טופ 5 – ליבר וסטולר / מהמצעדים השבוע
מממ אין הרבה מה להגיד על הנושאים השבוע, כל הזמן יש את זה. ליבר וסטולר זה מתכון לאסון... והזה של השבוע זה בנאלי.
אנתוני פדרוב – Poison Ivy
היו איזה שלושה תווים שהיו טובים בשיר הזה. 6
סקוט סייבל – On Broadway
זה לא היה יותר טוב, אבל זה היה פחות גרוע מאנתוני. עדייו ברמות פחות מהשלושה הנותרים... 6.5
וונזל סולומון – Treat Me Nice
התחילה רע, שרה את הבתים הראשונים באיזה שש אוקטבות נמוך מדי. אבל הסוף היה טוב, אבל לא מדהים. 8
בו בייס – Stand By Me
סוף סוף שיר מוכר! הביצוע הזה היה אחד המגוכחים ויזואלית, אבל הקול שלו היה פצצה. אני חושב שאם הוא היה עם שיער קצר במהלך התחרות הוא היה לוקח את הגמר. 8.5
קרי אנדרווד – Trouble
הי גם את זה אני מכיר. אין על אלוויס, אבל קרי הפציצה בקטע מדהים. הכי טובה הערב, הכי טובה בתחרות. יאללה שתנצח כבר. 9.5
סיבוב שני
אנתוני פדרוב – Incomplete
זה היה השיר קאמבק של בקסטריט בויז לא? הזוי. בכל מקרה, יצא לו מלא מבטא רוסי בשיר הזה ולא הפסקתי לצחוק. אבל בכל זאת יותר טוב מהשיר הקודם. 7.5
סקוט סייבל – Everytime You Go Away
נו באמת. יאללה, שיעוף. 6
וונזל סולומון – When You Tell Me That You Love Me
מעולה, הרבה יותר טוב מהקודם. נראתה מעולה, שרה מעולה. מגניב שהיא לוקחת שירים של הדיוות הכי גדולות, דיאנה רוס זה ממש ממש רמה גבוהה. יפה לה. 9.5
בו בייס – Heaven
סבבה לגמרי. לא בשיא שלו אבל ממש טוב. 9
קרי אנדרווד – Bless The Broken Road
מאד לא מתחבר לסגנון, אבל קשה להכחיש שהשירה שלה הייתה מושלמת. התחרות כרגע היא באמת בינה לבין בו. 8.5, אבל אם הייתי אוהב קאנטרי זה כנראה היה 10.
סך הכל כמו שציפיתי, כל עניין הליבר-סטולר היה מזעזע, חוץ מקרי בעצם כולם היו די מאכזבים. ובנוכחי היה בסדר, אבל סקוט סייבל צריך לעוף. אנתוני ישר אחריו.
תוצאות:
קשקושים וזה ואז החמישה עולים לשיר את Bridge Over Troubled Water, קרי מנסה לעשות ול שני לאנתוני
זה כואב. בו עושה קול שני לסקוט
לא לא זה פשוט מתדרדר מרגע לרגע. אבל כמו לכל אורך העונה, הם מסיימים את השיר נפלא. ההרמוניות התחברו איכשהו וזה היה נחמד. רק שלא יעשו את זה שוב
.
ריאן מתחיל עם תוצאות- מעמיד את חמשתם על הבמה. אומר לאנתוני לשבת ע להספה, לוונזל להישאר לעמוד, שולח את סקוט לספה גם (מקווה שהם הבוטום 2). בו נשאר לעמוד, וגם קרי. ואז הוא עושה בהפוכה ואומר ששלושת העומדים הם הטופ 3
יפה, אנתוני וסקוט בבוטום 2. והם הולכים לשיר ><
סקוט שר Everytime You Go Away, שוב. העברתי כי למה לגרום לעצמי סבל? אנתוני שר שוב את Incomplete, העברתי גם. לא עשיתי שום דבר רע לאף אחד.
מי שמודח הוא...סקוט סייבל! יופי.
הבא בתור צריך להיות אנתוני ואז וונזל.
יאללה פיינל 4!