עונה 4 פרק 3

SharoNofit

New member
בעיקרון כי הדמות שלו הייתה ממש

משעממת.....
ולא תרמה לכלום..... (תודי!) אבל לפי התסריט: באותו פרק הכו את פיט כדי שיגלה להם על קלארק...... (סוכן FBI מטעם ליונל) פיט אמר אח"כ לקלארק שהוא מפחד שהוא לא יעמוד בעוד עינויים ובפעם הבאה יחשוף אותו ואז הוא לא יוכל לסלוח לעצמו..... לכן הוא עזב עם אמא שלו, וביי ביי לפיט

וואלה, אחלה סיבה../images/Emo184.gif

ח"ח לתסריטאים
ואבאשלו נשאר שם? והלט פיט הייתה דמות מיותרת לחלוטין, כולה בפרק אחד שהוא היה מתחרה במכוניות דיברו עליו, חוץ מזה- נאדה.

SharoNofit

New member
חחח נכון.....

חוץ מהפרק של המכוניות כלום.....
וגם זה אחרי סחבת של 2 עונות....... בדיוק בגלל זה העיפו אותו....... וכן, אבא שלו נשאר לגור בסמולוויל (ההורים שלו בדיוק התגרשו כביכול.....) אז אולי זאת מין אופציה עתידית שהוא יחזור...? יבקר...? חחחח בכל מקרה.... -מסתדרים יפה בלעדיו.....

טוב, מצאתי משו../images/Emo184.gif

קלואי תיאלץ להמתין שנה-שנתיים ואז כשקלארק יעבור עם לויס למטרופוליס, קלואי גם תצטרף אליהם, שלושתם ילכו לעבוד בדיילי פלאנט (נכון זה מצחיק לחשוב על שלושת הקטנים עובדים בדיילי פלאנט הגדול הזה?!), ושם קלואי תכיר את ג'ימי שלדמותו אני מציעה ללהק את החמוד הזה מ"סאמרלנד".. זה שאוהב לגלוש.. תכף אני אחפש תמונה!

אני מקווה שלא רמזת משהו ספויילרי

ולפי הקומיקס קלארק קודם עובר תקופת הכשרה עם ג'ור-אל בקוטב (מבצר ההתבודדות המפורסם) ורק אז מגיע למטרופוליס. אבל ידוע שסמולוויל לא עקביים, וגם היחסים בין ג'ור-אל לקלארק (וקאל-אל) לא משהו. לא נראה לי שלקאלרק בא כל כך להיות כל כך הרבה זמן עם ג'ור אל. תראו מה עשו לו 3 חודשים! *למה תמיד בסמולוויל הפרק הראשון לעונה הוא 3 חודשים אחרי הפרק האחרון שבעונה לפני כן? או לפחות בעונות 2-3

elig34

New member
קלואי הכי מתוקה

לפי דעתי קלואי צריכה להיות אם קלארק היא תמיד שמרה לו אמונים ותמיד שם בישבילו והיא מתוקה בטירוף

Yellow Tush

New member
קלארק היה עם מדים!../images/Emo99.gif

דווקא מתאים לו... כל הפרק הזה בכלל היה ממש חמוד! פחות לקס וליונל ויותר קטעים בבית ספר... אגב, הם לא יותר מדיי שנים תקועים בתיכון?

אם אני לא טועה

תיכון זה מ-ט' בארה"ב. הם לומדים א-ח יסודי ותיכון זה ט-י"ב. זה כמו אצלנו:, יש יסודי-חטיבה-תיכון (כמו בכל עיר נרמאלית), ויש יסודי-תיכון (כמו בסביון)

c a r n y

New member
חחח דווקא הסדרה מתבגרת טוב

מתאימה את עצמה לחיים שלי xD

c a r n y

New member
אני ב-ן, ג-ב-ר :|

אל תחזירי אותי לגיל 4 כשהיה לי שיער ארוך וכולם התבלבלו
חחח והסדרה באמת התחילה יופי.. עונה 1 כיתה ט 2 - י 3 - יא 4- יב 5 קולג' - ואני בטכניון עכשיו.. הם זייפו קצת עם עונה 6
חחח אבל בעקרון הם כמוני

Torn Identity

New member
יא,אני מזדהה! ../images/Emo6.gif

כשאני הייתי קטן חשבו לפעמים שאני בת בגלל השיער הארוך שלי ואמא וסבתא תמיד אמרו לי שאני "יפה כמו ילדה" והתחשק לי להעיף להם כאפה כמו ערס.
אבל לי היה שיער ארוך עד שנה שעברה ועכשיו הוא שוב מתארך.

למעלה