עונה 4- ההמשך!

Oukami Kun

New member
טופ 8 – שירים משנת הלידה שלהם

אני אוהב את הנושא הזה. זה השבוע בו פול מקדונלד שר אלטון ג'ון (מבחירה), קייסי שר נירוונה ואליס שרה Let's Stay Together, אז יש ציפיות גבוהות מהשבוע הזה.

נדיה טרנר – When I Dream
אז קודם כל, היא נראית מדהים, אפרו משוגע ושמלה אדומה קצרה- לא חשבתי שאי פעם אאהב כל כך בבחורה שחומת עור, אבל זה קרה. אני מאוהב. והיא שרה ממש ממש טוב, למרות שזה שיר ממש לא מוכר. מדהימה אותי. מתי תגיע לעשר? אם בכלל? 9.5

בו בייס – Free Bird
אם כבר הלכת על ליניארד סקיניארד (אין תעתיק טוב לשם של הלהקה הזאת
), למה לא משהו יותר בועט? יש להם כמה דברים ממש חריפים. אבל גם זה היה די טוב. ציפיתי ליותר, כי בכל זאת בשנות ה70 יש המווווווון שירי רוק טובים, אבל אוקי. 8.5

אנוואר רובינסון – I'll Never Love This Way Again
בחירה מעולה. קשה לגברים לקברר נשים, במיוחד מוצלחות כמו דיון וורוויק, והוא עשה את זה מצוין. מקווה שזה יוציא אותו מהבוטום 3. 9

אנתוני פדרוב – Everytime You Go Away
די נו... הוא צריך ללכת הביתה אחרי הדבר הזה. זה היה נחמד, לא זייף המון אבל זה פשוט היה משעמם. אם הוא לא עף זה יהיה מוזר. 7

וונזל סולומון - Let's Hear It For The Boy
אחחחח האייטיז. איזה עשור מזעזע. רואים שהשיר לקוח משם, כל העיבוד היה מסונתז היטב. אבל ווקאלית היא הייתה חזקה מאד. גם מבחינת הופעה היא הייתה מוצלחת. עדיין מעדיף את השניקוות של העונה הקודמת, אפילו את לה-טויה, אבל היא מספקת את הסחורה בשביל העונה הזאת. היא נשארת בטוח. 9

סקוט סייבל – She's Gone
טוב, רציתי להגיד בתחילת השיר שמגיע לו לעוף, אבל הוא השתפר בהדרגתיות ובסופו של היום זאת הייתה ההופעה הכי טובה שלו. מלא בטחון, לא מזייף, מעיף את הקהל. ואללה מגיע לו להישאר. 9 (הכי גבוה שנתתי לו עד עכשיו? נראה לי שכן.)

קרי אנדרווד – Love Is A Battlefield
ואוו. ואוו. ואוו. אני רוצה להוריד את זה, לשים את זה באייפוד שלי, לשים את זה בטלפון, לקנות את הסינגל, לשמוע אותו בפטפון, למסגר ולתלות על הקיר. ההופעה הכי טובה שראיתי העונה בטוח, אולי בכלל באיידול. מאוהב. 10!!!

קונסטנטין – Bohemian Rhapsody
אוקי, סופסוף! הגיע הזמן שהוא יעשה משהו מהז'אנר שהוא כביכול מייצג. אז הביצוע לא היה חלק ומדהים, היה יכול לבחור שיר אחר של קווין שהוא טיפה פחות וירטואוזי. אבל יפה מאד, יותר טוב מבו הערב. חזרתי לאהוב אותו יותר
9

ידעתי שהערב הזה ייצר שירים מעולים! זה תמיד ככה. רק חבל לי שבעונה 4 הם לא שיחררו גרסאות סטודיו, כי הרבה מאלה היו נשארות איתי להרבה זמן. במיוחד קרי, ואוו. לא שעד עכשיו זה לא היה ברור, אבל עכשיו אני לגמרי מבין למה היא זכתה בעונה הזאת.
אני מניח שהבוטום 3 יהיו סקוט, אנתוני ונדיה, כשאנתוני בתקווה יעוף... אולי אנואר יהיה שם במקום סקוט.

