עונה 4- ההמשך!

Oukami Kun

New member
עונה 4- ההמשך!

טוב התחלתי לפני איזה שבועיים את עונה 4, אבל קרו כל מיני דברים שמנעו ממני להמשיך במרתון. אבל אל חשש, אני חוזר במלוא הכח!
אז למען מי שפספס, מי שלא עקב וסתם למענכם, הנה מה שכתבתי בפרקים הקודמים, פלוס מה שחשבתי על הטופ 12 בנות ותוכנית התוצאות הראשונה. בהמשך הערב תהיה ביקורת נוקבת וחשובה מאין כמוה על הטופ 10 בנים, טופ 10 בנות וערב התוצאות של הטופ 20. אני בטוח שכולכם מחכים ומצפים בקוצר רוח.
להלן בפרקים הקודמים:

עונה 4
ושוב דילגתי על האודישנים, כי למי אכפת מהם

זה מה שכתבתי תוכדי צפייה בפרקי הוליווד (היו 4! זה המון!)

אין מצב שגם בעונה הזאת האודישן הראשון שרואים בהוליווד זה של הזוכה. מה זה כאילו נבואה? מדהים בעיני.
אני שונא את זה שיש ארבעה שירים לבחור מביניהם ואז כולם שרים את אותו השיר. מזכיר לי את 'כוכב נולד', כשעוד יצא לי לראות את זה. וזה ממאיס עליך שירים ממש טובים.
יש סגמנט על רוקרים, שזה כבר טוב- השמות בו בייס וקונסטנטין מצלצלים מוכר...
שלב הקבוצות היה מוצלח, אבל הוא תמיד מייצר מלא דרמות, אז לא פלא.
אני רשמית שונא את Sugar pie honey bunch .
התכנית סולואים הייתה מעניינת, כמה ביצועים מעניינים. סך הכל בחירות טובות.
התוכנית האחרונה מתחילה להראות כמו העונות המאוחרות יותר – העלייה במעלית, ההליכה וכו'.
אהבתי שיש טופ 12 בנים וטופ 12 בנות ושזה בהצבעה, כמו בעונה 11.
טוב לא התמקדתי יותר מדי במתחרים אבל נראה לי שיש טופ 24 נחמד. ברור לי שאני אהיה בעד קונסטנטין ובו בייס, כי הם רוקרים וכיוצ"ב אבל נראה מי עוד יתחבבו עליי.
יאללה טופ 12!

טופ 12 בנים
ארבעים דקות להכניס 12 ביצועים זה לא פשוט, וריאן רץ על המתמודדים כמו הוריקןן. מצד אחד זה נחמד כי לא ממלאים אותנו בבולשיט אבל מצד שני מרגיש שהכל דחוק.
ולביצועים:

ניקו סמית' - Part Time Lover
טוב לא ביצוע מהסרטים אבל הוא יישאר ללא ספק. 6

סקוט סייבל -You Are My Lady
לא אהבתי אותו לאורך הוליווד, הוא עיצבן אותי. לא אהבתי את הביצוע אבל יש לו יכולות לא רעות... 5

אנת'וני פדרוב - Hold Onto the Night
מאד הזכיר לי את קליי אייקן לאורך הוליווד ושמחתי לראות שגם השופטים חשבו ככה באודישן. ביצוע נחמד. לא מדהים אבל נחמד. 6

בו בייס - Drift Away
עם כל אהבתי לרוק, זה היה כל כך ממוסחר שזה עיצבן אותי. למרות שללא ספק נהנתי מזה יותר מכל השאר. 8

טראוויס טאקר - My Cherie Amor
אני אוהב את השיר מאד ולא שנאתי את הביצוע יותר מדי. 6.5

קונסטנטין מרולס - Kiss From A Rose
התחיל חלש אבל כשהוא הגיע לפזמון הוא היה ממש מגניב. מחבב אותו כרגע יותר מבו, אבל הביצוע לא היה יותר טוב... 7.5

דיוויד בראון - Never Can Say Goodbye
חביב. לא משהו שאזכור לעד, אבל חביב. 7

ג'ראד ייטס - How Could I
אממ... מה? למה הקשבתי לזה? 3

אנוואר רובינסון - Moon River
ראסטה מאן! הייתי בעדו בהוליווד, ואני שמח שהיה לו ביצוע טוב. התחיל טיפה חלש אבל סיים מעולה! 8, אפילו 8.5.

ג'אד האריס - Travelin' Band
או סוף סוף מישהו עם קצב. ביצוע ממש מוצלח בעיני. 8

ג'וזף מורנה - How Am I Supposed to Live Without You
בעעעע כמעט נרדמתי באמצע. מה זה השירים המשעממים האלה? לפחות הוא לא זייף במיוחד... 5

מריו וסקווז - Do I Do
לכל אורך הוליווד הראו אותו מלא וכל מה שחשבתי זה 'דושבאג'. הוא שר מעצבן והוא זייף המון בשיר הזה. ואפשר להפסיק עם סטיבי וונדר כבר? 4

סך הכל תוכנית מ-ש-ע-מ-מ-ת, היו איזה שלושה-ארבעה ביצועים שהיו חביבים, אבל סך הכל הם רובם הלכו על שירי פופ רכים ומשעממים. או על סטיבי וונדר. מה גם ש40 דקות לכל 12 הביצועים זה לא ממש מספיק, למרות שאני מעדיף את ה מאשר שיימתחו אותי לאורך שעתיים. מקווה שהבנות ייתנו בראש.

