עונה 4- ההמשך!

LeAnnDylan

Well-known member
מההיכרות הקצרה שלנו

אני נראית לך כמו אחת שתיפול ממתמודד כמו קונסטנטין??

הוא גם גבר וגם יש לו שיער ארוך

LeAnnDylan

Well-known member
משום מה היה זכור לי שכן אהבת אותו

אולי כחלק מתקופת הרובוטיות שלך שאהבת את כולם ולא אמרת שום דבר רע על אף אחד היה זכור שהיית נחמדה אליו.

SHTRUDIDI

New member
אחותך רובוטית

את מתבלבלת בין הכחולות כי חנה לגמרי הייתה בעניין שלו.
חיפשתי אפילו שעה בארכיון עכשיו הודעה שמוכיחה שציינתי באופן ברור כמה הוא סתמי מבחינת השירה, אבל התייאשתי באמצע ואין לי כוח להוסיף קישור.

LeAnnDylan

Well-known member
לגבי בו

בעונה 4 עוד היה אסור למתמודדים לנגן בעצמם. אאל"ט רק מעונה 7 הרשו למתמודדים להשתמש בכלי נגינה בתוכניות הלייב.

Oukami Kun

New member
טופ 10 – שנות ה90!

העשור האהוב עליי מוזיקלית
אבל לא בדיוק המיינסטרים. לא נראה לי שהלהקות/אומנים האהובים עליי מהעשור הזה יופיעו, אבל לפחות קצת אולד-סקול פופ. אולי נירוונה? מחזיק אצבעות שקונסטנטין, בו או נדיה יפתיעו אותי לטובה.

בו בייס – Remedy
נחמד נחמד. קצת חלבי מדי לא? הוא יכל לתת הופעה בועטת, יש שירי רוק בניינטיז שממש יכולים לבטא אותו. הייתי שמח אם הוא היה עושה קצת GNR... 8.5

ג'סיקה סיירה – On The Side Of Angels
מאכזבת אותי. יש לליאן ריימס שירים הרבה יותר טובים מזה, אם את הולכת על זמרת כזאת תבחרי משהו יותר מוכר ויותר טוב. גם קצת זייפה. 7.5

אנוואר רובינסון – I Believe I Can Fly
אוף. חבל לי. זה היה ממש ביצוע גרוע, הוא זייף וצרח ושום דבר לא עבד לטובתו. אני רוצה שהוא יצליח אבל הוא לא עושה דברים בשביל זה. הסיום היה טוב, כרגיל, אבל כל ההתחלה הייתה זוועתית. 6

נדיה טרנר – I'm The Only One
תודה לאל! על זה אני מדבר. מאוהב בה. חבל לי שזה שיר כזה חרוש. אם היא הייתה עושה אלאניס זה היה מעיף אותי. אני מאמין שהיא נשארת אחרי זה. 9.5

קונסטנטין – I Can't Make You Love Me
אתה מדבר על סצנת הגראנג' בסיאטל ואז עושה את זה? מה נראה לך? רק על זה מגיע לו לעוף. חסר לך שירים טובים מהגראנג' של סיאטל? אוף.
אבל קשר לשיר, זה היה נחמד. מינוס שלוש נקודות על הבחירה הגרועה הזאת. 5.5

ניקו סמית' – Can We Talk
נו באמת. שיעוף כבר. 6

אנתוני פדרוב – Something About the Way You Look Tonight
פששששש לא ציפיתי ממנו לזה. ההופעה הכי טובה שלו עד כה BY FAR, ממש שמחתי על הבחירה. אלטון זה לא פשוט לבצע וזה שיר ממש מוצלח שלו. אני נהנתי. 9

קרי אנדרווד – Independence Day
כשהיא טובה, היא טובה. ההופעה הכי טובה הערב. 9.5

סקוט סייבל – One Last Cry
בלה. סתם שיר, סתם ביצוע, סתם זמר. שיעוף כבר. 7

וונזל סולומון – I Have Nothing
לא זוכר מי ביצעה את זה בעונה 3, נראה לי ג'ניפר האדסון, אבל זכור לי שזה בוצע טוב יותר. בהשוואה לשניקוות של עונה 3, וונזל היא כלום. אבל בגלל שהיא היחידה בקטגוריה הזאת העונה, היא מקבלת מלא מחמאות. אני עדיין חושב שהיא טובה, והביצוע היה ממש טוב, אבל היא כרגע הכי פחות אהובה עליי מהבנות. 9

