקיצור היה פרק ממש מצוין, אבל אממ פיספסתי הרבה פרקים (כי אני מסיימת די מאוחר ללמוד ושוכחת לראות שידורים חוזרים...) אז אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות... * מה זה הקעקוע הזה של לאנה? איך היא השיגה אותו? * איך לאנה מכירה את ה"גיט" הזה (העוזר מאמן)? * והאם אי פעם לאנה וקלארק היו חברים או שהם תמיד רק מאוהבים אחד בשני "בסתר"? טוב תודה מראש מיכל

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

תשובות: * הקעקוע של לאנה הוא משהו בלתי מוסבר נכון לעכשיו. היא עברה עם עופרת (נראה לי) על ציור (פסיפס כנראה) של איזו רוזנת, ונוצרה צורה מיוחדת על הדף. כשלאנה נגעה בה היה אור מוזר, ולאנה התעוררה פתאום במיטה שלה (היא הייתה בכנסייה) עם קעקוע שלא יורד. *טוב, קודם זה לא "גיט" אלא הפוך- טיג. היא הכירה אותו בפאריס (היא למדה שם בבית ספר לאומנויות, וזו הסיבה שהיא ציירה את הרוזנת) והם יוצאים. אחרי שהיא גילתה את הקעקוע ושהצורה מופיעה על קירות המערה של הקוואצ'ה היא החליטה לחזור, ואחריה הגיע ע גם ג'ייסון טיג. *כן, היה בסוף עונה 2 לפרק וחצי מערכת יחסים בין קלאנה אבל היא נגמרה מהר בגלל שקלארק ברח מהבית (סיפור ארוך). אין לי מושג לגבי לאנה, אבל אם אני לא טועה קלארק עדיין מאוהב בלאנה. מקווה שעזרתי

tiltal0

New member
תשובות...

היי לך! לגבי הקעקוע שעל הגב של לאנה- איכשהו הוא "נצרב" על העור שלה בדרך מוזרה בפרק הראשון של העונה הרביעית. כשלאנה הייתה בפאריס היא העתיקה איזה ציור מאיזו כנסיה, ואז נהיה כזה אור על טיבעי מהציור והיא התעוררה בחדר שלה במלון עם קעקוע על הגב. בנתיים לא יודעים מה זה בדיוק. את גיט היא הכירה בשלושת החודשים האחרונים (מהרגע שג'ור אל לקח את קלארק בפרק האחרון של עונה 3 ועד הפרק הראשון של עונה 4 עברו כאילו 3 חודשים אם לא ידעת), כנראה בפאריז. לאנה וקלארק היו חברים כמה פעמים אם אני לא טועה... אבל זה מורכב... כבר אי אפשר לדעת מה קורה אצלם...

מיכליא3

New member
תודה לכל החמודים והחמודות שהתייחסו

וכן אני בהחלט נהנית פה, אבל ש פה יותר מידי תגובות!!!! כבר קשה לקרוא אבל אני אשתדל... טוב עוד בערך 20 דקות מתחיל הפרק אז תהנו כולם! -מיכל-

Ogakor

New member
דוגרי

הם לא נראים כמו בני 18... הם נראים כמו בני 25... (קלארקלואינה..[קלארק קלואי ולאנה בקיצור]...)

למעלה