עונה 4- ההמשך!

Oukami Kun

New member
פיינל 4 – קאנטרי / גמבל והוף

נו באמת. מהקאנטרי אני בטח אסבול, ומהגמבל/הוף אני בטח אשתעמם. יאללה נו.

קרי אנדרווד – Sin Wagon
זה היה נחמד, קצת משעמם. שמעתי את ה מבוצע יותר טוב. לא זוכר מי ביצעה את זה. מעבר לזה, מה היא לובשת? 8

בו בייס – It's A Great Day To Be Alive
סתם שיר. ווקאלית היה מוצלח אבל למה לשיר את זה? חוזר על מה שאמרתי בעונה הקודמת על קאנטרי, למה לא ג'וני קאש??? 8

וונזל סולומון - How Do I Live
סופסוף מישהי מפציצה. ביצוע מעולה. אם זה הקאבר, יש מצב שגם את המקור אני אצליח לחבב? לא נראה לי
כשהשופטים מדברים היא ממש בוכה. מה קרה לה? איזה משבר או משהו? פרסמו את זה בזמנו? 9

אנתוני פדרוב – I'm Already There
ציפיתי ממנו להיות מזעזע, אבל היה ביצוע טוב. ממש טוב אפילו. לא זייף כמעט בכלל והשיר היה ממש מרגש, במיוחד אחרי שוונזל בכתה. 9

סיימנו עם הקאנטרי, בשעה טובה.חלק ב', גמבל/הוף:

קרי אנדרווד – If You Don't Know Me By Now
איזה כדור שינה, באמת נו... אם לא היו לא אינספור שבועות טובים בעברה, אחרי זה הייתי אומר להעיף אותה. 7 (הציון הנמוך ביותר שלה)

בו בייס – For The Love Of Money
יפה. הרבה יותר טוב. הרבה יותר הסגנון שלו מהקודם, והתוצאה בהתאם. הוא נראה זוועה עדיין, מה קורה לסטייליסטים בעונה הזאת? 9

וונזל סולומון – Don't Leave Me This Way
זה היה ביצוע טוב, אבל היא הייתה עם דמעות בעיניים לאורך כל השיר שזה ממש מוזר. אבל עדיין ווקאלית היא לקחה את הערב. 9.5

אנתוני פדרוב – If You Don’t Know Me By Now
שונא שהם עושים את אותו שיר פעמיים בערב. כי בטוח ישוו ביניהם. ואנתוני עושה את אותו שיר כמו קרי? נו באמת... אבל באופן מפתיע הביצוע שלו היה ממש מוצלח. אולי כי ממנו אני לא מצפה לכלום? 8

סך הכל ערב משעמם, כמו שציפיתי. וונזל הייתה הכי טובה בפער עצום הערב, אבל זה עדיין לא ימנע ממנה להיות מודחת לפני הגמר... בתקווה ששבוע הבא ולא עכשיו.

תוצאות:
מלא קשקושים ואז הם עולים לשיר את Islands In The Stream, שהוא אחד הדואטים הכי קיצ'ים בהיסטוריה האנושית. אבל הוא גם שיר מוצלח ללא ספק. הבנות מוכיחות שהן הרבה יותר טובות מהבנים. ההרמוניות בהתחלה מוזרות אבל מסתדרות לקראת הסוף, כמו כל שיר בעונה הזאת בערך

אחרי זה הם מחליטים להקרין את האודישנים המקוריים של ארבעתם
ממש קשה למלא עשרים דקות בתוכן אה? טוב נו.
וונזל שרה את Chain Of Fools, מגניבה רצח, כמובן.
אנתוני שר Angel, ממש מזכיר את קליי אייקן. חבל שלא נשאר ככה לאורך העונה
.
קרי שרה את I Can't Make You Love Me, שיר מדהים. ביצעה את זה מדהים.
בו בייס שר משהו שלא אמרו את השם שלו והוא לא מוכר במיוחד. אבל הוא נראה הרבה פחות מזעזע ממה שהוא נראה בתוכנית, למה הוא לא נשאר ככה?
יאללה תוצאות: בו בטוח, קרי גם. וונזל ואנתוני נשארים לעמוד, מי שמודח הוא... אנתוני! יופי אני שמח שוונזל נשארת.
יאללה טופ 3!