טופ 12 בנות

וונזל סולומון – Heatwave
אחרי שג'ניפר הדסון אהובתי עשתה את זה מדהים, קשה להשוות... אבל היא הייתה טובה. לא כמו ג'ניפר, אבל טובה. 7

אמנדה אווילה - How Am I supposed to live Without You
שרה מוזר. לא מדהים, אבל נראית טוב. 5

ג'ניי קסטין – I'm Gonna Love You
הייתה הופעה מלאת פחד. ריחמתי עליה וזה היה מוזר. 4

קרי אנדרוווד – Could've Been
ואללה מעולה. אין לי יותר מדי מה להגיד. פשוט מעולה. 8.5

שרה מיית'ר – Get Ready
אמ. טוב. קצת השתעממתי. 6.5

מלינדה לירה – Power Of Love
אפשר די עם השיר הזה? אבל ביצוע מוצלח בעיני. נשמעה קצת צרודה, אבל ביצוע טוב. 7.5

נדיה טרנר – Power Of Love (שיר אחר, לא כמו הקודם
)
היא מגניבה רצח בלי קשר לשיר, אבל הבחירה של השיר הייתה מצוינת. והיא רוקיסטית, שזה מגניב אותי יותר. מקווה שהיא נשארת. 9

סלינה ריי – I Will Love Again
כמו שסיימון אומר, so what? משעמם ולא טוב מספיק, בטח אחרי נדיה. 6

מקיילה גורדון – Young Hearts Run Free
וואט. דה. פאק. עברנו לתחרות דראג? כאישיות אני מחבב אותה, אבל כהופעה זה היה ממש לא ברמה. אני מניח שהיא ממשיכה כי היא מצחיקה ומשעשעת, אבל היא ממש לא טובה בשביל התחרות הזאת... 5

לינדזי קרטנלי – Standing Right Next To Me
קצת משעממת אבל בסדר. יש לי תחושה שהיא נשארת. 6

ג'סיקה סיירה – Against All Odds
מצטער, אבל לא. אם עושים בלדת פופ-רוק כל כך מוכרת וכל כך טובה, צריך לעשות אותה נכון. היא זייפה יותר מדי. היא בהחלט שרה יותר טוב מכמה מהאחרות אבל בגלל הבחירה שלה להרוס שיר כל כך טוב היא תקבל ציון נמוך. 4

אלוהה מישו – Work It Out
ממש טוב. התחושה שלי אומרת שהיא לא ממשיכה הרבה, אבל היא הייתה הרבה יותר טובה מהשאר. 8.5

טוב הבנות היו יותר טובות מהבנים אבל גם כאן היו כמה בלדות מעאפנות, שלא הזיזו לי בכלל, אבל היו כמה ביצועים שהצילו את הערב. נדיה היא לגמרי הפייבוריטית שלי כרגע, אחריה יש א קרי ואלוהה, שטיפה מזכירה לי את ג'ניפר האדסון
.

תוצאות:
טוב, זה ישן. ריאן מספר בדיחות על פאריס הילטון, מה שאומר שהיא עוד הייתה רלוונטית למשהו. 40 מליון קולות
שזה מרשים ביותר. למרות שזה על שני לילות...
ריאן מותח את ההכרזה על הבחורה הראשונה שעפה על איזה עשר דקות, מלינדה מוכרזה כמודחת. מוזר כי היא הייתה יחסית טובה, אבל לא נורא. שרה שוב את Power of Love, ביי ביי מלינדה.
עוד קצת בלבולים והוא מכריז שג'ראד מודח- צדקתי הפעם. הוא לא היה טוב. חבל שיש לו עוד הזדמנות לשיר ><
לא ברור לי למה עושים בת-בן-בת-בן, כנראה כדי למתוח עוד את התוכנית כדי למלא 40 דקות...
מדיחים את שרה. נו טוב. תשירי עוד פעם ויאללה עופי לי מהמסך

והאדם האחרון שמודח הערב הוא...ג'אד. LOL ריאן עשה קטע מלוכלך ממש
הייתי מעיף לו כאפה חחח. קצת חוסר מקצועי מצידו לא?

טוב, אז חשבתי שזה טוב לעשות את התחרות ככה אבל זה נראה לי הולך להיות מייגע. מחכה שזה ייגמר ונעבור לתחרות כמו שצריך... לא התבאסתי על אף אחד מאלה שעפו, אולי קצת על מלינדה. השאר היו די על הפנים.
יאללה טופ 20!

Oukami Kun

New member
טופ 20

טופ 10 בנים

קצת קשה לי עם לי העניין שאין להם ערבי נושא. יותר מדי ערבים כלליים שכל אחד מנסה מה שבא לו... לא זורם לי. אבל זה נגמר בקרוב. בואו נתחיל:

מריו וסקווז – I Love Music
אמממ... הוא זייף קצת אבל מבחינת הופעה הוא היה טוב. השיר לא העיף אותי אבל נראה לי שהוא יישאר. 7

אנוואר רובינסון – What's Going On
אני חושב שמצאתי לי פייבוריט חדש! ישבתי והקשבתי לזה ואפילו טיפה פיזזתי לי בכסא. מארווין גיי הוא אחד מהאהובים עליי והוא עשה לו כבוד לגמרי. 9

ג'ו מורנה – Let's Stay Together
שיר שהכרתי באיידול, וזה נראה לי הביצוע השלישי שיצא לי לראות והוא הכי פחות מוצלח. אליס עשתה את זה יותר טוב, אבל היא גם הייתה האהובה עליי בעונה שלה אז אני לא יודע כמה אני אובייקטיביי. אבל הוא היה יותר טוב ממריו. 7.5

דיוויד בראון – All In love Is Fair
אפשר די עם סטיבי? תעזבו אותו, מסכן הבנאדם. רוצחים את השירים שלו פה בצרורות. לא הופעה טובה, הוא ממש זייף ולא עשה לי כלום. 5

קונסטנטין – Hard To Handle
עוד שיר שהכרתי באיידול
אבל הפעם הוא היה ממש טוב. אמנם היו כמה צווחות לא ברורות, אבל עדיין מוצלח. הוא מלא ביטחון שזה כנראה מה שמשאיר אותו בתחרות. מקווה שהוא יביא ביצועים טובים יותר בהמשך כי אני ממש בונה עליו שיהיה פייבוריט שלי
8

סקוט סייבל – Never Too Much
רדף קצת אחרי עצמו, בלי אוויר ובלי הרבה כישרון... לא מאמין שהוא ישאר כאן עוד הרבה. 6.5

