Oukami Kun
New member
עונה 4- ההמשך!
טוב התחלתי לפני איזה שבועיים את עונה 4, אבל קרו כל מיני דברים שמנעו ממני להמשיך במרתון. אבל אל חשש, אני חוזר במלוא הכח!
אז למען מי שפספס, מי שלא עקב וסתם למענכם, הנה מה שכתבתי בפרקים הקודמים, פלוס מה שחשבתי על הטופ 12 בנות ותוכנית התוצאות הראשונה. בהמשך הערב תהיה ביקורת נוקבת וחשובה מאין כמוה על הטופ 10 בנים, טופ 10 בנות וערב התוצאות של הטופ 20. אני בטוח שכולכם מחכים ומצפים בקוצר רוח.
להלן בפרקים הקודמים:
עונה 4
ושוב דילגתי על האודישנים, כי למי אכפת מהם
זה מה שכתבתי תוכדי צפייה בפרקי הוליווד (היו 4! זה המון!)
אין מצב שגם בעונה הזאת האודישן הראשון שרואים בהוליווד זה של הזוכה. מה זה כאילו נבואה? מדהים בעיני.
אני שונא את זה שיש ארבעה שירים לבחור מביניהם ואז כולם שרים את אותו השיר. מזכיר לי את 'כוכב נולד', כשעוד יצא לי לראות את זה. וזה ממאיס עליך שירים ממש טובים.
יש סגמנט על רוקרים, שזה כבר טוב- השמות בו בייס וקונסטנטין מצלצלים מוכר...
שלב הקבוצות היה מוצלח, אבל הוא תמיד מייצר מלא דרמות, אז לא פלא.
אני רשמית שונא את Sugar pie honey bunch .
התכנית סולואים הייתה מעניינת, כמה ביצועים מעניינים. סך הכל בחירות טובות.
התוכנית האחרונה מתחילה להראות כמו העונות המאוחרות יותר – העלייה במעלית, ההליכה וכו'.
אהבתי שיש טופ 12 בנים וטופ 12 בנות ושזה בהצבעה, כמו בעונה 11.
טוב לא התמקדתי יותר מדי במתחרים אבל נראה לי שיש טופ 24 נחמד. ברור לי שאני אהיה בעד קונסטנטין ובו בייס, כי הם רוקרים וכיוצ"ב אבל נראה מי עוד יתחבבו עליי.
יאללה טופ 12!
טופ 12 בנים
ארבעים דקות להכניס 12 ביצועים זה לא פשוט, וריאן רץ על המתמודדים כמו הוריקןן. מצד אחד זה נחמד כי לא ממלאים אותנו בבולשיט אבל מצד שני מרגיש שהכל דחוק.
ולביצועים:
ניקו סמית' - Part Time Lover
טוב לא ביצוע מהסרטים אבל הוא יישאר ללא ספק. 6
סקוט סייבל -You Are My Lady
לא אהבתי אותו לאורך הוליווד, הוא עיצבן אותי. לא אהבתי את הביצוע אבל יש לו יכולות לא רעות... 5
אנת'וני פדרוב - Hold Onto the Night
מאד הזכיר לי את קליי אייקן לאורך הוליווד ושמחתי לראות שגם השופטים חשבו ככה באודישן. ביצוע נחמד. לא מדהים אבל נחמד. 6
בו בייס - Drift Away
עם כל אהבתי לרוק, זה היה כל כך ממוסחר שזה עיצבן אותי. למרות שללא ספק נהנתי מזה יותר מכל השאר. 8
טראוויס טאקר - My Cherie Amor
אני אוהב את השיר מאד ולא שנאתי את הביצוע יותר מדי. 6.5
קונסטנטין מרולס - Kiss From A Rose
התחיל חלש אבל כשהוא הגיע לפזמון הוא היה ממש מגניב. מחבב אותו כרגע יותר מבו, אבל הביצוע לא היה יותר טוב... 7.5
דיוויד בראון - Never Can Say Goodbye
חביב. לא משהו שאזכור לעד, אבל חביב. 7
ג'ראד ייטס - How Could I
אממ... מה? למה הקשבתי לזה? 3
אנוואר רובינסון - Moon River
ראסטה מאן! הייתי בעדו בהוליווד, ואני שמח שהיה לו ביצוע טוב. התחיל טיפה חלש אבל סיים מעולה! 8, אפילו 8.5.