LeAnnDylan

Well-known member
הלו! המקור זה ליאן ריימס!!

(המקור של השיר של וונזל) אף אחד לא שר את זה יותר טוב ממנה!! גם לא הטרשת עורקים

Oukami Kun

New member
זה לא מה שאמרתי

אמרתי שאם הצלחתי לחבב את הגרסאת קאבר, יש מצב שגם את המקור אני אחבב.

LeAnnDylan

Well-known member
לא יש מצב- בטוח!!

די נו, המקור אדיר

כשאמרת שאתה מכיר כמה שירים אחרים של ליאן, למה התכוונת אם לא לזה?

בדר"כ כשאנשים טוענים שהם "מכירים" שירים של ליאן זה מתחיל ומסתיים ב-How Do I Live ו-Can't Fight The Moonlight.

Guncrazy

New member
במיוחד לא הטרשת עורקים את מתכוונת

המזוויעה הזו

אין על הגרסה של ליאן

לא רואה את וונזל ממטר.

SHTRUDIDI

New member
יש לי המון דברים להגיד

קודם כל - בו ממש איכזב עם השיר בסיבוב הראשון אבל הסיבוב השני היה מעולה. אחת הטובות שלו.
ממש לא מסכימה איתך בנוגע לסטיילינג. זה כזה בו לעלות עם חליפה, שרשר בלינג וכפכפי ים
עובדה שאני גם זוכרת את זה עד היום

אני זוכרת שוונזל בכתה בסוף השיר הראשון וסיימון אמר לה משהו על זה שהיה לה שבוע קשה, אבל גם אז התעניינתי ולא ידעתי מה הייתה הסיבה. עד היום אין לי מושג מה קרה שם אבל איכשהו אני זוכרת שסיימון אומר משהו על אבא שלה או משהו כזה...
בביצוע השני היא לגמרי חזרה לעצמה. למרות שהיה לה קשה היא הוציאה הכל על הבמה והפכה את השיר הזה למעולה.

שונאת שהם מבצעים את אותו השיר באותו הערב! לא יוצא מזה שום דבר טוב וזה גם ממש מעצבן. אין מספיק שירים לבחור מהם?!

SIN WAGON בביצוע טוב יותר, אני מניחה שאתה מתכוון לאיימי אדאמס מעונה 3 כי הביצוע שלה לזה היה מעולה

מה שבו שר באודישן זה וויפינג פוסט. זה קטע מצחיק שהראו את האודישן שלו כי בתוכניות אודישנים הוא לא שודר ואני מניחה שחשבו שהוא לא יגיע כזה רחוק אבל בשלב הזה הבינו כבר שהוא יהיה בגמר, אז החליטו להראות לקהל מה הוא עשה במקור.
השיר שהוא שר זה וויפינג פוסט והוא גם שר אותו בהמשך בתוכנית ורנדי נקרע עליו באודישן מצחוק ואומר שהוא לא מאמין שזה מה שהוא שר באודישן לאיידול.

האודישן של וונזל
עם הנעליים והעגילים. כזאת חמודית. ואתה לא אהבת אותה בהתחלה

לאחרונה אתה מתחיל להגיב על הקבוצתיות יותר כמו שאני זוכרת אותן, כבעיית הרמוניות מתמשכת

ואיך לא הגבת על קרי בוכה כשאנתוני הולך ועושה לו i love u בפנטומימה?

LeAnnDylan

Well-known member
זה באמת היה חמוד מצידה

זו גם הפעם הראשונה בעונה שהיא הפגינה איזשהו רגש כלפי מתמודד שעוזב. סוף סוף נראתה קצת אנושית

SHTRUDIDI

New member
משעשע שאת רואה את זה ככה

היום זה נראה לי חמוד אבל אז חשבתי שכולה צומי והיא יודעת שמצלמים אותה אז היא מנסה להפגין אחוות בלונדינים