טראביס טאקר – All Night Long
טוב שתי נקודות על הבחירה ההזויה של הערב, אבל מעבר לזה... סתם זה לא היה מזעזע, זה היה נחמד, אבל לא חטפתי איזה ואוו. 8 (שוב, 2 נקודות על העזה)

ניקו סמית' – Let's Get It On
טוב זה השיר מארווין גיי האהוב עליי, ואחד משירי הפורפליי הטובים ביותר (תנסו, הנאה מובטחת
). הוא ביצע אותו טוב אבל לא רצה לי לגרום לפצוח בפורפליי כמו שהמקור גורם לי. נוסף, אליס עשתה את זה יותר טוב בעונה 11. 8

אנת'וני פדרוב – I Wanna Know What Love Is
טוב מה זה, ערב שירים שאליס שרה? שר את זה בסדר, אני ממש רוצה להיות בעדו כי הוא מזכיר אל קליי, אבל הוא לא מספיק טוב בשביל זה. אבל הוא בטופ של החבורה זה בטוח. 8.5

בו בייס – Whipping Post
טוב ללא ספק ההופעה הטובה של הערב. חבל שהוא בחור כזה מכוער, אם הוא היה יותר יפה הוא בטוח היה לוקח את העונה הזאת. נכנס לרשימת ההופעות האהובות עליי. 9.5

טופ 10 בנות

אלוהה מישו – You Don't Know My Name
קשה לשיר אלישיה קיז... אבל היא עשתה את זה באופן מכובד. לא מושלם והיא זייפה פה ושם, אבל זה היה מלא רגש והיא סיימה מדהים. 8.5

לינדזי קרדנלי – You're All I Think About These Days
לא מכיר את השיר אבל זה היה נחמד. לא רואה אותה בלונג-ראן, אבל בינתיים היא נחמדה. 7.5

ג'סיקה סיירה – Broken Wing
כמו שבעונה הקודמת היה קרב של דיוות שחורות, הפעם נראה לי יהיה קרב על הקאנטרי בינה לבין קרי אנדרווד. מקווה שהיא תישאר הרבה זמן. ביצוע מעולה. 9

מקיילה גורדון – God Bless The Child
אני מבולבל ממנה ממש. זה אחד השירים הכבדים בשפה האנגלית והיא ביצעה אותו מעולה. היא הפכה מלהיות בבדיחה של העונה למתמודדת רצינית ממש. בהחלט ביצוע מוצלח. 8.5

סלינה ריי - When the Lights Go Down
טוב זה שיפור ללא ספק מהשבוע שעבר, שיר נחמד בביצוע טוב. אבל היא עדיין לא ברמה של כולם. 7.5

נדיה טרנר – My Love
חיכיתי להופעה שלה! והיא עושה קאבר לפול מקארטני! לא חשבתי שאוכל לחבב אותה יותר, אבל מסתבר שכן! אם שבוע הבא היא מקבררת את סאונדגרדן אני אמצא אותה ואתחתן איתה. 9.5. מתקרבת לשלמות.

אמנדה אווילה – Turn The Beat Around
אחחח המחזור! אני בעד איכות הסביבה וזה, אבל די. שונא את השיר הזה. ביצוע סביר, אבל עדיין נמאס מהשיר הזה. 7

ג'ניי קסטין – Hit 'em Up Style
אה.... טוב. למה זה קרה עכשיו? שוב היא מפוחדת ולא מתאימה את עצמה. יאללה שתעוף. 5

קרי אנדרווד – Piece Of My Heart
לא יודע על איזה גרסה היא רצתה ללכת, אבל זה לא ממש הצליח לה. זה שיר כל כך טוב עם כל כך הרבה גרסאות מעולות, אבל היא לא קלעה. היא יכלה לקחת אותה יותר לכיוון של ג'ניס, יותר לכיוון של פרנקלין, לכיוון של פיית' היל (הקשבתי ביוטיוב, מודה
), אבל היא לא עשתה את זה. בהחלט הופעה מאכזבת. 7

וונזל סולומון – If I Ain't Got You
עוד אלישיה קיז? שיר קשה מאד והיא לא עמדה בו. התחילה טוב, אבל זה נפל. לא מספיק טוב בשבילי. 6

תוצאות:
יופי, תוכנית קצרה אז לא יהיה הרבה בולשיט

סלינה עפה שזה לא מפתיע בכלל, אבל אז הוא מעיף לי את אלוהה
הייתה לי תחושה שהיא לא תתקדם הרבה אבל זה עדיין מבאס. קיוויתי שוונזל תעוף. לא נורא.
ג'ו ודיוויד הם אלו שעפים, שזה לא מפתיע. יאללה בואו נתקדם עם החרא הזה

טופ 16 היר איי קאם!

SHTRUDIDI

New member
בו כזה מכוער???

אני כל כך לא מסכימה. לא מדובר באיזה ריאן גוסלינג או בראדלי קופר, אבל ממש לא מכוער מאוד.

ולהופעות, יש פה אנשים שאני ממש לא זוכרת שזה מוזר, כי לרוב המוח שלי מלא במידע חסר משמעות כמו מי זה דיוויד בראון.

ממי שכן אהבתי בשבוע הזה - מריו
, בו האדיר וזהו.
איך אתה עוד נהנה מקונסטנטין?

מהבנות-
וונזל
, אלוהה, נדיה וגם ג'סיקה זכורה לי בשבוע הזה כטובה.

M o n t i

New member
גם אני לא חושב שהוא מכוער

הוא פשוט צריך להסתפר.
ואין ספק שהוא הבחור הכי מוכשר שהיה בעונה שלו,אולי רק אנואר הגיע לאותה רמה,אבל הוא לא מימש את הפוטנציאל.
וונזל
נדיה
.

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הטופ 20

טופ 10 בנים

מריו וסקווז – I Love Music
השתעממתי.

אנואר רובינסון – What's Going On
אני אוהבת את השיר הזה. עדין לא סובלת אותו אבל זה היה ביצוע סביר.

ג'וזף מורנה – Let's Stay Together
קרוז שיפ

דיוויד בראון – All in Love Is Fair
למה הוא עדין בתחרות?
משעמם לי ת'חיים. איזה בנים גרועים.