ג'אד האריס - Travelin' Band
או סוף סוף מישהו עם קצב. ביצוע ממש מוצלח בעיני. 8
ג'וזף מורנה - How Am I Supposed to Live Without You
בעעעע כמעט נרדמתי באמצע. מה זה השירים המשעממים האלה? לפחות הוא לא זייף במיוחד... 5
מריו וסקווז - Do I Do
לכל אורך הוליווד הראו אותו מלא וכל מה שחשבתי זה 'דושבאג'. הוא שר מעצבן והוא זייף המון בשיר הזה. ואפשר להפסיק עם סטיבי וונדר כבר? 4
סך הכל תוכנית מ-ש-ע-מ-מ-ת, היו איזה שלושה-ארבעה ביצועים שהיו חביבים, אבל סך הכל הם רובם הלכו על שירי פופ רכים ומשעממים. או על סטיבי וונדר. מה גם ש40 דקות לכל 12 הביצועים זה לא ממש מספיק, למרות שאני מעדיף את ה מאשר שיימתחו אותי לאורך שעתיים. מקווה שהבנות ייתנו בראש.
טופ 12 בנות
וונזל סולומון – Heatwave
אחרי שג'ניפר הדסון אהובתי עשתה את זה מדהים, קשה להשוות... אבל היא הייתה טובה. לא כמו ג'ניפר, אבל טובה. 7
אמנדה אווילה - How Am I supposed to live Without You
שרה מוזר. לא מדהים, אבל נראית טוב. 5
ג'ניי קסטין – I'm Gonna Love You
הייתה הופעה מלאת פחד. ריחמתי עליה וזה היה מוזר. 4
קרי אנדרוווד – Could've Been
ואללה מעולה. אין לי יותר מדי מה להגיד. פשוט מעולה. 8.5
שרה מיית'ר – Get Ready
אמ. טוב. קצת השתעממתי. 6.5
מלינדה לירה – Power Of Love
אפשר די עם השיר הזה? אבל ביצוע מוצלח בעיני. נשמעה קצת צרודה, אבל ביצוע טוב. 7.5
נדיה טרנר – Power Of Love (שיר אחר, לא כמו הקודם
)
היא מגניבה רצח בלי קשר לשיר, אבל הבחירה של השיר הייתה מצוינת. והיא רוקיסטית, שזה מגניב אותי יותר. מקווה שהיא נשארת. 9
סלינה ריי – I Will Love Again
כמו שסיימון אומר, so what? משעמם ולא טוב מספיק, בטח אחרי נדיה. 6
מקיילה גורדון – Young Hearts Run Free
וואט. דה. פאק. עברנו לתחרות דראג? כאישיות אני מחבב אותה, אבל כהופעה זה היה ממש לא ברמה. אני מניח שהיא ממשיכה כי היא מצחיקה ומשעשעת, אבל היא ממש לא טובה בשביל התחרות הזאת... 5
לינדזי קרטנלי – Standing Right Next To Me
קצת משעממת אבל בסדר. יש לי תחושה שהיא נשארת. 6
ג'סיקה סיירה – Against All Odds
מצטער, אבל לא. אם עושים בלדת פופ-רוק כל כך מוכרת וכל כך טובה, צריך לעשות אותה נכון. היא זייפה יותר מדי. היא בהחלט שרה יותר טוב מכמה מהאחרות אבל בגלל הבחירה שלה להרוס שיר כל כך טוב היא תקבל ציון נמוך. 4
אלוהה מישו – Work It Out
ממש טוב. התחושה שלי אומרת שהיא לא ממשיכה הרבה, אבל היא הייתה הרבה יותר טובה מהשאר. 8.5
טוב הבנות היו יותר טובות מהבנים אבל גם כאן היו כמה בלדות מעאפנות, שלא הזיזו לי בכלל, אבל היו כמה ביצועים שהצילו את הערב. נדיה היא לגמרי הפייבוריטית שלי כרגע, אחריה יש א קרי ואלוהה, שטיפה מזכירה לי את ג'ניפר האדסון
.