טוב אז התאכזבתי ממש מקונסטנטין. בו היה בסדר ונדיה כמובן הפציצה
. אני חושב שאני אהיה באבל כשהיא תודח. הגיע הזמן שהבנים יתחילו לעוף. מקווה שסקוט יעוף, או ניקו.

תוצאות:
קצת קשקושים, 32.5 מליון קולות, סינגל צדקה (גרוע ביותר), קליפ של פורד כשהם הופכים אותם לבובות (WTF), יאללה תגיע כבר לתוצאות.
בוטום 3: נדיה
, ג'סיקה
ואנוואר
לא רוצה שאף אחד מהם יעזוב! אני בעד שאני מעדיף שג'סיקה תעוף, אבל כולם יהיו אכזבה. נדיה בטוחה, שזה טוב. ומי שמודח הוא... ג'סיקה. הרע במיעוטו בשלב הזה.
מה נסגר, איך יש שישה בנים ו3 בנות בתחרות? יאללה שיתחילו להעיף את הבנים האלה, סקוט וניקו ממש לא טובים מספיק, וגם אנתוני בסופו של היום לא משהו.
יאללה לטופ 9!

LeAnnDylan

Well-known member
אין לליאן ריימס הרבה יותר שירים טובים מזה

זה ללא ספק אחד השירים הכי הטובים שלה.
זה שג'סיקה לא שרה אותו טוב, זה משהו אחר.

Oukami Kun

New member
הייתה לי תחושה שתכעסי עליי בגלל זה

מודה שלא שמעתי את ליאן ריימס הרבה, אבל ממה שאני מכיר יש לה שירים שאני יותר אוהב וחושב שהיו מצליחים יותר לג'סיקה...

LeAnnDylan

Well-known member
לא כועסת

סתם יש לי צורך עז להגיב כל פעם שאני רואה שמדברים עליה

M o n t i

New member
איך עוד לא התאהבת בוונזל???

ואין ספק שקארי הייתה הכי טובה באותו ערב.

SHTRUDIDI

New member
וונזל

אכן ג'ניפר האדסון ביצעה את זה עונה קודם, היא אולי יותר מרשימה וואקלית אבל וונזל חמודה כזאת, ברצינות. היא מגישה שירים מכל הלב ורואים שהיא באמת נהנית להופיע. אני חושבת שכאן הנקודה החזקה שלה.
מוזר לי שכל כך לא התחברת אליה, אולי זה גם כי ספציפית את השיר הזה שמענו בכל תוכנית אפשרית אבל בזמנו הוא היה פחות חרוש.
אני מקווה שהיא עוד תזכה באהבתך.

רק ההופעה של נדיה, וונזל ובו זכורות לי לטובה מאותו הערב.

Oukami Kun

New member
אני חושב שזה בגלל שממש אהבתי את ג'ניפר האדסון

ו-וונזל נופלת באותה קטגוריה, אז בגלל זה קשה לי איתה. יכול להיות שאני עוד אתאהב בהמשך, אבל אני בספק

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 10

בו בייס - Remedy

אני אוהבת את השיר הזה והגעתי למסקנה שאם אני לא מסתכלת על המסך אני מסוגלת ליהנות ממנו.

ג'סיקה סיארה - On the Side of Angels

ההופעה הראשונה שהיא הייתה בה הייתה של הדיקסי צ'יקס
והיא שרה ליאן ריימס
חייבים לתת לה קרדיט. יש לה טעם מצוין

היא בחרה שיר ממש טוב של ליאן אבל היא עשתה בחירה לא נכונה של בתים וזה מן הסתם לא שיחק לטובתה. חבל, היא הייתה צריכה לעבור לשבוע הבא על סמך טעם טוב בלבד

אנואר רובינסון - I Believe I Can Fly

שיר בלתי נסבל כמו מי שביצע אותו

נדיה טרנר - I'm the Only One

בחירת שיר מעולה! מליסה אתרידג' היא אדירה! הביצוע של נדיה היה טוב מאוד.