LeAnnDylan

Well-known member
לא יודעת, לא חושבת שהיא ניסתה להשיג צומי

אם כן, היא הייתה עושה את זה בשלבים הרבה יותר מוקדמים ולא נראית כמו צנון יבש ולא מפרגן כל פעם שמישהו שהוא לא היא מופיע...
עשה רושם שבאמת היה לה עצוב שהוא עזב.
אולי גם היא סתם דרומית גזענית טיפוסית שלא רצתה להיות בגמר עם איש מערות או איזה שאניקווה

LeAnnDylan

Well-known member
סביר להניח

מה שכן, משהו אחד מעולם לא השתנה בה ועד היום יש לה מבט קר כזה והיא נראית ביץ' בהרבה מקרים.
חלק מהקסם האישי כנראה

LeAnnDylan

Well-known member
כן, זה בערך הדבר היחיד שלא השתנה בה

מאז שהיא הייתה באיידול וזה הדבר שאני הכי אוהבת בה

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 4 (הפעם באמת)

קרי - Sin Wagon

טוב, אי אפשר להכחיש שיש לבחורה טעם טוב
אז נכון שפעם לא השתגעתי על השיר הזה, אבל זה היה פעם כשחשבתי שיש לי עוד שנים על גבי שנים ליהנות מהגאונות של הדיקסי צ'יקס
היום כשאני יודעת בט'ר, אני פחות פיקי בחיבה שלי לשירים שלהן ואני פשוט אוהבת את כולם. במקרה של השיר הזה, הוא פשוט טוב והיה צריך רק לגדול עליי.
אהבתי את ההופעה של קרי ואת ריקודי השורות שלה שם, זה היה חמוד.
אגב, אני לא מאמינה שאני מצדדת ברנדי אבל קרי בהחלט צריכה להוציא תקליט כזה. ולא כמו רוב השירים שיש לה באלבומים עכשיו
מה יש, קצת יותר קאנטרי

בו - It's a Great Day to Be Alive

בחירת שיר ממש טובה בשבילו, הוציא מהז'אנר את המיטב למרות שהיה יכול להישמע מצוין גם עם שיר של טראביס טריט. אבל זה לא כל כך רלוונטי כי השבוע הזה (כמו שאר העונה) היה שייך לקרי.

וונזל - How Do I Live

טוב, כמו במקרה של קרי, אי אפשר להאשים את הילדה בטעם רע...
גם דיאן וורן וגם ליאן ריימס
איזה אושר

זה, אגב, השיר האהוב עליי ביותר אבר. זה שיר הקאנטרי הראשון ששמעתי בחיי והיה גם זה שהתחיל את כל אובססיית הקאנטרי שלי בכלל וליאן בפרט.
אז נכון, היא לא ליאן, אבל זה היה חביב.

אנתוני - I'm Already There

אחד משירי הקאנטרי היפים והמרגשים ביותר שנכתבו אי פעם
אני ממש אוהבת את השיר הזה ואנתוני שר אותו בצורה יפה אך לא מרגשת.

קרי - If You Don't Know Me by Now

ביצוע טוב, שיר חביב. לא חושבת שזה היה הביצוע הכי טוב שלה בעונה אבל בטח לא רע כמו שהם טענו.

בו - For the Love of Money

שיר לא משהו. ביצוע מוזר.

וונזל - Don't Leave Me This Way

לא מהביצועים המוצלחים שלה אבל זה היה חביב.

אנתוני - If You Don't Know Me by Now

לא יודעת למה אחרי שהוא הבין שקרי בחרה את אותו שיר שהוא בחר הוא לא החליף שיר.
עם כמה שהשופטים ירדו על העיבוד שלה ועל בחירת השיר השגויה בשבילה, היא עדין ווקאליסטית הרבה יותר טובה ממנו שלא רואה אותו ממטר.
ומן הסתם בדו קרב הזה הוא הפסיד (הוא הודח וקרי ניצחה וזה
)

Oukami Kun

New member
פיינל 3 – הבחירות של קלייב/מתמודד/שופטים

יאללה נו אין לי כח להקדמות, תתחילו לשיר כבר

סיבוב 1: הבחירות של קלייב:

וונזל סולמון – I'll Never Love This Way Again
ואוו. זה היה קרוב למושלם. והיא נראית מדהים. עצוב לי שהיא עוזבת
. 9.5

בו בייס – Don’t Let The Sun Go Down On Me
שיר שאני מאד אוהב והוא לא עשה אותו מספיק טוב. קליי עשה את זה הרבה יותר טוב. 8.5

קרי אנדרווד – Crying
חזרה לעצמה. ללא ספק. 9
סיכום סיבוב 1: וונזל הייתה הכי טובה. אפילו יותר מקרי. בחירות טובות של קלייב, היחיד שלא ביצע מדהים בעיני זה בו, אבל גם הוא היה בסדר.