תוצאות:
טוב, זה ישן. ריאן מספר בדיחות על פאריס הילטון, מה שאומר שהיא עוד הייתה רלוונטית למשהו. 40 מליון קולות
שזה מרשים ביותר. למרות שזה על שני לילות...
ריאן מותח את ההכרזה על הבחורה הראשונה שעפה על איזה עשר דקות, מלינדה מוכרזה כמודחת. מוזר כי היא הייתה יחסית טובה, אבל לא נורא. שרה שוב את Power of Love, ביי ביי מלינדה.
עוד קצת בלבולים והוא מכריז שג'ראד מודח- צדקתי הפעם. הוא לא היה טוב. חבל שיש לו עוד הזדמנות לשיר ><
לא ברור לי למה עושים בת-בן-בת-בן, כנראה כדי למתוח עוד את התוכנית כדי למלא 40 דקות...
מדיחים את שרה. נו טוב. תשירי עוד פעם ויאללה עופי לי מהמסך
והאדם האחרון שמודח הערב הוא...ג'אד. LOL ריאן עשה קטע מלוכלך ממש
הייתי מעיף לו כאפה חחח. קצת חוסר מקצועי מצידו לא?
טוב, אז חשבתי שזה טוב לעשות את התחרות ככה אבל זה נראה לי הולך להיות מייגע. מחכה שזה ייגמר ונעבור לתחרות כמו שצריך... לא התבאסתי על אף אחד מאלה שעפו, אולי קצת על מלינדה. השאר היו די על הפנים.
יאללה טופ 20!
טוב התחלתי לפני איזה שבועיים את עונה 4, אבל קרו כל מיני דברים שמנעו ממני להמשיך במרתון. אבל אל חשש, אני חוזר במלוא הכח!
אז למען מי שפספס, מי שלא עקב וסתם למענכם, הנה מה שכתבתי בפרקים הקודמים, פלוס מה שחשבתי על הטופ 12 בנות ותוכנית התוצאות הראשונה. בהמשך הערב תהיה ביקורת נוקבת וחשובה מאין כמוה על הטופ 10 בנים, טופ 10 בנות וערב התוצאות של הטופ 20. אני בטוח שכולכם מחכים ומצפים בקוצר רוח.
להלן בפרקים הקודמים:
עונה 4
ושוב דילגתי על האודישנים, כי למי אכפת מהם
זה מה שכתבתי תוכדי צפייה בפרקי הוליווד (היו 4! זה המון!)
אין מצב שגם בעונה הזאת האודישן הראשון שרואים בהוליווד זה של הזוכה. מה זה כאילו נבואה? מדהים בעיני.
אני שונא את זה שיש ארבעה שירים לבחור מביניהם ואז כולם שרים את אותו השיר. מזכיר לי את 'כוכב נולד', כשעוד יצא לי לראות את זה. וזה ממאיס עליך שירים ממש טובים.
יש סגמנט על רוקרים, שזה כבר טוב- השמות בו בייס וקונסטנטין מצלצלים מוכר...
שלב הקבוצות היה מוצלח, אבל הוא תמיד מייצר מלא דרמות, אז לא פלא.
אני רשמית שונא את Sugar pie honey bunch .
התכנית סולואים הייתה מעניינת, כמה ביצועים מעניינים. סך הכל בחירות טובות.
התוכנית האחרונה מתחילה להראות כמו העונות המאוחרות יותר – העלייה במעלית, ההליכה וכו'.
