עונה 4 פרק 3

איזה פרק חמוד!

כל כך אהבתי את הקטע שלויס בעטתה בה ואמרה לה "ביצ'" ובכללי היא כזאת חמודה לויס, או שקלארק צחק עליה שהיא לא סיימה סימסטר וכמובן הסצנה בסוף עם המבטים שלהם, והניצוצות וקלארק עם החיוך ההורס והשיער הרטוב, רק חבל לי על קלואי, מסכנה, איך היא קלטה שקורה שם משהו.

../images/Emo6.gif

בדף הראשי של תפוז יש עכשיו קישור לבלוג של מישהי והיום היא התלוננה על מישהי שהכל אצלה סיליקון. בזמן האחרון הכל מתקשר לסמולוויל או שרק נדמה לי?

משו קצת מוזר שקרה../images/Emo184.gif

לפני שקלארק הגיע לעזור ללויס שמשום מה עזרה לו יותר משהוא לה, היא הייתה קשורה ולא הצליחה להשתחרר משתי הרצועות הללו שקשרו אותה, אבל כשקלארק הגיע והדבר היחיד שהוא עשה זה להרים את המכונה הזאת ואח"כ נפל לרצפה בגלל הקריפטונייט, לויס בשניות קרעה את שתי הרצועות מעליה והתחילה להכות... מה הקטע?

SharoNofit

New member
נו זה טלוויזיה מה את רוצה......

בדיוק אותה מחשבה חלפה לי גם כן בראש..... זה באמת היה טיפשי...... אבל אין מה להגיד.... לויס שיחקה אותה עם הקטע של המכות

SharoNofit

New member
כן ברור, כמו לויס של לו"ק....

אבל מישהי פה גרמה לנו לשכוח שגם בנות יודעות להגן על עצמן......
אפילו שלזכותה אני יזכיר שבעונה השלישית היא כן למדה הגנה עצמית
בזכות הדחיפה של לקס והשתמשה בזה כמה פעמיים (וקלואי עקצה את קלארק באותו פרק שעכשו לא יהיה לו את מי להציל כי היא תסתדר לבד..... -ואני חשבתי לעצמי: "בטחחחחחחח"
)

SharoNofit

New member
היא לא, זאת אבי שנישקה אותה.....

לאנה לא הייתה קשורה......

היא נישקה אותה בחזרה../images/Emo184.gif

מה לא קשורה? איזה שם יפה זה אבי... הזכירו אותי בסמולוויל חוחוחו.... וגם בלויס וקלארק... בסמולוויל- אביגיל ובלויס וקלארק- מירטל אני סלב!

SharoNofit

New member
בטח שנישקה בחזרה

היא חשבה שזה ג'ייסון
חח אני בספק אם זה היה קורה אם היא הייתה בלי כיסוי עיניים....... אבי לבת....? לא נראה לי...... אם כבר אז אביגיל (אשת חיל.....
)

SharoNofit

New member
אז זה כן......./images/Emo127.gif

גמני קוראת ככה לאביגיל חברה שלי בכיתה...... אבל אבי רגיל זה של בן......
חחחח לא להתעצבן.....

Gaunt

New member
אין לך 3000 בחורים לטפל בהם?../images/Emo6.gif

לויס כזאת מגניבה^^

לכל מי שאוהב את קלואי../images/Emo26.gif../images/Emo184.gif

אני מכריזה בזאת על פתיחתה של העמותה למציאת חבר לקלואי ושתעזוב כבר את קלארק הזה.... כל הצעה (ועדיף שתהיה ראויה) תתקבל בברכה!

SharoNofit

New member
../images/Emo6.gif

חחחח אשכרה ראויה...... ממש לא פיט
חחח ועוד תחשבו שבמקור פיט ולאנה היו צריכים להיות זוג.........

למעלה