תוצאות:
אוי לא, תכנית של 40 דקות ולא 20
. קיוויתי שכל התוכניות הדחה העונה יהיו קצרות. נראה לי שאני אדלג על הרבה קטעים.
34 מליון קולות, ווהו.
סרטון על ההקלטות של הסינגל צדקה... דילגתי... ואז הם מבצעים את הסינגל צדקה... דילגתי...
ואז סרטון שמראה את ההליך של השבוע, שדווקא היה מעניין. חזרות וצילומים ועניינים, מגניב שמראים את זה.
ואז ההצגה של ההופעות שעליה אני תמיד מדלג ועוד קשקושים עם המתמודדים.
בגלל שיש להם מלא זמן לבזבז הם אומרים שהבוטום 3 ישירו את השיר האהוב עליהם. ריאן שואל את סקוט איזה שיר הוא היה שר, סקוט אומר שאת Against All odds, ואז ריאן אומר לו שיבוא לשיר את זה כי הוא בבוטום 3
זה ממש מצחיק אותי משום מה. הוא שר בסדר, קצת זייף. פעם קודמת הייתה יותר טובה, אבל זה הגיוני.
ממשיכים עם תוצאות, קרי בטוחה, אנוואר בטוח (יש!), בו בייס בבוטום 3
אני בשוק!
הוא עולה לשיר את remedy, שר מעולה. אין בו את הפחד הרגיל הזה שיש לאיידולים בבוטום 3, או בתחרות בכלל, שזה מגניב ממש. אחרי ההופעה הזאת אם הוא יודח זה יהיה ממש בזיון.
ממשיכים עם תוצאות- קונסטנטין בטוח, וונזל בטוחה ואנתוני בטוח... נדיה בבוטום 3, לא מפתיע.
היא שרה את You Don’t Have To Say You Love Me, פחות טוב מהפעם הראשונה אבל עדיין יותר טוב מסקוט... אני ממש אתעצבן אם היא או בו יעופו, רק סקוט מהבוטום 3 הזה צריך לעוף עכשיו.
סעמק, הוא מכריז שסקוט בטוח
הבנזונה יעיף לי את נדיה!
ואז כמובן הוא אומר שבו בטוח... אוף נדיה

סקוט היה צריך לעוף!!!
יאללה לטופ 7...

M o n t i

New member
קונסטנטין

לא אשכח איך השתגעתי מהביצוע הזה באותה תקופה.
וונזל-אחד הביצועים האהובים עליי שלה

וקרי-ביצוע מעולה!

SHTRUDIDI

New member
אחד הביצועים האהובים עליי של וונזל

בו היה מצוין, סקוט היה טוב מאוד והמשכתי לחרוש על הביצוע הזה עוד הרבה אחרי.
אהבתי גם את אנואר.
קונסטנטין סוף סוף עשה משהו שמתאים לו בטירוף ופשוט הרים הופעה.
אחד הרגעים הבלתי נשכחים של התוכנית ולא משנה כמה שנים יעברו.
את הביצוע הזה של קרי אגב, הדחקתי לחלוטין. לא זכרתי שהיא ביצעה את זה. כאן היא עם שיער מזעזע?

תוצאות - העולם השתגע. בו לא צריך להיות בבוטום.אבר.
זה היה עצוב שנדיה עפה.

LeAnnDylan

Well-known member
השיער המזעזע זה ב-Alone

למרות שהוא בכלל לא מזעזע

זה הלוק שלה שהכי אהבתי בכל העונה
|גרוזיה|

SHTRUDIDI

New member
לא לא היה עוד שיער הזוי

או לפחות הזוי בעייני.
וזה הלוק שלה שהכי אהבת בעונה???

LeAnnDylan

Well-known member
טוב היא הייתה סוג של מזעזעת לאורך כל העונה בע

בערך* מבחינת המראה.
אבל אני מעדיפה את הזעזוע זה מאשר חלק מהדברים שהיא לובשת היום

וכן, המראה של האריה ב-ALONE היה האהוב עליי בעונה.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 8
קרי

נדיה טרנר - When I Dream

וואו, מישהי שנולדה ב-77.. היום כל המתמודדים נולדו בשנות ה-2000
זאטוטים!
אני די משוכנעת שהיו שירים טובים יותר ב-77 מאשר זה. שיר בלאכס.

בו בייס - Free Bird

לא התלהבתי ואיבדתי ענין די מהר.

אנואר רובינסון - I'll Never Love This Way Again

שעמום טוטאלי. בד"כ אני מחבבת את הנושא הזה כי תמיד המתמודדים מוצאים שירים טובים אבל במקרה של התוכנית הזו, זה לא באמת עובד להם.

אנתוני פדרוב - Everytime You Go Away

עוד בחירת שיר מיותרת. הקול שלו נעים ויש לו פרצוף חמוד אבל משהו שם חסר.

