טופ 10 – שנות ה90!
העשור האהוב עליי מוזיקלית
אבל לא בדיוק המיינסטרים. לא נראה לי שהלהקות/אומנים האהובים עליי מהעשור הזה יופיעו, אבל לפחות קצת אולד-סקול פופ. אולי נירוונה? מחזיק אצבעות שקונסטנטין, בו או נדיה יפתיעו אותי לטובה.
בו בייס – Remedy
נחמד נחמד. קצת חלבי מדי לא? הוא יכל לתת הופעה בועטת, יש שירי רוק בניינטיז שממש יכולים לבטא אותו. הייתי שמח אם הוא היה עושה קצת GNR... 8.5
ג'סיקה סיירה – On The Side Of Angels
מאכזבת אותי. יש לליאן ריימס שירים הרבה יותר טובים מזה, אם את הולכת על זמרת כזאת תבחרי משהו יותר מוכר ויותר טוב. גם קצת זייפה. 7.5
אנוואר רובינסון – I Believe I Can Fly
אוף. חבל לי. זה היה ממש ביצוע גרוע, הוא זייף וצרח ושום דבר לא עבד לטובתו. אני רוצה שהוא יצליח אבל הוא לא עושה דברים בשביל זה. הסיום היה טוב, כרגיל, אבל כל ההתחלה הייתה זוועתית. 6
נדיה טרנר – I'm The Only One
תודה לאל! על זה אני מדבר. מאוהב בה. חבל לי שזה שיר כזה חרוש. אם היא הייתה עושה אלאניס זה היה מעיף אותי. אני מאמין שהיא נשארת אחרי זה. 9.5
קונסטנטין – I Can't Make You Love Me
אתה מדבר על סצנת הגראנג' בסיאטל ואז עושה את זה? מה נראה לך? רק על זה מגיע לו לעוף. חסר לך שירים טובים מהגראנג' של סיאטל? אוף.
אבל קשר לשיר, זה היה נחמד. מינוס שלוש נקודות על הבחירה הגרועה הזאת. 5.5
ניקו סמית' – Can We Talk
נו באמת. שיעוף כבר. 6
אנתוני פדרוב – Something About the Way You Look Tonight
פששששש לא ציפיתי ממנו לזה. ההופעה הכי טובה שלו עד כה BY FAR, ממש שמחתי על הבחירה. אלטון זה לא פשוט לבצע וזה שיר ממש מוצלח שלו. אני נהנתי. 9
קרי אנדרווד – Independence Day
כשהיא טובה, היא טובה. ההופעה הכי טובה הערב. 9.5
סקוט סייבל – One Last Cry
בלה. סתם שיר, סתם ביצוע, סתם זמר. שיעוף כבר. 7
וונזל סולומון – I Have Nothing
לא זוכר מי ביצעה את זה בעונה 3, נראה לי ג'ניפר האדסון, אבל זכור לי שזה בוצע טוב יותר. בהשוואה לשניקוות של עונה 3, וונזל היא כלום. אבל בגלל שהיא היחידה בקטגוריה הזאת העונה, היא מקבלת מלא מחמאות. אני עדיין חושב שהיא טובה, והביצוע היה ממש טוב, אבל היא כרגע הכי פחות אהובה עליי מהבנות. 9
טוב אז התאכזבתי ממש מקונסטנטין. בו היה בסדר ונדיה כמובן הפציצה
. אני חושב שאני אהיה באבל כשהיא תודח. הגיע הזמן שהבנים יתחילו לעוף. מקווה שסקוט יעוף, או ניקו.
תוצאות:
קצת קשקושים, 32.5 מליון קולות, סינגל צדקה (גרוע ביותר), קליפ של פורד כשהם הופכים אותם לבובות (WTF), יאללה תגיע כבר לתוצאות.
בוטום 3: נדיה
, ג'סיקה
ואנוואר
לא רוצה שאף אחד מהם יעזוב! אני בעד שאני מעדיף שג'סיקה תעוף, אבל כולם יהיו אכזבה. נדיה בטוחה, שזה טוב. ומי שמודח הוא... ג'סיקה. הרע במיעוטו בשלב הזה.
מה נסגר, איך יש שישה בנים ו3 בנות בתחרות? יאללה שיתחילו להעיף את הבנים האלה, סקוט וניקו ממש לא טובים מספיק, וגם אנתוני בסופו של היום לא משהו.
יאללה לטופ 9!