סיבוב 2: הבחירות של המתמודדים:

וונזל סולומון – Chain Of Fools
פנטזיה שרה את זה בדיוק בשלב הזה בתחרות בשנה שעברה. אחרי הביצוע הזה הייתי מנבא לוונזל את אותו גורל, אבל אמריקה חשבה אחרת
. 9.5

בו בייס – In A Dream
בוחר לשיר אה-קפלה. אמיץ. משתלם לו. ואוו. זה היה מדהים. הביצוע הכי טוב שלו העונה. 10!

קרי אנדרווד – Making Love Out Of Nothing At All
אוקי זה לא השיר שחשבתי שזה. שיר שלא הכרתי וביצוע מטורף. לא היה תו אחד לא במקום, ביצוע מטורף. 10!

סיכום סיבוב 2: כולם היו מעולים אבל אם אני צריך לבחור, אז הסיבוב הזה הולך לבו, בגלל המקוריות והאומץ.

סיבוב שלישי: הבחירות של השופטים:

וונזל סולמון – On The Radio
נבחר ע"י סיימון. בחירה קצת משעממת. אבל וונזל ואפ-טמפו זה תמיד שילוב מוצלח. 9

בו בייס – I Can't Get No (Satisfaction)
נבחר ע"י פאולה. בחירה נכונה, ביצוע בינוני ומטה. אני מאשים את העיבוד, שלא היה מתאים בכלל. לא ממש הקשבתי לשירה מרוב שהעיבוד עצבן אותי. 8

קרי אנדרווד – Man! I Feel Like A Woman!
נבחר ע"י רנדי. זה היה מצוין, היה נהנתה, שרה מדהים כרגיל. לגמרי מגיע לה לזכות. 9.5

סיכום סיבוב 3: הולך לקרי. בבירור.

סך הכל ערב ממש מוצלח, אבל כל עונה מי שמגיע לשלב הזה אמור להיות ממש מוצלח. יוצאת דופן היא ג'זמין טריאס
. אבל היו בחירות ממש טובות וביצועים ממש ממש מוצלחים. אני ממש שמח שזה הפיינל 3.

תוצאות:
טוב אני יודע שוונזל מודחת, אבל נראה מה יש להם להראות בתוכנית.
מראים את הסרטוני ביקור שלהם בבתים. לא חושב שיש לי כוח לזה. יאללה נדלג
.
אה, הם שרים גם אחרי כל סרטון. טוב את זה נראה. אה, הם שרים את הבחירות שלהם מהערב הקודם. אין לי כוח לזה ><. טוב נו. שלושתם שרו טוב, אין הרבה מה להרחיב על זה
.
ואאאאאאז סופסוף תוצאות. 37 מליון קולות. ריאן אומר מה מילים ואז מודיע שוונזל מודחת
.
הו וול. את הגמר אראה רק בערב, אם בכלל אספיק היום.
יאללה לגמר!

SHTRUDIDI

New member
סוף סוף הגעת לזה

הביצוע המטורף של בו ואחד הטובים ביותר באיידול. איזו הופעה

השיר שסיימון בחר לוונזל היה קצת מאכזב בשבילה כי לא היה לה הרבה מה לעשות איתו. הקצביים הקודמים שלה בתחרות היו מרשימים וכיפיים הרבה יותר.

קלייב דיוויס ממש חסר כשרואים את הבחירות של פעם לסיבובים אלה, שירים שאשכרה מתאימים למתמודדים

ותוצאות-
אני לא מאמינה שאתה מדלג על ביקורי הבית!!! זה אחד הקטעים הכי חשובים פה.
קודם כל כי אתה זוכה להרבה רגעים מצחיקים שאני לא יכולה לפרט בלי לספיילר לך את העונות הבאות וגם כי הרבה פעמים אתה מגלה צד ממש שונה של המתמודד וזה כיף לצפייה.