וונזל סלמון - Let's Hear It for the Boy

לא מכירה את השיר הזה אבל עד כה היא היחידה בערב הזה שגרמה לי לרצות להקשיב לה.

סקוט סייבל - She's Gone

קראפ.

קרי אנדרווד - Love Is a Battlefield

הופעה אדירה שלה! נשמעה מעולה, נראתה מעולה והרימה את כל הערב הישנוני הזה על הרגלים! מלכה!!!

קונסטנטין מרולס - Bohemian Rhapsody

הופעה טובה. סוף סוף הוא עושה מה שהוא אמור לעשות.

תוצאות - באסה שהעיפו את נדיה

בחרו את שיר הצדקה הנורמלי מבין השלושה.

Oukami Kun

New member
טופ 7 – דאנס שנות ה70

אוי ואבוי. מתכון לאסון. מקווה שיבחרו קלאסיקות לפחות.
למה לא לקרוא לזה פשוט שבוע דיסקו?

קונסטנטין – Nights On Broadway
טוב בי ג'יז זה לא רע... שוב מבחינת הופעה הוא מעולה אבל השירה שלו לא בשמים... מאמין שהוא לא ייתקרב אפילו לבוטום 3 השבוע, אבל אני נותן לו 8

קרי אנדרווד – McArthur Park
עוד פעם השיר המזעזע הזה? ההופעה הכי פחות טובה שלי עד כה בעיני. היא נראתה כמו זונת קראק שלא יודעת מה היא עושה... קצת כמו מירי אלוני שרה ברחובות תל אביב... סתם נו זה לא היה כזה מזעזע, אבל עדיין ממש לא ברמה של שאר השבועות. 7.5

סקוט סייבל – Everlasting Love
נו די כבר, למה הוא עוד כאן? עם כמה ששנאתי את ההופעה של קרי, היא עדיין יותר טובה ממנו. מישהו כבר ביצע את השיר הזה בעונות קודמות, וגם אז לא נראה לי שאהבתי את זה יותר מדי. יאללה סקוט, הביתה. 6

אנתוני פדרוב – Don’t Take Away The Music
גם הוא לא ברור לי למה הוא עוד כאן. אולי העיניים הכחולות והמראה היחסית בסדר מושך אליו קולות נשיים... יאללה די הוא סתם פילר. 6

וונזל סולומון – I'm Every Woman
NAILED IT! הופעה מעולה, שיר מעולה, נראית מעולה, השיר הכי טוב הערב. קצת חששתי כי זה באמת שיר קשה, אבל היא עמדה בזה בכבוד. מעולה. נראה לי ש... 10!

אנוואר רובינסון – September
כנראה שיר הדיסקו היחיד שאני אוהב ותוכלו למצוא אותו מסתובב אצלי במחשב ואולי אפילו בטלפון. ביצע מוזר קצת, הריקוד שלו היה ממש Awkward אבל סך הכל הופעה כיפית. לא ביצע מדהים ווקאלית, אבל פיזזתי לי בכסא. 8.5

בו בייס – Vehicle
ואללה נהנתי. אין לי הרבה מה להגיד, שיר שלא הכרתי והוא ביצע אותו מגניב. 9

סך הכל ענה על הציפיות... ציפיתי שיהיה מזעזע ואכן היה
סתם נו, נהנתי מההופעה של אנוואר ושל בו, אז יצאתי עם טעם טוב. אה וכמובן וונזל! אני לגמרי team Vonzell עכשיו כשהעיפו לי את נדיה.
יאללה תוצאות:
יופי, חזרנו לתכנית קצרה

יש סרטון על זה שריאן קיבל כוכב במדרכה בהוליווד, אז הם צוחקים קצת על ריאן ועל שטויות שהוא עשה במהלך התכנית. יפה לא ידעתי!
הם שרים איזה שיר, מנגנים תוך כדי והכל, קצת מוזר.
טוב קצת תוצאות- הוא מחלק אותם לשתי קבוצות, וונזל בצד אחד, אנתוני בצד שני, אנוואר מצטרף אליו, קונסטנטין מצטרך לוונזל, אחריו מצטרפת קרי, סקוט מצטרף לאנתוני ואנוואר. בו נשאר לבד בספה, ריאן מכריז שהוא בטוח. עכשיו הוא אומר לו לבחור לאיזה צד הוא חושב שהוא צריך להצטרף, בו כמובן בפוליטיות נעמד באמצע ביניהם. הפסקת פרסומות (כמובן) וריאן מצרף אותו (כמובן) לקרי, וונזל וקונסטנטין.
מההההההההההההההה אני לא מאמין ששני הקקות האלה נשארים ואנוואר מודח?!?! סעמק. גם קולטון הודח אחרי ששר את השיר הזה, גם בטופ 7. מעניין.
אוף. איך שני היצורים האלה בטופ 6?? בזיון. סקוט היה אמור לעוף מזמן. טוב נו, הלאה.
יאללה לטופ 6!