קונסטנטין מרולס – Hard to Handle
אני לא משתגעת עליו אבל הוא נתן פה ביצוע ממש טוב.

סקוט סייבל – Never Too Much
מי אי פעם יקשיב לשיר הזה מרצונו החופשי?

טראוויס טאקר – All Night Long (All Night)
הוא חתיך אבל זה הדבר היחיד שעובד לטובתו.

ניקו סמית' – Let's Get It On
ווקאלית הוא היה טוב מאוד.

אנת'וני פדרוב – I Want to Know What Love Is
ביצוע מאוד טוב שלו.

בו בייס – Whipping Post
זה רק אני או שמהשבוע הקודם השיער שלו ארך בעוד איזה 5 ס"מ
אני בספק שהוא שם תוספות שיער ואם כן. בלע. גיי.
אה כן, הביצוע. לא רע אבל אין לי כוחות אליו.

טופ 10 בנות

אלוהה מישו – You Don't Know My Name
פחות מעיקה מבשבוע שעבר אבל בחירת השיר הזה מספיק מעיקה כדי לפצות

לינדזי קרדינלי – I Try to Think About Elvis
הופעה מעולה! נשמעה מעולה ובחרה שיר אדיר!

ג'סיקה סיירה – A Broken Wing
נוטה לא לאהוב נקבות ששרות מרטינה מקברייד/פיית' היל בתוכניות ריאליטי, אבל יש לה גוון קול כיפי כזה שלא גורם לי לרצות להשוות אותה למרטינה. היא עשתה את הקטע שלה ועשתה אותו טוב.

מקיילה גורדון – God Bless the Child
אני שונאת את השיר הזה. ממש. אם צריך לבחור בין ווקאל רע ואישיות כיפית כמו בשבוע שעבר או קול סביר וחוסר כריזמה כמו השבוע, אני מעדיפה את שבוע שעבר בלי להתלבט בכלל.

סלינה ריי – When the Lights Go Down
אני לא יכולה לשפוט אותה על בחירת שיר, כי היא בחרה פיית'
זה שיר אדיר!
However, אני בהחלט יכולה לבקר אותה על הופעה ווקאלית כושלת, וזו הייתה הופעה גרועה ומזכירה לי למה אני שונאת שנקבות באיידול שרות מרטינה/פיית'.

נדיה טרנר – My Love
איזה שינוי אדיר משבוע שעבר. בשבוע הקודם היא הייתה אדירה ומיוחד וכיפית ועכשיו היא סתם בלע. שיר בלע, הופעה בלע, וויז'ואל בלע.
לא אהבתי בכלל.

אמנדה אווילה – Turn the Beat Around
לא כיפי כמו היילי סקרנאטו
אבל הרבה יותר טוב מהשבוע הקודם. אני אוהבת שמתמודדים בוחרים שירים קצביים.

ג'ניי קסטין – Hit 'Em Up Style (Oops!)
אוהבת את השיר, זה כיפי. היא לא אחת הזמרות הטובות שם אז לפחות היא בוחרת שירים כיפיים שגורמים לי לרצות להישאר עד סוף ההופעה ולא בלדות מעיקות שגורמות לי לתת לה 5 שניות לפני שאני מעבירה.

קרי אנדרווד – Piece of My Heart
אני חושבת שהם לא הבינו שהיא מנסה ללכת על הגרסה של פיית' היל ולא על של ג'ניס ג'ופלין. היא כן ניסתה להישאר במסגרת של הדברים שמוכרים לה וקרובים אליה ואם היא הייתה ברוק וואייט היא גם הייתה אומרת להם את זה

אז נכון שפיית' שרה את זה טוב יותר אבל זה בטח לא היה רע כמו שהם הציגו את זה. למעשה הגרסה שלה עדין נמצאת בפלייליסט שלי עד היום.

וונזל סולמון – If I Ain't Got You
סביר להניח שאז חיבבתי את זה אבל עכשיו אני לא מסוגלת לשמוע את השיר המעיק הזה יותר ולא משנה לי כמה טוב היא שרה את זה. פשוט שיר מעיק!

Oukami Kun

New member
טופ 16

כבר אין לי תיאורים כלליים לתת, או ביקורת על הפורמט, אז הנה הביקורות לכל אחד מהם

טופ 8 בנים

סקוט סייבל – Suger Pie Honey Bunch
בא לי לתת לו 0 אוטומטי על הבחירה הזאת >< אבל אוקי. הביצוע היה טוב, אבל שיר כזה חרוש נו באמת. לא מצליח להתגבר על זה
7

בו בייס – I'll Be
הבחור פשוט מצוין בכל מה שהוא עושה. אני עדיין לא מתחבר אליו בטירוף אבל הוא לגמרי בטופ של התחרות. מעולה. 9

אנתוני פדרוב – I've Got You
זה היה סבבה. אבל מוזר. אבל נחמד. אבל באופן עקום. הוא נשמע טוב, אבל כל השאר לא עבד במיוחד. 7.5, אבל אני עדיין מבולבל.

ניקו סמית' – Georgia On My Mind
לא רע בכלל. שיר טוב, ביצוע טוב. 8

טראביס טאקר – Every Little Step
הו וול. אף פעם לא אהבתי את בובי בראון. אבל סתם שיר וסתם ביצוע. 7

מריו וסקווז – How Can You Mend A Broken Heart
בי ג'יז
הם פשוט יודעים לכתוב שירי אהבה. הוא שר טוב אבל בסוף זייף ברמות. אם היה מסיים אחרת זה היה יכול להיות ביצוע משוגע. 8

קונסטנטין – Every Little Thing She Does Is Magic
יש לפוליס שירים כל כך הרבה יותר טובים, אבל הוא עשה את זה ממש טוב. שימשיך ככה והוא יעקוף את בו בסופו של דבר... 8.5

אנוואר רובינסון – What A Wonderful World
בחירה בטוחה ממש, אבל העיף בביצוע ממש מוצלח! אהבתי מאד. 9.5

טופ 8 בנות:

אמנדה אווילה – River Deep, Mountain High
הודאה קטנה ומביכה- מכיר את השיר מGLEE. ואפילו שם הביצוע היה טוב יותר, אמנם רק כי בגלל הסקס אפיל של סנטנה. שיר טוב, ביצוע סביר. לא טינה טרנר. 7.5

ג'ניי קסטין – Dreming Of You
אוף, שתעוף כבר. היא פשוט לא מספיק טובה, כל הזמן מפוחדת. 6

קרי אנדרווד – Because You Love Me
שיר מוזר. אהבתי אבל לא מספיק. 8. סיימון שוב מנבא שהיא תגיע לסוף, הבנאדם גאון.