קונסטנטין מרולס - I Can't Make You Love Me

איזה בחירת שיר הזויה. ממש לא מתאים לו. אני מאוד אוהבת את השיר אבל ממש שנאתי את השיר עליו.

ניקו סמית' - Can We Talk

שיר גרוע, הוא גם גרוע. אין לי כוחות אליו. בשביל מה החזירו אותו

אנתוני פדרוב - Something About the Way You Look Tonight

יש לו כישרון אדיר לקחת שירים מעולים ולשיר אותם בצורה שטוחה ומשעממת.

קרי אנדרווד - Independence Day

היא בחרה שיר אדיר ולמי אכפת שיא ממחזרת, זה שיר אדיר וזה הרבה יותר טוב מהאקפלה בהוליווד אז יאיי.
כמעט משתווה למרטינה מבחינת אנרגיות ולהט

סקוט סייבל - One Last Cry

אוף. למה עפו 2 בנות עד עכשיו והדביל הזה עדין כאן? הוא כזה כדור שינה. האמריקאים האלה כאלה הזויים גאד.

וונזל סלמון - I Have Nothing

זה אחד השירים הכי חרושים של וויטני אבל גם אחד מהשירים שלה שלא מצליחים להימאס עליי. תמיד יהיה לי מקום בלב לביצוע ממש טוב של השיר הזה. והביצוע הזה היה מאוד טוב

Oukami Kun

New member
טופ 9 – ברודווי

לא יודע מה אני חושב על הנושא הזה. זה כאילו במיוחד בשביל קונסטנטין ו-וונזל. מקווה אבk שכולם יהיו טובים.

סקוט סייבל – The Impossible Dream
אוי נו באמת, די כבר. תעיפו אותו. יש לי תחושה שהוא מרמה איכשהו.
הוא ממש גרוע ואין סיבה שהוא לא עף, או לפחות בבוטום 3... 5

קונסטנטין – My Funny Valentine
אוקי, הביצוע היה מעולה, אבל שוב – למה לא לקחת משהו יותר... רוקיסטי? מה הקטע? את רוקר, אז תהיה רוקר. לא חסרים שירים טובים. אבל הביצוע הזה היה ממש טוב. קצת יותר מדי נוטף סקס, אבל זה חלק ממה שמשאיר אותו בתחרות. יותר אהבתי את הגרסא של אמבר אהובתי ב12. אני אתן לו 9.

קרי אנדרווד – hello, Young Lovers
לא ההופעה הכי טובה שלה, אבל עדיין בבירור יותר טובה מהשאר. מדהימה. 9

וונזל סולומון – People
אחחח אני אוהב שבחורות שחורות עושות ברברה (פנטזיה ולה-טויה ב3, אמבר ב12). ביצוע מעולה, בחירה מצוינת. מודה – התחבבה עליי המון היום. 9.5

אנתוני פדרוב – Climb Ev'ry Mountain
ממש אהבתי בהתחלה אבל הוא זייף בטירוף בתו האחרון. אני מאמין שהוא שרד את השבוע אבל לא הרבה אחרי... 7.5

ניקו סמית' – One Hand, One Heart
אני לא אוהב אותו, אבל זה היה ביצוע ממש טוב. בלי לראות אותו או לדעת מה הוא עשה קודם, הייתי נהנה יותר. 8.5

אנוואר רובינסון – if Ever I Would Leave You
יופי, ביצוע מעולה. אני ממש ממש אוהב אותו והוא לא מאכזב. היה תו אחד שם באמצע שהוא פספס בבוטות אבל חוץ מזה – ללא רבב. אהבתי מאד, אני רוצה שהוא ינצח. כאילו, יגיע רחוק
9.5