SHTRUDIDI

New member
בו

אחד הביצועים הטובים שלו, ביצוע מדהים של וונזל ואפילו את ספטמבר של אנואר אהבתי.

את השיר שלא אהבת של סקוט ביצעה בעונה 3 ג'זמין טריאס.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 7

קונסטנטין מרולס - Nights on Broadway
בי ג'יז זה מצוין ויש להם שירים כל כך טובים. הוא סתם בחר שיר סתמי וביצע אותו בצורה עוד יותר סתמית.

קרי אנדרווד - MacArthur Park
זה שיר כל כך מטומטם אבל זה פי מיליון יותר טוב מהביצוע המזעזע של אמבר

כאילו, גם בלי ההשוואה לאלכסית המעיקה ההיא. קרי פשוט אדירה. ואם יש מישהו שיכול לשיר את השיר האידיוטי הזה ולגרום לי לרצות לשמוע את זה שוב, זו קרי.

סקוט סייבול - Everlasting Love
אני אוהבת שירי דיסקו (בסדר, דאנס סונגס. סתמו) השבועות האלו גורמים למתמודדים מעיקים להישמע נסבלים. זה כיף.

אנתוני פדרוב - Don't Take Away the Music
מבין כל שירי הדיסקו הכיפיים בעולם, זה? זה לא כיף!

וונזל סלמון - I'm Every Woman
מעולה!

אנואר רובינסון - September
זה שיר הדיסקו שאני הכי אוהבת ואפילו דני גוקי לא הצליח לגרום לי לשנוא אותו! אבל ההופעה הזו של אנואר לא הייתה מרשימה במיוחד

לפחות הוא רקד קצת, זה תמיד כיף.

בו בייס - Vehicle
לא הכרתי את השיר הזה לפני וזה לא היה נשמע דיסקו-אי במיוחד אבל זה עבד בשבילו.

Oukami Kun

New member
טופ 6 – המאה ה21

אוקי, נושא לא קשה. אמנם זה 'רק' 5 שנים לבחור מהם, אבל זה השנים הכי רלוונטיות, כי זה נותן להם לבחור שירים ממש מוכרים וממש עדכניים. מקווה שייתנו בחירות טובות. יש וידאוים של כולם מהבית וזה רגשני כזה. נו שוין.

קרי אנדרווד – When God-Fearin' Women Get The Blues
קאנטרי מדי לטעמי... סורי דילן
. לא אהבתי ממש, גם לא בדיוק הבנתי את המילים שהיא מלמלה שם. אבל ווקאלית היא תמיד מנצחת. 8

בו בייס – I Don’t Want To Be
מושלם. רק הקשבתי לו בהתחלה ואמרתי שזאת ההופעה הכי טובה שלו, ואז ראיתי איך הוא נראה ~_~. אם הוא היה מתלבש יותר טוב ונראה יותר טוב (
), הוא היה מנצח את העונה הזאת. 10.

וונזל סולומון – I Turn To You
טוב, לא אוהב את השיר הזה, בכללי אני חושב שכמעט את כל הבחירות שלה לא אהבתי (את המקור), אבל הביצוע היה ממש ממש מעולה. אני חושב שכרגע אני הכי בעדה. איך זה קרה? 9.5

אנתוני פדרוב – I Surrender
טוב, אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי עליו עד כה. ההופעה הכי טובה שלו, ללא ספק, לקח שיר ע-נ-ק והוא היה מצוין. אני חושב שזה הפעם הראשונה שאני אתן לו ציון טוב, 9.5

קונסטנטין – How You Remind Me
השיר הכי טוב של ניקלבק, אולי היחיד שלהם ששווה משהו בעיני, והוא ביצע אותו טוב. ווקאלית היו הרבה בעיות אבל כהופעה זה לא היה רע. 9

סקוט סייבל – Dance with My father
אוף נו, למה הוא עוד כאן ואנוואר ונדיה לא? יאללה שיעוף. אם הוא נשאר זה רק בגלל קולות רחמים מהקהל אחרי הסרטון שלו, ואולי בגלל vote for the worst... 6

סך הכל הרוקרים הפציצו, וונזל הייתה מצוינת וגם אנתוני, באופן מפתיע. קרי הייתה טובה ווקאלית אבל סך הכל שיר משעמם. סקוט צריך לעוף, ואם הוא לא עף זה מחטף רציני.