וונזל סולומון – Respect
חוץ מזה שהיא עלתה עם כובע קאובוי להופעה, הכל היה אחלה. עדיין לא בעדה אבל יש לי תחושה שהיא תישאר. 8

נדיה טרנר – Try A Little Tenderness
אני מרגיש שאני הולך לאהוב אותה כמו שאהבתי את טמיירה גריי בעונה 1. מקווה שהיא תסיים לפחות כמוה אם לא במקום גבוה יותר. ביצוע מעולה לאחד השירים המוכרים בהיסטוריה. מעולה מעולה מעולה. 9.5 (האם היא תגיע ל10? הישארו עמנו לפרקים הבאים!)

לינדזי קרדינלי – I Don't Wanna Miss A Thing
לא ציפיתי ממנה, אבל היא הייתה ממש טובה. שיר שהפך להמנון והיא ביצעה אותו באופן מכובד ומקצועי. 8

מיקיילה גורדון – Somewhere
ואוו! שוב לא ציפיתי ממנה, אבל זאת הייתה הופעה מעולה. יש מצב שהיא מהפייבוריטיות שלי? אפילו אני מופתע מזה. קנדיס עשתה את זה הרבה יותר טוב, אבל זה היה בסוף התחרות ולא בהתחלה. זה היה ביצוע ממש טוב. 9

ג'סיקה סיירה – Boys Are Back In Town
גם השבוע היא יותר טובה מקרי. אני בעדה, קאנטרי-רוק זה שילוב שאני אוהב. 9

תוצאות כפולות אחרונות ווהו!:
120 מליון קולות הולי פאק

הם ימתחו את התוצאות האלה על כל ה20 שיש להם הא? טוב נו.
ראשונים לעבור לשלב הבא הם לינדזי ונזל אנתוני ומריו. רציתי שונזל תעוף אבל לא נורא.
הבאים לעבור הם קרי, נדיה, בו וקונסטנטין, שמבחינתי יהיו הפיינל פור המושלם. אולי להחליף את קרי בג'סיקה, אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה

הבא זה אנוואר! שזה מעולה! כי הוא מעולה!
אחריו ג'סיקה! יופי יופי.
אז מצטרף סקוט... טראוויס עוזב בצדק אבל ניקו היה צריך לעבור את סקוט, ג'ורג'יה היה ביצוע ממש מוצלח.
אחרונה חביבה מצטרפת לנבחרת היא מיקיילה! מצוין! אמנדה הייתה בסדר אבל ג'ניי הייתה ממש מתחת לרמה של כל השאר ואני שמח שהיא עפה.
טוב יש טופ 12. אני חוזר בי, זה טוב שיש הרבה שלבים לפני, אתה לומד להכיר את המתחרים טוב יותר לפני שהם ממש בסכנת הדחה. אני מרוצה מהטופ 12 האלה, אולי חוץ מונזל וסקוט, אבל אני מניח שהם לא יישארו הרבה.
יאללה לטופ 12!

SHTRUDIDI

New member
זה היה שבוע מעניין

מאוד אהבתי כאן את ההופעות של בו, אנתוני, ניקו, אנואר ומריו

מהבנות אני זוכרת רק את ההופעה של ג'סיקה ושל וונזל.

געגועיי לפורמט הזה. טופ 24 זה כיף.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 16

טופ 8 בנים

סקוט סייבל – I Can't Help Myself
הוא שר טוב אבל הוא נודניק.

בו בייס – I'll Be
אני ממש אוהבת את השיר הזה אבל ממש לא התלהבתי מהשיר הזה. אני ממש לא אוהבת אותו וגם אז לא הבנתי מה מצאו בו וגם עכשיו לא

אנת'וני פדרוב – I've Got You
למה יש לו חור בצוואר? זה ממש מטריד אותי.
הוא בחר שיר טוב בפני עצמו, אומנם לא חושבת שמתאים לו לשיר מארק אנתוני, אבל הוא עשה את זה בסדר.

ניקו סמית' – Georgia on My Mind
אני באמת לא חושבת שאני מסוגלת להקשיב לשיר הזה יותר, נתתי לו 5 שניות בסיכום של כל ההופעות בסוף כדי להרשים אותי והוא לא הרשים. צר לי.

טראוויס טאקר – Every Little Step
הוא חתיך אבל הוא מתלבש כל כך רע שהוא נראה כזה דביל

אבל שירים קצביים זה כיף והוא בחר שיר שאומנם אני לא מכירה אבל בהחלט היה לי כיף להקשיב לו.

מריו וסקווז – How Can You Mend a Broken Heart
שיר מעולה! ביצוע נחמד.

קונסטנטין מרולס – Every Little Thing She Does Is Magic
אני ממש אוהבת את השיר הזה אבל הביצוע הזה רע.

אנואר רובינסון – What a Wonderful World
שמעתי ביצועים הרבה יותר טובים מזה (אפילו אהבתי את הביצוע של שאנון מגריין יותר מזה
) אבל זה לא היה מעיק כמו שאר הביצועים שלו
טוב נו, אני אגיד את זה, זה היה ביצוע טוב

טופ 8 בנות

אמנדה אווילה – River Deep - Mountain High
בחירת שיר טובה, ביצוע טוב. אהבתי.

ג'ניי קסטין – Dreaming of You
היא בחרה שיר שמתאים לה וביצעה אותו טוב אבל היא עדין פחות טובה מהשאר.