אהבתי שיש טופ 12 בנים וטופ 12 בנות ושזה בהצבעה, כמו בעונה 11.
טוב לא התמקדתי יותר מדי במתחרים אבל נראה לי שיש טופ 24 נחמד. ברור לי שאני אהיה בעד קונסטנטין ובו בייס, כי הם רוקרים וכיוצ"ב אבל נראה מי עוד יתחבבו עליי.
יאללה טופ 12!
טופ 12 בנים
ארבעים דקות להכניס 12 ביצועים זה לא פשוט, וריאן רץ על המתמודדים כמו הוריקןן. מצד אחד זה נחמד כי לא ממלאים אותנו בבולשיט אבל מצד שני מרגיש שהכל דחוק.
ולביצועים:
ניקו סמית' - Part Time Lover
טוב לא ביצוע מהסרטים אבל הוא יישאר ללא ספק. 6
סקוט סייבל -You Are My Lady
לא אהבתי אותו לאורך הוליווד, הוא עיצבן אותי. לא אהבתי את הביצוע אבל יש לו יכולות לא רעות... 5
אנת'וני פדרוב - Hold Onto the Night
מאד הזכיר לי את קליי אייקן לאורך הוליווד ושמחתי לראות שגם השופטים חשבו ככה באודישן. ביצוע נחמד. לא מדהים אבל נחמד. 6
בו בייס - Drift Away
עם כל אהבתי לרוק, זה היה כל כך ממוסחר שזה עיצבן אותי. למרות שללא ספק נהנתי מזה יותר מכל השאר. 8
טראוויס טאקר - My Cherie Amor
אני אוהב את השיר מאד ולא שנאתי את הביצוע יותר מדי. 6.5
קונסטנטין מרולס - Kiss From A Rose
התחיל חלש אבל כשהוא הגיע לפזמון הוא היה ממש מגניב. מחבב אותו כרגע יותר מבו, אבל הביצוע לא היה יותר טוב... 7.5
דיוויד בראון - Never Can Say Goodbye
חביב. לא משהו שאזכור לעד, אבל חביב. 7
ג'ראד ייטס - How Could I
אממ... מה? למה הקשבתי לזה? 3
אנוואר רובינסון - Moon River
ראסטה מאן! הייתי בעדו בהוליווד, ואני שמח שהיה לו ביצוע טוב. התחיל טיפה חלש אבל סיים מעולה! 8, אפילו 8.5.
ג'אד האריס - Travelin' Band
או סוף סוף מישהו עם קצב. ביצוע ממש מוצלח בעיני. 8
ג'וזף מורנה - How Am I Supposed to Live Without You
בעעעע כמעט נרדמתי באמצע. מה זה השירים המשעממים האלה? לפחות הוא לא זייף במיוחד... 5
מריו וסקווז - Do I Do
לכל אורך הוליווד הראו אותו מלא וכל מה שחשבתי זה 'דושבאג'. הוא שר מעצבן והוא זייף המון בשיר הזה. ואפשר להפסיק עם סטיבי וונדר כבר? 4
סך הכל תוכנית מ-ש-ע-מ-מ-ת, היו איזה שלושה-ארבעה ביצועים שהיו חביבים, אבל סך הכל הם רובם הלכו על שירי פופ רכים ומשעממים. או על סטיבי וונדר. מה גם ש40 דקות לכל 12 הביצועים זה לא ממש מספיק, למרות שאני מעדיף את ה מאשר שיימתחו אותי לאורך שעתיים. מקווה שהבנות ייתנו בראש.