בו בייס – Corner Of The Sky
טוב רשמית אני אוהב אותו יותר מקונסטנטין. אמנם לא ביצע משהו רוקיסטי, אבל אני חושב שזה אשמת ההפקה. לא יכלו להשיג זכויות למופע האימים של רוקי? זה מחזמר, הוא ישן ויש בו שירים מצוינים. הו וול. ביצע ביצוע חלבי משהו אבל עדיין אהבתי. 8

נדיה טרנר – As Long As He Needs Me
אלופה. הופעה מצוינת. מקווה לאמריקה שהם משאירים אותה הרבה כי אם לא אני אתעצבן. 9.5

בסך הכל תוכנית די משעממת, שירים לא מוכרים ולא מרגשים או שום דבר בעצם. אבל היו ביצועים חביבים, הבנות בשום פנים לא צריכות לעוף. יאללה שיעיפו את הבנים האלה כבר.

תוצאות:
פנטזיה מופיעה! שרה את I Believe, נראית זוועה אבל שרה מדהים. בקהל יש את רובן וקים קולדוול אהובתי. לא נותנים להם לדבר, סתם מציינים את נוכחותם שזה קצת מוזר...
בוטום 3: ניקו (יש!), וונזל (לא! למה?! עד שהתחלתי לחבב אותה?) וסקוט (יופי!)
הוא שולח לשבוע הבא את וונזל, שזה טוב. מי שעף הוא ניקו. חבל, הייתי מעדיף שסקוט היה עף, אבל אוקיי.
יאללה טופ 8!

SHTRUDIDI

New member
שבוע הזוי

הביצוע של ניקו היה אחד המוזרים. זה היה מעין דואט שלו עם איזה קול בלתי נראה של זמרת כלשהי, לא ברור לי למה לבחור דווקא את זה מסיפור הפרברים ולא אחד מהמון שירים אחרים.

שמחה שהתחלת לחבב את וונזל, מפה יהיה בסדר.

וחייבת קיטור קטן- זה היה ביצוע טוב??? הדבר הזה שקונסטנטין עשה
זהו. שתקתי.

Oukami Kun

New member
אני ממש אוהב את השיר, (של קונסטנטין)

שמעתי בערך 100 גרסאות שלו, וכל גרסא שונה ממש מגניבה אותי. אטה ג'יימס כמובן הכי טובה, אבל אני אוהב גם אחרים.

M o n t i

New member
נדיה-ההופעה הכי טובה של הערב

ואחריה קונסטנטין עם ביצוע מדהים.
דווקא אחד הביצועים שאני פחות אוהב של וונזל.

SHTRUDIDI

New member
מסכימה לגביי הביצוע הזה של וונזל

באופן כללי גם אהבתי אותה יותר בשירים הקופצניים.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 9

סקוט סייבל - The Impossible Dream (The Quest)

כאילן שבדר"כ הוא לא כדור שינה, עוד נתנו לו את הנושא המעיק הזה שבטח רק קרן נהנתה ממנו

קונסטנטין מרולס - My Funny Valentine

לא אוהבת את השיר הזה אבל אם כבר צריך לשמוע אותו, רק מלינדה.
בלע.

קרי אנדרווד - Hello, Young Lovers

היא נשמעת מעולה כמו תמיד אבל השיר הזה משעמם לי ת'חיים ואפילו קרי לא גורמת לי ליהנות מהערב הזוועתי הזה.

וונזל סלמון - People

זה לא היה נוראי.

אנתוני פדרוב - Climb Every Mountain

מבחינה ווקאלית זה היה אחד הביצועים הטובים שלו אבל השיר היה כל כך משעמם כמו שאר השירים בערב הזה אז זה לא עבד לטובתו.

ניקו סמית' - One Hand, One Heart

אנואר רובינסון - If Ever I Would Leave You

בו בייס - Corner of the Sky

הלך לו טוב יחסית לבחירת שיר בעיניים עצומות..

נדיה טרנר - As Long As He Needs Me

ההופעה הכי נורמלית בערב המזוויע הזה אבל לצערה זה לא אומר הרבה. אני לא מאמינה שטרחתי לצפות בזוועה הזו פעמיים בחיי

אחרי ערבים כאלה אני מודה לג'יזס עם האלצהיימר שלי.

למעלה