קרי אנדרווד – Because You Love Me
אחד השירים של ג'ו די מסינה שאני הכי אוהבת
אני זוכרת שבפעם הראשונה שצפיתי בעונה, זו הייתה בחירת השיר של קרי שהכי אהבתי. ביצוע מעולה שלה, היא גם נראתה מעולה
תחילתו של עידן הגרוזיה

וונזל סולמון – Respect
אהבתי את מה שהיא לבשה בהופעה הזו
גדולה! היא נראית כמו בהלווין. היא מתעלת את הקרי שבה
אבל זה עדין היה נחמד. וההופעה הייתה נהדרת וכיפית.

נדיה טרנר – Try a Little Tenderness
ביצוע אדיר.

לינדזי קרדינלי – I Don't Want to Miss a Thing
אני לא יכולה לשנוא מישהי ששרה דיאן וורן
אפילו שזה לא היה מדויק מבחינה ווקאלית, זה היה טוב. והשיר..

פולה סתם טיפשה. איך אפשר שלא להעריץ את השיר הזה?!

ריאן הורס! "הוא מתנהג כאילו זו הפעם הראשונה שהמכנסיים שלו רטובים"

מקיילה גורדון – Somewhere
טוב, אחרי שחיבבתי אותה למשך חצי דקה בשבוע הראשון, עכשיו עבר לי רשמית. ברגע שהיא החליטה לוותר על האישיות שלה לטובה הניסיון לשיר מדויק היא איבדה אותי. גם ככה היא לא הזמרת הכי טובה בתחרות ועכשיו כשאין שום דבר שמייחד אותה היא סתמית לחלוטין. המזל שלה הוא שיש כרגע עוד מיותרות בתחרות..

ג'סיקה סיירה – Boys Are Back in Town
הופעה מעולה, בחירת שיר טובה, ביצוע נהדר. היא טובה

Oukami Kun

New member
טופ 12 - שנות ה60!

אחחח איזה עשור. גם תרבותית וגם מוסיקלית. יש הרבה שירים מצוינים וקלאסיים לבחור מביניהם, מקווה שיהיו בחירות חכמות ולא רק מוטאון.
מה מה מה, מריו וסקווז פרש מהתחרות?
מישהו זוכר למה? או שמעולם לא גילו את זה? טוב לפחות החזירו את ניקו!

ג'סיקה סיירה – Shop Around
השיר שייזכר לעד כביצוע הכי גרוע של אנג'י מילר. ג'סיקה עשתה את זה טוב, לא הכי טוב שלה, אבל יכול להיות שהיא התבלבלה קצת מהבמה הגדולה והכל. בכל זאת ראשונה... 8

אנוואר רובינסון – A House Is Not A Home
והערב בפינת השיר הממוחזר... סתם, שיר מדהים אני מבין למה כל עונה בערך בוחרים אותו. הוא נתן ביצוע מעולה. יש לי מאן-קראש קטן עליו, מודה. 9

מקיילה גורדון – Son Of A Preacher Man
השיר המדויק בשבילה. חצוף, צעיר, פאנקי. זה היה הכל. ביצוע מעולה. לא יודע איך היא נהייתה מהפייבוריטים שלי. 9

קונסטנטין – You've Made Me So Very Happy
אני כועס עליו שהוא לא בחר משהו יותר רוקיסטי. אתה משווק את עצמך כרוקר, אז תהיה אחד. אל תשיר לי שירי קוצ'י מוצ'י. אבל קשה להתעלם מזה שזה היה ביצוע טוב שמיועד בדיוק לקהל היעד שהצביע לו... 8

לינדזי קרדינלי – Knock On Wood
מישהו ביצע את זה פעם. קים קולדוול אולי? בכל מקרה, לא אהבתי את זה, זה לא היה מספיק טוב בכלל. 6

אנתוני פדרוב – Breaking Up Is Hard To Do
שיר משעמם, אבל לפחות לא מוטאון. זה לא היה טוב בכלל. 5

נדיה טרנר – You Don't Have To Say You Love Me
מחשמלת. מדהימה ומוצלחת ושרה מדהים ונראית כמו אלילה. יש לה לאן להתפתח ווקאלית, אבל ההופעה הכי טובה הערב בהרבה. 9

בו בייס – Spinning Wheel
מצוין. שיר מעצבן באופן כללי אבל הוא ביצע את זה מצוין. 8.5

וונזל סולומון – Anyone Who Had A Heart
היא הייתה קצת מעל התו הנכון לאורך כל השיר. זה מוזר, זה מעצבן וזה בעיקר לא נכון. והיא עשתה את זה עם שיר מצוין. 6

סקוט סייבל – Ain't Too Proud To Beg
חדל מוטאון. חדל! רק על הבחירה הזאת מגיע לו לעוף. אה והוא גם ביצע את זה גרוע. 4

קרי אנדרווד – When Will I Be Loved
או. הגיע הזמן להופעה כזאת. התחלתי לחשוש שאמריקה נתנה לה את הנצחון רק כי היא נראית טוב. אני אהבתי ממש למרות שהשופטים לא שזה מוזר. 9

ניקו סמית' – I Want You Back
אה... חבל. יכול להיות יותר טוב. שמח שהוא חזר, אני מאמין שהוא יישאר לעוד כמה שבועות אבל זה לא היה ביצוע ואוו. 7.5

סך הכל נתנו ערב מוטאון במסווה של סיקסטיז. הו וול. היו כמה ביצועים מוצלחים אבל זה עוד מוקדם לדעת מי עקבי מספיק.

תוצאות:
עוד פעם עם הסינלג צדקה הזה? מתי הם מפסיקים עם החרא הזה? ולמה לעזאזל עשו פן לבו? תכנית מלאת הפתעות...
ג'סיקה מקיילה ולינדזי בבוטום 3. אני מאד מקווה שלינדזי עפה, אחרת אני אכעס על אמריקה. סתם, לא, אבל היא באמת הכי פחות טובה מבין שלושתן, ובטוח הכי פחות זכורה.
ריאן מחזיר את ג'סיקה לשבת שזה כבר טוב. הפסקת פרסומות ומקיילה... בטוחה! יופי. לינגזי מודחת ובצדק.
יאללה טופ 11!