טופ 12 בנות
וונזל סולומון – Heatwave
אחרי שג'ניפר הדסון אהובתי עשתה את זה מדהים, קשה להשוות... אבל היא הייתה טובה. לא כמו ג'ניפר, אבל טובה. 7
אמנדה אווילה - How Am I supposed to live Without You
שרה מוזר. לא מדהים, אבל נראית טוב. 5
ג'ניי קסטין – I'm Gonna Love You
הייתה הופעה מלאת פחד. ריחמתי עליה וזה היה מוזר. 4
קרי אנדרוווד – Could've Been
ואללה מעולה. אין לי יותר מדי מה להגיד. פשוט מעולה. 8.5
שרה מיית'ר – Get Ready
אמ. טוב. קצת השתעממתי. 6.5
מלינדה לירה – Power Of Love
אפשר די עם השיר הזה? אבל ביצוע מוצלח בעיני. נשמעה קצת צרודה, אבל ביצוע טוב. 7.5
נדיה טרנר – Power Of Love (שיר אחר, לא כמו הקודם
היא מגניבה רצח בלי קשר לשיר, אבל הבחירה של השיר הייתה מצוינת. והיא רוקיסטית, שזה מגניב אותי יותר. מקווה שהיא נשארת. 9
סלינה ריי – I Will Love Again
כמו שסיימון אומר, so what? משעמם ולא טוב מספיק, בטח אחרי נדיה. 6
מקיילה גורדון – Young Hearts Run Free
וואט. דה. פאק. עברנו לתחרות דראג? כאישיות אני מחבב אותה, אבל כהופעה זה היה ממש לא ברמה. אני מניח שהיא ממשיכה כי היא מצחיקה ומשעשעת, אבל היא ממש לא טובה בשביל התחרות הזאת... 5
לינדזי קרטנלי – Standing Right Next To Me
קצת משעממת אבל בסדר. יש לי תחושה שהיא נשארת. 6
ג'סיקה סיירה – Against All Odds
מצטער, אבל לא. אם עושים בלדת פופ-רוק כל כך מוכרת וכל כך טובה, צריך לעשות אותה נכון. היא זייפה יותר מדי. היא בהחלט שרה יותר טוב מכמה מהאחרות אבל בגלל הבחירה שלה להרוס שיר כל כך טוב היא תקבל ציון נמוך. 4
אלוהה מישו – Work It Out
ממש טוב. התחושה שלי אומרת שהיא לא ממשיכה הרבה, אבל היא הייתה הרבה יותר טובה מהשאר. 8.5
טוב הבנות היו יותר טובות מהבנים אבל גם כאן היו כמה בלדות מעאפנות, שלא הזיזו לי בכלל, אבל היו כמה ביצועים שהצילו את הערב. נדיה היא לגמרי הפייבוריטית שלי כרגע, אחריה יש א קרי ואלוהה, שטיפה מזכירה לי את ג'ניפר האדסון
תוצאות:
טוב, זה ישן. ריאן מספר בדיחות על פאריס הילטון, מה שאומר שהיא עוד הייתה רלוונטית למשהו. 40 מליון קולות
ריאן מותח את ההכרזה על הבחורה הראשונה שעפה על איזה עשר דקות, מלינדה מוכרזה כמודחת. מוזר כי היא הייתה יחסית טובה, אבל לא נורא. שרה שוב את Power of Love, ביי ביי מלינדה.
עוד קצת בלבולים והוא מכריז שג'ראד מודח- צדקתי הפעם. הוא לא היה טוב. חבל שיש לו עוד הזדמנות לשיר ><
לא ברור לי למה עושים בת-בן-בת-בן, כנראה כדי למתוח עוד את התוכנית כדי למלא 40 דקות...
מדיחים את שרה. נו טוב. תשירי עוד פעם ויאללה עופי לי מהמסך
והאדם האחרון שמודח הערב הוא...ג'אד. LOL ריאן עשה קטע מלוכלך ממש
טוב, אז חשבתי שזה טוב לעשות את התחרות ככה אבל זה נראה לי הולך להיות מייגע. מחכה שזה ייגמר ונעבור לתחרות כמו שצריך... לא התבאסתי על אף אחד מאלה שעפו, אולי קצת על מלינדה. השאר היו די על הפנים.
יאללה טופ 20!