תוצאות:
פמלה אנדרסון בקהל, ריאן מתקשקש איתה קצת ובוהה לה בציצים

הפיינל 6 שרים את Emotion, שזה מוזר כי זה שיר משנות ה70 (80?). אה, דסטניז' צ'יילד קבררו את זה, אז זה בסדר. כביכול. הם שרים את זה בסר, סקוט כמובן מוריד את הרמה. הרמוניות מעולות.
ריאן מחלק אותם לשתי קבוצות שוב. וונזל בצד אחד, קרי ובו בצד שני, אנתוני מצטרף לוונזל. אחרי פרסומות ריאן אומר לקונסטנטין וסקוט שיבחרו איפה נראה להם שהם מתאימים ושניהם הולכים לקרי ובו
. ריאן מכריז שבו וקרי אכן בטוחים וונזל ואנתוני בבוטום, והוא אומר שקונסטנטין צריך לעבור לצד השני
סקוט בטופ 3??? איך זה קרה??? מישהו מוכן להסביר לי???
אוקי אוקי אוקי, אז מי עף? אנתוני? חבל לא מגיע לו אחרי ההופעה הזאת.
קצת מתקשקש עם השופטים על סקוט, והוא מכריז שוונזל בטוחה, הפסקת פרסומות (כמובן) ואז הוא מודיע שמי שמודח הוא...קונסטנטין?!?!?!?!?! מהההההההההההההההההההההה
בזיון! הזוועה הזאת שנקראת סקוט סייבל חייבת לעוף לי מהמסך! סדר ההדחה צריך להיות סקוט, אנתוני, וונזל. אם זה לא ככה אני אהיה מאד מאוכזב.
יאללה לטופ 5! ואוו זה הגיע מהר!

SHTRUDIDI

New member
חיכיתי שתגיע לשבוע הזה

בשביל השוקר.
הביצוע של בו היה גאוני, וגם אנתוני היה מצויין בשבוע הזה.

מעניין שאתה אהבת את ההרמוניות שלהם בביצוע הקבוצתי ואני דווקא זוכרת את הקבוצתיים של העונה הזו כגרועים ביותר.
בכולם היה תמיד איזה שילוב לא ברור של קולות, הרמוניות לא מוצלחות ועוד לא דיברתי על השירים שבחרו

אולי יש לך קובץ עם סאונד פגום

ואני שמחה שהצטרפת למועדון המעריצים של וונזל. הגיע הזמן

Oukami Kun

New member
יש להם הרמוניות סבבה,

הרבה יותר טוות מהעונה הקודמת. למרות שהשירים שהם עשו עד כה היו באמת די מעפאנים...

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני אהבתי את ההרמוניות באימושןכן|

זה הביצוע הקבוצתי היחיד העונה שהיה כיף.
בעיקר כי בדר"כ הביצועים הקבוצתיים הם קיטשיים ומלאים בצעדים מגוחכים ובעונה הזו הם ניסו להתמקד בווקאל וזה לא כיף בכלל.

M o n t i

New member
איזה כיף שהצטרפת לאהבת וונזל

אבל דווקא גם זה ביצוע חלש שלה.
היא הרבה יותר טובה בקצביים.

LeAnnDylan

Well-known member
עשית לי חשק לצפות שוב בעונה 4

בעיקר כי חצי מהדברים שאתה כותב אני לא זוכרת שראיתי

היא כזו סנילית

ראיתי את עונה 4 רק אחרי ששמעתי את אלבום הבכורה של קרי אנדרווד והתאהבתי בה לגמרי בלי לדעת שהיא זכתה באיידול ואז כשהתחלתי לראות זה היה בעיקר כדי לראות את הקטעים איתה אז העברתי הרבה קטעים ועכשיו אני מבינה שאו שהעברתי איזה חצי עונה או שאני בשלבי אלצהיימר ממש מתקדמים

חלק מהמתמודדים אני בקושי זוכרת בשם או איך הם נראו אז ביצועים זה ממש גדול עליי

LeAnnDylan

Well-known member
היא=אני

התחלתי לדבר אל עצמי בגוף שלישי משום מה.
פעם הנרקיסזם גרם לי לכתוב "אני" כל פעם שהתכוונתי לכתוב "הם" או "אנחנו". עכשיו הדימציה משתלטת..
לא נותר לי עוד הרבה זמן מסתבר

למעלה