SHTRUDIDI

New member
מריו

זאת הייתה אחת הפרישות העצובות אבל לפחות יצא שניקו חזר.
בזמנו היה שרשורפלצת על הנושא:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1239&messageid=49181481

אחר כך הוא יצא לקריירת סולו ואפילו יצא מזה סינגל מצליח שהושמע גם בארץ אז אולי אתה מכיר אותו, קוראים לזה gallery
http://www.youtube.com/watch?v=dBpfpvicESU

זוכרת מכאן לטובה רק את הביצועים של בו, נדיה (למרות שנשבר לי מהשיר הזה, אבל ממש) וגם את אנואר ו-וונזל.

השיר של לינדזי בוצע גם על ידי קימברלי קולדוול וגם על ידי פנטזיה.

LeAnnDylan

Well-known member
איזה שרשור הזוי

אומנם ראיתי את העונה אחרי שהיא הסתיימה אבל לא קיבלתי שום רושם שמריו היה בעל כאלה סיכויים גבוהים לנצח כמו שהציגו בשרשור הזה

SHTRUDIDI

New member
לגמרי היה פייבוריט

אני חושבת שהפרישה שלו ממש שינתה שם דברים ובאופן אישי אני גם ממש התאכזבתי.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מאמינה שהוא היה זוכה במקום קרי

הרי דובר על זה שקרי מההתחלה (כבר מהטופ 24) קיבלה הרבה יותר קולות מכל המתמודדים, גם הבנים. קשה לי להאמין שזה היה משתנה אם מריו היה נשאר

SHTRUDIDI

New member
אבל אולי היה יותר מעניין בגזרת הבנים

חוץ בו שממש אהבתי והסתקרנתי מה יעשה כל שבוע, השאר או שהיו מה זה לא, או שהיה חסר בהם איזה משהו כדי להיות ממש פייבוריטים.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 12

ג'סיקה סיירה – Shop Around

אני ממש אוהבת את השיר הזה ואומנם זה היה ביצוע טוב של ג'סיקה אבל אם להודות באמת, אהבתי הרבה יותר את הביצועים של אנג'י וארצ'י.

אנואר רובינסון – A House is Not a Home

שיר מעיק, ביצוע מעיק, מתמודד מעיק.

מקיילה גורדון – Son of a Preacher Man

אני מטורפת על השיר הזה!! מקיילה סוף סוף הזכירה לי קצת את אותה ילדה מההופעה הראשונה עם הסאס והאטיטוד. אהבתי את זה! וכמובן שאם אני אוהבת, הם לא

קונסטנטין מרולס – You've Made Me So Very Happy

מאיפה הוא הגריל את הכדור שינה הזה
שעמום טוטאלי.

לינדזי קרדינלי – Knock on Wood

שיר מוזר. הופעה לא רעה אבל לא אחת זכירה במיוחד.

אנתוני פדרוב – Breaking Up Is Hard to Do

אני מאוהבת בשיר הזה
ניל סדאקה
הביצוע של אנתוני היה עלוב.

נדיה טרנר – You Don't Have to Say You Love Me

זה לא היה כיפי כמו הביצוע של סקיילר
אבל זה היה ביצוע טוב וזה שיר מעולה.

בו בייס – Spinning Wheel

למה אני לא זוכרת איך קוראים לגננת שלי אבל אני כן זוכרת שאלכסנדרה לושינגטון (ולמה לעזאזל אני זוכרת את השם שלה?!) שרה את זה בטופ 24 בעונה 7??
טוב כל האסוציאציות אלכסים שמביא השיר הזה בטח לא עושות טוב לבו שאני גם ככה לא אוהבת.

וונזל סולמון – Anyone Who Had Heart

ביצוע טוב לשיר מעיק.

סקוט סייבל – Ain't Too Proud to Beg

ראיתי את ההופעה, הלכתי להביא כוס מים, חזרתי אחרי פחות מחצי דקה ושכחתי איך הוא נשמע. אני בטוחה שזה אומר משה מעבר לזה שיש לי אלצהיימר.

קרי אנדרווד – When Will I Be Loved

אהבתי שהיא הלכה על הגרסה של לינדה רונסדט ולא על של האחים אוורלי, כי הגרסה של לינדה קצת יותר כיפית ואפ-טמפו-ית. קרי נראתה מעולה ונשמעה מצוין! ממש אוהבת את ההופעה הזו

ניקו סמית' – I Want You Back

איזה סטיב ארקל הוא. אני אוהבת את השיר הזה, הוא כיף. הביצוע של ניקו היה חביב. לא הרבה מעבר לזה.

לא נוהגת להגיב על התוצאות כי אני יודעת כבר מי עף כל שבוע אבל הפעם ממש עיצבן אותי לראות 3 בנות בבוטום ואת לינדזי הולכת. לא הגיע לה ללכת.
אבל הופעות קבוצתיות! התגעגעתי אליהן
הגילטי פלז'ר שלי

Oukami Kun

New member
טופ 11 – Billboard No. 1's

זה נושא קל, כי כל השירים האלה הם טובים. רק צריך שהם יבחרו בחירות טובות ולא משעממות מדי.

אנתוני פדרוב – I Knew You Were Waiting For Me
יותר טוב משבוע שעבר, אבל לא ממש עפתי. מקווה שישתפר, או שיעוף. 7.5

קרי אנדרווד – Alone
מצוין. אפשר אותה ככה תמיד? 9.5
סיימון מנבא שהיא תנצח, ולא רק זה, שהיא תמכור יותר מכל מנצח איידול אחר. אני חושב שהבנאדם מפחיד כמה שהוא מדויק.