קרי ובו עומדים בצד ומוחאים כפיים לוונזל בתו האחרון של השיר הקבוצתי שלהם
כל כך עצוב.

ממש רציתי גמר וונזל ובו. אהבתי אותם לאורך כל העונה ואני יודעת שקרי הייתה טובה ולא היה סיכוי שזה יקרה, אבל עדיין קיוויתי.
את הגמר עצמו סירבתי לראות כשגיליתי שבו לא ניצח, כי ככה זה לא באמת קרה

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 3
Carrie's Night

וונזל - I'll Never Love This Way Again

קלייב הוא צנון זקן ומיובש בלי הרבה טעם. הוא בחר לה שיר בנאלי והיא נתנה הופעה בנאלית.

בו - Don't Let the Sun Go Down on Me

שיר מדהים. ביצוע חסר מעוף. לא אהבתי בכלל.

קרי - Crying

שיר מדהים. ביצוע חביב שממש עשה לי חשק עכשיו ללכת לשמוע את גרסת הסטודיו המושלמת של קרי (הריסון).

וונזל - Chain of Fools

היא נתנה ביצוע מעולה אבל אני אהיה כבדה וגרועה ואגיד שאני מעדיפה את הביצוע היבשושי של קייטי סטיבנס אהובתי

בו - In a Dream

אני מעריכה את האומץ של לעמוד בשלב הזה רק עם מיקרופון בלי ליווי ופשוט להסתמך על הקול. אבל לא אהבתי את זה. צר לי.

קרי - Making Love Out of Nothing at All

אני זוכרת שבהתחלה שראיתי איזה שיר היא בחרה לשיר תהיתי לעצמי מה בשם חסוס היא חשבה לעצמה, אבל אחרי הביצוע הזה הייתי מלאה בדמעות של אושר. זה היה ביצוע מהסרטים.
אחד הביצועים הטובים ביותר בעונה בפרט ובאיידול בכלל.
ישר לספרי ההיסטוריה של הריאליטי המוזיקלי לדורותיו

וונזל - On the Radio

אני ממש אוהבת את השיר הזה! וונזל הגיעה כולה נמרצת ומלאת אנרגיות לשיר אבל משום מה נראה שהוא בוצע בחצי כוח. היא לא מצליחה להיכנס לנעליה של דונה סאמר.

בו - (I Can't Get No) Satisfaction

בחירה ממש רעה של פולה
ביצוע ככה כזה. הוא לא אדם למברט
אבל גם לפני תקופת אדם לא זכור לי שחיבבתי את זה במיוחד.

קרי - Man! I Feel Like a Woman!

אני מתה על שאניה וזה אחד השירים האדירים שלה אבל ממש לא אהבתי את הבחירה הזו לקרי. כששמעתי את זה פעם ראשונה ממש לא אהבתי את זה ומאז לא יצא לי להאזין לזה שוב עד עכשיו.
אז האזנתי שוב עכשיו וזה נשמע טוב יותר משזכרתי אבל עדין לא מספיק טוב ולא מתקרב לעוצמה וללהט של שאניה כשהיא שרה את זה.
מה שכן, כיף לראות אותה ככה משוחררת על הבמה לקראת סוף העונה owning it.

symptoms

New member
לשיר שאניה לא מתאים לקרי.

לפחות לא את סוג השירים האלה. אולי עכשיו כן, אז פשוט לא היה לה את מה שצריך בשביל זה.

מייקינג לאב היה מושלם.

שאר המתמודדים בערב גם היו טובים, אבל שוב, אני לא שותפה להתלהבות מבו.

רעות

LeAnnDylan

Well-known member
שזה מפתיע

כי לטעמי לשיר מרטינה או פיית' קשה יותר מלשיר שאניה ובכל זאת היא עשתה את זה בצורה טובה. ואת Sin Wagon שבעיני שווה ערך מבחינה מלודית ל-MIFLAW, קרי ביצעה בצורה פנטסטית.

למעלה