סקוטי סייבל – Against All Odds
גם טוב יותר משבוע שעבר. שיר שאני מאד מאד אוהב והוא לא ממש הרס אותו, אבל לא הביא גם איזה ביצוע מוצלח מדי. 8

בו בייס – Time In A Bottle
למה הוא עשה את זה? זה היה ממש בנאלי. לפחות היה מנגן בגיטרה או משהו. זה היה משעמם ממש. 7

ניקו סמית' – Incomplete
ואללה חמוד. לא הייתי רץ לקנות את האלבום שלו, אבל הוא יכול להישאר עוד כמה שבועות. 8

וונזל סולומון – Best Of My Love
גם היא הייתה יותר טובה מהרגיל. עדיין לא משחקת בשביל לנצח, יותר לכיוון מקום 7 ככה... אני נותן לזה 8.5

קונסטנטין – I Think I Love You
זה התחיל מוזר אבל הוא סיים מצוין. אני עדיין מחכה שייתן איזה הופעה רוקיסטית ומשוגעת, אבל בינתיים הוא יכול להישאר. 9

נדיה טרנר – Time After Time
איזה בחירה מוזרהההההההה. עם המוהוק והכל, והביצוע הרעוע ממש. אוף חבל לי עליה. מקווה שתפציץ בשבוע הבא. 7.5

מקיילה גורדון – Love Will Lead You Back
שיר משעמם, היא לא עשתה שום דבר מעניין איתו והיא זייפה הרבה. לא אהיה מופתע אם היא מודחת אחרי זה. 6

אנוואר – Ain't Nobady
גם התחיל מוזר. אבל סיים טוב. בחירה טובה של שיר. מקווה שיישתפר. 8.5

ג'סיקה סיירה – Total Eclipse Of The Heart
איזה שיר קיטשי. אבל נתנה ביצוע מעולה, לגמרי בטופ של התחרות מבחינתי. 9

טוב היה ערב מוצלח מאד. חוץ מבו ונדיה שאיכזבו טיפה בביצוע, הבחירות היו בעיקר טובות וביצועים מעולים. קרי עלתה כמה דרגות בעיני, ג'סיקה הפציצה, אנוואר עדיין מוביל בעיני וקונסטנטין משתפר.

לפני התוצאות, יש כאן קובץ שנקרא 'טופ 11 Re-Vote', מה לעזאזל...?
LOL הם טעו בכל התוצאות

אז הם בעצם משדרים מחדש את כל ההופעות מאתמול? אין לי בעצם שום סיבה לראות את זה. NEXT

תוצאות:
מלא קשקושים על כמה שהם מצטערים על הבלגן וזה. ואז עוד אופציה לסינגל צדקה – he Ain't Heavy, He's My Brother. יותר טוב מהקודם.
בוטום 3: נדיה
מקיילה ואנתוני. אנתוני נשלח לחוף מבטחים ואני ממש מקווה שמקיילה עפה.
והיא עפה! חבל לי כי היא התחבבה עליי ממש אבל היא לא הייתה מספיק טובה. בטח לא כמו נדיה. אני מקווה שיתחילו להעיף גברים, כי הנשים שנשארו עכשיו הם מצוינות. אולי את וונזל אפשר להעיף, אבל נדיה ג'סיקה וקרי (מן הסתם) צריכות להישאר הרבה.
יאללה לטופ 10!

SHTRUDIDI

New member
כמה שאנחנו לא מסכימים...

וונזל עם אחד הביצועים האהובים עליי מהעונה הזו, בו עם אחד הביצועים המדהימים שלו, נדיה גם הייתה מעולה.
על קונסטנטין אני כבר לא מגיבה כי מההתחלה לא הסכמנו עליו

לגביי קרי וג'סיקה אני מסכימה, 2 הופעות מצוינות.
שכחתי שזה היה כזה ערב חזק.

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 11

אנת'וני פדרוב – I Knew You Were Waiting (For Me)

אוהבת את השיר הזה. בחירה טובה שהתאימה לו. סוף סוף ביצוע טוב שלו.

קרי אנדרווד – Alone

אדירה!! מלכת הג'ונגל שלי

סקוט סייבל – Against All Odds (Take a Look at Me Now)

לא רע אבל כמו תמיד, משעמם.

בו בייס – Time in a Bottle

בחירת שיר מעניינת, ביצוע טוב.

ניקו סמית' – Incomplete

באמא שלך? סיסקו הוא המודל לחיקוי שלך??
פאתט!

וונזל סולמון – Best of My Love

בחירת שיר טובה, ביצוע טוב. אהבתי.

קונסטנטין מרולס – I Think I Love You

מה שתגיד

נדיה טרנר – Time After Time

וואו לא זכרתי שהיא נראתה פעם כמו סנג'איה

אני מתה על השיר הזה ואני מתה על סינדי לאופר. אבל לא התלהבתי מהביצוע.

מקיילה גורדון – Love Will Lead You Back

שיר טוב ולא מאוס. הופעה טובה שלה וסוף סוף גם היא לא הייתה מעיקה. רנדי שתוק.

אנואר רובינסון – Ain't Nobody

מעיק כמו תמיד.

ג'סיקה סיירה – Total Eclipse of the Heart

היא כל כך מכוערת אבל הקול שלה כל כך טוב. ביצוע נהדר שלה

התוכנית של ה-RE-VOTE הצחיקה אותי כשבהתחלה בקהל הראו איזה מישהי מחזיקה שלט של "אל תפטרו את הבחור של הטלפונים"

איזה גרועים הם. אבל בנתיים הכי גרועים זה The Voice שהמזגן שלהם לא עבד במהלך אחת התוכניות בעונה 4 וכל המתמודדים עמדו בתוך שלולית זיעה של עצמם

אגב, זה ממש נחמד לראות את ריאן עם טי שירט. שכחתי שהייתה תקופה שהוא לא הלך רק עם חליפות.

SHTRUDIDI

New member
לא זכרתי את השלט בתוכנית החוזרת

אני כל כך אוהבת שאת גם לא נופלת מקונסטנטין והמבטים שלו.

פחחחח סיסקו כמודל לחיקוי. עצוב גם אותו היום לא מכירים וגם את ניקו לא

באמת הייתה תוכנית בדה וויס שלא היה בה מזגן?! מזעזע.

למעלה